Νέα

Καλό sex στην Θεσσαλονίκη ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα band
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 861
  • Εμφανίσεις 150K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petros71

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Γι αυτο που ειναι κοντα στην αγ.θεραποντα με την βικυ που μπορουμε να βρουμε τηλ?

panos_gg

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
το τηλεφωνο το εχω αλλά ακόμα δεν ισχυει . θα επικοινωνησει μαζι μου πότε θα ξεκινησει να δουλευει μόνη της !!

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
συνάγωνιστές .

Γιατί δεν κανονίζουμε, μιας και έχουμε τουλάχιστον ένα κοινό ενδιαφέρον, μια εκδρομούλα παρέα στο περιβόητο Μπάνσκο.. ή κάπου αλλού στην γειτονική μας βουλγαρία , και να γνωριστούμε και να γουστάρουμε κιόλας ?

Πιστεύω οτι εαν υπάρχει διάθεση όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα ρυθμίσουμε ..

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ενδιαφέρουσα πρόταση, συνάδελφε, αν και εν μέρει ξεφεύγουμε από το τόπικ! Προσωπικά αν και έχω κατατοπίσει 1-2 φίλους περί βουλγαρίας, εγώ δεν έχω καταφέρει να πάω, αν και έχω μιλήσει σχετικά με έναν συναγωνιστή από εδώ. Πρέπει να βρω χρόνο και χρήματα. Αν συντονοζόμασταν πάντως θα ήταν τέλεια!

petros71

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Ευχαριστω πολυ και το φιλο johnwoo και τον panos-gg για την αμεση απαντηση.Μακαρι να μπορεσω και εγω να βοηθησω σε κατι στο μελλον!!!!!Γιατι πιστευω πως μονο ετσι μπορουμε να <<ξετρυπωσουμε>> τις καλες περιπτωσεις και να αποφυγουμε τις λουμπες!!!

OP
OP
B

band

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
0
συνάγωνιστές .

Γιατί δεν κανονίζουμε, μιας και έχουμε τουλάχιστον ένα κοινό ενδιαφέρον, μια εκδρομούλα παρέα στο περιβόητο Μπάνσκο.. ή κάπου αλλού στην γειτονική μας βουλγαρία , και να γνωριστούμε και να γουστάρουμε κιόλας ?

Πιστεύω οτι εαν υπάρχει διάθεση όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα ρυθμίσουμε ..
Διάθεση υπάρχει, δυστυχώς ευκαιρία δεν υπάρχει....και φυσικά η gestapo...( γυναικα )!!!Τουλαχιστω για κατι προγραματισμένο...παντως η ιδέα είναι πολυ καλη...

OP
OP
B

band

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Παιδια,η περιφημη Πόπη εχει οντως πολυ καλα κοματια.Δοκιμάστε την Νικολ (νικολετα),ή την Αναστασία.Το τηλ μετεφρασμενο σε αριθμούς (1=α,β=2 κτλ) ειναι,ζκ********.
Αν θέλεις στείλε σε pm...το τηλ....

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
PM συντροφε!            :rolleyes:

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά, ακόμα και να αποκτήσει κανείς το τηλέφωνο ενός τέτοιου γραφείου όπως της διαβόητης πόπης, δεν πρέπει να είναι συστημένος από κάποιον τακτικό για να τον εξυπηρετήσουν?

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Παιδιά, ακόμα και να αποκτήσει κανείς το τηλέφωνο ενός τέτοιου γραφείου όπως της διαβόητης πόπης, δεν πρέπει να είναι συστημένος από κάποιον τακτικό για να τον εξυπηρετήσουν?

Όχι ηρέμησε.5,6 πουτάνες είναι τίποτα παραπάνω. Και σιγά το γραφείο επίσης. Σε μπουρδέλα μπορείς να βρείς ομορφότερες γκόμενες.. (γνώμη μου)

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Όχι ηρέμησε.5,6 πουτάνες είναι τίποτα παραπάνω. Και σιγά το γραφείο επίσης. Σε μπουρδέλα μπορείς να βρείς ομορφότερες γκόμενες.. (γνώμη μου)

Δεν είπα ότι είναι το τρελό VIP Service, αλλά είναι ένα γραφείο με κάποια φήμη, τουλάχιστον ακούγεται πολύ! Ο κόσμος το συζητάει. Ίσως να είναι μέτριο και να έχει τέτοια φήμη ελλείψει άλλης αξιοπρεπούς λύσης, δεν λέω.
Οι υπόλοιποι συναγωνιστές την γνώμη έχουν για την ποιότητα των κοριτσιών της πόπης? Τι τιμές έχει? Μόνο στο σπίτι σου έρχονται ή έχουν και δικό τους χώρο?

GIAN69

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Οι τιμες ξεκιναν απο 100ε τωρα αν εχουν δικο τους χωρο δεν ξερω . Δοκιμαστε παντως και την Μπελα (πρωτη @ι@α)...25 χρονων περιπου

]{ING_J

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα κι απο μενα :).. Φιλε JohnWoo βλεπωντας οτι γνωριζεις καλα τα της Θεσσαλονικης Σου εστειλα pm σχετικα με το τηλ του γραφειου της ποπης αλλα φανταζομαι οτι επειδη κι αλλοι θα ειχαν την ιδια σκεψη μ εμενα δεν προλαβες να το δεις ακομα.. Παντως οταν μπορεσεις στειλε μου σε pm το τηλ της η οποιος αλλος μπορει παιδες.. Ευχαριστω :sunglasses:

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Δεν είπα ότι είναι το τρελό VIP Service, αλλά είναι ένα γραφείο με κάποια φήμη, τουλάχιστον ακούγεται πολύ! Ο κόσμος το συζητάει. Ίσως να είναι μέτριο και να έχει τέτοια φήμη ελλείψει άλλης αξιοπρεπούς λύσης, δεν λέω.
Οι υπόλοιποι συναγωνιστές την γνώμη έχουν για την ποιότητα των κοριτσιών της πόπης? Τι τιμές έχει? Μόνο στο σπίτι σου έρχονται ή έχουν και δικό τους χώρο?

Δες και τα παράπονα απο τις "πουτάνες της Πόπης":
Φήμη μόνο εδώ έχει, δεν σημένει κάτι αυτό.
Είχες δεί τις πουτάνες του Κυρ Γιάννη? Μουνάρες και γαμάτες λέγανε πολλοί πως ήταν και όλες ήταν μογγόλες (1 απο αυτές ήταν και Αλβανίδα η Βίλμα άν δεν με απατά η μνήμη μου).
Όλα είναι θέμα γούστου καθαρά.

GIAN69

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Δες και τα παράπονα απο τις "πουτάνες της Πόπης":
Φήμη μόνο εδώ έχει, δεν σημένει κάτι αυτό.
Είχες δεί τις πουτάνες του Κυρ Γιάννη? Μουνάρες και γαμάτες λέγανε πολλοί πως ήταν και όλες ήταν μογγόλες (1 απο αυτές ήταν και Αλβανίδα η Βίλμα άν δεν με απατά η μνήμη μου).
Όλα είναι θέμα γούστου καθαρά.
Για ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ μιλαμε συντροφε όχι για Αθήνα πρόσεξε λίγο...πρωινιατικα

panos_gg

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
η σκεψη για ομαδικη εκδρομουλα στην βουλγαρια ακουγεται πολυ καλη αλλα ομολογω οπως και ο φιλος band οτι η γκεσταπο μαλλον χαλαει τα σχεδια.  να αντιπροτεινω κατι πιο ευκολο : να βρεθουμε για ενα καφεδακι εντος πολης , για να γνωριστουμε κιολας , όσοι ενδιαφερονται !!

και μια ερωτηση: επειδη εχω καιρό να επισκεφτω την ανδ.γεωργιου η κοπελα που δουλευε εκει με το ονομα πετρα , δουλευει ακομα ή την χασαμε ??

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Καλημερα κι απο μενα :).. Φιλε JohnWoo βλεπωντας οτι γνωριζεις καλα τα της Θεσσαλονικης Σου εστειλα pm σχετικα με το τηλ του γραφειου της ποπης αλλα φανταζομαι οτι επειδη κι αλλοι θα ειχαν την ιδια σκεψη μ εμενα δεν προλαβες να το δεις ακομα.. Παντως οταν μπορεσεις στειλε μου σε pm το τηλ της η οποιος αλλος μπορει παιδες.. Ευχαριστω :sunglasses:

Όπως σου εξήγησα ήδη φίλε ΙΝG, και όπως φαίνεται μάλλον από την ερώτηση που έκανα εγώ λίγο παραπάνω, δεν ξέρω για το πρακτορείο της πόπης! το είχα ακουστά αλλά ποτέ δεν το δοκίμασα, και γι' αυτό ρωτούσα τι παίζει... Δυστυχώς οι γνώσεις που έχω από Θεσσαλονίκη είναι ελαφρώς πεπαλαιωμένες. Μπορούν οι συναγωνιστές που ξέρουν για το γραφείο της πόπης να βοηθήσουν τον φίλο με λεπτομέρειες και το τηλ?

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Τελικά, συναγωνιστές, με τόσο ενδιαφέρον που υπήρξε για την ξανθιά mature στην ιπποδρομίου δεν βγήκε κανείς να μας πει αν δοκίμασε, αν το τηλ ισχύει ακόμη και τις εντυπώσεις του...!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης

θαχε ενδιαφερον να μας πεις σε ποια ακριβως μπουρδελα εχει καλυτερες..μην πεταμε τα 100 μπαλα τζαμπα. ;)

υγ.τοχουμε γραψει αρκετες φορες..στην Θεσσαλονικη τα γραφεια θελουν συστασεις..δλδ περνω εκ μερους του ταδε...μαλιστα πολλες φορες ακομη και αν πεις ποιος σε συστηνει σου ζητανε να τους τηλ. ο ιδιος..ισως καποιος να σταθει τυχερος και να του στειλουν ετσι...δεν ξερω..αυτος ειναι και ο λογος που δεν εχω δωσει το τηλ. σε οσα παιδια μου το ζητησαν με π.μ.

υγ.2 τα παραπονα που γινονται στο φορουμ για την ποπη.ειναι γι αυτην τησ Αθηνας και οχι της Θεσσαλονικης και εσυ φιλε johnkal θαπρεπε να τοχεις καταλαβει(αν εισε πελατης της τοπικης ποπης)γιατι jenifer-shara etc δεν ειχε ποτε.

]{ING_J

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε KOMPAIASI εγω βρηκα το τηλ της απο συναγωνιστη/χρηστη του site.. Πρεπει παρ ολα αυτα ομως να πω ποιος με στελνει και τετοια ( μιλαμε παντα για την ποπη θεσ/κης κι οχι αθηνας )?? :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom