αν εισαι γυναικα....δεν κανω πλακα . το ισχυει . καταλαβαινω πωσ νιωθεις αν εχεις κολημα.παλιοτερα δεν πηγαινα με γυναικα που ειχε απο 2 και κατω .ελεγα χαρακτηριστηκα οτι αμα γαμας αβυζη ειναι σαν να γαμας πουστη ...συγουρα υπαρχουν πολη σαν εμενα.εξυλεωση για το χθες μου
αν εισαι γυναικα....δεν κανω πλακα . το ισχυει . καταλαβαινω πωσ νιωθεις αν εχεις κολημα.παλιοτερα δεν πηγαινα με γυναικα που ειχε απο 2 και κατω .ελεγα χαρακτηριστηκα οτι αμα γαμας αβυζη ειναι σαν να γαμας πουστη ...συγουρα υπαρχουν πολη σαν εμενα.εξυλεωση για το χθες μου
Σε όλους αρέσει το ωραίο στήθος (σε μερικούς από μας ακόμα περισσότερο) κι αφού ούτως ή άλλως ξοδεύουμε από δω κι από κει κάποια χρήματα (ανάλογα με τις δυνατότητες του καθενός) νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο σαν κίνηση, αν συγκεντρώναμε το πόσό που χρειάζεται και κάναμε έναν συνανθρωπό μας να νιώσει ποιό όμορφα...
Ασε που τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα... τόσα μέλη είμαστε, δεν υπάρχει ανάμεσά μας ένας πλαστικός χειρούργος ή κάποιος που να έχει σχέση με τον χώρο της υγείας και να μπορεί να βοηθήσει την υλοποίηση της ιδέας? Φαντάζεστε την διαφήμιση και μόνον που θα είχε σαν αντίκτυπο μια τέτοια κίνηση?