Νέα

Καλός ανδρολογος/ουρολογος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα enas28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295

Πολύ καλός,έχω κάνει επέμβαση χαλινού κ εγώ κ ο κολλητός μου που ήταν και άσχημη περίπτωση....

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
αν και έχω κάνει  doppler, εξετάσεις αίματος προλακτίνη και τεστοστερόνη
και όλα έδειξαν σωστά...δεν έχω πρωινές στύσεις
και γενικά...πρόβλημα στύσης κατά την διάρκεια σεξ
φιλαρακι τιποτα δεν εχεις,ειναι ψυχολογικο,καμμια φορα περναμε καποιες περιοδους που σε τετοια ζητηματα μπορει να ημαστε πεσμενοι αρκετα,μην τρελενεσαι και αγχωνεσε...γιατι οσο το εχεις ττωρα στο μυαλο σου οτι κατι συμβαινει πεφτεις κ αλλο χωρις να εχεις πραγματικο προβλημα,τεσπα οτι και να ειναι παροδικο ειναι και θα το δεις,σου ευχομαι τα καλητερα,και η γνωμη μου ειναι να ανεβεις ψυχολογικα και πιασε κανα μωρακι εκει και ρουφατου τι μουναρα και την κωλοτρυπιδα και θα δεις ολα φτιαχνουν,απεβαλε οτι αλλο αγχος εχεις ;)
Τα σεβη μου. [move] Soukeras   Soukeras    Soukeras[/move]

OP
OP
E

enas28

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρακι τιποτα δεν εχεις,ειναι ψυχολογικο,καμμια φορα περναμε καποιες περιοδους που σε τετοια ζητηματα μπορει να ημαστε πεσμενοι αρκετα,μην τρελενεσαι και αγχωνεσε...γιατι οσο το εχεις ττωρα στο μυαλο σου οτι κατι συμβαινει πεφτεις κ αλλο χωρις να εχεις πραγματικο προβλημα,τεσπα οτι και να ειναι παροδικο ειναι και θα το δεις,σου ευχομαι τα καλητερα,και η γνωμη μου ειναι να ανεβεις ψυχολογικα και πιασε κανα μωρακι εκει και ρουφατου τι μουναρα και την κωλοτρυπιδα και θα δεις ολα φτιαχνουν,απεβαλε οτι αλλο αγχος εχεις ;)
Τα σεβη μου. [move] Soukeras  Soukeras    Soukeras[/move]

μακάρι!
σε ευχαριστώ πολύ!!

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
αν και έχω κάνει  doppler, εξετάσεις αίματος προλακτίνη και τεστοστερόνη
και όλα έδειξαν σωστά...δεν έχω πρωινές στύσεις
και γενικά...πρόβλημα στύσης κατά την διάρκεια σεξ
Αγγειολόγο θες φίλε. Για την ώρα πάρε  Gingo Biloba, πας δεν πας σε γιατρό.

OP
OP
E

enas28

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αγγειολόγο θες φίλε. Για την ώρα πάρε  Gingo Biloba, πας δεν πας σε γιατρό.
μα το doppler-triplex δεν κοιτάει αγγειά και γενικότερα ροή αίματος?
το είχα κάνει πριν 1 χρόνο όπως είπα και έδειξε φυσιολογικό
όσο για αυτό που πρότεινες δε το ξέρω

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
τα εχει απαγορευσει αυτα ο αδωνις τυπε
υπαρχει ανοδος στα εγκεφαλικα και δεν αντεχει το συστημα :2funny:

URL]]

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
μα το doppler-triplex δεν κοιτάει αγγειά και γενικότερα ροή αίματος?
το είχα κάνει πριν 1 χρόνο όπως είπα και έδειξε φυσιολογικό
όσο για αυτό που πρότεινες δε το ξέρω
Νόμιζα ότι είναι αγγειακό. Το Gingo Biloba είναι σαν αγγειοδιασταλτικό (όχι φάρμακο) αλλά φυτικό σκεύασμα. Δεν πας σε κάποιον-α Ομοιοπαθητικό. Μήπως δεν διατρέφεσαι καλά καί ΣΩΣΤΑ ? ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Νόμιζα ότι είναι αγγειακό. Το Gingo Biloba είναι σαν αγγειοδιασταλτικό (όχι φάρμακο) αλλά φυτικό σκεύασμα. Δεν πας σε κάποιον-α Ομοιοπαθητικό. Μήπως δεν διατρέφεσαι καλά καί ΣΩΣΤΑ ? ?
μαλλον τρωει πολλους υδατανθρακες σεραπι

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
κοψε το γυμναστηριο τυπε. εχεις χαμηλη τεστο και δεν κανει για σενα και τα δυο. ή γυμναστηριο ή σεξ θα διαλεξεις

:jerking:  

με την ιδια λογικη αφου το πηδημα ειναι γυμναστικη , αν πηδας πολυ θα πάψει να σου σηκώνεται  :idiot:

Πιο πολύ μου σηκώνεται ΜΕΤΑ το γυμναστηριο παρά πριν . (ισως επειδη στο γυμναστηριο βλέπεις και κανα κώλο)

Απαντωντας στον τόπικ σταρτερ (που φανταζόμαι ειναι μόλις 28) θα έλεγα πρεπει να κοιταξει για άλλα παθολόγικα αιτια (ζαχαρο , καρδιακη πάθηση κλπ κλπ). Αν δεν βρει κατι, πριν πάει σε σεξολόγο , να πάει ΣΥΣΤΗΜΕΝΟΣ σε μια κοπέλα , αν δεν του σηκωθει ας την γλύψει. Αν και πάλι δεν του σηκωθει τοτε να πάει σε σεξολόγο, (πηγαινε και στον ασκητη). Επίσης θα ηταν ενδιαφερον να μας πει πότε

ΥΓ χρησιμα λινκ

OP
OP
E

enas28

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
να διορθώσω 34 είμαι και θα ξανά κάνω όλες τις εξετάσεις έτος σύντομα
ευχαριστώ για τα links!

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
φιλε συναγωνιστη προσοχη αν πας στον Κωνσταντινιδη μεινε μακρυα από τον Δρεττα είναι ότι χειροτερο. Πολύ καλος είναι ο Κωστακοπουλος

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Ρε συναγωνιστές, έχει πάει κανείς σε σεξοθεραπευτές-σεξοψυχολόγους? Κι αν ναι είδατε βελτίωση? Αξίζουν τα χρήματα που θα σπαταλήσει κάποιος σε αυτούς τους γιατρούς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom