Δεν ειμαστε ομως εμεις εδω...
Πεσιμο με δαγκωμα εχω φαει και εγω 3 φορες..
Δεν σημαινει οτι πρεπει να τα μισω ομως..
Λειτουργουν με ενστικτο και οχι με λογικη ειναι γνωστο αυτο..
θα σου πω μια ιστορια με τον σκυλο μου...(νυσταζω ειμαι και κουρασμενος ..τεσπα)..εχω ενα ροτ αρσενικο,τωρα ειναι 8.Με τον κοσμο ειναι τελειως ακακος,δηλ τον χαιδευει οποιος θελει,τον αφηνω σε γηπεδο συνηθως με μπαλάκια,και πολυ αργα...2-3 το πρωι η καποιες φορες φιλοπαππου,παντα αργα (2-3 το πρωι) για να τον αφηνω και λιγο ελευθερο,και παντα σε σημεια που ξερω οτι δε θα σκασει ουτε κατσαριδα...μιλαμε για 60 κιλα σκυλο.(δεν ειναι φιλικος με τα αλλα αρσενικα...εκει μακρια)..παρολα αυτα ομως οποιος παει να τον χαιδεψει,του λεω εγω πως να το κανει (εχω λογο)..παντα σιγα σιγα και απο κατω πρωτα.Κατω απο το σαγονι δηλ.Μια φορα λοιπον τον ειχα κλεισει σε ενα γηπεδο εδω κοντα στο σπιτι μου,και του πετουσα μπαλακια.Καποια στιγμη βλεπω μια τυπισσα (ψιλογρια) ειχε 2 σκυλια μαζι της μεσαιου μεγεθους,και την βλεπω απο την αλλη ακρη του γηπεδου να παει να λυσει τον κομπο που ειχα δεσει τη πορτα με το λουρι του.Δεν προλαβαινω να βαλω φωνες (η κουφαλα με ειχε δει,και με ακουσε κιολας) και ανοιγει η πορτα.........πεταχτηκε ο δικος μου απο την αλλη ακρη,αρπαζει τον εναν και παλι καλα δεν εκανε ζημια στο σκυλι.Παω να αρπαξω τον δικο μου για να τον αφησει,και με αρπαζει το αλλο σκυλι στο χερι μου εκοψε ολοκληρο κομματι.Εν τελη για να τον αφησει ο δικος μου,αναγκαστικα να του σφιξω λιγο τα αρχιδια.Αυτη η καριολα να με βριζει (εμενα,λες και εφταιξα)...ετρεχα και σε νοσοκομεια με αιματα στο χερι,ακομα εχω τα σημαδια 3-4 χρονια μετα.Εκει τι να πεις για τη μαλακια του κοσμου?