kauliarisss
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
για πειτε μου αλανια
αλλα ρε φιλε στις αγοραπωλησιες το εβαλες εδω μιλας για τσαμπε![]()
![]()
φορεσε τον καλυτερο σου εαυτο.οπος δηλαδη εσθανεσαι ανετα και ωραια. βγες βολτα με χαμογελο στην ψυχη πρωτα και καλη διαθεση.επελεξε το σωστο μαγαζι και κανε το παιχνιδι σου.ακομα και αν δεν εχεις αποτελεσμα θα εχεισ περασει ωραιαγια πειτε μου αλανια
φορεσε τον καλυτερο σου εαυτο.οπος δηλαδη εσθανεσαι ανετα και ωραια. βγες βολτα με χαμογελο στην ψυχη πρωτα και καλη διαθεση.επελεξε το σωστο μαγαζι και κανε το παιχνιδι σου.ακομα και αν δεν εχεις αποτελεσμα θα εχεισ περασει ωραια
Ξερω μια αλλα ειναι βαζελος...δεν θα σου κατσει γμτ...
για πειτε μου αλανια
οτι μαλλον η γυναικα (συζυγος) οφειλει να πληρωνει για να τη γαμαμε
Εμένα φίλε με γουστάρουν πολλές (σοβαρολογώ!),αλλάγιατι τις πληρώνω γιατί δεν θέλω υποχρεώσεις!
Ακόμα και η γυναίκα μου για να μου κάτσει θέλει διήμερο σε ακριβό ρηζόρτ, διότι στο σπίτι "σπάζεται"! Και δίκιο έχει δηλαδή η γυναίκα...
Υπαρχη αυτο το ειδος γυναικαςνα προσθεσω σε προηγουμενα ποστ, οτι μαλλον η γυναικα (συζυγος) οφειλει να πληρωνει για να τη γαμαμε
Υποθέτω πως δεν είσαι παντρεμένος.
Όταν την βρεις αυτήν και την παντρευτείς και συνεχίσει να είναι έτσι, να μου συστήσεις την αδερφή της να χωρίσω την δικιά μου να την παντρευτώ να γίνουμε μπατζανάκηδες!!![]()
![]()
ευκολο δικε μου, αν θες να χωρισεις θα πω της δικιας σου που ξημεροβραδιασεσαι στο σαιτ αυτο και οτι τη χωνεις σε καθε ειδους τρυπα που κυκλοφορει στο πεδιο (πλακα κανω)
Πες το κι έτσι ρε σπηντ! Τί σκατά να τα κάνουμε τα λεφτά δηλαδή; Στον τάφο θα τα πάρουμε;![]()
Θα τα ξοδέψουμε για γυναίκες! Συζύγους, γκόμενες, πουτάνες!
Στο καζίνο να πάω να τα φάω χάνοντάς τα, να στεναχωρηθώ;