skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
ελα μωρο μου :-*
Με στεναχωρήσανε...
ελα μωρο μου :-*
απλα σου ευχομαι να παθεις οτι ακριβως εχουν παθει τα ζωα απο εσενα..μιλαω γι αυτα που σκοτωνεις για την καυλα σου..Ποιός ζωόφιλος λοιπόν είναι έτοιμος ν' αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο για ν' αφήσει περισσότερο χώρο στα ζωντανά?
Με στεναχωρήσανε...
απλα σου ευχομαι να παθεις οτι ακριβως εχουν παθει τα ζωα απο εσενα..μιλαω γι αυτα που σκοτωνεις για την καυλα σου..
εχουν κυκλοφορησει κατι ταινιες οπου διαφοροι πλουσιοι διοργανωνουν κυνηγι ανθρωπου για την πλακα τους..
καποια στιγμη ευχομαι να γινει πραγματικοτητα & εσυ να εισαι ενας απο αυτους που κυνηγανε..
τιποτε περισσοτερο,τιποτε λιγοτερο δεν αξιζει σ εσενα & τους ομοιους σου..
καταλαβατε μουνοπανα???[size=30pt]η μόνη διαφορά μεταξύ ανθρώπων και ζώων, είναι ότι ανήκουν σε διαφορετικά είδη. Και η διαφορά είδους δεν δικαιολογεί την εκμετάλλευση, όπως δεν την δικαιολογεί η διαφορετική φυλή, φύλο ή σεξουαλική προτίμηση.[/size]
Εχουν σαλτάρει τα πρεζόνια και τα χουν κάνει όλα αχταρμά
Nαι αλλά έχεις όπλο,δε τα πιάνεις τρέχοντας.Κάνω ό,τι ακριβώς ο Λύκος, η Αλεπού, το Τσακάλι, ο Αετός...
Αν κάνεις αυτά χορτοφάγα, τότε θα γίνω κι εγώ.
Nαι αλλά έχεις όπλο,δε τα πιάνεις τρέχοντας.
καταλαβατε μουνοπανα???
οτι πεις..Ξεφεύγεις...
Χτυπάω ΄μόνο αυτά που τρώω,
Μία ενήλικη αλεπού για να τραφεί (και για να θρέψει τα μικρά της), σκοτώνει κατά μεσο όρο 200 λαγούς κάθε χρόνο. Υπάρχει ή δεν υπάρχει εδώ διαφορά είδους?
Δεν συμφωνώ γενικά με το κυνήγι,αν μιλάτε γι αυτό,αλλά θα ήταν πιο δίκαιο έστω αυτό.Αφαιρείς τη ζωή απλά επειδή μπορείς να φανταστώ?Καλύβα, σε πληροφορώ ότι με απλές θηλιές και πρόχειρες παγίδες θα έπιανα περισσότερα από ότι με το σούπερ όπλο μου.
οτι πεις..
το ιδιο μπορει να πει & ο κινεζος για τα σκυλια που τρωει..ο δε κωλοπουστας γιαπωνεζος,ξερεις πολυ καλα τι λεει για τις φαλαινες,τα δελφινια,τους τονους..
να συνεχισω???
μπαααααααααααααα..
δεν εχεις κανενα λογικο επιχειρημα παρα μονο οσα εχεις κατασκευασει μεσα στην γκλαβα σου για να μην νοιωθεις ασχημα..
καταπτυστος δηλαδη..
κανε οτι σου καυλωνει..
δεν με πειθεις ετσι & αλλιως..
Μέ ότι διάολο θες έχουμε μολύνει τους οργανισμούς μας.
Αλκοόλ,τσιγάρα,μπάφους,βρώμικα,τα πάντα όλα.
Σκατά δεν πρόκειται να φάμε..
ε ναι..& οι ελεφαντες καταστρεφουν τα χωραφια του φτωχου ινδου..αρα πρεπει να τους αφανισουν..Μία ενήλικη αλεπού για να τραφεί (και για να θρέψει τα μικρά της), σκοτώνει κατά μεσο όρο 200 λαγούς κάθε χρόνο. Υπάρχει ή δεν υπάρχει εδώ διαφορά είδους?
Δεν συμφωνώ γενικά με το κυνήγι,αν μιλάτε γι αυτό,αλλά θα ήταν πιο δίκαιο έστω αυτό.Αφαιρείς τη ζωή απλά επειδή μπορείς να φανταστώ?
ε ναι..& οι ελεφαντες καταστρεφουν τα χωραφια του φτωχου ινδου..αρα πρεπει να τους αφανισουν..
ΧΟΥ λεμε ρε..
δεν εχεις λογικα επιχειρηματα λεμε..
παραμυθιασου οσο θες..
κατα βαθος ξερεις ποιος εχει δικαιο..