το πρωτο πραγμα θα πρεπει εφόσον πλενει τα δοντια της να παει σε οδοντιατρο να δει σε τι κατασταση βρίσκονται τα δοντια της,αν εχει πετρα η περιοδοντιτιδα η χαλασμένα δοντια η τιποτα θηκες η γεφυρες που μαζευουν τροφη.
εφόσον δεν βρεθει πρόβλημα στην στοματικη κοιλοτητα που κατά 90% εκει υπαρχει μετα πρεπει να κοιταξει οισοφαγο στομαχι μηπως προερχεται η οσμη από εκει.
Νομίζω ότι υπάρχει παρόμοιο θέμα και έχει συζητηθεί πάλι. Συμβαίνει και σε άντρες.
Είχα δυο συναδέλφους που ήταν γάμησε τα.
Σε γκόμενα της το είπα χύμα.
Πως της το είπα; Εκεί όπως καθόμαστουν της λέω Για έλα κοντά μου και την πλησίασα στο στόμα. Εκεί μου το είπε μόνη της. Τι μυρίζει το στόμα μου. Της λέω πρέπει να το κοιτάξεις.
Δύσκολα πάντως ξεπερνιέται.
Καλησπέρα παιδιά γνώρισα γκομενάκι...όλα καλά εδώ και τρεις μήνες..το θέμα είναι ότι πεθάνω όταν με φιλάει... μυρίζει έντονα απαίσια...ειδικά το πρωί όταν ξυπνάω..στην υπόλοιπη υγιεινή είναι κομπλέ... σήμερα πήγε να με φιλήσει και την έσπρωξα...πώς να τις το πω ;
Πάρτην μαζί στον οδοντίατρο και πες την ότι την κάνεις δώρο έναν καθαρισμό δοντιών, επειδή θες να κάνεις εσύ για τον εαυτό σου.
Κοίτα ο γιατρός να είναι δικός σου και εξήγησε τον πριν πας, τι θέλεις να προσέξει σε αυτήν, για την κακοσμία κλπ.
Μετά όλα καλά θα πάνε,αφού θα της την πει ο γιατρός.
αστα αυτά ρε λαγνε,εμεις τουλάχιστον εχουμε ιδεολογια,οχι σαν εσενα που πηδας από το ένα κομμα στο άλλο σαν τις μελισσες στα λουλούδια.
θελω να ακουσω την γνωμη σου επι του θεματος αυτου για να σε τρολαρω.
Καλησπέρα παιδιά γνώρισα γκομενάκι...όλα καλά εδώ και τρεις μήνες..το θέμα είναι ότι πεθάνω όταν με φιλάει... μυρίζει έντονα απαίσια...ειδικά το πρωί όταν ξυπνάω..στην υπόλοιπη υγιεινή είναι κομπλέ... σήμερα πήγε να με φιλήσει και την έσπρωξα...πώς να τις το πω ;