Καθίκια μπατσονια, κωλανθρωποι, ολοι αυτοί που βγάζουν τπυς νόμους. Πάνε ξεκάθαρα να κουκουλώσουν την υπόθεση για να μην βάλουν στην φυλακή τον υπεύθυνο. Για τη φωτοβολίδα στου Ρεντη τον βρηκαν την άλλη μερα τον δράστη, για το σκυλάκι ξύνουν τ αρχιδια τους και παραμυθιάζουν γιατί τα πήραν οι διοικητές στην Αραχωβα. Ουστ παλιό άχρηστοι, ξεφτίλα, νόμοι για τα μάτια. Πουθενά δικαίωση για τα ζωάκια, δεν ανοίγει μύτη, δικαστήριο μετά από 500 χρόνια και ξυς τ αρχιδια σου τα δυο. Κακούργημα μόνο για το θέαθηναι. Για μας που αγαπάμε τα ζωα περισσότερο από τους ανθρώπους και θεωρούμε τη ζωή γενικά ίση ανάμεσα σε ολα τα έμβια ζωα, είναι ΕΓΚΛΗΜΑ που υπάρχουν οι δήθεν υπουργοί που νομοθετούν και αυτοί που δήθεν εφαρμόζουν τους νόμους όπως μπατσονια και δικαστακια. Ουστ άχρηστα υποκείμενα, άμα δεν κατονομάσετε επιτέλους τον δράστη θα σας καταριέμαι μια ζωή. Που κρι καλά έχετε δυο βδομαδες που ψάχνετε και τωρα λέτε ότι τσακώθηκαν τα σκυλιά στο βουνό. Ρε ξεφτίλες άχρηστοι παλιοΤομαρά μηδενικα. Γιατί θα χάσει η Βενετιαβελονι αν γαμησετε το κωλαρακι αυτού που ξέρετε πολύ κακα ότι το έκανε; Η συνείδηση σας που είναι, πως αντέχετε αυτή την αδικία και χαρίζετε χαρά στον δράστη; Γιατί; Για 5 ψωροδεκαρες που σας έδωσαν; Ξεπουλιέστε ρε άχρηστοι; Ολοι θα χαρούν αν επιτέλους πείτε ποιος είναι και θα σας σεβαστούν ολοι. Μην το κάνετε αυτό ακόμη κι αν νομίζετε ότι ο Όλιβερ δεν έχει αξία η ζωή του. Έχει αξία ίση με τους ανθρώπους κι ανώτερη καθώς είναι Αθώο πλάσμα που πλήρωσε το διαβολικο μένος του δράστη. Δεν πρέπει να το κουκουλώσετε. Ολοι θα σας θαυμάζουν, ακόμη κι ο δράστης γιατί θα τον λυτρώσετε ουσιαστικά τιμωρώντας τον. Αν δεν πείτε ποιος είναι και δεν τον γαμησετε οποιον μπάτσο δω θα τον φτύνω και θα μου κλάσει τ αρχιδια, καθόλου σεβασμό δεν θα έχω και θα κάνω το παν για να τιμωρηθείτε όπως μπορώ. Ιδίως αν πάω προς τα κει κιόλας. Δεν αξίζετε κανένα σεβασμό αν δεν το ξεκουκουλωσετε. Δεν αξίζετε και το αποδεικνύετε κάθε στιγμή. Ξεφτίλες μπάτσοι φοβάστε να το γαμησετε το μουνι; Φοβάστε ρε; Ποσά σας έδωσαν ρε ; 5000 , 10000, 20000 χιλιάρικα για να βγάλετε το σκασμό λουλες; Ουστ άχρηστοι . Πήγατε και καλά από το ανθρωποκτονιών και δεν βρήκατε τίποτε; Αλήθεια θεωρείτε οτι ο κοσμοσ είμαστε τόσο χαζοί; Τόσο θεοί περνιέστε ; Αλήθεια; Για τους ανθρώπους και για κλεψιές αμέσως τους βρίσκετε τους δράστες για το μουνι που το έκανε κι έχει μπαρμπακάνα βουλευτή κάνετε τουμπεκί; Σας έδωσαν φράγκα ε; Ελπίζω να σας έδωσαν καλά φράγκα μην το κάνετε και τζάμπα για τον κάθε βρωμιάρη βουλευτή κλπ ουστ καθίκια. Από μένα όχι απλα μην περιμένετε κανένα σεβασμό αν δεν βγάλετε στη φορά τον δράστη, αλλά όπου μπορώ θα σας κάνω κι εγώ κακό γιατί αυτό θα αξίζετε. Εγώ ξέρω ποιος είναι ο δράστης που με περίσσιο θρασος βγαίνει και στις κάμερες αφού εξασφάλισε μαλλον ότι δεν θα τον πειράξουν. Αλλά σας αξίζουν οι Αλβανοι. Με περίσσιο θράσος ενώ στην αρχή φοβόταν να μιλήσει κι έκρυβε τη πρόσωπο του, ξαφνικά γίνεται ο σταρ που ξαπλώνει και πίσω στον καναπέ την ώρα που δίνει συνέντευξη με θράσος. Ξέρει ότι δεν θα τον πειράξετε τον δολοφόνο, μέσα σε 2 μέρες ξέρει. Χρειάστηκαν μερικά χρήματα και πάει περίπατο φόβος κι έρχεται το Θρασος. Θεωρείτε ότι ήταν η κακιά στιγμή; Ότι θα το μετανιώσει; Ότι και να είναι, θα τον συλλάβετε θα δικαστεί θα παει φυλακή θα πληρώσει και θα δώσετε το παράδειγμα στην κοινωνία ότι ολοι τιμωρούνται κι ότι δεν είστε ξεπουλημένοι στα αλβανακια που έχουν θράσος. Απλά τα πράγματα. Αλλιώς είστε ξεπουλημένοι για κλωτσομπουνιδια.