Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.142
Πόντοι
9.931

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.289
Πόντοι
10.336
Αυτα και χειροτερα συμβαινουν καθημερινα σε ολη την ελλαδα, ιδιαιτερα στην επαρχια.
Και για κατι τετοιους ψηφιστηκαν ολοι αυτοι οι "υπερβολικοι" νομοι και ποινες. Θα παρει καιρο να στρωσουμε σα λαος, αλλα θα γινουμε ανθρωποι καποια στιγμη. Κι ο αγιος φοβερα θελει.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.243
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα σας,
Λέγομαι Τζιάλλα Αικατερίνη και είμαι η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή του νεαρού πολίστα του Ναυτικού Ομίλου Χίου, του διαμαντιού του Ελληνικού πόλο που σκοτώθηκε από έναν εγκληματία οδηγό 3/11/2019 ενώ ήταν επάνω στο πεζοδρόμιο.
Σήμερα κλείνουν 30 μήνες από τον θάνατο του και ο 53χρονος που τον σκότωσε κυκλοφορεί έξω ελεύθερος διότι η δολοφονία του παιδιού μου θεωρείται από τον νόμο ανθρωποκτονία από αμέλεια ενώ οδηγούσε εγκληματικά με υπερβολική ταχύτητα 105 με όριο τα 40 και κοιτούσε πίσω. Υπάρχει και video.
Ασχολήθηκε ο ίδιος ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη με τον ανόητο που κλώτσησε το γατί και συνελήφθη για κακούργημα, 10 χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 50.000€. Όλοι μηδενός εξαιρουμένου έδιναν
συγχαρητήρια

στον Υπουργό που έδωσε εντολή να συλλάβουν τον εγκληματία που κλώτσησε το γατάκι, όλοι ένιωθαν ντροπή και θυμό για την κλωτσιά στο γατάκι, ο υπουργός έδωσε
συγχαρητήρια

στην αστυνομία για την επέμβαση της και εγώ η χάρο καμένη μάνα που έθαψα ένα παλικάρι 21 ετων 1,90 μέτρα τράβαγα τα μαλλιά μου και γέμισα οργή και θυμό γιατί όλοι αυτοί που πιάνουν ένα τιμόνι και όποιον πάρει ο Χάρος παραβιάζοντας όλους τους νόμους εν γνώσει και συνείδηση και δεν κλωτσάν αλλά σκοτώνουν ανθρώπους αθώους, δεν είδα την παρέμβαση κανενός Υπουργού, δεν είδα κανένα να αγανακτήσει να νιώσει ντροπή και θυμό δεν είδα την πολιτεία να θεσπίζει αυστηρούς νόμους όπως θέσπισε για την κακοποίηση των ζώων. Εν τάξει, σωστό και θεμιτό να προστατεύουμε τα ζώα, να υπάρχουν νόμοι να απονέμεται δικαιοσύνη αλλά εμείς έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο, έχουμε απαξιώσει εντελώς την ανθρώπινη ζωή και δεν μιλώ εκ του ασφαλούς γιατί και εγώ έχω υιοθετήσει ένα αδεσποτάκι από την Φιλοζωική Παλαιού Φαλήρου.
Σας ζητώ λοιπόν συνάνθρωποι μου να νιώσετε θυμό και οργή και για το γεγονός πως οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι ή με μηδαμινές ποινές ως προς την αξιόποινη πράξη που έχουν τελέσει.
Τα παιδιά μας που τα μεγαλώνουμε με αγωνίες και κόπο τα σκοτώνει ένας δολοφόνος οδηγός και θεωρείται ανθρωποκτονια από αμέλεια. Δεν είδα μέχρι τώρα, παρά τα γράμματα που έχω στείλει στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό, στον υπουργό Δικαιοσύνης, κανέναν Υπουργό να επέμβει, καμμία πολιτεία να θεσπίζει αυστηρούς νόμους.
Σας παρακαλώ νιώστε θυμό και οργή για να μην βρεθεί άλλη μάνα στην θέση μου, να μην βλέπει την φωτογραφία του παιδιύ της πάνω σε ένα καλογυαλισμένο από την ίδια μάρμαρο.
Ευχαριστω.
Ο Αδαμάντιος Μαντής με τη μητέρα του, Κατερίνα Τζιάλλα
1651693343688.jpeg

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.142
Πόντοι
9.931

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.142
Πόντοι
9.931
Καλησπέρα σας,
Λέγομαι Τζιάλλα Αικατερίνη και είμαι η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή του νεαρού πολίστα του Ναυτικού Ομίλου Χίου, του διαμαντιού του Ελληνικού πόλο που σκοτώθηκε από έναν εγκληματία οδηγό 3/11/2019 ενώ ήταν επάνω στο πεζοδρόμιο.
Σήμερα κλείνουν 30 μήνες από τον θάνατο του και ο 53χρονος που τον σκότωσε κυκλοφορεί έξω ελεύθερος διότι η δολοφονία του παιδιού μου θεωρείται από τον νόμο ανθρωποκτονία από αμέλεια ενώ οδηγούσε εγκληματικά με υπερβολική ταχύτητα 105 με όριο τα 40 και κοιτούσε πίσω. Υπάρχει και video.
Ασχολήθηκε ο ίδιος ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη με τον ανόητο που κλώτσησε το γατί και συνελήφθη για κακούργημα, 10 χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 50.000€. Όλοι μηδενός εξαιρουμένου έδιναν
συγχαρητήρια

στον Υπουργό που έδωσε εντολή να συλλάβουν τον εγκληματία που κλώτσησε το γατάκι, όλοι ένιωθαν ντροπή και θυμό για την κλωτσιά στο γατάκι, ο υπουργός έδωσε
συγχαρητήρια

στην αστυνομία για την επέμβαση της και εγώ η χάρο καμένη μάνα που έθαψα ένα παλικάρι 21 ετων 1,90 μέτρα τράβαγα τα μαλλιά μου και γέμισα οργή και θυμό γιατί όλοι αυτοί που πιάνουν ένα τιμόνι και όποιον πάρει ο Χάρος παραβιάζοντας όλους τους νόμους εν γνώσει και συνείδηση και δεν κλωτσάν αλλά σκοτώνουν ανθρώπους αθώους, δεν είδα την παρέμβαση κανενός Υπουργού, δεν είδα κανένα να αγανακτήσει να νιώσει ντροπή και θυμό δεν είδα την πολιτεία να θεσπίζει αυστηρούς νόμους όπως θέσπισε για την κακοποίηση των ζώων. Εν τάξει, σωστό και θεμιτό να προστατεύουμε τα ζώα, να υπάρχουν νόμοι να απονέμεται δικαιοσύνη αλλά εμείς έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο, έχουμε απαξιώσει εντελώς την ανθρώπινη ζωή και δεν μιλώ εκ του ασφαλούς γιατί και εγώ έχω υιοθετήσει ένα αδεσποτάκι από την Φιλοζωική Παλαιού Φαλήρου.
Σας ζητώ λοιπόν συνάνθρωποι μου να νιώσετε θυμό και οργή και για το γεγονός πως οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι ή με μηδαμινές ποινές ως προς την αξιόποινη πράξη που έχουν τελέσει.
Τα παιδιά μας που τα μεγαλώνουμε με αγωνίες και κόπο τα σκοτώνει ένας δολοφόνος οδηγός και θεωρείται ανθρωποκτονια από αμέλεια. Δεν είδα μέχρι τώρα, παρά τα γράμματα που έχω στείλει στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό, στον υπουργό Δικαιοσύνης, κανέναν Υπουργό να επέμβει, καμμία πολιτεία να θεσπίζει αυστηρούς νόμους.
Σας παρακαλώ νιώστε θυμό και οργή για να μην βρεθεί άλλη μάνα στην θέση μου, να μην βλέπει την φωτογραφία του παιδιύ της πάνω σε ένα καλογυαλισμένο από την ίδια μάρμαρο.
Ευχαριστω.
1651693343688.jpeg
Τυπε οσο κατι αναρχοαριστεροι δεν θα επιτρέπουν την τοποθέτηση καμερών στους δρομους(για ευνόητους λογους) τοσο θα ξεφεύγουν κατι δολοφόνοι σαν αυτον που χτύπησε το παιδι και οχι μονο αυτοι.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.693
Πόντοι
34.538
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε τι καθυστερημένοι μαλακες υπάρχουν σε αυτη την χωρα;;
Ρε μπας και τους επιτεθηκε το κοτοπουλο πρωτα?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.889
Πόντοι
6.256
Το νου σας φετος με τις κατσαριδες και τα κουνουπια.
Μη βρεθειτε στη μπουζου για μια τερέζα

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.312
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα σας,
........................................................
Εντάξει δίκιο έχει, χαροκαμένη μάνα είναι - αλλά θα σου πει ο άλλος ότι δεν είχε δόλο. Ποιος δηλ σκοτώνει με το αυτοκίνητο με πρόθεση; Δεν στέκει.

Γι' αυτό και θεωρείται πάντα ανθρωποκτονία από αμέλεια. Είτε 1 σκοτώσεις είτε 10 με το αυτοκίνητο, για τον νόμο είναι το ίδιο. :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.094
Πόντοι
3.556

Τι γινεται ρε πουστη μου; Ανοίξτε κανα τρελάδικο να τους βάλουμε μεσα.
Θα ερημώσει η πόλη μετά μύστη, δεν το σκέφτηκες αυτό :confused::confused::confused:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Εντάξει δίκιο έχει, χαροκαμένη μάνα είναι - αλλά θα σου πει ο άλλος ότι δεν είχε δόλο. Ποιος δηλ σκοτώνει με το αυτοκίνητο με πρόθεση; Δεν στέκει.

Γι' αυτό και θεωρείται πάντα ανθρωποκτονία από αμέλεια. Είτε 1 σκοτώσεις είτε 10 με το αυτοκίνητο, για τον νόμο είναι το ίδιο. :confused:
kala ta leς αλλα μεσα στην πολη δεν λεει πουθενα τρεχω με 100 και λιγα ειναι... δεν προσπερνας απο δεξια(επικίνδυνη οδηγηση) δεν λεει μιλα στο κινητο δεν παραβιαζεις στοπ και κοκκινο σηματοδοτη κλπ ..το κενο του νομου ειναι το προβλημα το βασικο και το δευτερο και σημαντικο δεν υπαρχει πουθενα αφαιρεση διπλωματος και εξετασεις απο την αρχη ολα τοτε θα ηταν μια χαρα ουτε προστιμα ουτε τιποτα .οσον αφορα τα ζωακια καλος υπαρχουν νομοι γιατι τα πραγματικα ζωα οι ανθρωποι δεν σεβομαστε ουτε τον συνανθρωπο μας

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.917
Πόντοι
5.006

θα πρεπει καποια στιγμη να αλλαξει αυτο το πραγμα...και δεν ειναι θεμα νομου...ο νομος ειναι μια χαρα...ειναι θεμα δικαστων που πρεπει να αλλαξουν καποια στιγμη την ερμηνεια του, ειδικα σε μια χωρα που τα τροχαια ειναι μαστιγα και η οδηγικη παιδεια ανυπαρκτη...
εξαλλου η ανθρωποκτονια απο αμελεια και η ανθρωποκτονια με ενδεχομενο δολο εχουν μικρη διαφορα στην αιτιολογια τους...απλα με την πρωτη τρως μια ποινη με αναστολη και τριγυρνας ελευθερος ενω με την δεύτερη μπορει να μπεις και μπουζου...επισης υπαρχει και το κακουργημα της διαταραξης συγκοινωνιων, το οποιο οι δικαστες το εχουν καταντησει ανευ πρακτικης σημασιας....
κανεις δεν θελει να σκοτωσει, αλλα αν τρεχει με 250 χιλιομετρα και περασει 2-3 κοκκινα, ε πρεπει να παει για κακουργημα...πως να το κανουμε τωρα δηλαδη...
:confused: :confused: :confused: :confused:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.957
Πόντοι
9.846
Καλησπέρα σας,
συγχαρητήρια

συγχαρητήρια

Ευχαριστω.
1651693343688.jpeg
Γαμησε τα αδερφε. Να μη ζήσουμε ποτέ τέτοιες στιγμές!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.243
Πόντοι
3.656
Τυπε οσο κατι αναρχοαριστεροι δεν θα επιτρέπουν την τοποθέτηση καμερών στους δρομους(για ευνόητους λογους) τοσο θα ξεφεύγουν κατι δολοφόνοι σαν αυτον που χτύπησε το παιδι και οχι μονο αυτοι.
είναι σαφέστατο ότι δεν κατάλαβες ΤΙΠΟΤΑ από τον πόνο της γυναίκας, και την ουσία της Κοινωνίας που ζούμε. Με τα σωστά σου ρε άνθρωπε, τι σχέση έχουν οι κάμερες, με το χαμένο παιδί; Βρήκαν τον τύπο που το σκότωσε, φάνηκε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ότι έτρεχε σαν παλαβός, κι όμως η ποινή που έφαγε ήταν χάδι. Δεν είναι εγκληματικό να τρέχεις με 100 σε δρόμο με όριο τα 40, είναι πλημμέλημα. Δεν ασχολήθηκε ο Υπουργός με αυτό το θέμα, ασχολήθηκε με το γατάκι. Τα διπλά κριτήρια επεσήμανε η γυναίκα. Κι εσύ μου λες για κάμερες στους δρόμους και για αναρχοαριστερούς

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.243
Πόντοι
3.656

Άλλος ένας που δεν κατάλαβε το νόημα της ανάρτησης. Ότι η Κοινωνία και ο Υπουργός ξεσηκώθηκαν για μια κλωτσιά σε ένα γατάκι, κι όχι για μια τόσο χοντρή υπόθεση

• Like
Αντιδράσεις: iliasl

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.312
Πόντοι
2.356
Αρχηγέ, κατάλαβα πλήρως το νόημα της ανάρτησης.

Έχουν υπάρξει πολύ πιο χοντρές υποθέσεις για τις οποίες δεν ξεσηκώθηκε κανείς, όταν αντίθετα καιγόταν για 3 ημέρες όλη η Ελλάδα (όχι μόνο η Αθήνα, ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ), με την υπόθεση Γρηγορόπουλου. Ο δε μουνής Πάκης, απλά παρακολουθούσε το θέαμα από την TV.

Έτσι είναι η κατάσταση στο Ελλαδιστάν. Τι να κάνουμε τώρα;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Σίγουρα υπάρχουν και πιο χοντρές υποθέσεις που δεν έχει γίνει ντορος από τη κλωτσιά στη γάτα. Όμως από την άλλη χαίρομαι που έγινε και λίγος ντορος για να το σκεφτεί δίπλα και τριπλα ο επόμενος που θα ρίξει κλωτσιά σε ζώο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.689
Πόντοι
9.297
Μου φαίνεται παράλογο να γίνεται πρώτο θέμα και να ασχολείται υπουργός με ένα τσουτσέκι που κακοποίησε ζώο και γέλαγε κιόλας.
Είναι ζητημα ηθικής τάξεως και καλό είναι να δίνει την γραμμή ο υπουργός για να παραδειγματιζεται όποιος θέλει να κάνει το ίδιο.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.312
Πόντοι
2.356
^^^^^
Το κακό είναι ότι τις περισσότερες φορές, γίνεται για πλάκα. Σκοτώνουν σκυλάκια, κόβουν πόδια - έχουμε ακούσει διάφορα κατά καιρούς. :angry:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
^^^^^
Το κακό είναι ότι τις περισσότερες φορές, γίνεται για πλάκα. Σκοτώνουν σκυλάκια, κόβουν πόδια - έχουμε ακούσει διάφορα κατά καιρούς. :angry:
Και γω για πλακα θα του ξεριζώσω το χέρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom