Νέα

καλαντα στα μπουρδελα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.958
Πόντοι
26.141
λοιπον λεω να πω τα καλαντα στα ντελα και αντι για μελομακαρονο να παιρνουμε εν ατζαμπα γαμηση αλλα καλη μπαντα να παμε!!!!!!!!

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.712
Πόντοι
1.056
Αρχες δεκαετιας 80',το ειχαμε κανονισει με τον κολλητο μου τοτε να παμε Φυλης μετα το μεσημερι,τελικα ομως  :idiot: ΚΩΛΟΣΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ και δεν μπηκαμε σαν καλανταρηδες αλλα μετα απο λιγο καιρο σαν πελατες !!! :knockinb: ..........ΑΧ ΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ...!!!

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.958
Πόντοι
26.141
Αρχες δεκαετιας 80',το ειχαμε κανονισει με τον κολλητο μου τοτε να παμε Φυλης μετα το μεσημερι,τελικα ομως  :idiot: ΚΩΛΟΣΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ και δεν μπηκαμε σαν καλανταρηδες αλλα μετα απο λιγο καιρο σαν πελατες !!! :knockinb: ..........ΑΧ ΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ...!!!
καλα χρονια που ειχε μονο ελληνιδεςε βγαλμενες απο ελληνικες ταινιες του κωστανταρα με πολυ βρισιδι και βρωμοστοματα που μας κυνηγουσαν και μας εβριζαν οι τσατσαδες οταν πετουσαμε πετρες στα παραθυρα!!!!!και οταν ειπαμε τασ καλαντα μας καταλαβιανανε ποια κωλοπαιδα ειμαστε και μας λεγανε το τριγωνο της μανας σας ειναι!!!!!!!!!?????????????

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
λοιπόν μάγκες εγώ είχα εργασία κάποια στιγμή για την σχολη μου
σκηνοθεσίας κτλ κτλ το θέμα που μου έπεσε ήταν τα κτήρια της αθηνας ...
εγώ έκανα ένα περίεργο συνδυασμό τα κτήρια της αθηνας με το "ποδοκαθαρηστηρι"  λοιπόν .. δεν είχα πολυτέλεια μεταφοράς
εκτος από ένα μηχανάκι χάρβαλο για όσους θυμούνται daxaki , διάλεξα τέτοιες μέρες  να τραβάω κτήρια της αθηνας που είχαν αυτό το μεταλλικό σαν P που συvήθως ήταν παραπλεύρως της πόρτας ,που ήταν για να καθαρίζεις τα παπούτσια πριν μπεις μέσα ...αυτό ήταν η αφορμή (τελικά για να καταλήξω να γαμήσω) παλιά παραδοσιακά κτήρια σε μοναστηράκι πετράλωνα γκάζι κτλ
για να μην σας τα πρήζω κιόλας με τα πολλά έχω στήσει κάμερα και όλα τα σχετικά μπροστά από τα μπουρδέλα τότε εκτος από το τρέξιμο που είχα φάει και το κυνήγι το τι βρισίδι από κυριους πρωί πρωί που έβγαιναν από μέσα και τότε ναι έπεφτε και μπινελίκι και όλα τα σχετικά βεβαια υπήξαν και μπουρδέλα που νόμιζαν πως θα τους κάνει k διαφήμιση και με καλοδέχτηκε και με εξυπηρέτησαν με τόσο φιλικό τρόπο μπορεί και να γάμησα πάνω από 10-15 λεπτά ( μιλάμε για extra καταστάσεις τότε ) έπειτα μετά από αυτό  απέκτησα και μέσον με μια λάουρα καλές εποχές και καλά "καβλαντα" παίδες

παίζω αρμόνιο και φυσαρμόνικα
αν είναι να γίνουμε ρεντίκολο ομαδικώς  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.958
Πόντοι
26.141
παει ο ξαδερφος μου στο μακρινο 1998 να πει για πλακα τα καλαντα στο ντελο και λεει να τα πουμε και η τσατσα του λει το κλασσικο μας τα 'παν και αλλοι και ο θεος αν και 19 χρονων τοτε απανταει στην βρωμοτσατσα --ναι και αλλοι σας εχουν γαμησει αλλα δεν τους λετε  μας γαμησαν και αλλοι!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
θεος χωρεστον!!!!!!

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
λοιπον λεω να πω τα καλαντα στα ντελα και αντι για μελομακαρονο να παιρνουμε εν ατζαμπα γαμηση αλλα καλη μπαντα να παμε!!!!!!!!

Για τσαμπα @@ φίλε δύσκολο. Ισως καμια  :pipa2: αν σε συμπαθήσει η τσατσά :cheesy:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
246
παει ο ξαδερφος μου στο μακρινο 1998 να πει για πλακα τα καλαντα στο ντελο και λεει να τα πουμε και η τσατσα του λει το κλασσικο μας τα 'παν και αλλοι και ο θεος αν και 19 χρονων τοτε απανταει στην βρωμοτσατσα --ναι και αλλοι σας εχουν γαμησει αλλα δεν τους λετε  μας γαμησαν και αλλοι!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
θεος χωρεστον!!!!!!

θεος!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
Εγώ θα παω το βράδυ ντυμένος αη Βασίλης κ θα λέω τα κάλαντα έχοντας για δοξάρι το πεος μου κ για τρίγωνο το αιδοίο της ιεροδουλης!! Εκεί να δεις ωραία κάλαντα!!! :grin: :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
xaxaxaxxa ελεος

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
30
Like
1.588
Πόντοι
1.720
Παντα ηθελα να το κανω αλλα δεν εβρισκα ατομα που να ψηνονται γι'αυτη τη φαση  :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom