lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
με τιποτα,εχω το γυναικακι μου τωρα διπλα μου που μιλαμεΑρα και συ γεροντοκορη θα καταληξεις????
με τιποτα,εχω το γυναικακι μου τωρα διπλα μου που μιλαμεΑρα και συ γεροντοκορη θα καταληξεις????
με τιποτα,εχω το γυναικακι μου τωρα διπλα μου που μιλαμε
τον φαγατε τον ανθρωπο....λοξυγκα θα εχειο λιλας λες να εχει;;
γιατι ρε;μια χαρα ειναι ο σοφιας,αντε μπραβοΑρα υπαρχουν ελπιδες (εκτος αν εννοεις γυναικακι τον σοφια)......
ο σοφιας ειναι αισθημα..Αρα υπαρχουν ελπιδες (εκτος αν εννοεις γυναικακι τον σοφια)......
θα πάλλεται η σούφρα του και δεν θα μπαίνει ο κώνοςτον φαγατε τον ανθρωπο....λοξυγκα θα εχει
αυτος παιζει να εμφανισει καμια μερα κανα γατι απο τον πατο του..τον φαγατε τον ανθρωπο....λοξυγκα θα εχει
τι γατι ρε,τον λαιον κινγκ θα εμφανισει μαζι με ολη του την οικογενεια.αυτος παιζει να εμφανισει καμια μερα κανα γατι απο τον πατο του..
ρε τυπε με εκρηκτικο μηχανισμο μοιαζειΗπιε λίγες σταγόνες γάλα ακόμα και τώρα κοιμάται...
ωραιος ο παιχτης!!!!!Ηπιε λίγες σταγόνες γάλα ακόμα και τώρα κοιμάται...
οι καλοι παντου χωρανε..τι γατι ρε,τον λαιον κινγκ θα εμφανισει μαζι με ολη του την οικογενεια.
ρε τυπε με εκρηκτικο μηχανισμο μοιαζει
Το γεγονός ότι γράφτηκαν ήδη 8 σελίδες στο θέμα αυτό είναι πραγματικά μια απροσδόκητα θετική έκπληξη.Ωραίος ρε τύπε, χίλια μπράβο.