Νέα

Κάνε μια δωρεά για να μεγαλώσει το στήθος μιας κοπέλας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ναι. τη παρεα θα βαλει το αγριμη. το μιλσεικ δικο μου. ναι αμα ειναι να ανεβει η αυτοπεπηθεση της αξιζει το 1000.

Οπότε Αγρίμι έχεις ήδη μαζέψει 1100 ευρώ, άρα απομένουν 3.900 (αφού η επέμβαση έχει 5000) !!!

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
αν εισαι γυναικα....δεν κανω πλακα . το ισχυει . καταλαβαινω πωσ νιωθεις αν εχεις κολημα.παλιοτερα δεν πηγαινα με γυναικα που ειχε απο 2 και κατω .ελεγα χαρακτηριστηκα οτι αμα γαμας αβυζη ειναι σαν να γαμας πουστη ...συγουρα υπαρχουν πολη σαν εμενα.εξυλεωση για το χθες μου  :2funny:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
εγω ειπα βαζω τα 5000 εσυ τι θα μου δωσεις αγριμι?

Επισκέπτης
αν εισαι γυναικα....δεν κανω πλακα . το ισχυει . καταλαβαινω πωσ νιωθεις αν εχεις κολημα.παλιοτερα δεν πηγαινα με γυναικα που ειχε απο 2 και κατω .ελεγα χαρακτηριστηκα οτι αμα γαμας αβυζη ειναι σαν να γαμας πουστη ...συγουρα υπαρχουν πολη σαν εμενα.εξυλεωση για το χθες μου  :2funny:

Γυναικα ειμαι με τα ολα της (εκτος απο τα βυζια) :)

εγω ειπα βαζω τα 5000 εσυ τι θα μου δωσεις αγριμι?

Θα στα δειξω  ;)

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
σπιντ δεν μου δινεισ κι εμενα αλλα τοσα να παω ταυλανδη?? :2funny: :2funny:

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
τα δικα μου ειναι δεδωμετα .συγκετντρωσε τα υπολιπα.σε μια βδομαδα θα τα εχεις μαζεψει μην ανησυχεις

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Σε όλους αρέσει το ωραίο στήθος (σε μερικούς από μας ακόμα περισσότερο) κι αφού ούτως ή άλλως ξοδεύουμε από δω κι από κει κάποια χρήματα (ανάλογα με τις δυνατότητες του καθενός) νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο σαν κίνηση, αν συγκεντρώναμε το πόσό που χρειάζεται και κάναμε έναν συνανθρωπό μας να νιώσει ποιό όμορφα...

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ασε που τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα... τόσα μέλη είμαστε, δεν υπάρχει ανάμεσά μας ένας πλαστικός χειρούργος ή κάποιος που να έχει σχέση με τον χώρο της υγείας και να μπορεί να βοηθήσει την υλοποίηση της ιδέας? Φαντάζεστε την διαφήμιση και μόνον που θα είχε σαν αντίκτυπο μια τέτοια κίνηση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom