You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
κανετε κανα μπανιο στη μπανιερα πριν πατε στα πορδελλα?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 35
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Μακρυά δεν είναι μωρέ αλλά πού να βάζεις μαγιό τώρα και να βουτάς.Οχι...ειναι μακρια η θαλασσα....
Κωλάρχιδο
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αν μια πουτάνα δεν κάνει καλό πήδημα μαζί μου ή είναι εκνευριστική ή το παίζει ξύπνια κτλ , την επόμενη φορά πάω επίτηδες άπλυτος - μα εντελώς , σε βαθμό να πιάνει την μύτη της .
Ετσι γουστάρω να εκδικούμαι την καριολού , να πηδιέται με εναν βρομύλο .
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Αν μια πουτάνα δεν κάνει καλό πήδημα μαζί μου ή είναι εκνευριστική ή το παίζει ξύπνια κτλ , την επόμενη φορά πάω επίτηδες άπλυτος - μα εντελώς , σε βαθμό να πιάνει την μύτη της .
Καλη φαση , θυμηθηκα κανα δυο τωρα που μου την σπασανε , θα φαω φασολια και θα παω
Κωλάρχιδο
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλη φαση , θυμηθηκα κανα δυο τωρα που μου την σπασανε , θα φαω φασολια και θα παω
Να μην πλύνεις κανά 3μερο κώλο+αρχίδια και να πας , θα βουλώσει το πουτανί.
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
τι φασολια γιγαντεσ η μαυροματικα?
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
εσυ φταις ρε του λεγαμε να παρει πληκτρολογιο και εσυ του ελεγες για Μεταξι και στο τελος κατεληγε εκει αντι το Πλαισιοτυπε παλι χαλασε το πληκτρολογιο?
σιγα μην κανουμε μπανιο πριν δικε μου
μονο μετα
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Αυτό ποθ λέει αυτόσ ίνε. Τώρα πληκτρολόγιον από μετάξι δεν ξέρω αν μοοθ κάνι, και μάλιστα σε περίοδον κρίσεοσ αλλά κάτι θα κάνομεν.εσυ φταις ρε του λεγαμε να παρει πληκτρολογιο και εσυ του ελεγες για Μεταξι και στο τελος κατεληγε εκει αντι το Πλαισιο
Zbutsam Kavala
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγώ σαν κλασικός υποχόνδριος κάνω πάντα πριν πάω,γιατί δεν γουστάρω να ξενερώνει η τάνα επειδή θα βρωμούσα και θα έζεχνα...για πρόληψη κάθε κακού και ατυχήματος πάντα ένα λουσιματάκι πριν πάω... το θέμα είναι ότι μετά το 'ρδέλο δεν κάνω μπάνιο επειδή βαριέμαι κυρίως (ενώ το μπάνιο μετά θα ήταν το πιό φυσιολογικό)... αλλά άμα δεν πάει καλά στα μυαλά του ο άνθρωπος
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
Φυσικά και όχι μιας και γουστάρω το βρώμικο γαμήσι .Άλλωστε δεν θέλω να ξεχωρίζω μέσα στο μπουρδέλο,για να μην κάνω να αισθάνονται άσχημα οι υπόλοιποι συναθλητές,οι περισσότεροι απο τους οποίους έχουν πάρει χρόνια διαζύγιο με αυτό το άθλημα .
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
εισε μεγαλοσ βρωμιλοσ δηλαδησ!εγό έχο να κάνο μπάνιον από την εποχί τησ μποθμποθλίνασ.
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Δεν μπορό να σοθ πω και να σοθ εξηγήσο το πόσο πολύ είμε.εισε μεγαλοσ βρωμιλοσ δηλαδησ!
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Φoύντες όχι. Ενδέχεται όμως να πίνει φοθντεσ.geia sou μηπως πινεις αλβανικες φουντες?
Παρόμοια θέματα
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 662K