Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
περιμένουμε τον ψυχανώμαλο που πέταγε τα γατιά στη θάλασσα ,να διαμαρτυρηθεί .
Γιατί ο νόμος εφαρμόζεται για γατιά κ φούντες
και όχι για το μπαμπόρι με τη κόκα ? ή για τη ληστεία στο ρεύμα ? :confused:

Είναι άκυρο για κάθε παρανομία ή ολιγωρία του κράτους ή τρύπα στη νομοθεσία ή διαφθοράς ή ή ..
να λέμε γιατί ο υπουργός ασχολήθηκε με τον πουστράκο της ταβέρνας μόνον ? !!!
Να λέμε μπράβο στον υπουργό και να απαιτούμε απο το πόστο που τον πληρώνουμε,
να διορθώσει όλα τα τριτοκοσμικά της κοινωνίας μας,να παρεμβαίνει για όλα όσα έχει αρμοδιότητα,
αυτό είναι το σωστό

Και για να μη ξεχνιόμαστε, φωτό στο κινητό μας τον πούστη που θα την σκαπουλάρει,
η ελλάδα είναι μικρή ....

. (2).jpg

Τελευταία τροποποίηση:

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Καλησπέρα σας,
Λέγομαι Τζιάλλα Αικατερίνη και είμαι η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή του νεαρού πολίστα του Ναυτικού Ομίλου Χίου, του διαμαντιού του Ελληνικού πόλο που σκοτώθηκε από έναν εγκληματία οδηγό 3/11/2019 ενώ ήταν επάνω στο πεζοδρόμιο.
Σήμερα κλείνουν 30 μήνες από τον θάνατο του και ο 53χρονος που τον σκότωσε κυκλοφορεί έξω ελεύθερος διότι η δολοφονία του παιδιού μου θεωρείται από τον νόμο ανθρωποκτονία από αμέλεια ενώ οδηγούσε εγκληματικά με υπερβολική ταχύτητα 105 με όριο τα 40 και κοιτούσε πίσω. Υπάρχει και video.
Ασχολήθηκε ο ίδιος ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη με τον ανόητο που κλώτσησε το γατί και συνελήφθη για κακούργημα, 10 χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 50.000€. Όλοι μηδενός εξαιρουμένου έδιναν
συγχαρητήρια

στον Υπουργό που έδωσε εντολή να συλλάβουν τον εγκληματία που κλώτσησε το γατάκι, όλοι ένιωθαν ντροπή και θυμό για την κλωτσιά στο γατάκι, ο υπουργός έδωσε
συγχαρητήρια

στην αστυνομία για την επέμβαση της και εγώ η χάρο καμένη μάνα που έθαψα ένα παλικάρι 21 ετων 1,90 μέτρα τράβαγα τα μαλλιά μου και γέμισα οργή και θυμό γιατί όλοι αυτοί που πιάνουν ένα τιμόνι και όποιον πάρει ο Χάρος παραβιάζοντας όλους τους νόμους εν γνώσει και συνείδηση και δεν κλωτσάν αλλά σκοτώνουν ανθρώπους αθώους, δεν είδα την παρέμβαση κανενός Υπουργού, δεν είδα κανένα να αγανακτήσει να νιώσει ντροπή και θυμό δεν είδα την πολιτεία να θεσπίζει αυστηρούς νόμους όπως θέσπισε για την κακοποίηση των ζώων. Εν τάξει, σωστό και θεμιτό να προστατεύουμε τα ζώα, να υπάρχουν νόμοι να απονέμεται δικαιοσύνη αλλά εμείς έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο, έχουμε απαξιώσει εντελώς την ανθρώπινη ζωή και δεν μιλώ εκ του ασφαλούς γιατί και εγώ έχω υιοθετήσει ένα αδεσποτάκι από την Φιλοζωική Παλαιού Φαλήρου.
Σας ζητώ λοιπόν συνάνθρωποι μου να νιώσετε θυμό και οργή και για το γεγονός πως οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι ή με μηδαμινές ποινές ως προς την αξιόποινη πράξη που έχουν τελέσει.
Τα παιδιά μας που τα μεγαλώνουμε με αγωνίες και κόπο τα σκοτώνει ένας δολοφόνος οδηγός και θεωρείται ανθρωποκτονια από αμέλεια. Δεν είδα μέχρι τώρα, παρά τα γράμματα που έχω στείλει στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό, στον υπουργό Δικαιοσύνης, κανέναν Υπουργό να επέμβει, καμμία πολιτεία να θεσπίζει αυστηρούς νόμους.
Σας παρακαλώ νιώστε θυμό και οργή για να μην βρεθεί άλλη μάνα στην θέση μου, να μην βλέπει την φωτογραφία του παιδιύ της πάνω σε ένα καλογυαλισμένο από την ίδια μάρμαρο.
Ευχαριστω.
Ο Αδαμάντιος Μαντής με τη μητέρα του, Κατερίνα Τζιάλλα
1651693343688.jpeg

Ζούμε σε μια άκρως νοσηρή κοινωνία , [ και σε όλες τις εκφάνσεις της ] Και είτε μας αρέσει , είτε όχι , είτε το αναγνωρίζουμε είτε όχι , αυτή είναι η πραγματικότητα . Σαφώς και πρέπει να υπάρχουν αυστηρές ποινές όσον αφορά την κακοποίηση ζώων , και σαφώς αυτές οι πράξεις είναι καταδικαστέες , όπως και άκρως αποκρουστικές για κάθε υγιή νου .

Δεν νοείται όμως , και το να ξεσηκώνεται το πανελλήνιο , ο υπουργός , ο ένας και ο άλλος ,κτλ για την γάτα στην ταβέρνα , και ταυτόχρονα για θανάτους ανθρώπων , η για εξαθλιωμένους κυριολεκτικά ανθρώπους κτλ να μην ανοίγει ρουθούνι , και να μην τρέχει κάστανο . Είναι τέρμα αρρωστημένο όλο αυτό .

Όσον αφορά τα τροχαία ,όταν ο άλλος βγαίνει στον δρόμο και δεν σέβεται κανέναν και τίποτα , επί της ουσίας το εξ αμελείας δεν υπάρχει . Γνωρίζει πολύ καλά το ότι , εάν χτυπήσει κάποιον θα τον σκοτώσει . .

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
εντωμεταξυ ισχυει οτι ο τυπος του οποιου η φατσα εχει κυκλοφορησει σε ολο το ιντερνετ και τον βριζει ολη η ελλαδα, δεν ειναι αυτος που χτυπησε το γατι, αλλα αυτος που τραβουσε το βιντεο???? :think:
μιλαμε ο τυπος πρεπει να παρει το νομπελ του μαλακα, που βγηκε απο μονος του και εκτεθηκε σε ολη την ελλαδα, ενω ο αλλος χτυπησε το γατι.... :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.453
Πόντοι
12.756
εντωμεταξυ ισχυει οτι ο τυπος του οποιου η φατσα εχει κυκλοφορησει σε ολο το ιντερνετ και τον βριζει ολη η ελλαδα, δεν ειναι αυτος που χτυπησε το γατι, αλλα αυτος που τραβουσε το βιντεο???? :think:
μιλαμε ο τυπος πρεπει να παρει το νομπελ του μαλακα, που βγηκε απο μονος του και εκτεθηκε σε ολη την ελλαδα, ενω ο αλλος χτυπησε το γατι.... :confused:
Τάκη μιλάμε για τέρας ευφυίας

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.865
Πόντοι
9.931
είναι σαφέστατο ότι δεν κατάλαβες ΤΙΠΟΤΑ από τον πόνο της γυναίκας, και την ουσία της Κοινωνίας που ζούμε. Με τα σωστά σου ρε άνθρωπε, τι σχέση έχουν οι κάμερες, με το χαμένο παιδί; Βρήκαν τον τύπο που το σκότωσε, φάνηκε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ότι έτρεχε σαν παλαβός, κι όμως η ποινή που έφαγε ήταν χάδι. Δεν είναι εγκληματικό να τρέχεις με 100 σε δρόμο με όριο τα 40, είναι πλημμέλημα. Δεν ασχολήθηκε ο Υπουργός με αυτό το θέμα, ασχολήθηκε με το γατάκι. Τα διπλά κριτήρια επεσήμανε η γυναίκα. Κι εσύ μου λες για κάμερες στους δρόμους και για αναρχοαριστερούς
Το πονο της γυναικας τον καταλαβα μια χαρα, σε αυτη την περίπτωση βρηκαν τον υπαίτιο, υπάρχουν δεκάδες περιπτώσεις που δεν βρέθηκαν οι υπαίτιοι θανατηφόρου ατυχήματος, για πες μας ποσες φορες τα τελευταία χρονια η τροχαία εχει βγάλει ανακοίνωση οπου αυτόπτες μάρτυρες για καποιο τροχαιο; Καμερες πουθενα, αν είχαμε καμερες παντου θα ειχαν βρεθει εκατοντάδες εγκληματίες πάσης φύσεως εγκλήματος.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.393
Πόντοι
786
βγήκε και στην τιβι,
έγινε διάσημος,
μπορεί να γαμήσει και καμιά βλαμμένη
ή σε κάθε περίπτωση θα λέει στα παιδιά του "όταν πήγα στην τατιάνα"...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.453
Πόντοι
12.756

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.393
Πόντοι
786
αν είχε ασελγήσει σε γάτα, μάλλον, θα είχε λίγο πιο επιεική μεταχείριση

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ζούμε σε μια άκρως νοσηρή κοινωνία , [ και σε όλες τις εκφάνσεις της ] Και είτε μας αρέσει , είτε όχι , είτε το αναγνωρίζουμε είτε όχι , αυτή είναι η πραγματικότητα . Σαφώς και πρέπει να υπάρχουν αυστηρές ποινές όσον αφορά την κακοποίηση ζώων , και σαφώς αυτές οι πράξεις είναι καταδικαστέες , όπως και άκρως αποκρουστικές για κάθε υγιή νου .

Δεν νοείται όμως , και το να ξεσηκώνεται το πανελλήνιο , ο υπουργός , ο ένας και ο άλλος ,κτλ για την γάτα στην ταβέρνα , και ταυτόχρονα για θανάτους ανθρώπων , η για εξαθλιωμένους κυριολεκτικά ανθρώπους κτλ να μην ανοίγει ρουθούνι , και να μην τρέχει κάστανο . Είναι τέρμα αρρωστημένο όλο αυτό .

Όσον αφορά τα τροχαία ,όταν ο άλλος βγαίνει στον δρόμο και δεν σέβεται κανέναν και τίποτα , επί της ουσίας το εξ αμελείας δεν υπάρχει . Γνωρίζει πολύ καλά το ότι , εάν χτυπήσει κάποιον θα τον σκοτώσει . .
φιλε εγω συμφωνω μαζι σου εννοειται αυτο,ισως πολλες φορες επιτηδες ριχνουν φως σε μια υποθεση για να ριξουν σταχτη στα ματια του κοσμου οσον αφορα αλλα πράγματα σαφως και πιο σημαντικα.. βεβαια το σημαντικο απο το ασημαντο οταν μιλαμε για ψυχες ειναι λιγο σχετικο.Καθε μερα ο κοσμος κλωτσαει γατες,σκυλους,τα δενουν σε δεντρα,τα παρατάνε,οπως και καθε μερα σκοτωνεται κοσμος,πειναει ..τι να κανουμε δε γινεται να τα πιανει ολα η καμερα.Ειδα προσφτα στο fb μια δημοσιευση για εναν νεαρο που τον καθαρισανε και εγραφε η μανα του απο κατω "πολυς ντορος για τη γατα και ακομα να βρεθει ο δολοφονος του γιου μου" και γω λεω το εξης...μεχρι να βρεθει ο δολοφονος τι πρεπει να κανουμε? ολα παραγραφονται? δηλ αν εγω βγω με μια καραμπινα εδω στη συγγρου και καθαρισω ενα σκυλο ετσι για πλακα..δε πρεπει να γινω πρωτη μουρη στο καβουρι σε οολα τα καναλια επειδη δεν εχει βρεθει ο δολοφονος του γιου της? για μενα σημαντικο-ξε σημαντικο,το να κλωτσησεις μια γατα για να πεσει στη θαλλασα,σαφως και ειναι λιγοτερο σημαντικο απο το να σκοτωθει ενας ανθρωπος.Ομως για μενα καλα εκανε και πηρε τετοια εκταση η υποθεση για να μετριασουν την επομενη φορα την "εξυπναδα" τους καποιοι.

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
περιμένουμε τον ψυχανώμαλο που πέταγε τα γατιά στη θάλασσα ,να διαμαρτυρηθεί .
Γιατί ο νόμος εφαρμόζεται για γατιά κ φούντες
και όχι για το μπαμπόρι με τη κόκα ? ή για τη ληστεία στο ρεύμα ? :confused:

Είναι άκυρο για κάθε παρανομία ή ολιγωρία του κράτους ή τρύπα στη νομοθεσία ή διαφθοράς ή ή ..
να λέμε γιατί ο υπουργός ασχολήθηκε με τον πουστράκο της ταβέρνας μόνον ? !!!
Να λέμε μπράβο στον υπουργό και να απαιτούμε απο το πόστο που τον πληρώνουμε,
να διορθώσει όλα τα τριτοκοσμικά της κοινωνίας μας,να παρεμβαίνει για όλα όσα έχει αρμοδιότητα,
αυτό είναι το σωστό

Και για να μη ξεχνιόμαστε, φωτό στο κινητό μας τον πούστη που θα την σκαπουλάρει,
η ελλάδα είναι μικρή ....

. (2).jpg
αυτος ειναι ο καραγκιόζης που τραβαγε το βιντεο
ο αλβανος ειναι ο αλλος

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
αυτος ειναι ο καραγκιόζης που τραβαγε το βιντεο
ο αλβανος ειναι ο αλλος
το ίδιο σιχαμένο παράσιτο με τα άλλους της παρέας είναι

καταναλώνουν τσάμπα οξυγόνο
διασκεδάζοντας με βασανισμούς αθώων πλασμάτων
που δεν ενοχλούν κανέναν.

κοπροαλβανός , ξεκωλιάρα ,σκατοχουλιγκάνος
τι ωφελεί που υπάρχουν ?

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
όπου βλέπω άντρα με σούσι μούσι, περιμένω ότι θα κλωτσήσει και το γατί.
θα σας φάει η βρώμα ρεεεεεε

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.460
Πόντοι
34.538
  • Χαχα
Αντιδράσεις: 968

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.318
Πόντοι
5.006
:tooth: :hammer:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες μαλακίες, συμβαίνουν στην Κρήτη; :confused:

Συμμορίες, όπλα, ναρκωτικά, κρεμάνε σκυλιά - μεγάλη λίστα. :confused:

Ωραίοι είστε εκεί κάτω, ρε.

• Like
Αντιδράσεις: 968

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Έχω ρίξει σφαλιάρα σε κωλόπαιδο γύρω στα 20 γιατί κλότσησε γατί μικρό χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Εξαφανίστηκε ο τύπος βρίζοντας ,ήταν από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου.

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Έχω ρίξει σφαλιάρα σε κωλόπαιδο γύρω στα 20 γιατί κλότσησε γατί μικρό χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Εξαφανίστηκε ο τύπος βρίζοντας ,ήταν από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου.
ωραίος

hlektrop

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Κριτικές
29
Like
2.050
Πόντοι
2.471
Δυστυχώς κάποιοι νομίζουν ότι τα ζώα είναι παιχνίδι και τίποτα άλλο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom