Νέα

Καμιά ιδέα πώς να ταΐσω το γατάκι;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
αυτο το παιδι πηγε να ταισει ενα μικρο γατακι

κ

θα το φανε οι τιγρεις και τα κουγκαρ

καλο ταισμα

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Γιατι οι περισσοτεροι που εχετε σκυλια μισειτε τα γατια????    :think:
εγω τα γουσταρω και τα 2,απλα ο σκυλος θελει πιο φροντιδα,βολτα για κατουρημα μεσα στον χειμωνα κλπ...ενω την γατα την παρατας ανετα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
Ενω εσυ το καταλαβαινεις τωρα που ειναι νωρις.....     :birdman: :birdman: :birdman:
με βλεπεις να κλαιγομαι χαλαλι του τα καλυτερα   :rockon:
Γιατι οι περισσοτεροι που εχετε σκυλια μισειτε τα γατια????    :think:
ελα στειλε μου τον πεπε να τον φιλοξενησω  :birdman:

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Ρε τύπε πήγαινε το αύριο σε ένα κτηνίατρο. Βασικά θες να το κρατήσεις ή θες να το δώσεις;;;; Αν ήταν λίγο πιο μεγάλο μπορεί και να το έπαιρνα γιατί θέλω παρέα για τον Τουλούμπα.

Τέσπα ο κτηνίατρος θα σου πει να του δώσεις γάλα που είναι από σκόνη. Lactopec πολύ πιθανό που είναι μητρικό γάλα σε σκόνη και θα του το δίνεις με τη σύρριγγα. Σε καμία εβδομάδα θα μπορέσει να πιει γαλα από μπολάκι. Και πρόσεχε μπορεί να κατουρήσει σήμερα αν και όταν είναι τόσο μικρά πρέπει να τα βοηθησεις εσύ να κατουρήσουν.  

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
λαγουδακη ειναι αργα, πλησιαζουν μεσανυχτα, ασε να κοιμηθουμε χωρις εφιαλτες
τι παπαρας εισαι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:την αλλη φορα που σας το εδειξα το γυναικακι μου το ματιασατε και ειχε πονοκεφαλο

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εγω τα γουσταρω και τα 2,απλα ο σκυλος θελει πιο φροντιδα,βολτα για κατουρημα μεσα στον χειμωνα κλπ...ενω την γατα την παρατας ανετα
λαγουδακη σκιαχτηκε η γατα με τον σοφια οταν τον ειδε;; σηκωσε τριχα;;

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ψυχή μου όμορφη...
Όπως τα λέει ο Φου, είναι εξπέρ στα γατιά!
Πάρ΄το στο σπίτι σου μέσα καλέ... ή βάλ'το σε ένα κουτάκι όπως σου είπαν.

Χίλια μπράβο σου πάντως! :cheesy:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Ρε τύπε πήγαινε το αύριο σε ένα κτηνίατρο. Βασικά θες να το κρατήσεις ή θες να το δώσεις;;;; Αν ήταν λίγο πιο μεγάλο μπορεί και να το έπαιρνα γιατί θέλω παρέα για τον Τουλούμπα.

Τέσπα ο κτηνίατρος θα σου πει να του δώσεις γάλα που είναι από σκόνη. Lactopec πολύ πιθανό που είναι μητρικό γάλα σε σκόνη και θα του το δίνεις με τη σύρριγγα. Σε καμία εβδομάδα θα μπορέσει να πιει γαλα από μπολάκι. Και πρόσεχε μπορεί να κατουρήσει σήμερα αν και όταν είναι τόσο μικρά πρέπει να τα βοηθησεις εσύ να κατουρήσουν.  
το θεμα ειναι να την βγαλει μεχρι αυριο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom