Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ποιος χεστηκε για το κεντρικο θεμα? Εδω ειδα την Βελβυ τωρα, εδω εγραψα.
Και στις ανεξαρτητες να εγραφε, εκει θα το ποσταριζα.

Ό,τι έχω γράψει σε τέτοια θρεντς, μου τα έχουν σβήσει όλα. >:(
Κι αφήνουν το σπαμ του αιώνα. Αει σιχτίρι όμως, τώρα που το θυμήθηκα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ό,τι έχω γράψει σε τέτοια θρεντς, μου τα έχουν σβήσει όλα. >:(
Κι αφήνουν το σπαμ του αιώνα. Αει σιχτίρι όμως, τώρα που το θυμήθηκα.
Εχεις κανει ποσταρισματα στις ανεξαρτητες? :think:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εχεις κανει ποσταρισματα στις ανεξαρτητες? :think:

Δε νομίζω, δε θυμάμαι, όταν γράφω με πιάνει παροξυσμός και ποστάρω παντού. Αν όχι εκεί, ε κάπου παρόμοια μωρέ.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πειράματα για τις επιπτώσεις του αλκοόλ.

409703_324518030940342_314092452_n.jpg

This dog was murdered by Chinese "officials" because his/her "owner" didn't have him/her properly licensed.

555285_383328861724941_389926714_n.jpg

He sees a friend, not food...

208927_10151022217603769_2102971769_n.jpg

Κάτι ευχάριστο.
VICTORY FOR THE ANIMALS IN CIRCUSES IN GREECE.

Greece bans animal circuses!

We are delighted to announce that the Greek Government has banned the use of all animals in circuses following a campaign by ADI and the Greek Animal Welfare Fund (GAWF), backed by over 50 local animal protection groups across Greece. The new animal protection law also addresses a number of important issues concerning stray animals.

We applaud the Greek Government for taking a strong, unequivocal stand against animal suffering in circuses.

Greece is the 1st country in Europe to ban all animals from circuses and similar performances.

398672_297392106985284_69054516_n.jpg

Επισκέπτης

Mε αφορμη αυτη τη φωτο ακου τι εχω παθει τον τελευταιο καιρο.
Στο δρομο μου για τη θαλασσα καθε πρωι βλεπω μια κατσικα δεμενη σε ενα δεντρο,απο περιεργια στην αρχη καθομουν και την κοιταγα και αυτη ερχοταν προς εμενα,σιγα-σιγα αρχιζα να την χαιδευω και τον τελευταιο καιρο οποτε παω απο παιρνω μαρουλια-ντοματες και καθομαι και την ταιζω.Δεν ειχα ποτε επαφη με τετοιου ειδους ζωα και εχει αρχισει και εχει πλακα.Σημερα που περναγα ειδα εναν συμπαθητικο γερακο να την ταιζει,τον ρωτησα αν ειναι δικια του και μου ειπε ναι,τον ρωταω τι θα την κανει και μου λεει σε 10 μερες που θα εχει γινει θρεφταρι θα την σφαξω.Ενω ειναι το φυσιολογικο ξενερωσα γιατι ειχα βρει ασχολια και εχει την πλακα του να την ταιζω με τα χερια μου.
Να παω να την λυσω να φυγει?
Δεν ξερω τι να κανω.

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Και να τη λύσεις, κάποιος άλλος θα την πιάσει και θα την σφάξει.
Ο μόνος τρόπος να γλυτώσει, είναι να τη "υιοθετήσεις" εσύ...(εκτός και αν πέσει μεγάλη πείνα και την φας τελικά και εσύ...)

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Στο δρομο μου για τη θαλασσα καθε πρωι βλεπω μια κατσικα δεμενη σε ενα δεντρο,απο περιεργια στην αρχη καθομουν και την κοιταγα και αυτη ερχοταν προς εμενα,σιγα-σιγα αρχιζα να την χαιδευω ...

Πρόσεχε γιατι το επόμενο βήμα δεν είναι μακρυά  :zfuck:  :grin:

Αυτός είναι ο προορισμός των οικόσιτων φίλε.
Κάποτε είχα ένα μικρούλι κατσικάκι που δεν το ήθελε η μάνα του και το τάιζα με το μπιμπερό
μεγαλώνοντας με ακολουθούσε παντού λες και ήταν σκύλος...
Φυσικά δεν το έσφαξα ποτέ.
Έζησε καμιά 15ρια χρόνια και πέθανε από φυσικά αίτια...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Στο δρομο μου για τη θαλασσα καθε πρωι βλεπω μια κατσικα δεμενη σε ενα δεντρο,απο περιεργια στην αρχη καθομουν και την κοιταγα και αυτη ερχοταν προς εμενα,σιγα-σιγα αρχιζα να την χαιδευω και τον τελευταιο καιρο οποτε παω απο παιρνω μαρουλια-ντοματες και καθομαι και την ταιζω.Δεν ειχα ποτε επαφη με τετοιου ειδους ζωα και εχει αρχισει και εχει πλακα.Σημερα που περναγα ειδα εναν συμπαθητικο γερακο να την ταιζει,τον ρωτησα αν ειναι δικια του και μου ειπε ναι,τον ρωταω τι θα την κανει και μου λεει σε 10 μερες που θα εχει γινει θρεφταρι θα την σφαξω.Ενω ειναι το φυσιολογικο ξενερωσα γιατι ειχα βρει ασχολια και εχει την πλακα του να την ταιζω με τα χερια μου.
Να παω να την λυσω να φυγει?
Δεν ξερω τι να κανω.

:(
Ρε την δύστυχη...

Κάποτε είχα ένα μικρούλι κατσικάκι που δεν το ήθελε η μάνα του και το τάιζα με το μπιμπερό

:cheesy:

Επισκέπτης

Αυτο που δεν μπορω να κατανοησω ειναι πως υπαρχουν ανθρωποι που εχουν 1-2 τετοια ζωα και τα μεγαλωνουν σαν παιδια τους και μετα τα πανε στο σφαγειο να τα σφαξουν και να τα φανε.Με τι καρδια το κανουν αυτο?
Δεν μιλαω για μεγαλες φαρμες που εχουν πολλα ζωα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αυτο που δεν μπορω να κατανοησω ειναι πως υπαρχουν ανθρωποι που εχουν 1-2 τετοια ζωα και τα μεγαλωνουν σαν παιδια τους και μετα τα πανε στο σφαγειο να τα σφαξουν και να τα φανε.Με τι καρδια το κανουν αυτο?
Δεν το κανουν αυτοι. Εχω ακουσει πολλους βοσκους να λενε οτι βαζουν αλλους να τα σφαξουν. Παιδια, ανιψια.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Απλά δε δένονται μαζί τους. Έχουν την πεποίθηση που είπε προηγουμένος ο Βλάχος  και διέγραψα.
Έχοντας γνώση από τον παππού μου που είχε ζώα στο χωριό, ξέρω πως τα μεγάλωνε με πολλή αγάπη, τα φρόντιζε, τα τάιζε με πολλή στοργή, αλλά ο σκοπός τους ήταν αυτός, να τον θρέψουν. Δεν το έκανε για κέρδος-γι'αυτό και δεν μιλάω για επιχειρήσεις που εκεί απλά τα σφάζουν.
Πρέπει κάποιες φορές να βλέπεις από τα μάτια τους και να ξέρεις πώς μεγάλωσαν.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αμα θες να το παιξεις ρομπεν των κατσικων παντως αγορασε την κατσικα απο τον παππου και κανε οτι θες, αλλιως εισαι τσαμπα μαγκας.
Ξερω αρκετα ατομα που το εχουν κανει.

Επισκέπτης
Απλά δε δένονται μαζί τους. Έχουν την πεποίθηση που είπε προηγουμένος ο Βλάχος  και διέγραψα.
Έχοντας γνώση από τον παππού μου που είχε ζώα στο χωριό, ξέρω πως τα μεγάλωνε με πολλή αγάπη, τα φρόντιζε, τα τάιζε με πολλή στοργή, αλλά ο σκοπός τους ήταν αυτός, να τον θρέψουν. Δεν το έκανε για κέρδος-γι'αυτό και δεν μιλάω για επιχειρήσεις που εκεί απλά τα σφάζουν.
Πρέπει κάποιες φορές να βλέπεις από τα μάτια τους και να ξέρεις πώς μεγάλωσαν.
Δεν εχω εμπειριες απο κτηνοτροφους για να ξερω πως σκεφτονται αλλα ο παππουλης που ειδα χτες το ταιζε οπως κανω εγω με την σκυλιτσα μου,εβλεπα οτι το αγαπαει το ζωντανο αλλα με μια κυνικοτητα μου ειπε οτι θα το σφαξει.

Επισκέπτης
Αμα θες να το παιξεις ρομπεν των κατσικων παντως αγορασε την κατσικα απο τον παππου και κανε οτι θες, αλλιως εισαι τσαμπα μαγκας.
Τι τσαμπα μαγκας μου λες ρε τυπε.
Απλα την σκεψη και τον προβληματισμο μου εξεφρασα.
Αν εχεις ορεξη να τσακωθεις βρες κανενα στο σπιτι σου να βγαλεις τα νευρα σου.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Τι τζάμπα μάγκας μωρέ? Είπε κάτι ο άνθρωπος? Αμέσως παιδαριώδη συμπεράσματα πια.

Δεν εχω εμπειριες απο κτηνοτροφους για να ξερω πως σκεφτονται αλλα ο παππουλης που ειδα χτες το ταιζε οπως κανω εγω με την σκυλιτσα μου,εβλεπα οτι το αγαπαει το ζωντανο αλλα με μια κυνικοτητα μου ειπε οτι θα το σφαξει.

Είναι αυτή η νοοτροπία τους, αντιφατική αλλά μέσα τους έχει εφαρμογή χωρίς εμπόδια.

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
406
Πόντοι
36

αμα ηταν ετσι θα τα χαμε κατοικιδια ρε τυπε

και δε θα χαμε φαει ποτε κατσικια και αρνια

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τι τσαμπα μαγκας μου λες ρε τυπε.
Απλα την σκεψη και τον προβληματισμο μου εξεφρασα.
Αν εχεις ορεξη να τσακωθεις βρες κανενα στο σπιτι σου να βγαλεις τα νευρα σου.
Και απαντησα. Αμα θες να κανεις μια καλη πραξη αποδεξου τις ευθυνες σου και καντο σωστα. Το να αφησεις την κατσικα να φυγει ειναι απλα μαλακια. Ο παππους μπορει να την εχει αναγκη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom