apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μονο γενοσημα τυπεΤυπε θελω κι εγω να μου γραψεις κατι φαρμακαστο βιβλιαριο:-
εχει πεσει διαταγη απο αδωνι
μονο γενοσημα τυπεΤυπε θελω κι εγω να μου γραψεις κατι φαρμακαστο βιβλιαριο:-
μονο γενοσημα τυπε
υπαρχουν σε γενοσημα τα βιαγκρα τυπε;μονο γενοσημα τυπε
μονο γενοσημα τυπε
τα εχει απαγορευσει αυτα ο αδωνις τυπευπαρχουν σε γενοσημα τα βιαγκρα τυπε;
τα εχει απαγορευσει αυτα ο αδωνις τυπε
υπαρχει ανοδος στα εγκεφαλικα και δεν αντεχει το συστημα
φιλαρακι τιποτα δεν εχεις,ειναι ψυχολογικο,καμμια φορα περναμε καποιες περιοδους που σε τετοια ζητηματα μπορει να ημαστε πεσμενοι αρκετα,μην τρελενεσαι και αγχωνεσε...γιατι οσο το εχεις ττωρα στο μυαλο σου οτι κατι συμβαινει πεφτεις κ αλλο χωρις να εχεις πραγματικο προβλημα,τεσπα οτι και να ειναι παροδικο ειναι και θα το δεις,σου ευχομαι τα καλητερα,και η γνωμη μου ειναι να ανεβεις ψυχολογικα και πιασε κανα μωρακι εκει και ρουφατου τι μουναρα και την κωλοτρυπιδα και θα δεις ολα φτιαχνουν,απεβαλε οτι αλλο αγχος εχεις ;)αν και έχω κάνει doppler, εξετάσεις αίματος προλακτίνη και τεστοστερόνη
και όλα έδειξαν σωστά...δεν έχω πρωινές στύσεις
και γενικά...πρόβλημα στύσης κατά την διάρκεια σεξ
φιλαρακι τιποτα δεν εχεις,ειναι ψυχολογικο,καμμια φορα περναμε καποιες περιοδους που σε τετοια ζητηματα μπορει να ημαστε πεσμενοι αρκετα,μην τρελενεσαι και αγχωνεσε...γιατι οσο το εχεις ττωρα στο μυαλο σου οτι κατι συμβαινει πεφτεις κ αλλο χωρις να εχεις πραγματικο προβλημα,τεσπα οτι και να ειναι παροδικο ειναι και θα το δεις,σου ευχομαι τα καλητερα,και η γνωμη μου ειναι να ανεβεις ψυχολογικα και πιασε κανα μωρακι εκει και ρουφατου τι μουναρα και την κωλοτρυπιδα και θα δεις ολα φτιαχνουν,απεβαλε οτι αλλο αγχος εχεις ;)
Τα σεβη μου. [move] Soukeras Soukeras Soukeras[/move]
Αγγειολόγο θες φίλε. Για την ώρα πάρε Gingo Biloba, πας δεν πας σε γιατρό.αν και έχω κάνει doppler, εξετάσεις αίματος προλακτίνη και τεστοστερόνη
και όλα έδειξαν σωστά...δεν έχω πρωινές στύσεις
και γενικά...πρόβλημα στύσης κατά την διάρκεια σεξ
μα το doppler-triplex δεν κοιτάει αγγειά και γενικότερα ροή αίματος?Αγγειολόγο θες φίλε. Για την ώρα πάρε Gingo Biloba, πας δεν πας σε γιατρό.
τα εχει απαγορευσει αυτα ο αδωνις τυπε
υπαρχει ανοδος στα εγκεφαλικα και δεν αντεχει το συστημα
serapis τι ειναι αυτο?Αγγειολόγο θες φίλε. Για την ώρα πάρε [glow=red,2,300] Gingo Biloba [/glow] , πας δεν πας σε γιατρό.
Νόμιζα ότι είναι αγγειακό. Το Gingo Biloba είναι σαν αγγειοδιασταλτικό (όχι φάρμακο) αλλά φυτικό σκεύασμα. Δεν πας σε κάποιον-α Ομοιοπαθητικό. Μήπως δεν διατρέφεσαι καλά καί ΣΩΣΤΑ ? ?μα το doppler-triplex δεν κοιτάει αγγειά και γενικότερα ροή αίματος?
το είχα κάνει πριν 1 χρόνο όπως είπα και έδειξε φυσιολογικό
όσο για αυτό που πρότεινες δε το ξέρω
μαλλον τρωει πολλους υδατανθρακες σεραπιΝόμιζα ότι είναι αγγειακό. Το Gingo Biloba είναι σαν αγγειοδιασταλτικό (όχι φάρμακο) αλλά φυτικό σκεύασμα. Δεν πας σε κάποιον-α Ομοιοπαθητικό. Μήπως δεν διατρέφεσαι καλά καί ΣΩΣΤΑ ? ?
η διατροφή μου είναι μοιρασμένη οπότε και υδατάνθρακες υπολογισμένοι ανάλογα με το βάρος μουμαλλον τρωει πολλους υδατανθρακες σεραπι
κοψε το γυμναστηριο τυπε. εχεις χαμηλη τεστο και δεν κανει για σενα και τα δυο. ή γυμναστηριο ή σεξ θα διαλεξεις