Νέα

Κάπνα από τά τζάκια......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και εγω με ηλεκτρικο ρευμα παιδες.εχω βαλει σε ολο το σπιτι θερμοπομπους nobo νορβηγικους και μου κανουνε το σπιτι πιτα με κοντομανηκο ειμαι.Το τζακι το εχω για ματι αλλα θα το καταργησω γιατι ειναι μανουρα κ δεν δουλευει κ σωστα.
τυπε ποσο κανουν?
και ποσο πληρωνεις σε ρευμα?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
41 βουλευτές της ΝΔ... τα ψάλλουν στον Γ. Στουρνάρα

Της Μαρίνας Μάνη

Η διακοπή λόγω εορτών των εργασιών της Βουλής δεν απέτρεψε ...το ένα τρίτο των βουλευτών της ΝΔ να καταθέσουν ερώτηση στον Γιάννη Στουρνάρα για τη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Ούτε ένας ούτε δύο αλλά 41 «γαλάζιοι», υπό τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, επικαλούνται οικονομικά στοιχεία και την έκθεση του ΙΟΒΕ για την απώλεια των κρατικών εσόδων, ενώ αναφέρονται στα κοινωνικά προβλήματα που έχει προκαλέσει η αδυναμία των πολιτών να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης.

Από την άλλη πλευρά, η κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης έχει μειωθεί εντυπωσιακά από 3.894.803 χλτ το 2009 σε 868.415 χλτ το 2013 δηλαδή μείωση 80%, αποτυπώνοντας την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στα νοικοκυριά. Η ίδια μελέτη του ΙΟΒΕ προβλέπει ότι στην περίπτωση μείωσης του ΕΦΚ κατά 30% θα αυξάνονταν σημαντικά η κατανάλωση και άρα τα έσοδα από το ΦΠΑ καλύπτοντας μέρος της υστέρησης εσόδων.

ρε αι πηδηχτειτε απο το παραθυρο  :jerking: :jerking: :jerking:

Καλά όσους υποστηρίζετε τις μαλακίες του Στουρναριού σας γάμησε ασάλιωτα μέχρι κι ο Τζώνυς!! ;)

Δηλαδή οι 41 βουλευτές της Ν.Δ. θέλουν να βγάλουν τον Σύριζα και τα λένε αυτά;
Τον Σύριζα θα τον βγάλουν οι μαλακίες του Στουρνάρα (και του πίτσα που τον καμαρώνει βεβαίως).
Κι όταν θα ορκίζεται πρωθυπουργός το κωλόπαιδο τότε θα θυμηθείτε ποιός μαλάκας ήταν ο υπεύθυνος για την έσχατη αυτή κατάντια της χώρας!! >:( >:(

Αλλά θα είναι αργά πλέον! :(

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Καλά όσους υποστηρίζετε τις μαλακίες του Στουρναριού σας γάμησε ασάλιωτα μέχρι κι ο Τζώνυς!! ;)

Τον Σύριζα θα τον βγάλουν οι μαλακίες του Στουρνάρα (και του πίτσα που τον καμαρώνει βεβαίως).
Κι όταν θα ορκίζεται πρωθυπουργός το κωλόπαιδο τότε θα θυμηθείτε ποιός μαλάκας ήταν ο υπεύθυνος για την έσχατη αυτή κατάντια της χώρας!! >:( >:(

Οι 41 βουλευτες της Ν.Δ θελουν να βγαλουν τον κολο τους απεξω για να επανεκλεγουν
Οπως ο Βυρωνας που αναρωτιεται τι θα πει στο παιδι του για τους τοκογλυφους (αυτο ντε που διορισε στην Βουλη ενω καποια αλλα παιδια με 500 πτυχια περιμενουν στο ταμειο ανεργειας). Πουτσα μεχρι εσχατων σε ολους να βαλετε μυαλο !!!!!!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
λες εεε ???

εσυ αμα προσλάβεις εναν υπάλληλο του λες "ελα να δουλέψεις και άμα είσαι καλός θα σε πληρωσω" ??

δουλεια του φόρουμ και αντικείμενο μιας πολιτισμένης και εποικοδομητικής συζητησης δεν είναι το κλαψομούνιασμα και το μπινελίκι για το πόσο άχρηστοι είναι οι πολιτικοί που μας κυβερνάνε (που ΕΜΕΙΣ τους βάλαμε εκει που είναι και όχι κάποια θεία δυναμη) αλλά η ανταλλαγη απόψεων και προτάσεων ..

αμα θελετε κλαψομούνιασμα πες τε το καθαρά να μην συμμετασχω... αν θέλετε συζητηση σχετικά με το γιατί, πως, τι, ποτε ευχαριστως να συμμετάσχω..

η συμπεριφορα σας μου θυμίζει τις ελλεηνιδες που όπου και αν τις πάς δεν είναι ευχαριστημενες και αν τις ρωτήσεις τι θέλουν να κανετε σου απαντανε "δεν ξερω μωρό μου,αποφάσισε εσύ "

όχι δεν θα του το πω αυτό, αλλά αν δεν είναι καλός θα τον διώξω και η αμοιβή του θα είναι ανάλογη της απόδοσης...
χωρίς να σημαίνει πως είναι καλυτερος ή χειρότερος...

όσο για την συμμετοχή σου στο φόρουμ, είναι θέμα δικό σου...

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16

δεν καταλαβες τυπε μου. εδω για ν'αποσυρουν τη μαλακια τους θα πρεπει να υπαρχει ετοιμη προταση απ'οποιον διαφωνει στο μπου, αλλιως αυτος χαρακτηριζεται κλαψομουνης.
αν θες συνεχισε να προσπαθεις να μιλησεις με τυπους που μας εχουν φλομωσει στη μαλακια εδω μεσα.
εγω τους βαριεμαι.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εγω ξερω οτι το κακο πασοκ αφησε το πετρελαιο στα 33 λεπτα και οι σωτηρες της νεοδεξιας (κουρασμενου, πιτσαδορου) εφερε το νεφος παλι

ολα τα αλλα ειναι για τους σαχλοκωδωνες τυπου τραμουντανα που θελει τρομαρα του και προτασεις

αλλα απο εισοδηματιες των 6500 ε τι να περιμενεις

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
απτα λιγα σωστα που εχει κανει τυπε
τωρα αυτα τα περι δωρεαν ρευματος οταν περασει το οριο η θολουρα ειναι μαλακιες :S
....OTAN περασει το οριο η θολουρα δικε μου,θα βγαινει ο υπουργαρας και θα μας κανει συσταση για οικολογικη οδηγηση(οχι ξερογκαζιες-παντιλικια και τελικιασματα δηλαδη) ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΑ -ΖΥΓΑ-(Οχι μονο τζαμπα ρευμα-να τα λεμε ολα)....επισης εμαθα οτι επεσε  προταση στο τραπεζι να εφαρμοστει δακτυλιος στις  θερμαινομενες πισινες,αλλα σκεφτηκαν την γιουχα  :sunglasses: και προχωρησαν μονο τα απολυτως λογικα μετρα!  :grin:

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Ολα για τον ΑΠΟΛΥΤΟ δουλευουνε ρεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εγω ξερω οτι το κακο πασοκ αφησε το πετρελαιο στα 33 λεπτα και οι σωτηρες της νεοδεξιας (κουρασμενου, πιτσαδορου) εφερε το νεφος παλι

ολα τα αλλα ειναι για τους σαχλοκωδωνες τυπου τραμουντανα που θελει τρομαρα του και προτασεις

φυσικα αναμενουμε τη μεγαλη δημοκρατικη παραταξη της αριστερας του τσιπουρα να δουμε ασπρη μερα

ουστ γκαβακες  :uglystupid: :idiot:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
όλα θα γίνουν όπως παλιά όταν βγει ο τσύριζα μαν!
μισθοί, συντάξεις, λούσα, αμάξια!! κάνε λίγο υπομονή και θα σωθούμε όλοι!  :rockon: :rockon: :rockon:

λενε μαλιστα ότι το πετρελαιο θα ρεει στα ποταμια τυπε. Για την αθηνα στον κηφισσο.
Θα πηγαίνουμε με κουβαδες και θα τους γεμιζουμε τζαμπα  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Εσυ πρεπει να εισαι παντελως ηλιθιος.Βρε ζωον το πασοκ και η νδ μας εφεραν μεχρι εδω.θα το βαλεις ποτε
στην αδεια κουρουπα σου;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
όταν φυσηξει και φυγει το νεφος θα βγουνε οι υπουργαρες και θα πουνε να τα μετρα αποδιδουν.
Όταν ξαναπιασει νοτιας θα κρυφτούνε. Θα βλέπουνε δελτια καιρου και θα εμανιζονται ή θα εξαφανίζονται αναλογα  :jerking:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
Σε ευρωπαικες χωρες το οριο για τα σωματιδια είναι 50 μικρογραμμάρια. Εδώ το εκαναν 150. Μας εχουν για ξεκαμα. Τα παιδια τι φταινε αλητες?
Μαγκες μια αφορμή χρειαζεται για να βγουμε πραγματικα ολοι στο συνταγμα να τους παρει ο διαολος κι αυτους και τα ευρω τους  >:(

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
....OTAN περασει το οριο η θολουρα δικε μου,θα βγαινει ο υπουργαρας και θα μας κανει συσταση για οικολογικη οδηγηση(οχι ξερογκαζιες-παντιλικια και τελικιασματα δηλαδη) ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΑ -ΖΥΓΑ-(Οχι μονο τζαμπα ρευμα-να τα λεμε ολα)....επισης εμαθα οτι επεσε  προταση στο τραπεζι να εφαρμοστει δακτυλιος στις  θερμαινομενες πισινες,αλλα σκεφτηκαν την γιουχα  :sunglasses: και προχωρησαν μονο τα απολυτως λογικα μετρα!  :grin:

εχω δυο πισινες αδειες σπιτι. Να τις γεμισω η να περιμενω τον  :jerking:  να το φτηνηνει?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
δεν καταλαβες τυπε μου. εδω για ν'αποσυρουν τη μαλακια τους θα πρεπει να υπαρχει ετοιμη προταση απ'οποιον διαφωνει στο μπου, αλλιως αυτος χαρακτηριζεται κλαψομουνης.
αν θες συνεχισε να προσπαθεις να μιλησεις με τυπους που μας εχουν φλομωσει στη μαλακια εδω μεσα.
εγω τους βαριεμαι.

Λοιπόν εγώ έχω ολοκληρωμένη ΠΟΛΙΤΙΚΗ (όχι οικονομική) πρόταση για τον πίτσα κι αν θέλει μ' ακούει.

Μετά την ψωλιά που θα φάει στις ευροεκλογές (που ζήτημα είναι να πιάσει το 18%!) θα βγει και θα πει "Το μύνημα ελήφθη", καλή ώρα όπως έκανε και ο μακαρίτης ο ΑΓΠ που ήταν "γάτα με πέταλα". Επειδή λοιπόν, αν η πούτσα θα έχει μήκος 20 πόντους π.χ. οι 18 θα οφείλονται στον Στουρνάρα την ΕΠΟΜΕΝΗ ημέρα θα του ζητήσει την παραίτησή του και θα βάλει άλλον ΥΠ.ΟΙΚ., με εντελώς διαφορετικό "προφίλ", ακόμα και ως look. Ο Λαζαρίδης π.χ. με τις μουστάκες του (παρεμπιπτόντως έχει και μυαλό ο άνθρωπος) μια χαρά θα ήταν.
Kαι βεβαίως οι βασικές αρχές της οικονομικής πολιτικής δεν γίνεται ν' αλλάξουν, αλλά κάποια επί μέρους μέτρα και γίνεται ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ!!
Ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης είναι το ΠΡΩΤΟ από αυτά που πρέπει να γίνει.

Και για να έχουμε καλό ερώτημα! Μήπως το είχαμε προτείνει αυτό το μέτρο (της μείωσης του φόρου στο θέρμανσης) ως χώρα και μας το απέρριψαν οι καραγκιόζηδες της Τρόικας; Αφού είναι "καλό" το άλλο μέτρο της εξίσωσης της τιμής του θέρμανσης με του κίνησης, γιατί δηλαδή το είχαμε προτείνει; Το ίδιο το ΥΠ.ΟΙΚ. το είχε κάνει αυτό. Συνεπώς μάλλον ΔΕΝ είναι σωστό το ισχύον μέτρο, αλλά ο υπουργός είναι τόσο κόπανος που συνεχίζει να το υποστηρίζει!

Η όποια ανοχή στη ανοησία έχει και τα όριά της! Και αυτά εξαντλούνται με ταχείς ρυθμούς...

Επισκέπτης
Αναμφίβολα είναι ο υπουργός που βρίσκεται μονίμως στο στόχαστρο βουλευτών της αντιπολίτευσης, αλλά και της συμπολίτευσης με αρκετά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να τον αμφισβητούν ανοιχτά τον τελευταίο καιρό.

Ειδικά στην περίπτωση των νομοσχεδίων για τα ακίνητα, ο Γιάννης Στουρνάρας δέχθηκε πολύ σκληρή κριτική και ευθείες επιθέσεις, ωστόσο, όπως αναφέρει ο «ΒΗΜΑτοδότης», αναδείχθηκε παρόλα αυτά στον πιο δημοφιλή υπουργό τα Χριστούγεννα.

Δεν ήταν λίγοι οι βουλευτές της ΝΔ που έσπευσαν να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του παρά το γεγονός ότι πριν από μερικές ημέρες τον στόλιζαν κανονικά.

«Γιατί τη θέλεις τη φωτογραφία, τη στιγμή που μου επιτίθεσαι συνεχώς;» ήταν το σύνηθες ερώτημα που έκανε ο κ. Στουρνάρας στους βουλευτές και υπουργούς, γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης.

Μάλιστα ένας βουλευτής της περιφέρειας έλυσε τον γρίφο, μάλλον άθελά του, αναφέροντας στον υπουργό «Θέλω τη φωτογραφία μαζί σου για να τη δείξω στους ψηφοφόρους μου όταν πάω Χριστούγεννα στην εκλογική μου περιφέρεια και να τους πως ότι "εγώ τα χώνω στον Στουρνάρα, αλλά δεν με ακούει". Και έτσι θα περάσω ήρεμα Χριστούγεννα. Γιατί, υπουργέ μου, είναι αγριεμένοι μαζί μου».

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα υπήρξε και ένας γαλάζιος βουλευτής που έβγαλε μια φωτογραφία με το κινητό του, δεν έμεινε ευχαριστημένος και επέστρεψε στο υπουργείο Οικονομικών με ψηφιακή επαγγελματική μηχανή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
.

Πηγή: Ο «δημοφιλής» κύριος Στουρνάρας: Μετά τα «γαλλικά» οι βουλευτές της ΝΔ έτρεχαν να βγάλουν selfies με τον υπουργό | iefimerida.gr :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καλα σας κανει να μαθει να ψηφιζετε
Τι αγαθο θελει ο Ελληνικος λαος? Θερμανση τον Χειμωνα ? Παρτε τα αρχιδια μου
Να ψοφησετε απο το κρυο και απο τα μαγκαλια ολοι και οι υπολοιποι να φατε στα μουτρα την αιθαλομιχλη απο τα ματερια που καιτε στα τζακια
Το επομενο μετρο θα ειναι να καταργηθουν τα τζακια οπως εγινε στο Λονδινο και να πατε στις θερμαινομενες πισινες να ζεσταθειτε

Εσυ ρε ΜΑΛΑΚΑ Τραμουντανα που μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια με το λαθρεμποριο καυσιμων... ποιοι ειναι αυτοι οι λαθρεμποροι πετρελαιαδες τοσα χρονια δεν εχω δει κανεναν να βγει να τους καταγγειλει να τους μαθουμε και εμεις. Εγω μονο προστιματα ειδα να σβηνουν. Και πως γινεται η Ελλάδα να είναι ΕΞΑΓΩΓΟΣ χώρα πετρελαιοειδών ? Αλλα και να μην μου απαντησεις στα αρχιδια μου λουλουδια, οι υπολοιποι καλο ψοφο να εχετε και καλη χρονια !!!!

αφού δεν έχεις ρε μουνούχι

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
αφού δεν έχεις ρε μουνούχι

Σε θεωρουσα τον μεγαλυτερο ΜΑΛΑΚΑ του φορουμ αλλα βλεπω υπαρχει αλλος μεγαλυτερος απο εσενα
Ο gianevan
Περιμενει λεει τον Λαζαριδη με το διαφορετικο λουκ και τις μουστακες του να γινει Υπ. Οικ. και να ερθει να τον σωσει

Καλα σας κανουνε ρε καθυστερημενοι και σας γαμανε!!! Πουτσα μεχρι τελους !!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Λοιπόν εγώ έχω ολοκληρωμένη ΠΟΛΙΤΙΚΗ (όχι οικονομική) πρόταση για τον πίτσα κι αν θέλει μ' ακούει.

Μετά την ψωλιά που θα φάει στις ευροεκλογές (που ζήτημα είναι να πιάσει το 18%!) θα βγει και θα πει "Το μύνημα ελήφθη", καλή ώρα όπως έκανε και ο μακαρίτης ο ΑΓΠ που ήταν "γάτα με πέταλα". Επειδή λοιπόν, αν η πούτσα θα έχει μήκος 20 πόντους π.χ. οι 18 θα οφείλονται στον Στουρνάρα την ΕΠΟΜΕΝΗ ημέρα θα του ζητήσει την παραίτησή του και θα βάλει άλλον ΥΠ.ΟΙΚ., με εντελώς διαφορετικό "προφίλ", ακόμα και ως look. Ο Λαζαρίδης π.χ. με τις μουστάκες του (παρεμπιπτόντως έχει και μυαλό ο άνθρωπος) μια χαρά θα ήταν.
Kαι βεβαίως οι βασικές αρχές της οικονομικής πολιτικής δεν γίνεται ν' αλλάξουν, αλλά κάποια επί μέρους μέτρα και γίνεται ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ!!
Ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης είναι το ΠΡΩΤΟ από αυτά που πρέπει να γίνει.

Και για να έχουμε καλό ερώτημα! Μήπως το είχαμε προτείνει αυτό το μέτρο ως χώρα και μας το απέρριψαν οι καραγκιόζηδες της Τρόικας; Αφού είναι "καλό" το μέτρο της εξίσωσης της τιμής του θέρμανσης με του κίνησης, γιατί δηλαδή το είχαμε προτείνει; Το ίδιο το ΥΠ.ΟΙΚ. το είχε κάνει αυτό. Συνεπώς μάλλον ΔΕΝ είναι σωστό το μέτρο, αλλά ο υπουργός είναι τόσο κόπανος που συνεχίζει να το υποστηρίζει!

Η όποια ανοχή στη ανοησία έχει και τα όριά της! Και αυτά εξαντλούνται με ταχείς ρυθμούς...

ναι.. σίγουρα... κατι πρεπει να γίνει... να τον αυξήσουμε ίσως ???

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
ο κόσμος μπορεί να θελει να γαμισει την Μπελούτσι για πρωινο ... αυτό δεν σημαίνει ότι καποιοι αλλοι πληρωσουνε γιαυτό..

Ρε ερείπιο, θεωρείς σωστό το να συγκρίνεις την επιθυμία να ζεσταθεις με το να γαμησεις τη μπελουτσι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom