Νέα

Καμάκι - Παρέα 0-5

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poulios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

poulios

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Φίλοι μου είμαι ένα ράκος.Διαπιστώνω πλέον ότι το καμακι πέθανε.Απο προσωπική εμπειρία, βλεπω, οτι παρολο που οι γυναίκες διατυμπανίζουν ότι θέλουν τον αντρα να τουσ την πεφτει,αυτές τα φτιάχνουν με κάποιον που έχουν γνωρισει μέσω παρέας.Δηλαδη κάποιον γνωστο μέσω κάποιου συγγενή ή μέσω κάποιου φιλου.Σημειώστε ότι σε αυτές τις περτιπτώσεις δεν μετραει η εμφανιση ή το στυλ ή το χρήμα ή η εμπειρία.Γαμάς πιο εύκολα και από μπουρδέλο!

Επισκέπτης
Διαπιστώνω πλέον ότι το καμακι πέθανε.

Πάντα πεθαμένο ήταν μεγάλε σε αυτόν τον τόπο. Αν και πιο σωστά δεν γεννήθηκε ποτέ για να πεθάνει. Ήταν πάντα άγνωστο θέμα. Μόνο στη θεωρία υπάρχει. Αν είσαι κολλητός της ξαδέλφης της ή του γιού του νονού της, την τρώς εύκολα τη γκόμενα . Αλλιώς ...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Oι γυναίκες δεν εμπιστεύονται τη δική τους κρίση. Θέλουν συνέχεια καθοδήγηση από τους άλλους.

OP
OP
P

poulios

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Ακόμα κ σε μπουρδέλο στην γνωρίζει καποιος την γκόμενα!

OP
OP
P

poulios

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Δεν τα λέω αυτά μονο από την εμπειρια τη δικια μου.Κρίνω κ απο φίλες μου κ από αδελφές και ξαδερφες.Τα φτιάχνουν με καποιους που γνωριζουν χωρίς να τους αρέσουν,ενώ τους ειχε δωθεί η ευκαιρία για πολύ καλύτερους!

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Τι λετε ρε παιδια! Εχω γαμησει απο καμακι και εχω κανει σχεσεις απο καμακι! Και εγω και σχεδων ολοι μου οι φιλοι! Σε πολλες περιπτωσεις τελειως ανεξοδα! Μια φορα εχω κανει σχεση με καποια που την γνωρισα απο κυκλους! Οι υπολοιπες ηταν εντελως αγνωστες και τις γνωριζα σε ακυρα μερη!

Για να μην παρεξηγηθω δεν εννοω, ουτε το παιζω υπεργαμιας , και ουτε εχω γαμησει ολη την Ελλαδα, απλα οποτε γνωριζα γυναικα δεν ηταν απο φιλικοσυγκενικο κυκλο.
Και σχεδον ολοι οι φιλοι μου οποτε διαφωνω με τον υσχηρισμο).

(Todok για ακομα μια φορα με βρισκεις συμφωνο αλλα εν μερει...)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Δεν τα λέω αυτά μονο από την εμπειρια τη δικια μου.Κρίνω κ απο φίλες μου κ από αδελφές και ξαδερφες.Τα φτιάχνουν με καποιους που γνωριζουν χωρίς να τους αρέσουν,ενώ τους ειχε δωθεί η ευκαιρία για πολύ καλύτερους!

"Στατιστικά" έχεις απόλυτο δίκαιο. Μόνο εξαιρέσεις ξεφεύγουν από τη συντηρητική αυτή ρότα

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Τοτε μαλλον να παιξω κανα Joker...

Τις εξαιρέσεις ψάχνουμε φιλαράκι...

Κάποτε τις πετυχαίνουμε, κάποτε όχι. Ή ανήκουμε στην κατηγορία εκείνη με τον μεγάλο και συνεχώς ανανεούμενο κοινωνικό κύκλο, οπότε περνάμε καλά. Ο κανόνας όμως, αυτός είναι. Ειδικά όταν οι παρέες είναι "στατικές" το βλέπεις πολύ έντονα.

Επισκέπτης
Εχω γαμησει απο καμακι και εχω κανει σχεσεις απο καμακι! Και εγω και σχεδων ολοι μου οι φιλοι! Σε πολλες περιπτωσεις τελειως ανεξοδα! Μια φορα εχω κανει σχεση με καποια που την γνωρισα απο κυκλους! Οι υπολοιπες ηταν εντελως αγνωστες και τις γνωριζα σε ακυρα μερη.

Εσύ μιλάς τώρα για ένα μικρό ποσοστό. Κι εγώ όσες γυναίκες είχα στη ζωή μου από τα 20 μου και μετά με καμάκι δικό μου τις γνώρισα. Και αρκετοί φίλοι μου. Τι πάει να πει αυτό; Ότι είμαστε η πλειοψηφία;

ΛΑΘΟΣ.

Δες το αλλοιώς. Αν έχεις στον περίγυρω σου γκόμενες για τις οποίες μαθαίνεις λεπτομέρειες για την ιστορία της ζωής τους, τσέκαρε που βρήκαν όλες τους γκόμενους/γαμιάδες. Ειδικά δε οι πιο περιζήτητες.

Και κάτι άλλο. Με το καμάκι σε πόσες έπρεπε να την πέσεις για να φάς μία; Εγώ προσωπικά έπρεπε να καμακώνω βδομάδες/μήνες για να φάω μία. Και εννοείται ότι έτρωγα πολλές ήττες. Ακόμη και από γκόμενες που πρόθυμα και με χαρά μου έδιναν τηλέφωνα, τις έπαιρνα μετά και μου έλεγαν μαλακίες (εννοείται δεν έπαιρνα ποτέ δεύτερη φορά αν δεν δέχονταν να βγούν με την πρώτη).

Αυτοί που παίζουν όμως με προξενιά από γνωστούς, δεν έχουν ήττες. Έχουν 100% επιτυχίες. Τυχαίνει να ξέρω έναν τύπο που είναι στρατιωτικός ιατρός. Το άτομο είναι γύρω στα 34. Από τα 20 που μπήκε στη σχολή, πρέπει να άλλαζε 6-7 γκόμενες το χρόνο. Όλες ήταν ξαδέλφες,αδελφές, κουμπάρες, χωριανές συμφοιτητών του. Το άτομο δεν ξέρει τι σημαίνει καμάκι. Δεν το έχει κάνει ποτέ. κολώνει να το κάνει, αλλά δεν του χρειάζεται κι όλας. Μια φορά που ήμασταν οι 2 μας για καφέ πριν 6-7 χρόνια, έπιασα κουβέντα σε δύο γκομενάκια στο διπλανό τραπέζι. Δεν το πίστευε ότι το έκανα αυτό. Έγινε κατακόκκινος , με σκούντραγε συνέχεια και στο τέλος έφυγε και έμεινα μόνος μου.

Είναι τραγικό να βλέπεις τύπους μάγκες, μπάνικους, σε καλή κατάσταση και με κότσια και να χρειάζονται εβδομάδες/μήνες/χρόνια για να βγάλουν μια γκόμενα της προκοπής επειδή δεν έχουν γνωριμίες να τους κάνουν προξενιά και άλλους που είναι κότες/κλανόμαγκες/μαλάκες και να έχουν κάθε μήνα άλλη, χωρίς να έχουν τολμήσει ποτέ να μιλήσουν σε ένα άγνωστο γκομενάκι στο άσχετο ....

ΣΚΑΤΟΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ......

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Είναι τραγικό να βλέπεις τύπους μάγκες, μπάνικους, σε καλή κατάσταση και με κότσια και να χρειάζονται εβδομάδες/μήνες/χρόνια για να βγάλουν μια γκόμενα της προκοπής επειδή δεν έχουν γνωριμίες να τους κάνουν προξενιά και άλλους που είναι κότες/κλανόμαγκες/μαλάκες και να έχουν κάθε μήνα άλλη, χωρίς να έχουν τολμήσει ποτέ να μιλήσουν σε ένα άγνωστο γκομενάκι στο άσχετο ....

lakis33 σε παραδέχομαι.Αυτό δεν είναι μόνο η αλήθεια αλλά μια μεγάλη αδικία.

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Οκ ναι συμφωνω αλλα επιμενω οτι ειναι μικροτερο το ποσοστο!
Με το καμακι (και μην βαζετε τον Ψαλτη στο μυαλο σας) απλα θελει καταληλο τοπο και τροπο!
Οι τυποι για εμενα που ψαχνουν να βρουν γκομενα μεσα απο κυκλους δεν κανουν λαθος, οι τυποι ομως που το κανουν γιατι φοβουνται την αποριψη ειναι μαλακες! Κι εγω παλια ετρωγα τρελες πορτες! Αλλα υπαρχει για ολα η καταλληλη στιγμη!

Ειμαι στο Cinema στο διαλειμα και καπνιζω, σκαει ενα τρελο μουνι και μου ζηταει τσιγαρο! Μου αρεσε τοσο πολυ η γκομενα που ξεπερασα καθε φοβο για τον εαυτο μου και κανω πεσιμο πρωτη φορα στην ζωη μου! Της πιανω κουβεντα και βρισκω καποια κοινα! Παιρνω το τηλ. της(με το ενα ποδι μου να τρεμει) και την προσκαλω σε μια εκδηλωση! Στο τριτο καφε που βγηκαμε με προσκαλεσε σπιτι της!

Ολα καπως ετσι γινονται. Θα μπορουσα να της δωσω ενα τσιγαρο και γεια γιατι φοβαμαι την πορτα που μπορει να μου ριξει!
Απλα θελει να ξεπερνας τους ενδοιασμους σου και να βρεις την καταλληλη στιγμη!
Επισης βρισκω χαζο να φοβασαι και να μενεις στην σιγουρια σου για να μην δεχθεις την αποριψη! Στο κατω-κατω δεν εχεις τιποτα να χασεις με καποια που δεν ξερεις(αφου δεν την ξερεις) και αντιθετα εχεις παρα πολλα να κερδισεις! Αν σου κατσει καλα παντα(σαν το Joker ενα πραγμα).

Και σημειωση ουτε κανα μοντελο ειμαι ουτε φορτωμενο πορτοφολι εχω! Να ρωτησω εγω τωρα κανενας σας δεν εχει γνωρισει καποια στις διακοπες(που να μην ειναι γνωστη-γνωστου) με την οποια να κατεληξε στο κρεβατι ή ακομα καλυτερα σε καποια σχεση?

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Madman17  δε μπορείς να φανταστείς πόσα έχω να πω επί του θέματος αλλά είναι τόσα πολλά που σταματάει το μυαλό μου.
Θα σου πω όμως το εξής, στο λόγο μου είναι πέρα για πέρα αλήθεια.
Φέτος το καλοκαίρι  μαζί με τον ξαδερφό μου συμφωνήσαμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα καμάκια .Μάλιστα σημειώναμε ημερομηνίες και ονόματα γυναικών που την πέφταμε για να τις θυμόμαστε.
Φίλε στο λόγο μου, μπορεί να πήρα πολλές εμπειρίες από τα καμάκια αυτά (τα οποία ανήλθαν γύρω στα 150) αλλά να ξέρεις ότι οι περισσότερες ούτε για καφέ δεν ερχότανε.Πλέον μέτα από όλα αυτά μιλάω και χώνομαι σε γκόμενες πολύ άνετα αλλά τι να το κάνω.Δεν έχω το βασικότερο ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΜΟΥΝΙΑ. Μπορεί αυτά να τα πάρετε υπερβολικά αλλά εγώ αυτά έζησα αυτά ζω και τα καταθέτω εδώ επέιδή έχω την ανωνυμία μου.

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
οι περισσοτερες Ελληνιδες το παιζουν σνομπ και δηθεν...
Μαλλον ησουν ατυχος! Παιζουν πολλα με το καμμακι. Τι Target group θα διαλεξεις να χτυπησεις.

Εγω παλι εχω "χτυπησει" δυο στην εξυπηρετηση πελατων σε τραπεζα ενω ειχα παει για κατι υπογραφες! Δυο φορες σε διαφορετικες τραπεζες! Η μια μετρια, η αλλη μουνακι! Καμακι δεν ειναι αυτο?
Απλα πρεπει να εισαι ο καταλληλος ανθροπως την καταλληλη στιγμη! Οταν πας με σχεδιο συνηθως δεν καταφερνεις τιποτα!
Αυτοπεποιθηση και να μην βλεπεις τον εαυτο σου σαν κατωτερος μπροστα σε καποια που δεν ξερεις!
Το ιδιο συνηθως νιωθουν κι αυτες οποτε αν κανεις το πρωτο βημα(Johnny Walker) ανοιγεις δρομους!

Δεν το παιζω ξερωλας ουτε λεω οτι δεν εφαγα χυλο...
Απλα λεω οτι πολλες φορες πετυχαινει το καμακι! Και τα πιο ομορφα στην ζωη σκανε απο το πουθενα!
Ουτε εγω εχω καμια παρεα να μου γνωριζει κοσμο!

Ουτε υποστηριζω μονο το καμακι! Και οι παρεες ειναι καλη λυση αν μπορεις να βρεις αυτο που θες και αυτο που ψαχνεις!
Αλλα απο το να παρεις αυτο που υπαρχει διαθεσημο καλυτερα να προσπαθησεις να παρεις αυτο που γουσταρεις...

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Με αυτά που ζω , αυτά που λες μου φένονται εξωπραγματικά.
Είχα ευρέως φάσματος Target group και ούτε πήγαινα ανχωμένος και με συγκεκριμένο σχέδιο.Ούτως ή άλλως όπως είπα μετά από τόσα καμάκια είμαι πολύ άνετος.

Madman17 εσύ στο cinema ΔΕΝ έκανες καμάκι.Τα βρήκες έτοιμα.
Η γκόμενα σου έκανε καμάκι.
1)Σου ζητάει τσιγάρο.Δεν χώνεσαι καν εσύ.Το πραγματικό χώσιμο είναι το πρώτο βήμα.(Μην μου πεις ήταν τόσο χαρμανιασμένη που δεν κρατήθηκε).
2)Απο την στιγμή που σου την πέφτει η γκόμενα σου φένεται  πολύ δύσκολο να της πάρεις το τηλέφωνο.Γιατι;;
3)Την παίρνεις τηλέφωνο για να συναντηθειτε και όχι μόνο το σηκώνει, αλλά δεν προσποιείται κάποια δικαιολογία.
4)Μετά από αυτά σε προσκαλεί και στο σπίτι της.

Σε πληροφορώ λοιπόν ότι η γκόμενα έκανε το τέλειο καμάκι σχεδιασμένο στα μέτρα σου για να πάρεις τα εύσημα εσύ ως άντρας και κυνηγός.

Φίλε σε παρακαλώ περιέγραψέ μου ΜΟΝΟ ΕΝΑ καμάκι που χώθηκες εσύ εξωλοκλήρου και είχε τόσο αίσια έκβαση, όσο με την γκόμενα που σου χώθηκε.
Αν είχε αίσια έκβαση σε παρακαλώ στείλε μου Ε-mail και πες μου την μυστική συνταγή.

Επισκέπτης
Αν κάνεις καμάκι,είσαι αγροίκος,μαλάκας,αδερφή κλπ.Αν δεν κάνεις είσαι χέστης,αδερφή,δεν είσαι κυνηγός,κλπ...Οι γυναίκες τα έχουν παίξει όπως ο καιρός.Όπως οι αρκούδες στη Ρωσία που δεν έπεσαν ακόμα σε νάρκη!!!Βέβαια οι γκόμενες θα βρουν κάποιον που θα γνωρίσουν στην παρέα τους.Κάποιο λιγούρι ξάδερφο φίλης φίλου,που υπό άλλες συνθήκες θα τον έφτιναν.Απλώς θέλουν την "εγγύηση"...Ποια εγγύηση;Όταν τα διαζύγια πέφτουν βροχή;Και τα περισσότερα αφορούν "προξενιά"!Βλέπω να γυρνάμε στις παλιές εποχές που οι γονείς έφερναν τους γαμπρούς και τις νύφες...

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Το δικό μου καμάκι δεν αποσκοπεί στην απόκτηση γκόμενας.

Γκόμενα μπορώ να βρω είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο(εννοώ από γνωστούς ή συγγενείς).

Το θέμα μου είναι ότι τώρα που είμαι νέος θέλω να περάσω καλά.Να χώνομαι σε μερικά ωραία μουνάκια και να βρίσκω αυτό που θέλω.
Τώρα είμαι νέος,τώρα έχω ενέργεια να τα γαμήσω όλα,τώρα είμαι τρελαμένος.
Γιατί τόση άνευ λόγου αδικία από τις ξεκωλιάρες.

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε σε παρακαλώ περιέγραψέ μου ΜΟΝΟ ΕΝΑ καμάκι που χώθηκες εσύ εξωλοκλήρου και είχε τόσο αίσια έκβαση, όσο με την γκόμενα που σου χώθηκε.
Αν είχε αίσια έκβαση σε παρακαλώ στείλε μου Ε-mail και πες μου την μυστική συνταγή.
Εχεις δικιο εν μερει αλλα ξεκινησε λιγο διαφορετικα! Εγω πρωτος ανοιξα τον δρομο και επειτα ηρθε! Αλλα οπως σου ειπα ηταν η πρωτη μου σχεση με το αθλημα!

Στην τραπεζα στην υπαλληλο, εκατσα για δουλεια χωρις να την ξερω. Ξεκιναω με μια ατακα ασχετη ετσι για να σπασω τον παγο και να πιασω κουβεντα περα απο δουλεια! Κανω ενα θετικο σχολιο και βλεπω αντιδρασεις! Μετα απο λιγη παρλα της παιρνω το τηλ. δηθεν μηπως χρειαστω κατι! Την παιρνω δεκα λεπτα μετα αφου εχω φυγει και την ρωταω αν κανει τιποτα το βραδυ! Κανονιζουμε καφε για σαββατο και τελος! Δεν εγινε στο πρωτο εγινε στο δευτερο!

Αυτο δεν ειναι καμακι?

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ρε φίλε μου κάνεις πλάκα.
Η γκόμενα που μου περιγράφεις είναι συναδελφό σου στη δουλειά και θα την έβλεπες κάθε μέρα.
Πες μου για μία άγνωστή που της κάνεις καμάκι.

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ρε πούλιε εσύ ακόμα κοιμάσαι;;;;
Ξύπνα να δεις τη διαβάζουν τα ματάκια μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom