mikroula*
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Γιαννη δεν πας κανεναν Πριαμο? Περασε η ωρα. Αντε.
ετσι πες του τα
Γιαννη δεν πας κανεναν Πριαμο? Περασε η ωρα. Αντε.
Θα σου στειλει το λογαριασμο μετα!!!ελπιζω να μην πιστέψει και την Σανέλ
"Δεν κοιταει η Ροζυ" και η Ροζυ εχει πεντε ποσταρισματα στη σελιδα.απο πριβε γυρισα....τελος ο πριαμος δεν ξαναπαταω....ειναι βρωμιαρηδες εκει τελειως...μονιμο στεκι πριβε τωρα....αντε και κανα μιραντα...στην χειροτερη λακομπα....
αλλα πριαμος τελος !
εχω βρει κατι πολυ καλο αν σε ενδιαφερει...δεν κοιταει και η ροζυ τετοια ωρα....θες πμ δυναμικο ?
Μας επεισες!!!!οπα ακυρο ξυπνια ειναι...τωρα γυρισα και δεν ειχα προσεξει τον διαλογο !!
Σε εχει πειραξει αυτος?ετσι πες του τα
Μας επεισες!!!!
Τρελο μωρο τι κανεις??? ;)οπα ακυρο ξυπνια ειναι...τωρα γυρισα και δεν ειχα προσεξει τον διαλογο !!
ελπιζω να μην πιστέψει και την Σανέλ
παλι με πουτανα ησουν;απο πριβε γυρισα....τελος ο πριαμος δεν ξαναπαταω....ειναι βρωμιαρηδες εκει τελειως...μονιμο στεκι πριβε τωρα....αντε και κανα μιραντα...στην χειροτερη λακομπα....
αλλα πριαμος τελος !
εχω βρει κατι πολυ καλο αν σε ενδιαφερει...δεν κοιταει και η ροζυ τετοια ωρα....θες πμ δυναμικο ?
Θα σταματησει να σου μιλαει σε λιγο τον εχεις καταστρεψει!!!χαχαχαχαχα ρε σοβαρα δεν ειχα δει τον διαλογο τωρα γυρισα !!!
Είδες???για ποια με περασες :S
εσυΕγω ή αυτος?
Τρελο μωρο τι κανεις??? ;)
για ποιον τον περασες????παλι με πουτανα ησουν;
θα φας παντοφλα; πως το βλεπεις;"Δεν κοιταει η Ροζυ" και η Ροζυ εχει πεντε ποσταρισματα στη σελιδα.
Θα σε σκισω ρε
Μπραβο!!!!εχω γινει φετες ρε...αστο....θα σου δειξω φωτο θα παθεις πλακα !
Θα σταματησει να σου μιλαει σε λιγο τον εχεις καταστρεψει!!!