Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
στα χωριά, ότι δεν χρειάζονται από νεογέννητα σκυλιά/γατιά και δεν μπορούνε να τα δώσουνε τα πνίγουνε στην λίμνη.
:S
πιο μαλακα να μας το φερνεις
στα χωριά, ότι δεν χρειάζονται από νεογέννητα σκυλιά/γατιά και δεν μπορούνε να τα δώσουνε τα πνίγουνε στην λίμνη.
όσο ωμό σου ακούγεται, ακόμα πιο ωμά είναι τα πράγματα στην επαρχία, όχι μόνο από τους ντόπιους αλλά και από τους ξένους που παρατάνε τα σκκυλιά τους γιατί δεν τα χωράει το διαμέρισμα ή απλά τα βαρεθήκανε.:S
πιο μαλακα να μας το φερνεις
στην γουρνα......κι αν δεν εχουν λιμνη?
στα τοπικα γυραδικα..κι αν δεν εχουν λιμνη?
στην γουρνα......
ποτάμια, γούρνες, στέρνες,άχρηστα πηγάδια...κι αν δεν εχουν λιμνη?
τα χωρια δεν εχουν γυραδικα ρε.....τουλαχιστον τα μικρα....απλα στο καφενειο ψηνουν σουβλακια.....καλα κανω και τα αποφευγω
Aπο.....αλανιαρη σκυλο ε????????τα χωρια δεν εχουν γυραδικα ρε.....τουλαχιστον τα μικρα....απλα στο καφενειο ψηνουν σουβλακια.....
παντα......Aπο.....αλανιαρη σκυλο ε????????
τα χωρια δεν εχουν γυραδικα ρε.....τουλαχιστον τα μικρα....απλα στο καφενειο ψηνουν σουβλακια.....
top notch λιχουδιές, δεν ξέρεις τι χάνεις, ειδικά αυτά τα βρώμικα που ήταν παλιά στο ρίο/αντίριο προ γέφυρας.καλα κανω και τα αποφευγω
τι ψαρι σ αρεσει;δεν γνωριζω τι κανουν στα χωρια, αλλα εγω προτειμω το φρεσκο ψαρι
να τρως λαβράκια: ψάρι του αφρού, τρώει και ποντίκια.δεν γνωριζω τι κανουν στα χωρια, αλλα εγω προτειμω το φρεσκο ψαρι
όσο ωμό σου ακούγεται, ακόμα πιο ωμά είναι τα πράγματα στην επαρχία, όχι μόνο από τους ντόπιους αλλά και από τους ξένους που παρατάνε τα σκκυλιά τους γιατί δεν τα χωράει το διαμέρισμα ή απλά τα βαρεθήκανε.
τι ψαρι σ αρεσει;
στα τοπικα γυραδικα..
Αυτο ειναι μεγαλη αμαρτια απο τον Θεο !!!!
Υποτιθεται οτι πριν αγορασεις καποιο ζωντανο κατανοεις τις ευθυνες και τις απαιτησεις
Αν δεν μπορεις να αναλαβεις τις ευθυνες που απαιτει η αγορα ενος κατοικιδιου
ΜΗΝ το αγοραζεις !!!!!!
Αλλα τι να πεις ?
Πολλοι ειναι χειροτεροι απο ζωα ... ουτε καν αμοιβαδες δεν τους λες !!!!
ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.................