ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ο μαριος ρε φασιστακι δε παει γυμναστηριο, αυτα ειναι για τους φλωρους!
μεμα δε μας τα λες καλαααααααααααα
ο μαριος ρε φασιστακι δε παει γυμναστηριο, αυτα ειναι για τους φλωρους!
Μπα, ο ΓΑΠ πάει στο gym του Χίλτον. Που να τρέχεις τώρα...
Πέσε τη πρώτα στη γκόμενα, μετά βάλε την να πάει στο gym του ΓΑΠ και σίγουρα εκείνος θα της την πέσει. Μετά θα γίνει εκείνη υπουργός και εσύ ζήτα να σε κάνουνε Γενικό Γραμματέα κάπου ήσυχα να μην πολυκουράζεσαι.
Tύπε μου
απο ολους εδω μεσα εχει βρει κανενας γκομενα μεσω γυμναστηριου???
και οσοι εχουν προσπαθησει, τι αποτελεσμα ειχε?
Θελει ανεση και να [size=20pt]μην[/size] σεβεσαι την γκομενα και να μην υποτιμας τον εαυτο σου οπως κανουμε ολοι μας.
Επίσης να έχεις πάει ξυρισμένος-γυαλισμένος.Πρωτα απ ολα πρεπει να χτυσεις μια φιλικη σχεση μαζι της ετσι ωστε οταν θα σκαει στο γυμναστηριο να σου λεει μια καλημερα, ετσι μετα μπορεις να την ρωτας και συζητας μαζι της για τα παντα μιας που θα ειστε φιλαρακια (και καλα).Επισης να ξερεις οτι οι μουναρες δεν θελουν κοπλιμεντα γιατι εχουν φαει απειρα οποτε μην την αρχισεις στα τι ωραιο σωμα και πιπες τετοιες.Μονο που θα πας να της μιλησεις το πιανει το νοημα οτι την γουσταρεις.Θα πρεπει δλδ να της πεις οτιδηποτε αλλο εκτος απο κοπλιμεντα και οτι λες, αν μπορεις και το κατεχεις να εχει χιουμορ,πολυ σημαντικο.
ιιιιιιιιιι αίσχος
Επίσης να έχεις πάει ξυρισμένος-γυαλισμένος.
Συναγωνίστρια, κι εσύ πειράχτηκες που έβαλε τελικό ''ν'' πριν από σίγμα, σωστά;
Συναγωνίστρια, κι εσύ πειράχτηκες που έβαλε τελικό ''ν'' πριν από σίγμα, σωστά;
Πάντα, φίλε μου. Έζησα πολλά χρόνια σε σοβαρή χώρα για να ξέρω ότι ο αξύριστος με τη βερμούδα μόνο σε τζιβανογκόμενες έχει πέραση.
Φίλε απλά την καλημερίζεις ,της λες το όνομα σου και την ρωτάς το δικό της. Αν γουστάρει τα άλλα έρχονται μόνα τους. Αφού την συναντάς συνέχεια δεν θέλει καμιά βιασύνη.
Δλδ τι θες να κατεβεις με ελικοπτερο στην ταρατσα του γυμναστηριου?
Οφ τοπικ βεβαια αλλα επειδη αναφερθηκες στον Γεωργιου αυτη ειναι μια φωτογραφια που τον εχω τραβηξει πριν το τρακαρει
Uploaded with ImageShack.us