παναγιωτα αφιερωμενο
Π Παπούς Παράξενος Μέλος Εγγρ. 15 Νοε 2016 Μηνύματα 692 Like 0 Πόντοι 6 13 Δεκ 2016 #21 παναγιωτα αφιερωμενο
Τ ΤΡΥΠΑ Μέλος Εγγρ. 28 Νοε 2016 Μηνύματα 98 Like 0 Πόντοι 0 13 Δεκ 2016 #22 Παπούς Παράξενος έγραψε: παναγωτα αφιερωμενο Κλικ για ολόκληρη προβολή... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Π Παπούς Παράξενος Μέλος Εγγρ. 15 Νοε 2016 Μηνύματα 692 Like 0 Πόντοι 6 13 Δεκ 2016 #23 ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ έγραψε: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κλικ για ολόκληρη προβολή...
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Γλομπεο-Μύστης Εγγρ. 26 Ιαν 2016 Μηνύματα 27.396 Κριτικές 49 Like 22.910 Πόντοι 24.596 13 Δεκ 2016 #24 ιακωβε??? δεν θεωρεις οτι ηρθε η ωρα για τη φωτο με το κουτσουρο? :S :S :S
ass_kavlos Μέλος Εγγρ. 21 Οκτ 2009 Μηνύματα 8.224 Κριτικές 2 Like 27 Πόντοι 66 13 Δεκ 2016 #25 ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ έγραψε: με τη μια όλα μεσα στο στομαχι.....................και τα κουκούτσια αν υπάρχουν ολα σου λέω Κλικ για ολόκληρη προβολή... Σώπα ρε τραβελόφατσα...? Έτσι ε?
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ έγραψε: με τη μια όλα μεσα στο στομαχι.....................και τα κουκούτσια αν υπάρχουν ολα σου λέω Κλικ για ολόκληρη προβολή... Σώπα ρε τραβελόφατσα...? Έτσι ε?
Π Παπούς Παράξενος Μέλος Εγγρ. 15 Νοε 2016 Μηνύματα 692 Like 0 Πόντοι 6 13 Δεκ 2016 #26 ass_kavlos έγραψε: Σώπα ρε τραβελόφατσα...? Κλικ για ολόκληρη προβολή... ass_kavlos εγω πιστευω οτι το κοριτσακι ειναι εγχειρισμενο μονο η ιδια μπορει να μας λυσει την απορια ε παναγιωτη/α
ass_kavlos έγραψε: Σώπα ρε τραβελόφατσα...? Κλικ για ολόκληρη προβολή... ass_kavlos εγω πιστευω οτι το κοριτσακι ειναι εγχειρισμενο μονο η ιδια μπορει να μας λυσει την απορια ε παναγιωτη/α
ass_kavlos Μέλος Εγγρ. 21 Οκτ 2009 Μηνύματα 8.224 Κριτικές 2 Like 27 Πόντοι 66 13 Δεκ 2016 #27 Παπούς Παράξενος έγραψε: ass_kavlos εγω πιστευω οτι το κοριτσακι ειναι εγχειρισμενο μονο η ιδια μπορει να μας λυσει την απορια ε παναγιωτη/α Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ό,τι και να κάνει είναι για τον πούτσο, αλλά όχι για πούτσο (δεν τον χαραμίζω για την τραβελόφατσα). Παπού λες να ο/η Παναγιώτης/α να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα στον mod...?
Παπούς Παράξενος έγραψε: ass_kavlos εγω πιστευω οτι το κοριτσακι ειναι εγχειρισμενο μονο η ιδια μπορει να μας λυσει την απορια ε παναγιωτη/α Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ό,τι και να κάνει είναι για τον πούτσο, αλλά όχι για πούτσο (δεν τον χαραμίζω για την τραβελόφατσα). Παπού λες να ο/η Παναγιώτης/α να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα στον mod...?
Π Παπούς Παράξενος Μέλος Εγγρ. 15 Νοε 2016 Μηνύματα 692 Like 0 Πόντοι 6 13 Δεκ 2016 #28 ass_kavlos έγραψε: Ό,τι και να κάνει είναι για τον πούτσο, αλλά όχι για πούτσο (δεν τον χαραμίζω για την τραβελόφατσα). Παπού λες να ο/η Παναγιώτης/α να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα στον mod...? Κλικ για ολόκληρη προβολή... μπα δεν νομιζω
ass_kavlos έγραψε: Ό,τι και να κάνει είναι για τον πούτσο, αλλά όχι για πούτσο (δεν τον χαραμίζω για την τραβελόφατσα). Παπού λες να ο/η Παναγιώτης/α να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα στον mod...? Κλικ για ολόκληρη προβολή... μπα δεν νομιζω