Νέα

Κάνε μια δωρεά για να μεγαλώσει το στήθος μιας κοπέλας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ενας από τους μεγαλύτερος πόθους των αντρών και “αδυναμία” μας όσον αφορά το σώμα μιας γυναίκας είναι το στήθος...  :boobies:

Τι γίνεται όμως με τις κοπέλες που έχουν μικρό στήθος; Είναι άβυζες δηλαδή;;; Πρέπει να ζουν καταδικασμένες;

ΟΧΙ κυρίες και κύριοι… όλα αυτά γινόταν στην προ-Internet εποχή! Γιατί πλέον… υπάρχει το
Αναρωτιέστε τι γίνεται; Τα πράγματα είναι πολύ απλά:

- ΑΝ είσαι κοπέλα και έχεις μικρό στήθος, κάνεις την αιτησούλα σου, και περιμένεις δωρεές από άνδρες και μόλις μαζέψεις το απαραίτητο ποσό, μπορείς να κάνεις την εγχείρηση μεγένθυσης στήθους!!!

- ΑΝ είσαι άντρας… και έχεις ένα κόλλημα με τα στήθη, περισσεούμενα χρήματα κτλ, διαλέγεις σε ποια κοπέλα θέλεις να κάνεις δωρεά για να πραγματοποιήσει το όνειρο της!

Όλα αυτά φυσικά δεν γίνονται έτσι “αθώα”... για να μαζέψει χρήματα μια κοπέλα, πρέπει να βάλει sexy φωτογραφίες ώστε να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες! Και φυσικά αν δωρίσεις χρήματα σε κάποια, αποκτάς extra υπηρεσίες μαζί της, όπως live chat, φωτογραφίες και videos!

Η όλη προσπάθεια έχει ενδιαφέρον πάντως… Ρίξτε μια ματιά στο Top Earners (ίσως χρειαστεί να γίνεις μέλος, με ένα απλό sign-up), καθώς επίσης και σε κάποια Success Stories, με πολλές FREE φωτογραφίες από κοπέλες, πριν και μετά την εγχείρηση…

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Αν μετα μπορουμε να κανουμε ενα Probefahrt στην εκαστοτε κοπελια τοτε να τα δωσω τα γκαφρα!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Και φυσικά αν δωρίσεις χρήματα σε κάποια, αποκτάς extra υπηρεσίες μαζί της, όπως live chat, φωτογραφίες και videos!

αν είναι αυτες οι εξτρα υπηρεσίες να το βράσω. Καλύτερα να τα φάω σε σουβλάκια.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μη μιλάτε για σουβλάκια και πεινάω και μου έχουνε λείψει στο εξωτερικό γμτ...

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...ΑΝ είσαι κοπέλα και έχεις μικρό στήθος, κάνεις την αιτησούλα σου, και περιμένεις δωρεές από άνδρες και μόλις μαζέψεις το απαραίτητο ποσό, μπορείς να κάνεις την εγχείρηση μεγένθυσης στήθους!!!

Εριξα μια ματιά στο site, αλλά ΔΥΣΤΗΧΩΣ δεν βρήκα καμιά δικιά μας, να το βοηθούσαμε το κορίτσι... για την Ελλάδα ρε γμτ ;)

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.095
Πόντοι
6.635
Μου δημιουργηθηκε μια απορια  :think:
Στις πουτανες σε μπουρδελα , στουντιο κλπ που δεν εχουν βυζι και καποια στιγμη τις βλεπουμε οτι εβαλαν ποιος το εχει πληρωσει  :idiot: :uglystupid:
Ο νταβας για να γινει πιο ωραιο το κοριτσι και να ανεβουν τα κερδη η' ιδια η κοπελα απο τις οικονομιες που κανει  :headbang:
Παντως για να ειμαι ειλικρινης καμια απο τις δυο εκδοχες δεν με πειθει!
Η πρωτη γιατι δεν θεωρω οτι καποιος νταβας θα το εβλεπε σαν επενδυση να δωσει 3000-4000€ στο κοριτσι για επεμβαση :jerking:
και η δευτερη γιατι οι κοπελες αυτες δουλευουν γιατι το εχουν αναγκη (στελνουν λεφτα στις πατριδες τους κλπ κλπ) οποτε δυσκολο να κανουν αποταμιευση και να μαζεψουν τετοιο ποσο!

Εχει κανεις γνωμη για το θεμα?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Ελα... μην στεναχωριέσαι! Ορίστε, κάνω εγώ την αρχή και προσφέρω τα πρώτα 100 ευρώ... αν μου υποσχεθείς πως θα με αφήσεις να σε φωτογραφίσω μόλις κάνεις την πλαστική ;)

Επισκέπτης
Ελα... μην στεναχωριέσαι! Ορίστε, κάνω εγώ την αρχή και προσφέρω τα πρώτα 100 ευρώ... αν μου υποσχεθείς πως θα με αφήσεις να σε φωτογραφίσω μόλις κάνεις την πλαστική ;)

Σε ευχαριστω  :)
Στειλε πμ να τα πουμε  :)

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
βαζω αλο ενα μηδενικοστο 100σταρι του συναθλητη . το αντιτιμο θα ειναι ενα μιλσεικ εσπρεσο στα φλοκαγε.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
αν τα πληρωσω ολα εγω εσυ τι θα μου κανεις αγριμακι?

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
βαζω αλο ενα μηδενικο στο 100σταρι του συναθλητη. το αντιτιμο θα ειναι ενα μιλσεικ εσπρεσο στα φλοκαγε.

Τι εννοείς Συναγωνιστή; 1000 ευρώ για ένα μιλσεικ εσπρεσο στα φλοκαφέ παρέα με το Αγρίμι;;;

Επισκέπτης

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
ναι . τη παρεα θα βαλει το αγριμη .το μιλσεικ δικο μου . ναι αμα ειναι να ανεβει η αυτοπεπηθεση της αξιζει το 1000.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom