Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Αυτο ειναι μεγαλη αμαρτια απο τον Θεο !!!!
Υποτιθεται οτι πριν αγορασεις καποιο ζωντανο κατανοεις τις ευθυνες και τις απαιτησεις
Αν δεν μπορεις να αναλαβεις τις ευθυνες που απαιτει η αγορα ενος κατοικιδιου
ΜΗΝ το αγοραζεις !!!!!!

Αλλα τι να πεις ?
Πολλοι ειναι χειροτεροι απο ζωα ... ουτε καν αμοιβαδες δεν τους λες !!!!

ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.................
ελα μωρε για πλακα το πε...στα χωρια δεν πνιγουν ζωα....για τι τους περασες;για κωλοαθηναιους ή κωλοεγγλεζους;ολα ζουν αρμονικα απλα στον ευρυτερο περιβαλλοντα χωρο....απλα δεν τα φροντιζει κανεις με ειδικες οικολογικες ευαισθησιες ουτε με πεντιγκρι και γκουρμε γατοτροφες.....τρωνε τα αποφαγια της οικογενειας και οτι αλλο βρουν,κυνηγαν πουλια,φιδια,ποντικια και γενικα διαβιουν μια ημιφυσικη ημιαγρια ζωη χωρις πολλες πολλες εξαρτησεις απο το αφεντικο.....και πανω απο ολα δεν ειναι παιχνιδια καποιου κακομαθημενου ουτε εγκλωβισμενα σε ενα διαμερισμα αντιθετα με την φυση τους.... :sunglasses: :sunglasses:

αληθεια αυτην την μορφη κακοποιησης την σκεφτηκε κανεις; :think:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.637
Πόντοι
2.637

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.637
Πόντοι
2.637
ελα μωρε για πλακα το πε...στα χωρια δεν πνιγουν ζωα....για τι τους περασες;για κωλοαθηναιους ή κωλοεγγλεζους;ολα ζουν αρμονικα απλα στον ευρυτερο περιβαλλοντα χωρο....απλα δεν τα φροντιζει κανεις με ειδικες οικολογικες ευαισθησιες ουτε με πεντιγκρι και γκουρμε γατοτροφες.....τρωνε τα αποφαγια της οικογενειας και οτι αλλο βρουν,κυνηγαν πουλια,φιδια,ποντικια και γενικα διαβιουν μια ημιφυσικη ημιαγρια ζωη χωρις πολλες πολλες εξαρτησεις απο το αφεντικο.....και πανω απο ολα δεν ειναι παιχνιδια καποιου κακομαθημενου ουτε εγκλωβισμενα σε ενα διαμερισμα αντιθετα με την φυση τους.... :sunglasses: :sunglasses:

Το καταλαβα αυτο ρε συ ......

Γενικη ηταν η απαντηση μου...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

αυτο ειναι ενα θεμα μπρο. κι εμενα θα μ'αρεσε η γατα μου να ειναι σε ενα τετοιο περιβαλλον, σαν τα αλλα που ειχαμε στο αιγιο. εκει θα ταν πολυ ευτυχισμενη. να ειναι ελευθερη πραγματικα, να χει κ το φαγητο της, τα χαδια της, το σπιτι της, και να ξαμολιεται.
τη δικια μου την βρηκαν σχεδον ετοιμοθανατη στα σκουπιδια, το μαζεψαν, το φροντισαν λιγο και μετα ηθελε μια στεγη για να ηρεμησει. μακαρι να εμενα αλλου.. :-

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.................

συμφωνω. τις προαλλες μου πεταχτηκε σκυλος αδεσποτος στο δρομο και παραλιγο να τον χτυπησω με το αμαξι.  να μου χαλασει εμενα το αμαξι και που να βρω το δικιο μου

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

για να δώσεις τροφή σε ζώα πρέπει να είναι και βρώσιμη από τον άνθρωπο, και με βάση αυτώ κατασκευάζονται όλες οι ζωοτροφές, τα αποφάγια δεν διαφέρουν από τα πέντιγκρι και τα φρίσκις.
εκτώς των ωμοτήτων της επαρχίας, που ξεφορτώνονται τα περιττά οικόσιτα(γάτες/σκύλους) με προαναφερθήσες διαδικασίες, τα υπόλοιπα είναι ακριβώς αυτό που αναφέρεις. τα ζώο είτε είναι ελεύθερο είτε δεμένο αλλά κοντά στο περιβάλλον.

αυτοί που κακοποιούν γενικώς τα ζώα βρίσκονται παντού.

Επισκέπτης
μοοονο στην επαρχια αυτα :rolleyes: :P

Τι λες καλή μου??
Στην επαρχία υπάρχουν γουρουνάκια,κοτοπουλάκια,μοσχαράκια,αρνάκια κλπ.
Για έχε το νου σου εις την πρωτεύουσαν όπου υπάρχει πληθώρα σκυλιών και γατιών.
Δε σου κάνει εντύπωση που ολόκληρες αγέλες εξαφανίζονται εν μία νυκτί??
Άντε χτύπα ένα πιτόγυρο στο μαλάμο να το σκεφτείς..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τι λες καλή μου??
Στην επαρχία υπάρχουν γουρουνάκια,κοτοπουλάκια,μοσχαράκια,αρνάκια κλπ.
Για έχε το νου σου εις την πρωτεύουσαν όπου υπάρχει πληθώρα σκυλιών και γατιών.
Δε σου κάνει εντύπωση που ολόκληρες αγέλες εξαφανίζονται εν μία νυκτί??
Άντε χτύπα ένα πιτόγυρο στο μαλάμο να το σκεφτείς..

ξαναπιες καφε ρε :-

λεει ο χιτμαν οτι γινονται πιτογυρα *για την επαρχια ηταν η συζητηση* και λεω μοοοονο στην επαρχια με εμοτς που δειχνουν το σαρκασμο μου χαχαχαχα

εντιτ: πιτογυρο? εγω?  :huh:

Επισκέπτης
Αλέκοοοοοοοοο

Τέτοια έχεις φάει ρε???????????

URL]]

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.637
Πόντοι
2.637
Αλέκοοοοοοοοο

Τέτοια έχεις φάει ρε???????????

http://[URL unfurl="true"]www.fishmarket.gr/portal/images/stories/l.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Αυτα νομιζω ειναι λαγοψαρα ?
ειναι τοξικα και ακρως επικινδυνα για τον ανθρωπο αν τα φαει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom