Επισκέπτης
Τον μπέρδεψα με τον Άντζελα του Σφε.οχι ρε,με τον σοφια ειμουνα παντα,το εχεις δει το μωρο μου ε;
Τον μπέρδεψα με τον Άντζελα του Σφε.οχι ρε,με τον σοφια ειμουνα παντα,το εχεις δει το μωρο μου ε;
τι κοπριτης που εισαι ρεφερτο σε μενα, εχω ενα σκυλο με ιδιαιτερη αδυναμια στα γατια..
φερτο σε μενα, εχω ενα σκυλο με ιδιαιτερη αδυναμια στα γατια..
καμμια σχεση,εμενα ειναι κλασεις καλυτερο το μωρο μουΤον μπέρδεψα με τον Άντζελα του Σφε.
λαγουδακη ειναι αργα, πλησιαζουν μεσανυχτα, ασε να κοιμηθουμε χωρις εφιαλτεςοχι ρε,με τον σοφια ειμουνα παντα,το εχεις δει το μωρο μου ε;
εγω δεν τα μισω, η σκυλα μου τα μισει,,, η μια , η αλλη κοιμαται μαζι τουςΓιατι οι περισσοτεροι που εχετε σκυλια μισειτε τα γατια????
εγω τα γουσταρω και τα 2,απλα ο σκυλος θελει πιο φροντιδα,βολτα για κατουρημα μεσα στον χειμωνα κλπ...ενω την γατα την παρατας ανεταΓιατι οι περισσοτεροι που εχετε σκυλια μισειτε τα γατια????
με βλεπεις να κλαιγομαι χαλαλι του τα καλυτεραΕνω εσυ το καταλαβαινεις τωρα που ειναι νωρις.....
ελα στειλε μου τον πεπε να τον φιλοξενησωΓιατι οι περισσοτεροι που εχετε σκυλια μισειτε τα γατια????
Κάνεις λάθος τύπε.Σε μια φωτό ειδικά που τραβάει το προσόντο του σα σφεντόνα είναι λαχταριστός ο Σοφίας.λαγουδακη ειναι αργα, πλησιαζουν μεσανυχτα, ασε να κοιμηθουμε χωρις εφιαλτες
τι παπαρας εισαι την αλλη φορα που σας το εδειξα το γυναικακι μου το ματιασατε και ειχε πονοκεφαλολαγουδακη ειναι αργα, πλησιαζουν μεσανυχτα, ασε να κοιμηθουμε χωρις εφιαλτες
λαγουδακη σκιαχτηκε η γατα με τον σοφια οταν τον ειδε;; σηκωσε τριχα;;εγω τα γουσταρω και τα 2,απλα ο σκυλος θελει πιο φροντιδα,βολτα για κατουρημα μεσα στον χειμωνα κλπ...ενω την γατα την παρατας ανετα
εγω τα γουσταρω και τα 2,απλα ο σκυλος θελει πιο φροντιδα,βολτα για κατουρημα μεσα στον χειμωνα κλπ...ενω την γατα την παρατας ανετα
το θεμα ειναι να την βγαλει μεχρι αυριο.....Ρε τύπε πήγαινε το αύριο σε ένα κτηνίατρο. Βασικά θες να το κρατήσεις ή θες να το δώσεις;;;; Αν ήταν λίγο πιο μεγάλο μπορεί και να το έπαιρνα γιατί θέλω παρέα για τον Τουλούμπα.
Τέσπα ο κτηνίατρος θα σου πει να του δώσεις γάλα που είναι από σκόνη. Lactopec πολύ πιθανό που είναι μητρικό γάλα σε σκόνη και θα του το δίνεις με τη σύρριγγα. Σε καμία εβδομάδα θα μπορέσει να πιει γαλα από μπολάκι. Και πρόσεχε μπορεί να κατουρήσει σήμερα αν και όταν είναι τόσο μικρά πρέπει να τα βοηθησεις εσύ να κατουρήσουν.
εχω κατι ΄΄ φυλαχτα΄΄ απο τον οσιο εφραιμ αμα θες...τι παπαρας εισαι την αλλη φορα που σας το εδειξα το γυναικακι μου το ματιασατε και ειχε πονοκεφαλο
εγω δεν τα μισω, η σκυλα μου τα μισει,,, η μια , η αλλη κοιμαται μαζι τους
λαγουδακη σκιαχτηκε η γατα με τον σοφια οταν τον ειδε;; σηκωσε τριχα;;
πολύ δύσκολα τύπε τώρα με τον σαμαρά.το θεμα ειναι να την βγαλει μεχρι αυριο.....