Νέα

Καλύτερες / χειρότερες εμπειρίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kallitexnis777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Είδα ότι δεν υπάρχει τέτοιο θρεντ και είπα να φτιάξω ένα
Εδώ θα γράφουμε τις καλύτερες η τις χειρότερες εμπειρίες μας με κοπέλες του χώρου αλλά και στην κανονική μας ζωή

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261
Είδα ότι δεν υπάρχει τέτοιο θρεντ και είπα να φτιάξω ένα
Εδώ θα γράφουμε τις καλύτερες η τις χειρότερες εμπειρίες μας με κοπέλες του χώρου αλλά και στην κανονική μας ζωή
ε αντε ξεκινα το χορο να σε δουμε...

OP
OP
kallitexnis777

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Επειδή δεν ξεκινάει κανένας μορτης θα ξεκινήσω εγώ

Η καλύτερη εμπειρία μπορώ να πω που έχω με κοπέλα του χώρου είναι στο στουδιο Κωνσταντινουπόλεως 80
Εάν θυμόμουν ποια κοπέλα ήταν το όνομα της και πώς ήταν θα είχα γράψει και κριτική αλλά δυστυχώς πάντως ήτανε κοκκινομαλα Ρουμανιδα από ότι θυμάμαι πάντως ήταν τόσο ωραία είχαμε την απόλυτη χημεία στο σεξ και για αυτόν τον λόγο έδωσα διπλή ταρίφα για δεύτερο γαμηση καπάκια τόσο καύλα μου έφερνε η τύπισσα
Η καλύτερη εμπειρία μου με κοπέλα κανονική ήταν κάτι τουρίστριες Αγγλίδες τις οποίες τις είχα γνωρίσει σε ένα μαγαζί στου Ψυρρή που συχνάζα με τη παρέα έρχονται τη πρώτη μέρα μονές και τις βλέπω να κάθονται να πίνουν τα κοκτειλακια τους να ρίχνουν αρκετά βλέφαρα τριγύρω αλλά έβλεπα κυρίως να πέφτουν πάνω μου και αυτό που με παρεξενεψε ήταν ότι με κοιτούσαν και οι δύο ώρες ώρες έντονα έρχεται η επόμενη μέρα εγώ πάλι στο ίδιο μαγαζί είχα γίνει για περίπου ένα μήνα θαμώνας του μαγαζιού ...
Τις βλέπω πάλι να έρχονται και αυτή τη φώρα ντυμένα αρκετά πουτανοπροστυχα και κάθονται κάπως απέναντι από εμένα εγώ με τη παρέα μου τις βλέπω πάλι μετά από λίγο κοζαρουνε αρκετά έντονα και σχολίαζαν λέω από μέσα μου πάω να μιλήσω και όπου βγει δεν έχω να χάσω και κάτι εν τέλη γνωριζόμαστε λίγο και από τη πρώτη επαφή ήταν αρκετά δοτικες και οι δύο στον λόγο τους και πετούσαν αρκετά σεξουαλικά - καυλοτικα σχόλια τα οποία με είχανε κάνει τουρμπίνα να ύστερα πάω αράζω λίγο με τη παρέα σκέφτομαι λιγάκι τό τι θα κάνω και πάω πάλι σε εκείνες μετά από λίγο και τις λέω με τρόπο εάν θέλουν να πάμε καμιά βόλτα μετά μαζί πηγαίνουμε αράζουμε κοντά στο Θησείο και τις εψησα για να κεράσω ένα μπουκάλι κερνάω ένα μπουκάλι absolut παίρνω ένα χυμό βυσσιναδα και πλαστικά ποτήρια και πάγο απτό περίπτερο και πήγαμε την αραξαμε πίναμε.... Τα λέγαμε ... Και ειμασταν και αρκετά κοντά εκεί και εκείνη την ώρα και μονοι στο σημείο αυτό και πιάνω και δίνω γλωσσοφιλα με την μια και να γυρνάω μετά από 2 λεπτά το κεφάλι και να δίνω στην άλλη μετά και μετά να δίνουν και μόνες τους εκεί ήταν που αποτελειωθηκε το κοντάρι δεν μπορούσε να γίνει τόσο μάρμαρο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αρχίσανε ύστερα πιάνανε το μάρμαρο και με φίλαγανε και οι δύο να έχω πάρει φωτιά μάγκες απίστευτο συναίσθημα μπαίνω στο ίντερνετ
Βλέπω τα πιο κοντινά ημιδιαμονης βρήκα ευτυχώς αρκετά κοντά μου τους το προτείνω να πάμε και χωρίς καν να το σκεφτούν λένε πάμε από κει και ύστερα εξελίχθηκε να είναι το καλύτερο γαμωβραδο μέχρι στιγμής που χω περάσει από τις 3 το βράδυ μέχρι 9 τα ξημερώματα πήγα το πρωί και ενιθα το πέος να έχει γινει σαρδέλα μετά από κάποια φάση είχα κουραστεί τόσο πολύ να γλύφω να μου τον ρουφάνε όταν μιλάμε για σκούπες άστο .... Και τόσο πολύ γαμησι συνέχεια όλη την ώρα μες τα σάλια με είχανε στη πουτσα στο σώμα με γλυφανε παντού λες και δεν είχανε δει άντρα μπροστά τους παντού σάλια και γλυψιματα μετά από κάποια ώρα όταν κόντευε 7 είχα ήδη κουραστεί και δεν με αφηνανε μετά να ηρεμήσω να κάνω το τσιγάρο συνέχεια εκεί μέχρι να πέσουν αυτές κάτω τάβλα δηλαδή γύρω στις 9 το πρωί φανταστείτε τι γινόταν μεεχρι τότε ..... Από τότε δεν τις ειδα πάλι γιατί φεύγαν σε 2 μερες και θέλανε να πάνε και αλλού με την μια έχω κρατήσει επαφή μιλάμε που και πού στο ινσταγκραμ και μου λέει ότι θα ξανάρθει με άλλες 3 φίλες της αλλά δεν είναι σίγουρη τον Αύγουστο μου είπε

Αυτές ήταν οι καλύτερες μου εμπειρίες με κοπέλα του χώρου και κανονικά τις χειρότερες θα τις γράψω αύριο διότι μόλις ήρθα απτή δουλειά και ο ύπνος με αναζήτει

OP
OP
kallitexnis777

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Ρε μαλακές τόσο άχρηστοι ούτε μια εμπειρία δεν μπορείτε να χουμε να λέμε ?
Η χειρότερη πάντως εμπειρία ήταν μέσο καραντίνας στο πορνομολ το μεγάλο στην Ιάσωνος πήγα να τσακωθω με έναν νταβα γιατί μπήκα στο δωμάτιο με μια και όπως έβγαινα έλεγα για το πουτσο ήταν αυτή και με ρωτάει ποια ήταν για το πουτσο με μαγκιά και εκεί λογομαχησαμε και απλώς δε προχώρησε στα περαιτέρω το πράγμα διότι είχαμε κοινές γνωριμίες και έτσι θα μπλέκοντουσαν κιαλλα στη μέση

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Η χειρότερη μου εμπειρία κράτησε 1,5 λεπτό. Σταγόνες ιδρώτα του έπεφταν πάνω μου... Και ήταν τόσο υπερήφανος για τις επιδόσεις του που συνέχεια μου τόνιζε πως για να λειτουργήσει δεν χρειάστηκε ούτε πίπα να του κάνω. Μετά κουνούσε την λεκάνη του όλο καμάρι,το λιλι πήγαινε πέρα-δώθε και μου έλεγε είδες πόσο μεγάλο το έχω. Και εγω έκλεινα τα μάτια μου...

OP
OP
kallitexnis777

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Η χειρότερη μου εμπειρία κράτησε 1,5 λεπτό. Σταγόνες ιδρώτα του έπεφταν πάνω μου... Και ήταν τόσο υπερήφανος για τις επιδόσεις του που συνέχεια μου τόνιζε πως για να λειτουργήσει δεν χρειάστηκε ούτε πίπα να του κάνω. Μετά κουνούσε την λεκάνη του όλο καμάρι,το λιλι πήγαινε πέρα-δώθε και μου έλεγε είδες πόσο μεγάλο το έχω. Και εγω έκλεινα τα μάτια μου...
Άνοιξε τα μάτια σου you must face the reality hahah

• Like
Αντιδράσεις: Mantw

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Άνοιξε τα μάτια σου you must face the reality hahah
Η ατυχής πραγματικότητα ήταν σκεπασμένη με αυταπάτη που γρήγορα φανερώθηκε . Την ένοιωσα στο πετσί μου, την θυμάμαι μετά από χρόνια. Φαντάσου και να κοίταζα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Μου θύμισες συμφοιτήτρια μου που μου έλεγε ότι θα περάσω καλά μαζί της στο κρεβάτι,αλλά απεδείχθη.....μάπα το καρπούζι

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.965
Πόντοι
6.946
Δεν κατάλαβα γιατί ήταν η χειρότερη εμπειρία σου, αν θέλεις απαντάς.

Επειδή είχε πολύ ιδρώτα; Μύριζε άσχημα;
Επειδή πράγματι ήταν τόσο μεγάλος που σε πόνεσε;
Επειδή τελείωσε πολύ γρήγορα, σε ενάμιση λεπτό;
Επειδή κοκορευοταν για το μέγεθος και τις επιδόσεις του;

Τίποτα προσωπικό μαζί σου, απλά προσπαθώ να καταλάβω.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456

Σας τρολαρη ο τυπος και εσείς ψαρώνεται ,αντρας ειναι απο πισω!

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216

Ήταν ο συνδυασμός όλων . Μεγάλος ήταν μόνο στα λόγια.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ήταν ο συνδυασμός όλων . Μεγάλος ήταν μόνο στα λόγια.
Αυτό είναι πολύ κακό και αν συνδυάζεται από έλλειψη ''συμμετοχής'' στο σεξ (εν ολίγοις αν δεν κάνει απολύτως τίποτα ο/η παρτενέρ) προκαλεί απίστευτη ξενέρα

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom