Νέα

Καλοκαιρινές Διακοπές και update

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cptn_mac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 995
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Χτες τελείωσαν οι καλοκαιρινές διακοπές μου και επέστρεψα στη Μ.Ανατολή. Στην Αθήνα έκανα αρκετές επισκέψεις στα αγαπημένα μας μαγαζιά και ιδού οι εντυπώσεις μου:

LOLITA: Όπως το ήξερα. Έλειπε μόνο η Melanie (διακοπές; ξέρει κανείς;). Το show στην πίστα όχι τοσο καυτό όσο παλιότερα. Πήρα για πριβέ Σουζάνα (από Βραζιλία). Όχι κακός χορός, επιτρέπονται δάχτυλα, φραπέ όχι.
PRINCESS: Κάποια καλά κομμάτια, μου τα πήραν οι μαύρες στα πριβέ, φραπέ δεν διαπίστωσα, υπάρχει μια Κατερίνα (νομίζω) που κάνει καλό χορό αλλά δε δοκίμασα.
BABY GOLD: Νομίζω κάπου το παρατραβάνε με 50 Euro το πριβέ. Δοκίμασα την παλιά αγάπη Angel αλλα ψιλοαπογοητεύτηκα. Το φραπέ διεκπεραιωτικό και μάλλον σύντομο. Που οι παλιές εποχές με την εν λόγω. Υπάρχει και μια μελαχρινή εκφυλόφατσα που ήθελε "να παίξει με το πουλί μου" αλλά δεν την άφησα. Το show όχι τόσο καυτό αλλά ήταν και Δευτέρα.
ATHENS NUMBER ONE: Ποτέ δεν τρελαινόμουν γι'αυτό το μαγαζί. Την ημέρα που πήγα είχε αντρικό και πολλές γυναικοπαρέες (παλιότερα δεν ήταν έτσι). Πήρα ένα (απλό) χορό με μία Λιθουανή, Ίρα, αλλά τίποτε σπουδαίο. Το show στην πίστα χάλια.
BABY O Συγγρού 255 (πρώην SIROCCO): Έχει κάτι από το παλιό Baby O. Άνετος χώρος, καλά κομμάτια. Ξεχώρισα μια ψηλή μελαχρινή με βυζάρες φυσικές, αλλά πήρα 3 απλούς χορούς με την παλιά γνωστή Λίλια (Αφροδίτη, ΄παλιό Baby O, Baby Gold) και απογειώθηκα. Χίλιες φορές καλύτερα από το πριβέ με τα 50. Η κοπέλα είναι εγγύηση για τρελές καύλες, παίζει και λίγο φραπέ απ'εξω αλλά έτσι κι αλλιώς με το ζόρι κρατήθηκα μην έχουμε "ατύχημα". Το show στην πίστα πολύ καλό, αλλά πόσα χρόνια ακόμα θα βλέπουμε την Arlet και το σβουράκι με τις σπίθες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom