Νέα

Κανένα μιλφάκι που να γαμιέται τσαμπέ?ή και ξεκωλάκι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kauliarisss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.060
Πόντοι
13.385
Θα κερασεις μπυριτσες μετα ?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Σημερα ουτε η γυναικα στον αντρας της το δινη στα τζαμπα

αλλα ρε φιλε στις αγοραπωλησιες το εβαλες εδω μιλας για τζαμπε  :2funny: :2funny:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.060
Πόντοι
13.385

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.362
Πόντοι
12.056
Ξερω μια αλλα ειναι βαζελος...δεν θα σου κατσει γμτ...

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
εμενα οσες με γουσταρουν γαμιουνται τσαμπε μαζι μου...ειναι θεμα γουστου ρε τυπακι, αμα σε γουσταρει θα γαμηθει μαζι σου...τωρα αν κανεις την παλικαρια κι της σκασεις μετα το γαμησι κανα 200αρι, τοτε μιλαμε την εστειλες.....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Εμένα φίλε με γουστάρουν πολλές (σοβαρολογώ!), αλλά τις πληρώνω γιατί δεν θέλω υποχρεώσεις!
Ακόμα και η γυναίκα μου για να μου κάτσει θέλει διήμερο σε ακριβό ρηζόρτ, διότι στο σπίτι "σπάζεται"! Και δίκιο έχει δηλαδή η γυναίκα...

Τώρα τζάμπα του στυλ "να βγούμε, να φάμε, να πιούμε κανένα ποτό, να πάμε και στα μπουζούκια και μετά με πηδάς" καλύτερα να λείπει!
Πρώτον βγαίνει ακριβώτερα και δεύτερον μετά από τέτοια Οδύσσεια, εγώ τουλάχιστον, δεν έχω όρεξη να γαμήσω...

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
15
Πόντοι
6
για πειτε μου αλανια
φορεσε τον καλυτερο σου εαυτο.οπος δηλαδη εσθανεσαι ανετα και ωραια. βγες βολτα με χαμογελο στην ψυχη πρωτα και καλη διαθεση.επελεξε το σωστο μαγαζι και κανε το παιχνιδι σου.ακομα και αν δεν εχεις αποτελεσμα θα εχεισ περασει ωραια

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
φορεσε τον καλυτερο σου εαυτο.οπος δηλαδη εσθανεσαι ανετα και ωραια. βγες βολτα με χαμογελο στην ψυχη πρωτα και καλη διαθεση.επελεξε το σωστο μαγαζι και κανε το παιχνιδι σου.ακομα και αν δεν εχεις αποτελεσμα θα εχεισ περασει ωραια

μορτη καραβλαχε μου αρεσε η απαντηση σου!!! να προσθεσω σε προηγουμενα ποστ, οτι μαλλον η γυναικα (συζυγος) οφειλει να πληρωνει για να τη γαμαμε

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
οτι μαλλον η γυναικα (συζυγος) οφειλει να πληρωνει για να τη γαμαμε

Υποθέτω πως δεν είσαι παντρεμένος.
Όταν την βρεις αυτήν και την παντρευτείς και συνεχίσει να είναι έτσι, να μου συστήσεις την αδερφή της να χωρίσω την δικιά μου να την παντρευτώ να γίνουμε μπατζανάκηδες!! :grin: :grin:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εμένα φίλε με γουστάρουν πολλές (σοβαρολογώ!), αλλά γιατι τις πληρώνω γιατί δεν θέλω υποχρεώσεις!
Ακόμα και η γυναίκα μου για να μου κάτσει θέλει διήμερο σε ακριβό ρηζόρτ, διότι στο σπίτι "σπάζεται"! Και δίκιο έχει δηλαδή η γυναίκα...

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Πες το κι έτσι ρε σπηντ! Τί σκατά να τα κάνουμε τα λεφτά δηλαδή; Στον τάφο θα τα πάρουμε; :) :)

Θα τα ξοδέψουμε για γυναίκες! Συζύγους, γκόμενες, πουτάνες!
Στο καζίνο να πάω να τα φάω χάνοντάς τα, να στεναχωρηθώ;

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Υποθέτω πως δεν είσαι παντρεμένος.
Όταν την βρεις αυτήν και την παντρευτείς και συνεχίσει να είναι έτσι, να μου συστήσεις την αδερφή της να χωρίσω την δικιά μου να την παντρευτώ να γίνουμε μπατζανάκηδες!! :grin: :grin:

ευκολο δικε μου, αν θες να χωρισεις θα πω της δικιας σου που ξημεροβραδιασεσαι στο σαιτ αυτο και οτι τη χωνεις σε καθε ειδους τρυπα που κυκλοφορει στο πεδιο (πλακα κανω  :2funny:)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
ευκολο δικε μου, αν θες να χωρισεις θα πω της δικιας σου που ξημεροβραδιασεσαι στο σαιτ αυτο και οτι τη χωνεις σε καθε ειδους τρυπα που κυκλοφορει στο πεδιο (πλακα κανω  :2funny:)

Το ξέρει ρε συ! Έχουμε προχωρημένη σχέση!! ;) ;)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Πες το κι έτσι ρε σπηντ! Τί σκατά να τα κάνουμε τα λεφτά δηλαδή; Στον τάφο θα τα πάρουμε; :) :)

Θα τα ξοδέψουμε για γυναίκες! Συζύγους, γκόμενες, πουτάνες!
Στο καζίνο να πάω να τα φάω χάνοντάς τα, να στεναχωρηθώ;

Το χρημα εχει αγοραστικη αξια (γνωστο αλλωστε)!
Οταν θελω να γαμησω θα παω να αγορασω γαμησι στα γνωστα στεκια.

Οταν ομως βγω εξω δεν θα πληρωσω την καθε τελειωμενη.
Αν γουσταρει εχει καλως! Αν οχι παμε γι'αλλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom