Νέα

Κάπνα από τά τζάκια......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αυτες οι ιδεες παιχτη ειναι για να πολεμησεις το λαθρεμποριο καυσιμων ή για να ζεσταθει ο κοσμακης ?
Το θεμα ειναι αν συμφωνείς ή αν διαφωνεις με κατι.
Αν ειναι σε σωστη κατευθυνση ή οχι.
Αν ειναι, το οφελος αφορα ολους.
Γιατι το περιοριζεις ετσι? Ποιος ο λογος?

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
βρε έχω τεράστια υπομονή.μόνοι σας θα φάτε στο πετσί σας τι πάει να γίνει. Έλα τότε να μου λες ότι σεερμηνεύω λάθος μιας κ αυτό είναι η ουσία

Δεν είμαι σαν αυτούς εγώ!
Εγώ είμαι κεντρώος. Έχω κοινωνική ευαισθησία  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
βρε έχω τεράστια υπομονή.μόνοι σας θα φάτε στο πετσί σας τι πάει να γίνει. Έλα τότε να μου λες ότι σεερμηνεύω λάθος μιας κ αυτό είναι η ουσία
Ερι, σου εκατσε τελικα ο γκομενος που ειχες βαλει στο ματι ή ακομη τιποτα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.298
Πόντοι
12.756
Το θεμα ειναι αν συμφωνείς ή αν διαφωνεις με κατι.
Αν ειναι σε σωστη κατευθυνση ή οχι.
Αν ειναι, το οφελος αφορα ολους.
Γιατι το περιοριζεις ετσι? Ποιος ο λογος?

υπαρχει διαφορα ρε Αλεξ , δεν ειναι το ιδιο ..
Γιατι ολο αυτο που γινεται εννοειτε οτι γινεται για το λαθρεμποριο , δεν ειδα πουθενα να γραφεται οτι ειναι για κατι αλλο , και με τις ιδεες που ριχνει ο τραμουναρας δεν βλεπω λυση , στο λαθρεμποριο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αφου δεν πληρωνουν πως παει σουμπιτος???
λογικη στουρναρα που λεει με το να ριξει το φορο επιδοτει τους πλουσιους?...

τι δεν κατάλαβες παληκάρι μου?? είπαμε ότι το αγγελιοσημο πηγαίνει για την πληρωμή των συντάξεων των δημοσιογράφων , οπως από τον κρατικό προυπολογισμό πάνε λεφτα στο ΙΚΑ ?? ποιος δεν πληρωνει και τι επιδότηση πλουσιων γίνεται και πράσινα άλογα??

εχουν πληρωσει? ΟΧΙ και τι περιμενουν να μας παρουν πρωτα τα σωβρακα για να τους βαλουν να πληρωσουν
καποια ποσα εχουν πληρωθεί πριν απο την προσφυγή των σταθμών στο ΣτΕ με το αιτιολογικό ότι τέτοιο τέλος δεν επεβλήθει και στην ΕΡΤ

τι ποσο πηρε δανειο το μεγκα μετα το τριτο μνημονιο???? τι ζορι τραβας πόσο δάνειο πηρε? από το φορους το πήρε?το εξυπηρετεί κανονικά και οι τραπεζες (δηλαδη το δημόσιο στο οποιο ανηκουν βγαζουν καλό χρήμα απο τους τόκους τα μετρα εις βαρους του κοσμακι για ποιο λογο περνονται???? μα φυσικά για να μπορέσει η χωρα να ισοσκελίσει τα έσοδα της με τα έξοδα της η ανακεφαλιοποιηση των τραπεζων σου λεει κατι???γιαυτό το θεμα έχω γρψει τοσες φορες που έχω χαλάσει τρια πληκτρολογια και βαριεμαι να ξαναγραψω.. εξαλλου καραμέλα σαν το κατοχικό δανειο έχει γίνει που την αναμασάει όποιος δεν εχει να πει κατι ουσιαστικό

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ε ναι είναι γνωστό το ενδιαφέρον του τράγογέρομαλακα για Για το αν θα ζεσταθεί ο διπλανός του :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.298
Πόντοι
12.756

και στο 1 ευρω ποιος θα βγαζει κερδος ή μαλλον πως θα ειναι το κερδος μοιρασμενο , μεταξυ διυλιστηριου , μεταφορεα , πρατηριουχου , και κρατους ?
γιατι ετσι οπως τα λες μπορει να ζεσταθει ο κοσμακης , αλλα λαθρεμποριο δεν προκειται να κοψεις , ισα ισα θα το αυξησεις .

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
δεν σου αρεσει δηλαδη το μουνι της ? προτιμούσες να σε γραψει αλλου ?
:grin: δεν το είδα μωρέ.ευχές σε όλους Έτσι κ αλλιώς.     ΥΓ Ρώτας τον φτωχουλι τραμ που το παίζεΙ μπρουκλης στο νετ για λύσεις;χαχαχαχαχαχα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και στο 1 ευρω ποιος θα βγαζει κερδος ή μαλλον πως θα ειναι το κερδος μοιρασμενο , μεταξυ διυλιστηριου , μεταφορεα , πρατηριουχου , και κρατους ?
γιατι ετσι οπως τα λες μπορει να ζεσταθει ο κοσμακης , αλλα λαθρεμποριο δεν προκειται να κοψεις , ισα ισα θα το αυξησεις .

γιατί να το αυξησω? ο λόγος που υπήρχε το λαθρεμπόριο ήταν η διαφορα τιμής μεταξυ κινησης-θερμανσης .. από την στιγμη που δεν υπάρχει διαφορα δεν υπάρχει και αντικειμενο λαθρεμπορίας ..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.298
Πόντοι
12.756
γιατί να το αυξησω? ο λόγος που υπήρχε το λαθρεμπόριο ήταν η διαφορα τιμής μεταξυ κινησης-θερμανσης .. από την στιγμη που δεν υπάρχει διαφορα δεν υπάρχει και αντικειμενο λαθρεμπορίας ..

αφου το ναυτιλιακο με επεξεργασια γινεται θερμανσης , οπως γινεται και κινησης με τον αποχρωματισμο , βαζω στοιχημα οτι αντι τωρα να πουλανε λαθραιο για κινησης θα το πουλανε για θερμανσης , γιατι η επιστροφη που λες με το τιμολογιο πωλησης και καλα αν το παρουσιασουν θα ειναι πολυ λιγοτερη απο αυτη που θα κερδισουν αν παρουν λαθραιο.Και ο βενζινοπωλης θα κανει παρτυ , οταν θα βαζει τονους , αντι να γεμιζει ταξι και καποια βουλγαρικα αυτοκινητα ντιζελ που κυκλοφορουν

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αφου το ναυτιλιακο με επεξεργασια γινεται θερμανσης , οπως γινεται και κινησης με τον αποχρωματισμο , βαζω στοιχημα οτι αντι τωρα να πουλανε λαθραιο για κινησης θα το πουλανε για θερμανσης , γιατι η επιστροφη που λες με το τιμολογιο πωλησης και καλα αν το παρουσιασουν θα ειναι πολυ λιγοτερη απο αυτη που θα κερδισουν αν παρουν λαθραιο.Και ο βενζινοπωλης θα κανει παρτυ , οταν θα βαζει τονους , αντι να γεμιζει ταξι και καποια βουλγαρικα αυτοκινητα ντιζελ που κυκλοφορουν
τι θελεις να πεις βρε ποιητή ???

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
:grin: δεν το είδα μωρέ.ευχές σε όλους Έτσι κ αλλιώς.     ΥΓ Ρώτας τον φτωχουλι τραμ που το παίζεΙ μπρουκλης στο νετ για λύσεις;χαχαχαχαχαχα

Ένα κούνημα σου περιμένει ο γερο τραμουντάνας και θα απλώσει όλες τις νορβηγικές κορώνες του στα πόδια σου  :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.298
Πόντοι
12.756

και γιατι στο 1 ευρω ή δεν θα βγαζει το κρατος τιποτα , οποτε θα παρει και τα αρχιδια μου , ή δεν θα βγαζουν οι υπολοιπο τιποτα , και αν δεν βγαζουν οι υπολοιποι τιποτα δεν βλεπω να πουλανε στον κοσμο θερμανσης με καμια παναγια.
Εκτος αν πηγαινει ο καθενας με το μπετονακι του στα διυλιστήρια και γεμιζει μονος του απο καμια μανικα που θα εχουν βαλει απ εξω ...

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom