Νέα

Καλύτερη μεταφορά κόμιξ στη μεγάλη οθόνη η τη μικρή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alexandros1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια πιστέυετε οτι ηταν η Καλύτερη μεταφορά κόμικς στην μεγάλη οθόνη

• Daredevil

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Electra

• Hell boy

• 300

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Superman

• Batman

• sin city

• xmen

• Flash

• V for vendeta

• fantastic 4

• spiderman

• punisher

• blade

• Iron Man

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Δεν ξέρω κατά πόσον είναι καλή η μεταφορά Κόμικς στην μεγάλη οθόνη. Θα 'ταν τελείως γελοίο π.χ. να βλέπεις τον wolverine στο πανί με κίτρινο κολάν και κέρατα στη μάσκα.

Ποια κόμικ έγιναν πολύ καλές ταινίες, αυτό μάλιστα.
Οπότε θα διάλεγα τα X Men του Singer και το XIII που δεν είχε την σκηνοθετική δεινότητα του προαναφερθέντος αλλά είχε τρομερά τεχνικά επιτεύγματα και κάμποσες ανατροπές για ταινία(οι φαν τη μίσησαν).
Τα Spider Man του Raimi, ο οποίος τα αντιμετώπισε με συγκινητικό σεβασμό και αγάπη προς την φιλοσοφία του Spidey(Νέα Υόρκη, πολυφυλετισμός, νεουρκέζοι-δημοκρατικοι, τα διλλήματα του parker κλπ που υπήρχαν στο κόμικ).
O Batman του Nolan που είναι ίσως η πιο σοβαρή απόπειρα "κινηματογράφησης" ενός κόμικ και είναι μάλιστα ταινία αριστούργημα άσχετα με το κόμικ... O Batman του Burton παρότι προκλητικός, είναι μια ευχάριστη ιδιορρυθμία και δεν κρίνεται.

Το V for Vendetta που αναφέρει φίλος αποτελεί από μόνο του σαν ταινία επανάσταση για τα μεγάλα στούντιο στον τομέα της ιδεολογίας και μάλλον θα θαφτεί αύτανδρη γιατί είναι επικίνδυνη.

Ο Superman του Singer επίσης πολύ σπουδαία ταινία άσχετα με το κόμικ, με μεγάλο σεβασμό στην περσόνα του Reeve και της πρώτης ταινίας του Donner.

Ο Daredevil με εξέπληξε ευχάριστα. Δεν περίμενα τόσο καλή ταινία.
Η Electra για τα μπάζα τουλάχιστον. Ρεπουμπλικανική προπαγάνδα.
Στην ίδια κατηγορία μπάζων τα Hell Boy, παρότι έχει ωραία σκηνογραφία, Fantastic 4, Flash.
Tα Sin City & 300 δεν διαφέρουν σε κάτι από τα κόμικ του Μίλλερ, οπότε δεν τα θεωρώ άξια λόγου. Εντυπωσιακά στην πρώτη θέαση, μετά απλά δεν ξαναβλέπονται. Λες και μου διαβάζουν το κόμικ είναι και τα δύο.

Το Dark Man έχει cult στοιχεία και καλό τον Liam αλλά το υπόλοιπο cast...

Τα γαλλικά δεν μου αρέσουν και δεν εκφέρω γνώμη. Τα θεωρώ όλα άνοστα.
Αυτά.
Πάντως μέσω αυτών των ταινιών διαπιστώνεις πολλά ειδικά για τους Singer, Nolan και το πηγαίο ταλέντο τους. Ο Raimi παρεξηγημένος τόσο καιρό, έδειξε με τον spidey ότι κατέχει το άθλημα και διαχειρίζεται με άνεση τα εκατομμύρια. Να ναι καλά οι άνθρωποι και να μην σταματήσουν. Έχουμε ανάγκη τα καλά blockbusters.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Λυπαμαι που θα σας ξενερωσω αλλα αυτη που θεωρω εγω την καλυτερη μεταφορα κομικ ειναι ο Ντενις ο Τρομερος με τον ανεπαναληπτο Γουαλτερ Ματαου.  :dancing:

Επισκέπτης
Νομίζω το Superman I του Richard Doner με τον Christopher Reeves. Το τελευταίο Superman δεν το έχω δει ακόμα (αν και το έχω κατεβάσει από torrent). Θα το δω και θα επανέλθω!

Α! Επίσης πολύ καλό ήταν και το Hulk (δεν το βλέπω στην λίστα).

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
τέλος του μήνα νομίζω θα έρθει και το ghost- rider  :rolleyes:

OP
OP
A

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
αντε φιλοι συνεχιστε χωρις εμενα καλο Σ.Κ.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Θυμάται κανείς τα Ερικ Καστέλ;
Ειδικά ο Βασιλιάς Αρθούρος ήταν απίστευτος.Ξέρει κανείς που μπορούμε να τα βρούμε;εχουν εξαφανιστεί από την γειτονιά

Το καλυτερο ξεχασες. To STORM. Και τα 3 πολυ καλα απο τη Star comics μεσα δεκαετιας 80.

Επισκέπτης
Ρε σεις,για φανταστητε τον ταρατατα σε μεταφορα στην μεγαλη οθωνη.................!!!!!!!

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
Spiderman 1 & 2 εννοείται!

Σε ένα δίμηνο βγαίνει και το 3ο και το περιμένω πως και πως!

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Χαίρομαι που έχω τη δυνατότητα να γράφω και πάλι, μετά από κάποια μικρά τεχνικά προβλήματα

Ψηφίζω Sin City για λόγους καθαρά προσωπικούς.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
EDIT: Τελικά οι 300 δεν ήταν κακοί... Ειδικά το τελευταίο μισάωρο που θυμίζει Μονομάχο, ήταν πολύ καλό. Και τεχνικά ήταν πάρα πολύ καλό.

OP
OP
A

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
γεια σας παιδες εχω πληροφοριες οτι το spiderman 3 ειναι η καλυτερη μεταφορα κομιξ στην μεγαλη οθονη, ετσι ακουγεται

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
γεια σας παιδες εχω πληροφοριες οτι το spiderman 3 ειναι η καλυτερη μεταφορα κομιξ στην μεγαλη οθονη, ετσι ακουγεται

Με 300 εκ. δολλάρια κόστος, ούτε ψύλλος στον κόρφο του Ραίμι έτσι και δεν είναι καλή.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Raimi και τα μυαλά στα κάγκελα... Τα 2 πρώτα ήταν ανεπανάληπτα. Το 3ο με την μαύρη εξωγήινη στολή και αυτόν τον προϋπολογισμό θα μας στείλει... (4 Μαϊου πέφτει-την μέρα που παίζουμε με την Ταού στο ΟΑΚΑ)

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Batman με τον Christian Bale (το τελευταίο). Οι 300 μου άρεσαν πολύ.

OP
OP
A

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα φίλοι των Κόμιξ και του Κινηματογράφου!!
Μόλις γύρισα από το mall που είδα το Iron Man !
Αν και ΔΕΝ γουστάρω πολύ τους Ήρωες της Marvel μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά καλό!!
Το συστήνω  !!!
Σε λίγο καιρό βγαίνει και το BATMAN DARK KNIGHT που είναι βασισμένο στο ομώνυμο κομικ του Φρανκ Μιλλερ και αναμένεται πολύ καλό!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
SinCity - σκοτεινο όσο πρέπει, noir όσο τα καλύτερα φιλμ του είδους

Πρότυπο

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Συμφωνώ με το φιλο Enfo..

Sin Ciry..very good..

όμως  παρατηρώ στη ψηφοφορία μια σημαντική απουσία...The Crow (το πρωτο φυσικά)...ισως το καλύτερο dark movie όλων των εποχών..

Επίσης πολύ καλά..

Hell Boy
Batman (το πρώτο & το τελευταίο με τον Christian Bale) ...
V for vendeta
Daredevil

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Hellboy,300,V for Vendeta και Sincity θα έλεγα.Θα συμφωνήσω όμως με τον Assfiller στο The Crow το πρώτο (σκηνοθεσία ο δικός μας Alex Proyas μη ξεχνιόμαστε).Και φυσικά περιμένουμε και το Batman dark knight  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom