Νέα

Καμπαρέ στα Κατεχόμενα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
224
Πόντοι
21
Αυτά που έβαλες για της ελεύθερες περιοχές έχουν κλείσει εδώ και καιρό. Μην γράφετε ότι σας κατέβει στο κεφάλι.. στης κατεχόμενες περιοχές επίδη έχω εμπειρια είναι όπως ήταν εδώ πριν μια 10 έτια. Χορεύουν οι κοπέλες και τα βγάζουν όλα, διαλέγεις και πας στα δωμάτια από πίσω η από πάνω για μια ώρα.

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
224
Πόντοι
21
Ασφαλώς υπάρχουν και τα αρνητικά, ότι είσαι σε περιβάλλον που αν συμβεί κάτι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Όσες φορές πήγα δεν είχα κανένα πρόβλημα , αλλά άκουσα από άλλους ότι είχαν διάφορα.

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
283
Πόντοι
21
Ασφαλώς υπάρχουν και τα αρνητικά, ότι είσαι σε περιβάλλον που αν συμβεί κάτι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Όσες φορές πήγα δεν είχα κανένα πρόβλημα , αλλά άκουσα από άλλους ότι είχαν διάφορα.
ε ναι αμαν πινεις και μεθκιας η καμνεις το καυλι στες κοπελες και ιστοριες φυσοκοτατα εναχεις διαφορα...

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
224
Πόντοι
21
Όχι μόνο ετσι, και σε περίπτωση που η κοπέλα δεν πρόσφερε της υπηρεσίες που είπαν. Αλλά εγώ πήρα αρκετές φορές, έμεινα ευχαριστημένος. Το μόνο πρόβλημα ήταν κάποιες φορές η γλώσσα ότι δεν ήξεραν καλά αγγλικά, αλλά συνεννοούμαστε αλλιώς. Έχε υπόψη σου ότι οι περισσότερες εκεί θα προσπαθήσουν να μην σου βάλουν προφυλακτικό η θα προσπαθήσουν να το βγάλουν στην Καβλα σου. Φυσικά δεν δέχτηκα αλλά συνέβηκε οπότε πήγα.

adesmeftostypos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
403
Πόντοι
21
μηπως να διορθωθει ο τιτλος?
προφανως καμπαρε ηθελε να γραψει ο νηματοθετης

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.873
Πόντοι
1.336
Τι να σου πω ρε φίλε, κάνε ο,τι θες με τις καβλες και τα λεφτά σου, αλλά το να πηγαίνεις στα κατεχόμενα για να γαμησεις, ξέρω γω, δεν σου χτυπάει κάποια καμπανάκια μέσα σου; Μπήκαν οι άλλοι, σου κατέλαβαν μεγάλο μέρος της χώρας σου, σκότωσαν, βίασαν, βασάνισαν και τώρα πας σε αυτούς επειδή έχει πιο φθηνά μουνια. Σίγουρα δεν είναι το κατάλληλο site το συγκεκριμένο για να γίνονται μαθήματα ηθικής, αλλά μου χτυπάει κάπως.

Δικά σου τα λεφτά βέβαια, τα αξιοποιείς όπως κρίνεις.

adesmeftostypos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
403
Πόντοι
21
Τι να σου πω ρε φίλε, κάνε ο,τι θες με τις καβλες και τα λεφτά σου, αλλά το να πηγαίνεις στα κατεχόμενα για να γαμησεις, ξέρω γω, δεν σου χτυπάει κάποια καμπανάκια μέσα σου; Μπήκαν οι άλλοι, σου κατέλαβαν μεγάλο μέρος της χώρας σου, σκότωσαν, βίασαν, βασάνισαν και τώρα πας σε αυτούς επειδή έχει πιο φθηνά μουνια. Σίγουρα δεν είναι το κατάλληλο site το συγκεκριμένο για να γίνονται μαθήματα ηθικής, αλλά μου χτυπάει κάπως.

βρε καλα κανει ! να τους γαμησει ολους αν μπορει να παρουμε το αιμα μας πισω :D::D:

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
283
Πόντοι
21
Δεν ντρέπεσαι?
Χομόνοια 100%,λάμνε ρε αρτσίιν του Μωάμεθ.

:2on1:
νταξει ρε λαθρο που την νιγηρια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν ντρέπεσαι?
Χομόνοια 100%,λάμνε ρε αρτσίιν του Μωάμεθ.

:2on1:
εχεις και φωτογραφια μαυρου και να με ξιτιμασεις θεμα εν αντρεπεσε

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
283
Πόντοι
21

εσεις εν βαλλετε πεζινα που ποτσι;

μηπως να διορθωθει ο τιτλος?
προφανως καμπαρε ηθελε να γραψει ο νηματοθετης
οι εγω ετσι τα λεω...αλλα η σωστη λεξη εν καμπαρε...απλα εγραψα το οπως το προφερω

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
283
Πόντοι
21
Όχι μόνο ετσι, και σε περίπτωση που η κοπέλα δεν πρόσφερε της υπηρεσίες που είπαν. Αλλά εγώ πήρα αρκετές φορές, έμεινα ευχαριστημένος. Το μόνο πρόβλημα ήταν κάποιες φορές η γλώσσα ότι δεν ήξεραν καλά αγγλικά, αλλά συνεννοούμαστε αλλιώς. Έχε υπόψη σου ότι οι περισσότερες εκεί θα προσπαθήσουν να μην σου βάλουν προφυλακτικό η θα προσπαθήσουν να το βγάλουν στην Καβλα σου. Φυσικά δεν δέχτηκα αλλά συνέβηκε οπότε πήγα.
μα εν βαλλουν προφυλακτικο;

εξαλλου επειδη εν με βιζα τσινες εν ελεγμενες με αναλυσεις... μπορω να σου πω κινδυνευεις περισσοτερο απο κανονικη γκομενα παρα που πουτανα να κολλησεις κατι..

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.567
Πόντοι
6.536
νταξει ρε λαθρο που την νιγηρια

εχεις και φωτογραφια μαυρου και να με ξιτιμασεις θεμα εν αντρεπεσε
Πήγαινε γλύψε καμμιά Οθωμανική πούτσα στα κατεχόμενα χομονοιάτη.....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.567
Πόντοι
6.536
απαξιω να σου απαντησω
F8bTnVbWgAAo1vl.jpeg