Νέα

Καμάκι στο γυμναστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamisterix
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kingoffuck

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ακριβώς αυτό εννοώ φίλε μου. Έχεις πιάσει την ψυχολογία μου και με καταλαβαίνεις. Αν δεις τι έγραψα πιο πάνω, η "αμυντική" στάση των περισσότερων γυναικών μέσα στο γυμναστήριο με προβληματίζει. Οι συνήθεις μαμιάδες του Μεταξουργείου, βέβαια, πετάχτηκαν να μας πουν πόσο΄επιτυχημένοι είναι...

κοιτα...μην κολλας! ολοι οι σφιχτοιδες το ιδιο κανουν! κανε την γυμναστικουλα σου και μην τρελενεσαι... θα την γνωρισεις την κοπελα! απλα καντο να τυχει! ακριβως αυτο!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
δεν πας να ποστάρεις καμία φωτό Ρωσσίδας; και μετά να τον περάσεις ένα χέρι σαπούνι για καλύτερο γλύστρημα;
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Καρφώθηκε ο κλώνος...

η μιση δουλεια τελειωμενη λεμε...

Ε, αφού τον παίζει με τα μάτια...
Την πετσέτα μαλιστα, δεν την έχει για τον ιδρώτα αλλά γιατί υγραίνεται κάθε φορά που τον βλέπει να τρέχει πίσω από το γυμναστή να του γράψει πρόγραμμα για γράμμωση και όγκο για να βγει φέτες τον Ιούλιο στο Σχινιά και στο Αυλάκι.

OP
OP
G

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
σωστος....  :rockon: :rockon:

προσωπικα εχω προσεξει οτι οι γκομενες στο γυμναστηριο σπανια ψηνονται για καμακι...
πιστευω γενικα οτι ειναι μαζεμενες και λιγο απομακρες να τις πλησιασεις γιατι ειτε ειναι ανασφαλεις για την εμφανιση τους, σε ενα χωρο που
(θεωρουν) οτι ειναι γεματος ωραια κορμια κλπ, και γιατι οπως και να το κανεις, μια γκομενα που ειναι ιδρωμενη με το μαλλι κοτσο δε νιωθει και πολυ σεξυ...

Η συζήτηση ευτυχώς έχει κάποιο ενδιαφέρον...

Αν δεν είχαμε και τα συνήθη τρολλς...από 10000 μηνύματα ο καθένας...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Οκ, είσαι έμπειρος γαμιάς, Φυλής και Κωλοκυνθούς. Womaniser, δίχως αμφιβολία... :zombie: :zombie: :zombie:

Μέσα έπεσες...Στο μεταξουργείο δε είμαι πρώτη μούρη...
Μήπως να σου πω καμια ατάκα να λες στην τσατσά για να μην σε παίρνει στο ψιλό και να αφήσουμε τα γυμναστήρια για όταν μεγαλώσεις;

kingoffuck

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και επισης μακρια απο φρασουλες του τυπου : πολυ ωραιο σωμα κτλ! σκοτωνουν και επισης δειχνουν στυλ πεφτουλα!!

OP
OP
G

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
κοίτα άμα δεν έχεις δοκιμάσει μπόλικα καμάκια μάλλον δεν θα την ρήξεις...εκτος άμα "ξες" κάνα date guru να σου λέει

Tι να τον κάνω το date guru. Εδώ έχουμε τους δύο φρενοβλαβείς συντρόφους του Παττακού. Όπως γνωρίζουν από Macroeconomics, Πολιτική Φιλοσοφία και Shipping Law, είναι αρτίστες του καλού (και άφθονου) σεξ  :jerking: :jerking: :jerking:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Συναγωνιστές,

Θέλω τη βοήθεια σας, ιδιαίτερα των πεπειραμένων στο χώρο του καμακιού, για άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση μελαχρινού 25χρονου
αγγέλου. Πηγαίνουμε στο ίδιο γυμναστήριο και εδώ και 3-4 ημέρες αντιληφθήκαμε ο ένας την παρουσία του άλλου, ανταλλάσσοντας πολλές ματιές και τα σχετικά.

Το πρόβλημα, στο οποίο και ζητώ τη συνδρομή σας, είναι πώς την προσεγγίζουμε την κοπέλα. Δεν είμαι γυμναστής, είναι κι εκείνη εξίσου καλογυμνασμένη οπότε δεν "παίζουν" συμβουλές (και καλά...) προπόνησης κτλ.

Παίδες, βοηθάτε. Ένα μήνα είμαι άσεφτος  :zfuck: :zfuck: :zfuck: και με το Μουντιάλ να καταφθάνει πρέπει να έχω καβατζωθεί. Δε θα παίζει η Ινγκλάτερα κι εμείς να ψάχνουμε για γκόμενα!!!
Μόνο και μόνο επειδή θα παίζει η Ιγκλατερα μέητ θα σου πω...

Πλησιάσε την και πες το χωρίς περιστροφές και περικοκλάδες...
"Μωρό μου θες να μελανιάσουμε τα κορμιά μας στην πούτσα??"

Η απλά τραγούδα της το παλιο σουξεδάκι...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Μην περιμένεις συμβουλές σε αυτό το σάιτ........

OP
OP
G

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Και επισης μακρια απο φρασουλες του τυπου : πολυ ωραιο σωμα κτλ! σκοτωνουν και επισης δειχνουν στυλ πεφτουλα!!

To έχω γράψει παραπάνω ότι μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ μία τέτοια ατάκα.

Την έχω "ψάξει" από παντού τη δουλειά αλλά απευθύνθηκα εδώ για το κάτι παραπάνω. Φυσικά, με είρωνες τύπους που η καλύτερη γκόμενα που είχαν ήταν την εποχή της Γεωργίας Βασιλειάδου (και ήταν, μάλλον, η Βασιλειάδου) δε γίνεται να βγάλουμε συμπέρασμα.

ΥΓ. Αχ!!!!!!!!!! :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

Την έχω "ψάξει" από παντού τη δουλειά αλλά απευθύνθηκα εδώ για το κάτι παραπάνω. Φυσικά, με είρωνες τύπους που η καλύτερη γκόμενα που είχαν ήταν την εποχή της Γεωργίας Βασιλειάδου (και ήταν, μάλλον, η Βασιλειάδου) δε γίνεται να βγάλουμε συμπέρασμα.

αυτές οι ατάκες δεν είναι για πέσιμο ,έχω ακούσει κάτι τύπους που τα λένε αυτά...ξέρω απλά λες κάτι ...από πια περιοχή είσαι κλπ e μην πιάνεις συζήτηση για ασκήσεις και mlkies

OP
OP
G

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μόνο και μόνο επειδή θα παίζει η Ιγκλατερα μέητ θα σου πω...

Πλησιάσε την και πες το χωρίς περιστροφές και περικοκλάδες...
"Μωρό μου θες να μελανιάσουμε τα κορμιά μας στην πούτσα??"

Η απλά τραγούδα της το παλιο σουξεδάκι...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Μην περιμένεις συμβουλές σε αυτό το σάιτ........

Διαφωνώ, mate!!!

Όχι με το σκεπτικό σου για τα...βίδεα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αλλά στο να μη περιμένω συμβουλές από εδώ. Πολλοί συναγωνιστές έκαναν χρήσιμες επισημάνσεις, έστω κι αν τις είχα ήδη υπόψιν. Για τα αναπόφευκτα τρολλς δε μπορώ να κάνω κάτι. Μιλάει ο αριθμός ανούσιων μηνυμάτων. Όπερ έδει δείξαι, που λέει κι ένα παλιό σανσκριτικό ρητό...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

σκασε και γυμνασου ρε. το γυμναστηριο ειναι εκκλησια. αειντε, πιανεις και τσαμπα χωρο στα μηχανηματα.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
μην ψάχνεις τι θα πεις gt θα ψάχνεις πολύ καιρό ...ότι σου βγει αυθόρμητα...καλά ότι έτσι μπορεί να μην καταφέρεις tpt είναι πιθανό αλλα τι άλλο να κανεις?

kingoffuck

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1

Παντως οτι και να κανεις καντο γρηγορα! το καλοκαιρι εφτασε και οι γκομενες θα αρχιζουν να πηγαινουν στισ παραλιες πλεον και οχι στα γυμναστηρια! κατι ασχετο: ποσο χρονων εισαι εσυ? εννοω ηλικιακα με αυτην κοντα?

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Μπα τύπε μου...Αυτά είναι ημίμετρα...
Στην κατάσταση που είναι, μόνο κάτι τέτοιο θα πιάσει:

δεν ειναι κακο...

απλα δεν ειναι νοσταλγικο σαν το αλλο... εχει πισω θαλασσα, βαπορια κλπ...

μπορεις βεβαια απλα να πας να πεις στο γκομενακι...

"μανουλι, βλεπω δουλευεις καλα τη μπαρα.... αν θε να δοκιμασεις καμια πιο βαρια και πιο ζωηρη, ελα βρες με να πουμε..."

OP
OP
G

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Χρυσαυγίτικο καυτό αγόρι, είπα ένα μήνα. Όχι 14...Μη κρίνεις εξ' ιδίων τ' αλλότρια. :dancing: :dancing: :dancing:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μπα τύπε μου...Αυτά είναι ημίμετρα...
Στην κατάσταση που είναι, μόνο κάτι τέτοιο θα πιάσει:

Τι εγινε δροσερο αγορι του την επεσες, εφαγες χυλοπιτα, και τωρα βγαζεις κακια για το νεο μελος?

OP
OP
G

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παντως οτι και να κανεις καντο γρηγορα! το καλοκαιρι εφτασε και οι γκομενες θα αρχιζουν να πηγαινουν στισ παραλιες πλεον και οχι στα γυμναστηρια! κατι ασχετο: ποσο χρονων εισαι εσυ? εννοω ηλικιακα με αυτην κοντα?

ε, ναι λίγο μεγαλύτερος. (όχι και σαν την Πελοπόννησο  :2funny: :2funny: :2funny:). Γενικά, δεν είμαι πέφτουλας, σχεδόν πάντα μου έρχεται αυτό που θέλω. Απλώς, σε αυτή την περίπτωση -υποθέτω ότι το έχεις ζήσει- κάτι σου κάνει ένα δύο χίλια κλικ παραπάνω  :P :P :P

Aλλά όλα είναι στη φαντασία μου, μίλησαν οι έμπειροι σεξοκυνηγοί με 10Κ μηνύματα έκαστος.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ε, ναι λίγο μεγαλύτερος. (όχι και σαν την Πελοπόννησο  :2funny: :2funny: :2funny:). Γενικά, δεν είμαι πέφτουλας, σχεδόν πάντα μου έρχεται αυτό που θέλω. Απλώς, σε αυτή την περίπτωση -υποθέτω ότι το έχεις ζήσει- κάτι σου κάνει ένα δύο χίλια κλικ παραπάνω  :P :P :P

Aλλά όλα είναι στη φαντασία μου, μίλησαν οι έμπειροι σεξοκυνηγοί με 10Κ μηνύματα έκαστος.

25 μυνηματα σε 1 ωρα εγραψες, τι μιλας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom