λοιπόν μάγκες εγώ είχα εργασία κάποια στιγμή για την σχολη μου
σκηνοθεσίας κτλ κτλ το θέμα που μου έπεσε ήταν τα κτήρια της αθηνας ...
εγώ έκανα ένα περίεργο συνδυασμό τα κτήρια της αθηνας με το "ποδοκαθαρηστηρι" λοιπόν .. δεν είχα πολυτέλεια μεταφοράς
εκτος από ένα μηχανάκι χάρβαλο για όσους θυμούνται daxaki , διάλεξα τέτοιες μέρες να τραβάω κτήρια της αθηνας που είχαν αυτό το μεταλλικό σαν P που συvήθως ήταν παραπλεύρως της πόρτας ,που ήταν για να καθαρίζεις τα παπούτσια πριν μπεις μέσα ...αυτό ήταν η αφορμή (τελικά για να καταλήξω να γαμήσω) παλιά παραδοσιακά κτήρια σε μοναστηράκι πετράλωνα γκάζι κτλ
για να μην σας τα πρήζω κιόλας με τα πολλά έχω στήσει κάμερα και όλα τα σχετικά μπροστά από τα μπουρδέλα τότε εκτος από το τρέξιμο που είχα φάει και το κυνήγι το τι βρισίδι από κυριους πρωί πρωί που έβγαιναν από μέσα και τότε ναι έπεφτε και μπινελίκι και όλα τα σχετικά βεβαια υπήξαν και μπουρδέλα που νόμιζαν πως θα τους κάνει k διαφήμιση και με καλοδέχτηκε και με εξυπηρέτησαν με τόσο φιλικό τρόπο μπορεί και να γάμησα πάνω από 10-15 λεπτά ( μιλάμε για extra καταστάσεις τότε ) έπειτα μετά από αυτό απέκτησα και μέσον με μια λάουρα καλές εποχές και καλά "καβλαντα" παίδες
παίζω αρμόνιο και φυσαρμόνικα
αν είναι να γίνουμε ρεντίκολο ομαδικώς
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)