Νέα

Καλύτερος καφές κρύος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.837
Πόντοι
41.129

γαμαει ρε φιλε αλλα πανακριβος

παω μια μερα starbucks πασαλιμανι διπλα στο καρφουρ και ζηταω ενα φραπε μετριο, να φτιαξουμε απο βιολογικη σοδεια καφε μου λεει η κοπελια , και δε φτιαχνεις της λεω εγω..

2,50ε μου κοστισε η φραπεδια αλλα μπορω να πω, ειχε καλυτερα αποτελεσματα και απο εσπρεσο.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Ο Ipanema κοστίζει από 1,50 έως 1,80€ παντού..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ναι ρε φιλε,δεν καθεται ολος ο κοσμος να ασχοληθεί με το αν είναι λιγο ετσι ο καφε η λιγο αλλιως.δλδη,συμφωνα μ εσενα ή καφε ιπανεμα θα πινεις ή θα σαι αδαης τρεντης

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
παιδια οποιος θελει μπορει να μου στελνει πμ

ειμαι διαθεσιμος  :)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Καλά όταν λέω εγώ ότι το site , έχει ψαγμένο κόσμο έχω δίκιο. Προσωπικά είμαι πολύ καβλωμένος με τον καφέ. Έχω μηχανή με κλείστρο και μηχανή άλεσης πολλαπλών σταδίων για να κόβω ανάλογα με τον τύπο(για γαλλικό θέλει πιο χοντρή άλεση,για espresso απο μηχανή mokka(η κλασσική ιταλική) θέλει μέτριο-ψιλλοκομμένη και για μηχανή espresso με κλείστρο πολύ ψιλή άλεση)
Στο θέμα.
Ο μικέλ λέει ότι χρησιμοποιεί καφέ illy(που είναι κορυφαίος για έτοιμο κομμένο βιομηχανοποιημένο) και βασίζεται κυρίως σε συνταγές τύπου starbacks και εφεέ και όχι σε κάποια ιδιαίτερα χαρμάνια ή κάποια ιδιαίτερη γνώση καφέ .
Ο coffe island (αν και παίρνω, που και που ,κόκκους για άλεση απο εκεί 100% arabica) δεν μου κάνει τίποτα το ιδιαίτερο.
Απο ευρείας κατανάλωσης και γνωστούς ο πιο αξιόλογος είναι των everest ο 100% Arabica που έχω συναντήσει.
Γρηγόρης μέτριος πρός αδιάφορος.
Διαφορετικά πάμε στα ψαγμένα μαγαζιά που ανεβάσαν οι συναγωνιστές παραπάνω

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ασε μας ρε μεμακο

st@rdust