ding-dong
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Η φουντιτσα βρωμικη ? Για σε παρακαλαω..........
Ολο ασχετα και ηλιθια επιχειρηματα. Σε τι τοπους θα μεγαλωσουν τα παιδια μας? Ελεος πια..
Τίποτα απ τα δύο(τρία-δέκα)δε δικαιολογώ.Απάντησε και στο άλλο.Αφαιρείς ζωές ζώων από χόμπυ?Πιο δίκαιες οι παγίδες? Μα σου εξηγώ, ότι με αυτές θα είχα περισσότερα στο ψυγείο μου...
Τίποτα απ τα δύο(τρία-δέκα)δε δικαιολογώ.Απάντησε και στο άλλο.Αφαιρείς ζωές ζώων από χόμπυ?
Γενικά δεν είμαι ζωόφιλος.Το ξεκαθαρίζω.Αλλά να τα σκοτώνεις για πλάκα?Δε λέει παίχτη μου.
το οτι δεν σε πειθω ειναι δεδομενο..Ούτε συ με πείθεις... αλλά δεν έχεις δώσει επιχείρημα μέχρι τώρα, μόνο μπινελίκια.
Α τα σκοτώνεις για να τραφείς-επιβιώσεις?Δεν είναι για πλάκα κάτι που τρως.
ε ναι..& οι ελεφαντες καταστρεφουν τα χωραφια του φτωχου ινδου..αρα πρεπει να τους αφανισουν..
ΧΟΥ λεμε ρε..
δεν εχεις λογικα επιχειρηματα λεμε..
παραμυθιασου οσο θες..
κατα βαθος ξερεις ποιος εχει δικαιο..
Ακομα ενα thread που περισευει η τεστοστερονη Απο αλλου κινησαμε κι αλλου η "κουβεντα" μας παει.
Α τα σκοτώνεις για να τραφείς-επιβιώσεις?
το οτι δεν σε πειθω ειναι δεδομενο..
απλα σε εξωθω να φτασεις στο τελικο σταδιο της ξευτιλας υπερασπιζομενος λαθος επιλογες..
επιχειρηματα ποσταρα αρκετα..
λογικοτατα & με περισσοτερο δομημενο λογο & σκεψη απ οτι εχω εγω..
αν εσυ τα προσπερνας στο φτερο ή δεν εχεις την ικανοτητα να τα καταλαβεις,δεν μπορω να σε βοηθησω..
μπινελικια δεν αρχισα ακομη,σε λιγο..
Ξεφεύγεις...
Χτυπάω ΄μόνο αυτά που τρώω, τα οποία δεν καταναλώνουν χιλιάδες λίτρα νερό, δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον με απόβλητα, δε στοιβάζονται σε αποθήκες, δεν πεθαίνουν μαρτυρικά σε μηχανές...
Κάνω ό,τι ακριβώς ο Λύκος, η Αλεπού, το Τσακάλι, ο Αετός...
Αν κάνεις αυτά χορτοφάγα, τότε θα γίνω κι εγώ.
Καλα νταξ....
Παρε την πορτα να φυγουμε λεμεεεεε
Δεν ακουει ο κουφος και να ακουγε,που λεει ο λογος,αρνειται να ακουσει
Μην ψαχνεις
ποια φυσικη διαδικασια ρε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ οταν εσυ πηγαινεις για κυνηγι με το αμαξακι σου,το gps σου,τα ντουφεκια σου & οποιο αλλο πλεονεκτημα σου παρεχει η λαθος χρηση της τεχνολογιας???Εγώ σου μιλάω για την φυσική διαδικασία της διατροφικής πυραμίδας κι εσύ αμολάς αμπελοφιλοσοφίες για φτωχούς ινδούς.
ποια φυσικη διαδικασια ρε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ οταν εσυ πηγαινεις για κυνηγι με το αμαξακι σου,το gps σου,τα ντουφεκια σου & οποιο αλλο πλεονεκτημα σου παρεχει η λαθος χρηση της τεχνολογιας???
αν οι σκατοκαριοληδες προγονοι σου,δεν ειχαν αφανισει τα ανωτερα απο εσενα ζωα της διατροφικης αλυσιδας για καθαρα ωφελιμιστικους λογους,που θα ησουν τωρα???
ποια φυσικη διαδικασια ρε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ οταν εσυ πηγαινεις για κυνηγι με το αμαξακι σου,το gps σου,τα ντουφεκια σου & οποιο αλλο πλεονεκτημα σου παρεχει η λαθος χρηση της τεχνολογιας???
αν οι σκατοκαριοληδες προγονοι σου,δεν ειχαν αφανισει τα ανωτερα απο εσενα ζωα της διατροφικης αλυσιδας για καθαρα ωφελιμιστικους λογους,που θα ησουν τωρα???
ετσι..Καλα νταξ....
Παρε την πορτα να φυγουμε λεμεεεεε
Δεν ακουει ο κουφος και να ακουγε,που λεει ο λογος,αρνειται να ακουσει
Μην ψαχνεις