Καλά όταν λέω εγώ ότι το site , έχει ψαγμένο κόσμο έχω δίκιο. Προσωπικά είμαι πολύ καβλωμένος με τον καφέ. Έχω μηχανή με κλείστρο και μηχανή άλεσης πολλαπλών σταδίων για να κόβω ανάλογα με τον τύπο(για γαλλικό θέλει πιο χοντρή άλεση,για espresso απο μηχανή mokka(η κλασσική ιταλική) θέλει μέτριο-ψιλλοκομμένη και για μηχανή espresso με κλείστρο πολύ ψιλή άλεση)
Στο θέμα.
Ο μικέλ λέει ότι χρησιμοποιεί καφέ illy(που είναι κορυφαίος για έτοιμο κομμένο βιομηχανοποιημένο) και βασίζεται κυρίως σε συνταγές τύπου starbacks και εφεέ και όχι σε κάποια ιδιαίτερα χαρμάνια ή κάποια ιδιαίτερη γνώση καφέ .
Ο coffe island (αν και παίρνω, που και που ,κόκκους για άλεση απο εκεί 100% arabica) δεν μου κάνει τίποτα το ιδιαίτερο.
Απο ευρείας κατανάλωσης και γνωστούς ο πιο αξιόλογος είναι των everest ο 100% Arabica που έχω συναντήσει.
Γρηγόρης μέτριος πρός αδιάφορος.
Διαφορετικά πάμε στα ψαγμένα μαγαζιά που ανεβάσαν οι συναγωνιστές παραπάνω