Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πιο δίκαιες οι παγίδες? Μα σου εξηγώ, ότι με αυτές θα είχα περισσότερα στο ψυγείο μου...
Τίποτα απ τα δύο(τρία-δέκα)δε δικαιολογώ.Απάντησε και στο άλλο.Αφαιρείς ζωές ζώων από χόμπυ?
Γενικά δεν είμαι ζωόφιλος.Το ξεκαθαρίζω.Αλλά να τα σκοτώνεις για πλάκα?Δε λέει παίχτη μου.

Επισκέπτης
Ακομα ενα thread που περισευει η τεστοστερονη :headbang:  Απο αλλου κινησαμε κι αλλου η "κουβεντα" μας παει.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Τίποτα απ τα δύο(τρία-δέκα)δε δικαιολογώ.Απάντησε και στο άλλο.Αφαιρείς ζωές ζώων από χόμπυ?
Γενικά δεν είμαι ζωόφιλος.Το ξεκαθαρίζω.Αλλά να τα σκοτώνεις για πλάκα?Δε λέει παίχτη μου.

Δεν είναι για πλάκα κάτι που τρως.

Επισκέπτης
Ούτε συ με πείθεις... αλλά δεν έχεις δώσει επιχείρημα μέχρι τώρα, μόνο μπινελίκια.
το οτι δεν σε πειθω ειναι δεδομενο..
απλα σε εξωθω να φτασεις στο τελικο σταδιο της ξευτιλας υπερασπιζομενος λαθος επιλογες..
επιχειρηματα ποσταρα αρκετα..
λογικοτατα & με περισσοτερο δομημενο λογο & σκεψη απ οτι εχω εγω..
αν εσυ τα προσπερνας στο φτερο ή δεν εχεις την ικανοτητα να τα καταλαβεις,δεν μπορω να σε βοηθησω..
μπινελικια δεν αρχισα ακομη,σε λιγο..

Επισκέπτης
ε ναι..& οι ελεφαντες καταστρεφουν τα χωραφια του φτωχου ινδου..αρα πρεπει να τους αφανισουν..
ΧΟΥ λεμε ρε..
δεν εχεις λογικα επιχειρηματα λεμε..
παραμυθιασου οσο θες..
κατα βαθος ξερεις ποιος εχει δικαιο..

Για το ψάρεμα τι λες?

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ακομα ενα thread που περισευει η τεστοστερονη :headbang:  Απο αλλου κινησαμε κι αλλου η "κουβεντα" μας παει.

Αν δεν θεωρουσαν την φουντιτσα βρωμικη, αυτα δεν θα τα ειχαμε. Τι να πεις...  :idiot:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
το οτι δεν σε πειθω ειναι δεδομενο..
απλα σε εξωθω να φτασεις στο τελικο σταδιο της ξευτιλας υπερασπιζομενος λαθος επιλογες..
επιχειρηματα ποσταρα αρκετα..
λογικοτατα & με περισσοτερο δομημενο λογο & σκεψη απ οτι εχω εγω..
αν εσυ τα προσπερνας στο φτερο ή δεν εχεις την ικανοτητα να τα καταλαβεις,δεν μπορω να σε βοηθησω..
μπινελικια δεν αρχισα ακομη,σε λιγο..

Μας έπηξες στα επιχειρήματα ως συνήθως παπαρομαλάκα   :jerking: :jerking: :jerking:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ξεφεύγεις...
Χτυπάω ΄μόνο αυτά που τρώω, τα οποία δεν καταναλώνουν χιλιάδες λίτρα νερό, δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον με απόβλητα, δε στοιβάζονται σε αποθήκες, δεν πεθαίνουν μαρτυρικά σε μηχανές...

Κάνω ό,τι ακριβώς ο Λύκος, η Αλεπού, το Τσακάλι, ο Αετός...

Αν κάνεις αυτά χορτοφάγα, τότε θα γίνω κι εγώ.

Καλα νταξ....
 Παρε την πορτα να φυγουμε λεμεεεεε
 Δεν ακουει ο κουφος και να ακουγε,που λεει ο λογος,αρνειται να ακουσει
 Μην ψαχνεις

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ηρθε κι ο ελαφοκυνηγός με τις παντόφλες τώρα...

2076.jpg

Επισκέπτης
Εγώ σου μιλάω για την φυσική διαδικασία της διατροφικής πυραμίδας κι εσύ αμολάς αμπελοφιλοσοφίες για φτωχούς ινδούς.
ποια φυσικη διαδικασια ρε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ οταν εσυ πηγαινεις για κυνηγι με το αμαξακι σου,το gps σου,τα ντουφεκια σου & οποιο αλλο πλεονεκτημα σου παρεχει η λαθος χρηση της τεχνολογιας???
αν οι σκατοκαριοληδες προγονοι σου,δεν ειχαν αφανισει τα ανωτερα απο εσενα ζωα της διατροφικης αλυσιδας για καθαρα ωφελιμιστικους λογους,που θα ησουν τωρα???

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ποια φυσικη διαδικασια ρε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ οταν εσυ πηγαινεις για κυνηγι με το αμαξακι σου,το gps σου,τα ντουφεκια σου & οποιο αλλο πλεονεκτημα σου παρεχει η λαθος χρηση της τεχνολογιας???
αν οι σκατοκαριοληδες προγονοι σου,δεν ειχαν αφανισει τα ανωτερα απο εσενα ζωα της διατροφικης αλυσιδας για καθαρα ωφελιμιστικους λογους,που θα ησουν τωρα???

στην κοιλια ενος δεινοσαυρου; χαααααχχαχαχ

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

λοιπόν ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ, σου ξαναλέω για να καταλάβεις ότι είμαι από πολύ ορεινό χωριό, από αυτά που επιβίωσαν με το κυνήγι όταν υπήρχε πείνα. Σε πληροφορώ ότι υπάρχουν μέρη που ξέρω χωρίς gps, που το αμαξάκι δεν πλησιάζει ούτε στα 50 χλμ, και που μπορώ να απλώσω είτε θηλιές είτε ιξόβεργες (στ' αρχίδια μου λοιπόν η τεχνολογία) το βράδυ, και το πρωί να περάσω να μαζέψω ότι έχει πιαστεί, χωρίς κανένα κόπο. Απλό?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Εχμ....
 Δεν υπαρχει ανωτερο ον στην διατροφικη αλυσιδα απο τον ανθρωπο....
 Απλα ειναι η κορυφη
 Το θεμα σε ολα ειναι η καταλληλη διαχειριση

Επισκέπτης
 Καλα νταξ....
 Παρε την πορτα να φυγουμε λεμεεεεε
 Δεν ακουει ο κουφος και να ακουγε,που λεει ο λογος,αρνειται να ακουσει
 Μην ψαχνεις
ετσι..
με ελαφρα πηδηματακια..
τι να μας πειτε ρε μαλακα???
ζηστε με τις δικαιολογιες σας οπως σας καυλωνει..
μονο που ο καιρος εχει γυρισματα..
η συμπεριφορα σας δεν διαφερει σε τιποτε,απο του πουσταρα νταλικερη που παραβιαζει το κοκκινο επειδη μπορει(λογω ογκου) & κανει χαλκομανια τον μηχανοβιο..
γκεγκε πουστακια???
εχετε ολες τις δικαιολογιες φτιαγμενες στο ακατοικητο σας για να μην νοιωθετε ενοχες..
οκ..
οχι ομως οτι μπορειτε να ψησετε εστω & εναν λογικο ανθρωπο για τις επιλογες σας στην διασκεδαση..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom