Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
To' καψες.
Δεν ειπε κανενας να συμπαθεις τα αδεσποτα, ουτε εισαι υποχρεωμενος να τα συμπαθεις. Κανονικα μαλιστα ειναι ΝΤΡΟΠΗ για μια πόλη, για εναν Δημο, να υπαρχουν αδεσποτα.
Εδω μιλαμε για ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ. Αυτην την καταδικαζεις?
Και ενα κατοικιδιο μπορει να κακοποιηθει, οχι μονο ενα αδεσποτο.
Εκτος αν εννοεις (αν και δεν λες κατι τετοιο στο ποστ σου) οτι τα αδεσποτα μπορουμε να τα κακοποιουμε χωρις ενοχές.

ΟΚ,φυσικά και είναι ανωμαλία να κακοποιείς ένα ζώο,χωρίς να σου κάνει τίποτα (πρόσεξε το τονίζω αυτό)....αν όμως σου επιτεθεί....δε θα είσαι ανώμαλος έτσι και το σκοτώσεις.... ;)

Επίσης ανώμαλοι είναι και οι φιλόζωοι που φέρονται στα ζώα λες και είναι παιδιά τους....είναι απλά τραγικοί :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

τυπε ειδικα εδω δεν ειναι ετσι
στην κυψελη εχουν εξαφανιστει τα αδεσποτα εδω και καιρο
το σκυλι αυτο που λες υπηρχε διπλα απτο σπιτικο οπου ο οντως ηταν μαλακισμενο και μερικες φορες γαυγιζε σε ανθρωπους,δεν ειχα μαθει ποτε οτι ειχε δαγκωσει καποιον ομως,το συγκεκριμενο το ταιζε μια γυναικα καθε μερα αλλα εχει εξαφανιστει εδω και καιρο,οπως και ολα τα αδεσποτα του κεντρου

Εγώ μίλησα συγκεκριμένα για τη πλατεία φωκίωνος νέγρη που τελευταία φορά ήμουν εκεί πριν 2-3 βδομάδες...όχι για ΟΛΗ τη κυψέλη

Απ'έξω από ψητοπωλείο ήταν....οπότε καταλαβαίνεις :uglystupid:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τυπε ειδικα εδω δεν ειναι ετσι
στην κυψελη εχουν εξαφανιστει τα αδεσποτα εδω και καιρο
το σκυλι αυτο που λες υπηρχε διπλα απτο σπιτικο οπου ο οντως ηταν μαλακισμενο και μερικες φορες γαυγιζε σε ανθρωπους,δεν ειχα μαθει ποτε οτι ειχε δαγκωσει καποιον ομως,το συγκεκριμενο το ταιζε μια γυναικα καθε μερα αλλα εχει εξαφανιστει εδω και καιρο,οπως και ολα τα αδεσποτα του κεντρου
αβραμη εκανες κανα περασμα εσυ απο κει με φολες; :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ΟΚ,φυσικά και είναι ανωμαλία να κακοποιείς ένα ζώο,χωρίς να σου κάνει τίποτα (πρόσεξε το τονίζω αυτό)....αν όμως σου επιτεθεί....δε θα είσαι ανώμαλος έτσι και το σκοτώσεις.... ;)

Επίσης ανώμαλοι είναι και οι φιλόζωοι που φέρονται στα ζώα λες και είναι παιδιά τους....είναι απλά τραγικοί :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εγώ μίλησα συγκεκριμένα για τη πλατεία φωκίωνος νέγρη που τελευταία φορά ήμουν εκεί πριν 2-3 βδομάδες...όχι για ΟΛΗ τη κυψέλη

Απ'έξω από ψητοπωλείο ήταν....οπότε καταλαβαίνεις :uglystupid:

Οχι βεβαια, φυσικα εχεις το δικαιωμα να αμυνθεις.
Νομιζω πλεον το θεσαμε στη σωστη του διασταση.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εγω εχω απέναντι απο το σπίτη ενα παλιο πάρκινγ με δεντρα μεσα και φυτα, εχουν κατασκηνώσει  10αδες γατες, τους πετάω καθε μερα οτι μενει απ το φαι, η και τιποτα φρέσκο...

Στο ακυρο καμια φορα κοιτάζω απ το παράθυρο και της βλέπω καμια 5-6 γατες να κοιτάζουν προς το μερος μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε αβραμη μου θυμηζεις τον λάζαρο απο το εισαι το ταίρι μου,

δεν μπορούσε τα σκυλια και ειχε πάρει σαβρα για κατικιδιο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο τυπος αβραμης θελει παπαδοσκυλο :2funny:

Συνημμένα

• dog priest.jpg
    dog priest.jpg
    145,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 14.jpg
    14.jpg
    27,7 KB · Εμφανίσεις: 26

Επισκέπτης
Τυπε αβραμη μου θυμηζεις τον λάζαρο απο το εισαι το ταίρι μου,

δεν μπορούσε τα σκυλια και ειχε πάρει σαβρα για κατικιδιο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Απααπαπα όχι και σαν το Λάζαρο.... :2funny:

οποιος ακουσω να μεταχειριζεται ασχημα ζωα,θα τον τσακισω στο παλουκι,χωρις κανενα ελαφρυντικο οκ? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Πλάκωσε στο ξύλο κανέναν πρεζέμπορα καλύτερα....αυτοί είναι που θέλουν το περισσότερο ξύλο ;)

Επισκέπτης
Εγω εχω απέναντι απο το σπίτη ενα παλιο πάρκινγ με δεντρα μεσα και φυτα, εχουν κατασκηνώσει  10αδες γατες, τους πετάω καθε μερα οτι μενει απ το φαι, η και τιποτα φρέσκο...

Στο ακυρο καμια φορα κοιτάζω απ το παράθυρο και της βλέπω καμια 5-6 γατες να κοιτάζουν προς το μερος μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μιας και το φερε η κουβέντα...είναι καλή άμυνα άμα έχεις φαγητό πάνω σου έτσι και σου επιτεθεί κανάς σκύλος ;)

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Απααπαπα όχι και σαν το Λάζαρο.... :2funny:

Πλάκωσε στο ξύλο κανέναν πρεζέμπορα καλύτερα....αυτοί είναι που θέλουν το περισσότερο ξύλο ;)
δε θα μου πεις εσυ τι θα κανω.......................................................................................

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
μερα που ναι, επρεπε καποιος να σου βουλωνει το στομα και τον κωλο, αντι να εισαι εδω να μας ζαλιζεις τα @@

:birdman:
ρε αει παγαινε απο δω,ολοι ξερουν τι εισαι................................................................

makis_23

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Ηρεμηστε μην πλακωνεστε....

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
μερα που ναι, επρεπε καποιος να σου βουλωνει το στομα και τον κωλο, αντι να εισαι εδω να μας ζαλιζεις τα @@. αντε μη σε κακοποιησω  :2funny:

ωπα φιλαρακι...ηρεμα......
δεν ξερω ουτε εσενα ουτε την αλλη.........ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΡΕΜΙΣΤΕ.....

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
μερα που ναι, επρεπε καποιος να σου βουλωνει το στομα και τον κωλο, αντι να εισαι εδω να μας ζαλιζεις τα @@. αντε μη σε κακοποιησω  :2funny:

αντε μουτζωσου στο καθρεφτη,και αει τραβα απο εδω............................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom