Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αυτο που δεν μπορω να κατανοησω ειναι πως υπαρχουν ανθρωποι που εχουν 1-2 τετοια ζωα και τα μεγαλωνουν σαν παιδια τους και μετα τα πανε στο σφαγειο να τα σφαξουν και να τα φανε.Με τι καρδια το κανουν αυτο?
Δεν μιλαω για μεγαλες φαρμες που εχουν πολλα ζωα.

Να σου πω. Εμεις εχουμε τωρα 1 γιδα και 2 κατσικακια. Και τα 2 κατσικια του χρονου το Πασχα θα ερθει ο χασαπης του χωριου μου, θα τα παραλαβει ζωντανα και θα μου τα επιστρεψει σε μερικες ωρες γδαρμενα. Θα κρατησει τα δερματα κι ενα μερος απο το ζωο για τον κοπο του. Το ενα αν εχουμε κοσμο θα το σουβλισουμε το Πασχα. Το αλλο θα το βαλουμε στον καταψυκτη που εχουμε στο υπογειο και θα τρωμε για βδομαδες ή και μηνες. Τις πρωτες μερες θα υπαρχει ενα αισθημα σαν κατι να λιπει απο το σπιτι, ειναι οτι καθε πρωι που ξυπναω τα βλεπω μπροστα μου , τα ακουω, το οποιο ξεχνιετε γρηγορα και μενει η γευση του βραστου με κολοκυθακια.

Επισκέπτης
Και απαντησα. Αμα θες να κανεις μια καλη πραξη αποδεξου τις ευθυνες σου και καντο σωστα. Το να αφησεις την κατσικα να φυγει ειναι απλα μαλακια. Ο παππους μπορει να την εχει αναγκη.

Ασε που η ζωοκλοπη τιμωρητε.

Επισκέπτης
Να σου πω. Εμεις εχουμε τωρα 1 γιδα και 2 κατσικακια. Και τα 2 κατσικια του χρονου το Πασχα θα ερθει ο χασαπης του χωριου μου, θα τα παραλαβει ζωντανα και θα μου τα επιστρεψει σε μερικες ωρες γδαρμενα. Θα κρατησει τα δερματα κι ενα μερος απο το ζωο για τον κοπο του. Το ενα αν εχουμε κοσμο θα το σουβλισουμε το Πασχα. Το αλλο θα το βαλουμε στον καταψυκτη που εχουμε στο υπογειο και θα τρωμε για βδομαδες ή και μηνες. Τις πρωτες μερες θα υπαρχει ενα αισθημα σαν κατι να λιπει απο το σπιτι, ειναι οτι καθε πρωι που ξυπναω τα βλεπω μπροστα μου , τα ακουω, το οποιο ξεχνιετε γρηγορα και μενει η γευση του βραστου με κολοκυθακια.
Τι μαλακας εισαι :2funny:

Επισκέπτης

Ετσι ε ?
Για δες την παρακατω συνταγη και αντι για αρνακι βαλε κατσικακι

Σκεψου αυτο το υπεροχο πιατο ζεστο στο τραπεζι σου και θα απωλεσεις καθε ενοχη για το αδικοχαμενο ζωντανο.
Σκεψου επισης να το απολαμβανεις πινοντας το σπιτικο κρασι σου την ωρα που η Velvy θα τρωει μπιφτεκια απο μεταλαγμενη σογια. Θα καταλαβεις οτι η αξια της ζωης βρισκετε στα απλα καθημερινα πραγματα.
Γαμωτο συγκινηθηκα με αυτα που εγραψα. Οταν παω σπιτι θα αγκαλιασω τον κατσικακο και θα του ψυθιρισω στο αυτι : Ανυπομονω να ερθει το Πασχα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Πως το τρως το κατσικι ρε πουστη μου; Βρωμα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ετσι ε ?
Για δες την παρακατω συνταγη και αντι για αρνακι βαλε κατσικακι

Σκεψου αυτο το υπεροχο πιατο ζεστο στο τραπεζι σου και θα απωλεσεις καθε ενοχη για το αδικοχαμενο ζωντανο.
Σκεψου επισης να το απολαμβανεις πινοντας το σπιτικο κρασι σου την ωρα που η Velvy θα τρωει μπιφτεκια απο μεταλαγμενη σογια. Θα καταλαβεις οτι η αξια της ζωης βρισκετε στα απλα καθημερινα πραγματα.
Γαμωτο συγκινηθηκα με αυτα που εγραψα. Οταν παω σπιτι θα αγκαλιασω τον κατσικακο και θα του ψυθιρισω στο αυτι : Ανυπομονω να ερθει το Πασχα.

Nαι καλά. Να σου φτιάξω παστίτσιο με κιμά σόγιας και δε θα καταλάβεις καμία διαφορά.
Και κεφτεδάκια με πουρέ και κόκκινη σάλτσα. Με κιμά και βρώμη. ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ.
Μάθαμε όλοι την μεταλλαγμένη σόγια.

Σκάσε μωρέεε για το τελευταίο χαχαχα :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τι λες ρε ? Εμενα το αρνι μου μυριζει, αλλα κανω την καρδια μου πετρα και το τρωω κι αυτο.
Μην μου πεις οτι τρως τα ματια και ρουφας το μεδουλι;
Σπαστικο ρε πουστη να το κανουν αυτο.  :2funny:

Επισκέπτης
Nαι καλά. Να σου φτιάξω παστίτσιο με κιμά σόγιας και δε θα καταλάβεις καμία διαφορά.
Και κεφτεδάκια με πουρέ και κόκκινη σάλτσα. Με κιμά και βρώμη. ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ.
Μάθαμε όλοι την μεταλλαγμένη σόγια.

Σκάσε μωρέεε για το τελευταίο χαχαχα :2funny:

Να μου λειπει. Εφτιαξε καποτε ο συγκατοικος μου στην Αθηνα μακαρονια με κιμα σογιας. Αισχος ηταν.
Βρωμη τρωνε τα γελαδια οχι οι ανθρωποι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτο που δεν μπορω να κατανοησω ειναι πως υπαρχουν ανθρωποι που εχουν 1-2 τετοια ζωα και τα μεγαλωνουν σαν παιδια τους και μετα τα πανε στο σφαγειο να τα σφαξουν και να τα φανε.Με τι καρδια το κανουν αυτο?
Δεν μιλαω για μεγαλες φαρμες που εχουν πολλα ζωα.
χοντρανθρωποι τυπε :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μην το γελας τυπε. Οπως ειπα πιο πριν πολλοι βαζουν αλλους να τα σφαξουν διοτι οι ιδιοι δεν μπορουν.
εγω παντως ηξερα τυπους που τα μεγαλωνανε και τα σφαζανε οι ιδιοι :S

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Μην το γελας τυπε. Οπως ειπα πιο πριν πολλοι βαζουν αλλους να τα σφαξουν διοτι οι ιδιοι δεν μπορουν.

Τα τρώνε όμως ε;
Αλλο πράγμα η συμπάθεια προς το δικό σου ζωντανό όταν πρόκειται να το σφάξεις και άλλο το χλαπάκιασμα...

Επισκέπτης
Αλλος ενας λογος που αν και μισος Κρητικος δεν θελω να εχω καμια σχεση με αυτη τη γαμωφαρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom