Νέα

Καμάκι στο γυμναστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamisterix
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Όπως την πέφτεις σε οποιοδήποτε άτομο κυκλοφορεί στα ίδια μέρη με εσένα...
Πιάνεις κουβέντα στο άσχετο, κόβεις κλίμα και αναλόγως προτείνεις καφεδάκι...
Αναλυτικές οδηγίες χρήσης για αυτά δεν υπάρχουν...

Αν και βέβαια, όταν ακούω περιγραφές τύπου "με κοίταξε" συνήθως καταλαβαίνω ότι κάτι είχε μπει στο μάτι της εκείνη τη στιγμή...

OP
OP
G

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
πες της ωραίοι κοιλιακοί θα μου πεις τα μυστικά της διατροφής σου;

Αυτό είναι πολύ καλό, όντως. Το μόνο πρόβλημα είναι -και το λέω επειδή μου έχει συμβεί να την πατήσω- ότι ένα κομπλιμέντο σε μία φαινομενικά νορμάλ αλλά τελικώς ανισόρροπη μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ. Αυτή αρχίζει να αναρωτιέται αν τη "δουλεύεις" αν πάσχει από κάποιο περίεργο είδος κόμπλεξ.

ΥΓ. Αχχχχχχχχχχχχχ!!!!! :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

OP
OP
G

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Όπως την πέφτεις σε οποιοδήποτε άτομο κυκλοφορεί στα ίδια μέρη με εσένα...
Πιάνεις κουβέντα στο άσχετο, κόβεις κλίμα και αναλόγως προτείνεις καφεδάκι...
Αναλυτικές οδηγίες χρήσης για αυτά δεν υπάρχουν...

Αν και βέβαια, όταν ακούω περιγραφές τύπου "με κοίταξε" συνήθως καταλαβαίνω ότι κάτι είχε μπει στο μάτι της εκείνη τη στιγμή...

Τι να γίνει φίλε μου. Εμείς είμεθα μετρίως μέτριοι και νομίζουμε, μία στο τόσο, ότι μας κοίταξε καμία γκομενίτσα. Δεν είμαστε όλοι σαν εσένα, το Ρουβά και το Χιου Τζάκμαν που σας σκίζουν τα μουνιά τα πουκάμισα άμα τη εμφανίσει σας...

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
13
Πόντοι
6
κοιτα φιλε αν κολλας στο πως θα κανεις την προσέγγιση, παρακολουθα τι μυικη ομαδα γυμναζει και προσπαθησε να μαντεψεις σε ποιο οργανο θα παει μετά, ωστε να κανετε μαζί εναλλάξ κ ετσι πιστευω θα ναι πιο ευκολα να ξεκινησεις το μπιρι μπιρι...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τι να γίνει φίλε μου. Εμείς είμεθα μετρίως μέτριοι και νομίζουμε, μία στο τόσο, ότι μας κοίταξε καμία γκομενίτσα. Δεν είμαστε όλοι σαν εσένα, το Ρουβά και το Χιου Τζάκμαν που σας σκίζουν τα μουνιά τα πουκάμισα άμα τη εμφανίσει σας...

Κατάλαβα...
Σε αφήνω να ζήσεις λοιπόν το ειδύλλιο με την κοπελιά το οποίο ενδέχεται να υπάρχει μόνο στο μυαλό σου και υπόσχομαι να μην περάσω από το γυμναστήριό σου και σου την φάω- όχι τίποτ' άλλο αλλά που να αγοράζω καινούργια πουκάμισα...

Καλή τύχη...Με τέτοια αντίληψη και κυρίως με τέτοια ευκολία που αρπάζεσαι θα την χρειαστείς...

kingoffuck

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
να πω και γω μια γνωμη που το εχω συζητησει με φιλες μου που πανε γυμναστηριο..επειδη ειχα φαει και γω σκαλωμα περσυ με μια κοπελα απο το γυμναστηριο! γενικα δεν τους αρεσει να τουσ κανουν καμακι στο γυμναστηριο...μα καθολου! λιγες ειναι αυτες που πανε εκει για αυτον τον λογο...δυστυχως ή ευτυχως πρεπει να την γνωρισεις λιγο τυχαια...να το κανεις να φανει τυχαιο! και μην το βαζεις σκοπο να την πετυχεις και να της μιλησεις...χανεις και την γυμανστικη σου!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
φιλε δεν έχω κάνει στο γυμναστήριο που θεωρείτε και εύκολη περίπτωση ...έχω κάνει στο δρόμο όμως μπόλικες φορες...όχι ότι έπιασε (εκτος από μια)... ότι νάναϊ πες στην αρχή

OP
OP
G

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Κατάλαβα...
Σε αφήνω να ζήσεις λοιπόν το ειδύλλιο με την κοπελιά το οποίο ενδέχεται να υπάρχει μόνο στο μυαλό σου και υπόσχομαι να μην περάσω από το γυμναστήριό σου και σου την φάω- όχι τίποτ' άλλο αλλά που να αγοράζω καινούργια πουκάμισα...

Καλή τύχη...Με τέτοια αντίληψη και κυρίως με τέτοια ευκολία που αρπάζεσαι θα την χρειαστείς...

Me 5625 μηνύματα, άρχοντα, όχι γυμναστήριο δεν έχεις δει τα τελευταία 40 χρόνια αλλά η τελευταία γυναίκα που είδες ήταν η  χοντρή η Τζίνα από το γυράδικο του Θόδωρα που σου φέρνει κάθε βράδυ για να φας, μήπως και χάσεις το τρολλάρισμα στο bourdela.tv

OP
OP
G

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
να πω και γω μια γνωμη που το εχω συζητησει με φιλες μου που πανε γυμναστηριο..επειδη ειχα φαει και γω σκαλωμα περσυ με μια κοπελα απο το γυμναστηριο! γενικα δεν τους αρεσει να τουσ κανουν καμακι στο γυμναστηριο...μα καθολου! λιγες ειναι αυτες που πανε εκει για αυτον τον λογο...δυστυχως ή ευτυχως πρεπει να την γνωρισεις λιγο τυχαια...να το κανεις να φανει τυχαιο! και μην το βαζεις σκοπο να την πετυχεις και να της μιλησεις...χανεις και την γυμανστικη σου!

Ακριβώς αυτό εννοώ φίλε μου. Έχεις πιάσει την ψυχολογία μου και με καταλαβαίνεις. Αν δεις τι έγραψα πιο πάνω, η "αμυντική" στάση των περισσότερων γυναικών μέσα στο γυμναστήριο με προβληματίζει. Οι συνήθεις μαμιάδες του Μεταξουργείου, βέβαια, πετάχτηκαν να μας πουν πόσο΄επιτυχημένοι είναι...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Me 5625 μηνύματα, άρχοντα, όχι γυμναστήριο δεν έχεις δει τα τελευταία 40 χρόνια αλλά η τελευταία γυναίκα που είδες ήταν η  χοντρή η Τζίνα από το γυράδικο του Θόδωρα που σου φέρνει κάθε βράδυ για να φας, μήπως και χάσεις το τρολλάρισμα στο bourdela.tv
δηλαδη εσυ με τα 14 μυνηματα εισαι εμβρυο?

το σαϊτ ειναι για ενηλικες μεγαλε, ξου

OP
OP
G

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα φιλε αν κολλας στο πως θα κανεις την προσέγγιση, παρακολουθα τι μυικη ομαδα γυμναζει και προσπαθησε να μαντεψεις σε ποιο οργανο θα παει μετά, ωστε να κανετε μαζί εναλλάξ κ ετσι πιστευω θα ναι πιο ευκολα να ξεκινησεις το μπιρι μπιρι...

Χμμ, δεν ξέρω φίλε μου. Αυτό μοιάζει λίγο με stalking, ανάλογα φυσικά πώς θα το αντιληφθεί εκείνη. no?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Παρά το χάλι μου όμως, δεν τρέχω σε μπουρδελοσάιτ μπας και μου σφυρίξουν καμια ατάκα για να την πέσω σε γκόμενα...
Άντε με το καλό αύτιο, ζήτα ατάκες για να την πεσεις σε γκόμενα στη δουλειά, σε γκόμενα στην ουρά του ΙΚΑ, σε γκόμενα στα διόδια της Αττικής Οδού...
Ναι, ναι, ξέρω...
Σε κοίταξαν και σίγουρα κάτι παίζει...

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

σωστος....  :rockon: :rockon:

προσωπικα εχω προσεξει οτι οι γκομενες στο γυμναστηριο σπανια ψηνονται για καμακι...
πιστευω γενικα οτι ειναι μαζεμενες και λιγο απομακρες να τις πλησιασεις γιατι ειτε ειναι ανασφαλεις για την εμφανιση τους, σε ενα χωρο που
(θεωρουν) οτι ειναι γεματος ωραια κορμια κλπ, και γιατι οπως και να το κανεις, μια γκομενα που ειναι ιδρωμενη με το μαλλι κοτσο δε νιωθει και πολυ σεξυ...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Παρά το χάλι μου όμως, δεν τρέχω σε μπουρδελοσάιτ μπας και μου σφυρίξουν καμια ατάκα για να την πέσω σε γκόμενα...
Άντε με το καλό αύτιο, ζήτα ατάκες για να την πεσεις σε γκόμενα στη δουλειά, σε γκόμενα στην ουρά του ΙΚΑ, σε γκόμενα στα διόδια της Αττικής Οδού...
Ναι, ναι, ξέρω...
η μιση δουλεια τελειωμενη λεμε...

OP
OP
G

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη εσυ με τα 14 μυνηματα εισαι εμβρυο?

το σαϊτ ειναι για ενηλικες μεγαλε, ξου

δεν πας να ποστάρεις καμία φωτό Ρωσσίδας; και μετά να τον περάσεις ένα χέρι σαπούνι για καλύτερο γλύστρημα;
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
κοίτα άμα δεν έχεις δοκιμάσει μπόλικα καμάκια μάλλον δεν θα την ρήξεις...εκτος άμα "ξες" κάνα date guru να σου λέει

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Φίλε,

πέστης με λένε gamisterix - θα πέσει σίγουρα.... :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
G

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ναι, ναι, ξέρω...

Οκ, είσαι έμπειρος γαμιάς, Φυλής και Κωλοκυνθούς. Womaniser, δίχως αμφιβολία... :zombie: :zombie: :zombie:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom