You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλύτερος καφές κρύος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 63
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
αυτό είναι ζαχαροπλαστείο ότι καφενείο.starbucks coffees
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
τι λες παλι ρε πειραγμενεαυτό είναι ζαχαροπλαστείο ότι καφενείο.
millepetrozza
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 31
- Πόντοι
- 1
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
γαμαει ρε φιλε αλλα πανακριβος
δες στο γιουτουμπ το τροπο να φτιαχνεις μονος σου σταρμπακς κοφυ
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
βάλε όπου τ το χ γιατί μου ξέφυγε.τι λες παλι ρε πειραγμενε
Γενικώς η πλειοψηφία των καφέδων που προσφέρουν τα starbucks είναι καφές-τούρτα,
ενώ η παρασκευή τους είναι κάτι όπως : λίγο ζουμί από αυτόν τον κουβά, λίγο ζουμί από τον άλλο τον κουβά, πέτα το στο μίξερ και σέρβιρέ το με κεράκια να τα σβήσει ο καταναλωτής.
Άμα πας σε τέτοιο μαγαζί και δεν έχει ποικιλίες καφέ να διαλέξεις δε λέει.
χτύπα ένα φιέστα από το περίπτερο καλύτερα.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
για καλο εσπρεσσακι τι προτεινετε παιδια
Τύπε αν ενδιαφέρεσαι για πραγματικό καφέ, δηλαδή για καφενεία που διαλέγουν τα χαρμάνια τους με δικές τους εισαγωγές και φυσικά με δικό τους καβούρδισμα και όχι αηδίες τύπου Mikel, Γρηγόρη κλπ, κλπ:
Kaya (best VFM, 90 λεπτά εσπρέσσο)
Taf Coffee
Tailor Made
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
βάλε όπου τ το χ γιατί μου ξέφυγε.
Γενικώς η πλειοψηφία των καφέδων που προσφέρουν τα starbucks είναι καφές-τούρτα,
ενώ η παρασκευή τους είναι κάτι όπως : λίγο ζουμί από αυτόν τον κουβά, λίγο ζουμί από τον άλλο τον κουβά, πέτα το στο μίξερ και σέρβιρέ το με κεράκια να τα σβήσει ο καταναλωτής.
Άμα πας σε τέτοιο μαγαζί και δεν έχει ποικιλίες καφέ να διαλέξεις δε λέει.
χτύπα ένα φιέστα από το περίπτερο καλύτερα.
ελβετια εισαι τωρα?
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Τύπε αν ενδιαφέρεσαι για πραγματικό καφέ, δηλαδή για καφενεία που διαλέγουν τα χαρμάνια τους με δικές τους εισαγωγές και φυσικά με δικό τους καβούρδισμα και όχι αηδίες τύπου Mikel, Γρηγόρη κλπ, κλπ:
Kaya (best VFM, 90 λεπτά εσπρέσσο)
Taf Coffee
Tailor Made
ξερεις που μπορω να βρω καλο εσπρεσσο να το φτιαχνω μονος μου ? αλλα δεν εχω εσπρεσσιερα
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
ξερεις που μπορω να βρω καλο εσπρεσσο να το φτιαχνω μονος μου ? αλλα δεν εχω εσπρεσσιερα
Όλα αυτά πουλάνε και καφέ.
Αλλά πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο ο εσπρέσσο χωρίς μηχανή και μάλιστα σωστή δηλαδή όχι με αμπούλες. Επίσης χρειάζεσαι και κόφτη.
Το σπορ είναι πραγματικά ακριβό αν θέλεις να το κάνεις σωστά αλλά κατά την γνώμη μου δεν έχει νόημα.
Η καλλίτερη εναλλακτική αν δεν έχεις μηχανή είναι αυτή που έχουν όλοι οι Ιταλοί στα σπίτια τους:
Με κάτι τέτοιο όμως δεν έχει καμία σημασία η ποιότητα του καφέ. Πάρε Illy συσκευασμένο από το σουπερμάρεκτ.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Όλα αυτά πουλάνε και καφέ.
Αλλά πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο ο εσπρέσσο χωρίς μηχανή και μάλιστα σωστή δηλαδή όχι με αμπούλες. Επίσης χρειάζεσαι και κόφτη.
Το σπορ είναι πραγματικά ακριβό αν θέλεις να το κάνεις σωστά αλλά κατά την γνώμη μου δεν έχει νόημα.
Η καλλίτερη εναλλακτική αν δεν έχεις μηχανή είναι αυτή που έχουν όλοι οι Ιταλοί στα σπίτια τους:
Με κάτι τέτοιο όμως δεν έχει καμία σημασία η ποιότητα του καφέ. Πάρε Illy συσκευασμένο από το σουπερμάρεκτ.
o εσπρεσσο ειναι ο μονος καφες που με πιανει κ εχει λιγοτερη καφεινη απο τον φραπε νες κλπ
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.107
- Πόντοι
- 6.515
δηλητηριο οι καψουλες εσπρεσσο λεει το παντα εγγυρο μακελειο - Χιος
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
o εσπρεσσο ειναι ο μονος καφες που με πιανει κ εχει λιγοτερη καφεινη απο τον φραπε νες κλπ
Παρόλο που αυτό είναι γενικά σωστό δεν είναι καθόλου σίγουρο με τους διάφορους άσχετους και τα κοριτσάκια που το παίζουνε μπαρίστας.
Θεωρητικά ένας εσπρέσσο γίνεται από 7 γραμμάρια ψιλοκομένου καφέ με 0,44 λίτρα νερού θερμοκρασίας 95 βαθμών Κελσίου για 25 δευτερόλεπτα.
Τότε ναι, έχει λιγότερο καφεΐνη ακόμη και από ένα φλιντζάνι καφέ φίλτρου (γαλλικό).
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.069
- Πόντοι
- 2.606
συμφωνω με taf ,0.44 μήπως λε πολλά ;Παρόλο που αυτό είναι γενικά σωστό δεν είναι καθόλου σίγουρο με τους διάφορους άσχετους και τα κοριτσάκια που το παίζουνε μπαρίστας.
Θεωρητικά ένας εσπρέσσο γίνεται από 7 γραμμάρια ψιλοκομένου καφέ με 0,44 λίτρα νερού θερμοκρασίας 95 βαθμών Κελσίου για 25 δευτερόλεπτα.
Τότε ναι, έχει λιγότερο καφεΐνη ακόμη και από ένα φλιντζάνι καφέ φίλτρου (γαλλικό).
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
συμφωνω με taf ,0.44 μήπως λε πολλά ;
Λάθος μου.
Θέλει ακόμη ένα μηδενικό 0,044.
Και πάλι πιθανόν να βγει lugo.
Γενικά η ποσότητα του νερού εξαρτάται και από το χαρμάνι όσον αφορά το μέγεθος των κόκκων.
Αυτοί εδώ:
Istituto Nazionale Espresso Italiano
κάπου έχουν τις "πρότυπες" αναλογίες, θερμοκρασίες μέχρι και ιξώδες.
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
η γι αυτους που απλα θελουν να πιουν έναν φθηνο γαμημενο ρημαδοκαφεΓια κρύο καφέ μόνο Ipanema, ίσως το καλύτερο χαρμάνι ευρείας κατανάλωσης και διαθέσιμο σε πολλά καφέ. Ακολουθεί ο Molinari. Αηδίες τύπου Mikel & Coffee island ειναι για τους αδαής trendydes!!!
Ο Ipanema κοστίζει από 1,50 έως 1,80€ παντού.....η γι αυτους που απλα θελουν να πιουν έναν φθηνο γαμημενο ρημαδοκαφε
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Λάθος μου.
Θέλει ακόμη ένα μηδενικό 0,044.
Και πάλι πιθανόν να βγει lugo.
Γενικά η ποσότητα του νερού εξαρτάται και από το χαρμάνι όσον αφορά το μέγεθος των κόκκων.
Αυτοί εδώ:
Istituto Nazionale Espresso Italiano
κάπου έχουν τις "πρότυπες" αναλογίες, θερμοκρασίες μέχρι και ιξώδες.
e nai με μισο λιτρο θα εβγαινε κατρουζουμι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 0