Επισκέπτης
Μη μαλώνετε γιατί θα σας γαμήσω αμφότερους...έχω κάβλες
αντε μουτζωσου στο καθρεφτη,και αει τραβα απο εδω............................
Μη μαλώνετε γιατί θα σας γαμήσω αμφότερους...έχω κάβλες
Επιτέλους και ένας άλλος άνδρας που ακούει Χατζηγιάννη....
αει βουτα πνιξου πουθεναγουσταρεις να παρουμε τη μαριανα παρτουζα? για τα χρονια πολλα
μου επιτεθηκε,χωρις λογο πρωτοχρονια μερα,ειστε μαρτυρες............................
γουσταρεις να παρουμε τη μαριανα παρτουζα? για τα χρονια πολλα
μου επιτεθηκε,χωρις λογο πρωτοχρονια μερα,ειστε μαρτυρες............................
ολοι!κοιταξτε πισω τις σελιδες...............και πειτε,οχι σας προκαλω να το κανετε!βρες μου εναν που να καταθεσει οτι σου επιτεθηκα χωρις λογο, προτωχρονια μερα
ολοι!κοιταξτε πισω τις σελιδες...............και πειτε,οχι σας προκαλω να το κανετε!
ολοι!κοιταξτε πισω τις σελιδες...............και πειτε,οχι σας προκαλω να το κανετε!
εγω το γραψα αυτο?γιατι ασχολεισαι???????σιγα μωρη μπαλοτσα μη σκισεις κανα καλτσον
γιατι υπαρχει προβλημα ?????
θελεις να τσακωθουμε εμεις τωρα ?????
δεν επιτεθηκες στα ζωα,σε μενα επιτιθεσαι..............δε ντρεπεσε να λες ψεματα χρονιαρες μερες? εγω σου επιτεθηκα? σε λιγο θα μας πει οτι σε κακοποιησα κιολας. εγω τα αγαπαω τα ζωα
ευτυχως και ενας λογικος.....................εγω κοιταξα τις σελιδες πισω....και ειμαι με μαριαννα
αλεκο εκανες λαθος αγαπητε μου.....
η μαριαννα εχει δικιο
ευτυχως και ενας λογικος.....................
δεν επιτεθηκες στα ζωα,σε μενα επιτιθεσαι..............
εγω κοιταξα τις σελιδες πισω....και ειμαι με μαριαννα
αλεκο εκανες λαθος αγαπητε μου.....
η μαριαννα εχει δικιο