Νέα

Κακές και περίεργες εμπειρίες απο ραντεβού με γκομενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Για να μην χάνεις τον χρόνο σου περιμένοντας τους λάτρεις των 100κιλων να βγουν κ να το δηλώσουν, ρίξε μια ματιά σε reviews "ευτραφών" ιερόδουλων εδώ μέσα κ θα καταλάβεις το σουξέ τους .. είτε μεγαλυτερο, είτε μικρότερο ..

Πολύ πρόχειρα θυμάμαι στην υπόγα της Ιουλιανού την ευτραφή κυρία περί το 2005-2007, που είχε αναφερθεί ότι είχε σχεδόν μόνιμα όλα τα δωμάτια γεμάτα ..

Εξάλλου, θα σου θυμίσω κάτι που έχει γραφτεί κ κάπου αλλού εδω μέσα (απλά δεν θυμάμαι σε ποιο thread) και το οποίο αναφέρει ότι "ψεύδεται όποιος ισχυρίζεται ότι δεν έχει πάει ούτε μια φορά στην ζωή του, με μια χοντρή .."
Και σίγουρα, οι περισσότεροι θα σου πουν ότι "δεν" ..

Καλώς ή κακώς, είτε μας αρέσει είτε όχι, έχουν κ αυτές το κοινό τους .. Είτε πρόκειται για το κοινό της 1ης φοράς, είτε πρόκειται για το κοινό της "απλής περιέργειας"

Όπως το είπες ρε μάστορα. Μία φορά στη ζωή τους μπορεί να έχουν πάει. Όλες τις υπόλοιπες θα πάνε με μια νορμάλ στα κιλά. Άρα οι νορμάλ τρώνε πιο πολύ πούτσο.
Αν και προσωπικά με χοντρή χοντρή όπως το λες δεν έχω πάει ποτέ ! Αλλά

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Πρίν δέκα χρόνια σε μια μοτοσυκλετιστική συνάντηση,με το που σκάω μύτη εγώ με την παρέα μου
γίνομαι κωλοτρυπίδι,με κρατάγαν να μην βουτήξω με τη μηχανή στην πισίνα του κάμπιγκ.Σκατά λέμε.

Την άλλη μέρα ξενερωμένος που δεν είχα καταλάβει τίποτα λόγω της κατάστασής μου αλλά ευτυχής που
δεν έχασα το δίτροχο,οι υπόλοιποι με είχαν θεό γιατί έκανα πολλές καγκουρίλες και δεν μου το χαν.
Μέχρι  να φύγουμε απ τη συνάντηση δεν ξαναήπια.Απ την αρχή που πήγα στο μίτιγκ είχα μπανίσει ένα
απίστευτο μουνάκι,ξαδέρφη ενός φίλου συνμηχανόβιου,προσπαθούσα να την πλησιάσω αλλά μάταια όλο το π.π.σ.κ.

Τελευταία μέρα το σάββατο και όλοι τσατσαλίζονται στο πιώμα εκτός από μένα,πηγαίνω μιλάω της τύπισσας και μου
απαντάει σε φάση αφασία.Τρελό το μουνί έτσι!Αρχίζω κάτι πειραγματάκια και να με ακουμπά υποβασταζόμενή μου
μπροστά στην παρέα όλα αυτά.

Μου λέει δεν είμαι καλά πήγαινέ με στην τουαλέτα ανακατεύομαι.Την πάω,αρχίζει να ξερνάει,πλακώνει η αδερφή της
ο ξάδερφος,ο τριτοξάδερφος και δεν ξέρω και γω τι άλλο,λέει η γκόμενα να φύγουν όλοι εκτός από μενα.Οι δικοί της
πάθανε σοκ γιατί ήτανε γιατρίνα και πολύ αρνητική στο αλκοόλ,απορούσαν πως έκλασε αυτή απ το αλκοόλ.

Τες πα φεύγουνε όλοι,πηγαίνω μέσα στην τουαλέτα,γιατί ήξερα ότι ξέρναγε και δεν έχεζε,μου λέει φύγε αισθάνομαι
ντροπή να με βλέπει ένας άντρας σ αυτή την κατάσταση.Σε παρακαλώ φύγε.

Την φέρνω στα ίσα,τσιγάρα,λίγη μπύρα για ξεσούρωμα,καφεδάκια,σοκολατίτσες να φύγει η γεύση της σόλας απ το στόμα
μετά τα ξερατά,εν ολίγοις μας βρίσκει το ξημέρωμα αγκαλιασμένοι.

Μάγγες το μωρό τέλειο και συνεπακόλουθα πάμε να φιληθούμε.Μου λέει για μισό.....ανακατεύομαι.....και......ξερνάει.
Μόνο τα σκάγια δεν με πήρανε.Καπάκι,αυτή ήθελε να φιληθούμε και εγώ την φιλάω στο μέτωπο στοργικά.

Το μεσημέρι και πρωτού φύγουμε αφού έχουμε ετοιμαστεί να την κανά,πάω της μιλάω και ήταν σαν να μίλαγε στον κώλο της.
Σημασία μηδέν.Επιστρέφουμε στην βάση,την έπερνα τηλ να βρεθούμε,μιλάγαμε μεν...αλλά δεν θα βρισκόμασταν δε ποτέ.

Έτσι έμεινα με το πουλί στο χέρι  :jerking:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Άσχημη εμπειρία που όμως είχε σεξ. Blind dates μέσω παλιών chat rooms (ένα της Altec αν δεν κάνω λάθος, MSN, ακόμα και μέσω WinMX) είχα κάνει αλλά ως πρώτο ραντεβού επέλεγα πάντα 4άδα για να μην φάω ήττα.

1995 και μπαίνω ως rookie στην παρέα του μεγαλύτερου αδερφού μου, εγώ 21. Στην ευρύτερη παρέα ήταν και μία "μεγάλη" (28-30) η οποία είχε τα χαρακτηριστικά, το κορμί, το πρόσωπο και τις βυζάρες που με τρέλαιναν αλλά ήταν απόμακρη και πολύ σοβαρή, μέχρι και τσαμπουκάς μερικές φορές. Την έβλεπα αλλά δεν πλησίαζα, μου έγινε φαντασίωση αλλά δεν είπα τίποτα σε κανέναν.

Τα χρόνια πέρασαν, είχαμε χαθεί και κάποια στιγμή την βρήκα τυχαία στο Facebook όταν ευχήθηκε στον αδερφό μου. Αίτημα φιλίας, περνάει ο καιρός, κουβεντούλα, πειραγματάκια, μαλακιούλες, λίγο πιο ροζ συζητήσεις κτλ και τελικά κανονίζουμε να βρεθούμε για καφεδάκι. Βρισκόμαστε, μάλλον είχε φορέσει ότι πιο καυλιάρικο είχε σε casual ντύσιμο για καφεδάκι, είχαμε κάποια "τυχαία" αγγιγματάκια, κάποια υπονοούμενα και τέλος ο καφές. Συνεχίζουμε να μιλάμε, βγαίνουμε ένα απογευματάκι για μπίρες και αρχίζω και της χαϊδεύω το πόδι κάτω απ' το τραπέζι και προχωράει το πράγμα αλλά με κόβει. Βρισκόμαστε ένα βραδάκι για ποτάκι, με καύλωσε τρελά με το πως έγλειφε το αλάτι απ' το ποτήρι της "μαργαρίτας", πληρώνουμε, φεύγουμε και πέφτουν τα πρώτα χουφτώματα (τι βυζάρες έχει ρε πούστη μου....) αλλά πάλι με σταματάει. Εκνευρίζομαι και την γράφω στ' αρχίδια μου ώσπου στέλνει sms να βρεθούμε. Την ξαναγράφω στ' αρχίδια μου, την πετυχαίνω online ένα βράδυ και μου στέλνει πρώτο μήνυμα "Τι έγινε, δεν με θες μωρό μου". Χώνομαι και της λέω να κανονίσουμε 2-3 ημέρες μετά να πάμε πρώτα για ποτάκι και μετά σε ξενοδοχείο. Δέχεται και κανονίζουμε, βραδάκι καθημερινής, κάπου στην Ζησιμοπούλου. Πηγαίνω, παρκάρω και την περιμένω, έρχεται, σταματάει με alarm και μπαίνω στην θέση του συνοδηγού. Μου λέει "δεν μου αρέσει εδώ, δεν πάμε κάπου αλλού;". Δεν γαμιέται, πάμε. Προχωράμε, προχωράμε, φτάνουμε σ' ένα στον Φλοίσβο, μπαίνει στο πάρκινγκ και μόλις σταματάει της λέω "Δεν το αφήνουμε καλύτερα να πάμε στο ξενοδοχείο;". Παραδόξως δέχεται και πηγαίνουμε (μου έβαλε και χέρι να μην καπνίζω στο αυτοκίνητο της), ανεβαίνω πρώτος, στέλνω sms και ανεβαίνει. Αρχίζουμε τα προκαταρκτικά και ξεκινούν οι μαλακίες: "Δεν κάνω πίπες", μη αυτό, μη το άλλο. Η γκόμενα ήθελε να κάνεις τα πάντα για να την ευχαριστήσεις και τίποτα για να σ' ευχαριστήσει. Με τα πολλά και στα πρόθυρα καυγά, την βάζω να καθίσει πάνω μου για να χουφτώνω και βυζάρες ("απαλά όμως, ε;") και λίγο μετά την χύνω φορώντας καπότα. ΦΡΙΚΑΡΕΙ, πετάγεται, ουρλιάζει και πάει αμέσως στο μπάνιο, λες και την έχυσα με υδροχλωρικό οξύ! Βγαίνει, ντύνεται, μου λέει ότι δεν έπρεπε να χύσω μέσα της, την στέλνω στο διάολο και φεύγει.

Το χειρότερο γαμήσι της ζωής μου.  :S :S :S

ΥΓ: Την έχω διαγράψει από φίλη αλλά συνεχίζει να μου στέλνει ΡΜ ότι βγήκε και πηδήχτηκε άγρια, ότι θα φύγει ΣΚ για να πηδηχτεί κτλ  :jerking: :jerking: :jerking:  

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ω ρε τρέλλα !!!

Είχα γνωρίσει γκόμενα που μου είχε πεί ότι έτσι και της ρίξει τύπος σφαλιάρα στον κώλο την ώρα που τη γαμάει θα τον πάρει ο διάολος και θα του ρίξει χαστούκι.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
3
Πόντοι
16
3η Γυμνασίου-1η Λυκείου υπήρχε μία μόδα τυφλών γνωριμιών μέσω κινητού εκείνη την εποχή. Μιλούσα με μία από ένα χωριό της Θεσσαλονίκης για κάνα μήνα μέσω κινητού και μου έλεγε πολλά καβλωτικά πράγματα και γενικά φαινόταν πως η φάση πήγαινε για πέτσωμα όταν θα γινόταν συνάντηση. Τέσπα παίχτηκαν πολλά τηλέφωνα και μηνύματα εκείνη την περίοδο μέχρι που τελικά έγινε η συνάντηση ήρθε αυτή με μία φίλη της. Εγώ στην πένα καλοντυμένος, φρεσκοξυρισμένος σαν σωστός εκκολαπτόμενος πορνολόρδος και αυτή χοντρή και απεριποίητη μαζί με την άσχημη φίλη της. Έπαθα σοκ μόλις τις αντίκρυσα και κατάλαβα ότι είναι αυτές. Έκατσα δέκα λεπτά μαζί τους στο σημείο συνάντησης και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια. Δεν έκατσα καν να πιω έναν καφέ.  Η χοντρή προσπάθησε και να με φιλήσει, αλλά την απέφυγα. Ζόρικη κατάσταση.Από την αναμπουμπούλα που προκάλεσε εκείνη η ήττα πήρα ποδαράτος απόσταση 10 χιλιόμετρα με προορισμό το σπίτι μου :cheesy: . Το απόγευμα κανονισμένη μπαλίτσα με την παρέα και μετά βραδινή έξοδο. Της καζούρας το κάγκελο, πολλή ξενέρα αλλά και πολύ γέλιο.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
ΥΓ: Την έχω διαγράψει από φίλη αλλά συνεχίζει να μου στέλνει ΡΜ ότι βγήκε και πηδήχτηκε άγρια, ότι θα φύγει ΣΚ για να πηδηχτεί κτλ  :jerking: :jerking: :jerking:  

Υπάρχει και το blockάρισμα ρε τύπε στο fb για να μην σου σπάει τ αρχίδια.Μπλόκαρε την την πουτάνα !

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
3η Γυμνασίου-1η Λυκείου υπήρχε μία μόδα τυφλών γνωριμιών μέσω κινητού εκείνη την εποχή. Μιλούσα με μία από ένα χωριό της Θεσσαλονίκης για κάνα μήνα μέσω κινητού και μου έλεγε πολλά καβλωτικά πράγματα και γενικά φαινόταν πως η φάση πήγαινε για πέτσωμα όταν θα γινόταν συνάντηση. Τέσπα παίχτηκαν πολλά τηλέφωνα και μηνύματα εκείνη την περίοδο μέχρι που τελικά έγινε η συνάντηση ήρθε αυτή με μία φίλη της. Εγώ στην πένα καλοντυμένος, φρεσκοξυρισμένος σαν σωστός εκκολαπτόμενος πορνολόρδος και αυτή χοντρή και απεριποίητη μαζί με την άσχημη φίλη της. Έπαθα σοκ μόλις τις αντίκρυσα και κατάλαβα ότι είναι αυτές. Έκατσα δέκα λεπτά μαζί τους στο σημείο συνάντησης και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια. Δεν έκατσα καν να πιω έναν καφέ.  Η χοντρή προσπάθησε και να με φιλήσει, αλλά την απέφυγα. Ζόρικη κατάσταση.Από την αναμπουμπούλα που προκάλεσε εκείνη η ήττα πήρα ποδαράτος απόσταση 10 χιλιόμετρα με προορισμό το σπίτι μου :cheesy: . Το απόγευμα κανονισμένη μπαλίτσα με την παρέα και μετά βραδινή έξοδο. Της καζούρας το κάγκελο, πολλή ξενέρα αλλά και πολύ γέλιο.
Έτσι την πάτησα κι εγώ πριν πολλά χρόνια όταν πέρασα στο Πανεπιστήμιο και μετακόμισα στην πόλη όπου ήταν η σχολή μου. Ένας κολλητός μου έδωσε το τηλ. κάποιας με την οποία είχε αλληλογραφία. ( Η αλληλογραφία ήταν της μόδας την δεκαετία '70, ίσως και λίγο το '80)
Την παίρνω λοιπόν τηλέφωνο και μετά από κάποια τηλεφωνήματα κανονίζουμε να βρεθούμε, κάτι όμως μου έλεγε οτι μάλλον δεν θα προχωρήσει η δουλειά. Με τα πολλά πηγαίνω στο ραντεβού και είδα ένα μπάζο, που όμοιο δεν είχα δει ποτέ!  :2funny: :2funny:
Αφού περπατήσαμε λίγο και όχι σε κεντρικούς δρόμους γιατί ντρεπόμουν να την κυκλοφορώ, προφασίστηκα κάποια δουλειά και την έκανα κι εγώ με ελαφρά. Από τότε έκοψα το σπόρ του ραντεβού με άγνωστες!  :2funny: :2funny:
Αυτή συνέχισε να με παίρνει στη φοιτητική εστία, αλλά εγώ πάντα προφασιζόμουν διάφορα, μέχρι που βαρέθηκε και σταμάτησε. Στον φίλο που μου τη σύστησε δεν είπα τίποτα, γιατί κι αυτός στο ενδιάμεσο είχε κόψει αλληλογραφίες γενικά για δικούς του λόγους.

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
67
Πόντοι
1
Πριν δυο χρονάκια γνωρίζω ένα ξανθό μωράκι με πονηρό βλεμματάκι, ωραία μέση, απίστευτο κώλο και μούρη μέτρια προς καλή (στην σχολή μου τότε) τελειόφοιτος εγώ πρωτοετήνα αυτή. Με ρωτάει για κάτι μαθήματα και παπαριές με addάρει στο fb και με τα πολλά ανταλλάζουμε τηλέφωνα γιατί μπορεί όπως είχε πει να ήθελε τίποτα σημειώσεις. Εξαρχής την ένιωσα εγώ την δουλειά ότι γύρευε καβλί μεγαλύτερου και εμπειρότερου σου λέει φοιτητης χρόνια αυτός μίλαγα και με ωραία μουνιά στην σχολή (φίλες μου κ.τ.λ), δικτυωμένος οπότε σκέφτηκα ότι η τύπισσα γύρευε σκηνικά, βέβαια δεν ψηνόμουνα με τίποτα να της πω να βγούμε. Ήξερα εξαρχής ότι είναι το κλασσικό στυλάκι γκόμενας που ακούει Παντελίδη (τότε δεν τον ήξερε κανείς αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ), βγαίνει καθημερινά, μιλάει μόνο για γκόμενους, νύχια και ρούχα και οι γνώσεις τις πέρα αυτών των ζητημάτων δεν ξεπερνούν αυτές ενός νηπίου. Εγώ λοιπόν είμαι σαν άνθρωπος αυτός που σε μια συζήτηση όταν θα πεις μαλακία θα στην πει μέσα στα μούτρα χωρίς πολλές ντροπές και ήθελα να αποφύγω αυτήν την διαδικασία του να βγούμε κάπου οι δυο μας και να πρέπει να πιάσω την κουβέντα γιατί όπως είπα είμαι σκατόστομος και θα τα κανα σκατά. Οπότε το ψιλοαφήνω ούτως ή άλλως εκείνη την περίοδο έπαιζε πολύ πράμα στην σχολή και στον κύκλο μου... Κανα δυο βδομάδες μετά πάω σχολή κάθεται με μια κοινή μας φίλη στο κυλικείο σε ένα τραπέζι και μου φωνάζουν να κάτσω στην παρέα τους. Πάω και έχουν πιάσει κουβέντα για φαγητά (εγώ μαγειρεύω αρκετά καλά) ΩΠ λέω εδώ είμαστε ΕΥΡΗΚΑ, κορίτσια τους λέω πρέπει να φάτε μεξικάνικο από τα χεράκια μου (έλεγε αυτή ότι της αρέσουν τα καυτερά) να'ρθεις μια μέρα να μαγειρέψουμε μου λέει ΜΠΑΜ (μπόμπα το πράμα λέω μέσα μου) όποτε θες της λεω το κανονίζουμε και τώρα άμα λάχει... Το βράδυ κατά τις 8 ψήνεσαι; Μου απαντάει... Κομπλε της λέω  πετάω και μια δικαιολογία ότι το κουζινάκι που είχα σπίτι μου ήταν χαλασμένο (φοιτητικό σπίτι ήταν οπότε καλή δικαιολογία) για να αποφύγω να'ρθει στο δικό μου σπίτι που τότε ήταν γεμάτο με αφίσες iron maiden, pink floyd, slayer, manowar κ.τ.λ καταλαβαίνετε... Δεν ψηνόμουν να καταλάβει ότι δεν είμαι κλαρινογαμπρός-κάγκουρας με ενδιέφερε απλά να πηδήξω οπότε κάθε παράγοντας αρνητικός προς αυτό έπρεπε να εξαληφθεί! Πάω λοιπόν σπίτι της μάγκες μου μπαίνω μέσα και μου ρχετε μια μυρωδιά έπαθα με την μια τρια εγκεφαλικά και 3 μαστούρες. Το σπίτι μύριζε μπάφο από χιλιόμετρα... Δεν γαμιέται λέω δεν με ενδιαφέρει αυτό.. Ξεκινάω να μαγειρεύω και ακούω από μέσα (εγώ ήμουν στην κουζίνα) Καρρά και μου ρχετε η μυρωδιά ακόμα πιο έντονα, παω να δω τι παίζει και βλέπω την τύπισσα με μια μπύρα στο χέρι, τα πόδια πάνω στο τραπέζι (ξυπόλυτη πάντα) και είχε ανάψει και ένα μπάφο σε μέγεθος κολώνας της ΔΕΗ δεν ξέρω τι θα κάνατε εσείς αλλά εκείνη η εικόνα μου χει χαραχθεί το πουλί μου μάζεψε 3 πόντους αυτόματα τελειώνω λοιπόν το μαγείρεμα και ξεκινάμε να τρώμε ήδη ήμουν στο τσακ να σηκωθώ να φύγω αλλά και πάλι έλεγα ένα γαμήσι θες να ρίξεις υπομονή... Άρχισε να μιλάει (το ρε μαλακά δεν έβγαινε από το στόμα της ήταν η αρχή κάθε πρότασης), ήταν και μαστουρωμένη έλεγε για τους πρώην της, για το πόσο γαμάτη είναι σε σχέση με της φίλες της (τις καινουργιες στην σχολή μην ξεχνάμε ότι ήταν πρώτο εξάμηνο) και πόσο πιο γαμάτες από αυτές είναι οι άλλες της φίλες, για το πόσο για τον πούτσο είναι η πόλη που σπουδάζουμε σε σχέση με το χωριό της στην Καβάλα (ω ΘΕΕ ΜΟΥ έλεγα από μέσα μου μην ανοίξεις το στόμα σου) και το κορυφαίο που είπε και δεν άντεξα ήταν ότι ψάχνει έναν που να την γουστάρει για αυτό που είναι, να πίνουν μαζί τα γάρα τους, να βγαίνουν συνέχεια και να την έχει βασίλισσα μου φτάναν αυτά δεν υπήρχε περίπτωση να το γαμήσω αυτό δεν πα να'ταν και η Monica Belluci... Πήγα τουαλέτα και έστειλα μήνυμα σε ένα φίλο μου να με πάρει τηλ σε 10 λεπτά εξηγώντας του τι παίζει... Με πήρε της είπα ότι ο ταδε φίλος μου (τον ήξερε από την σχολή) με πήρε και μου είπα να πάω εκει επιγόντος και σηκώθηκα και έφυγα..... Μπορεί στο μέλλον να το μετανιώσω που δεν έχω πηδήξει μέχρι τώρα όσες εμφανισιακά τρώγονται και θα μπορούσα να τις είχα πηδήξει αλλάαααααααα εκείνη την στιγμή ένιωσα ότι δεν θα έβλεπα τον εαυτό μου περήφανος στον καθρέφτη ξέροντας ότι έχω πηδήξει τέτοιο ζώο ειδικά εφόσον θα την έτρωγα στην μούρη στην σχολή για ένα χρόνο ακόμα 2 τμήματα είχε η σχολή 1000 άτομα οπότεεεεε.....

Το λαθος που εκανα στην εφηβεια μου και μετα μεχρι να τελιωσω την σχολη ηταν που εμενα κολλημενος με το τι ακουει η γκομενα να ειναι ροκου να ειναι φιλοσοφημενη και ετσι (βλεπω και στο αβαταρ σου τον δασκαλο) να μην ειναι σκυλι κτλ. Συμπερασμα το κοντερ μου εγραψε χιλιαδες αγονα χιλιομετρα σε μεση οπως το ρεβενγε οφ ροκ και αλλα εξαρχιωτικα που εαν θυμηθεις για να δεις καλο μουνι ασυνοδευτο επρεπε να παιξεις λοτο. Τεσπα εαν το δεις αλλιως, αυτοι οι στοκοι ειναι παν χαζοι και ευκολοι στοχοι. Ξερεις ακριβς; τι θελουν να ακουσουν και τι δεν χρειαζεται να πεις (απο πραματα που θα την ξενερωσουν μεχρι και πραματα που δεν τα καλααλαβαινουν....) Μια φορα βγαινω ενα βραδυ με κατι χορευτριες σε μια συμμαζοξη απο σχολη χορου. (Διατηρουσα επαφη με παιδικη μου φιλη, η οποια με ταιζε τακτικα γνωριμιες της απο εκει και μου εδινε και key points για να παιξω μπαλα.) Τεσπα με ρωταει μια που μενεις. Τις απανταω. Ασε μεγαλη ιστορια "Ανδρων επιφανων πασα γη ταφος" και μου λεει που ειναι αυτο. Και πεταγεται ο κολλητος wingman μαζι Πετραλωνα ανδρων επιφανων και πασα γης γωνια.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
30
Like
1.591
Πόντοι
1.720
Χειροτερη εμπειρια με γκομενα ηταν για μενα ενα ραντεβου στα τυφλα ετος 2005 1ετης φοιτητης μερα δεκεμβρη με φουλ χιονια. Το ραντεβου κλειστηκε σε μια σταση λεωφορειου στην τουμπα. Η τυπισσα χαλι μαυρο χοντρη αθλια φατσα και ειχε και μουστακι. Ηπια μαζι της μια σκολατα και την καναμε μετα απο κανα 45λεπτο. Με ρωτησε παιζει να τα ξαναπουμε? Της ειπα στα ισια "οχι δεν παιζει λυπαμαι".
Αλλη αθλια εμπειρια βγηκα ραντεβου με μια παλια συμμαθητρια καλη εμφανισιακα και βρωμουσαν πολυ ασχημα τα χνωτα της. Το τραγικο ειναι οτι το ακυρο μου το εριξε αυτη στο τελος  :uglystupid: :2funny: :2funny:

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
... και βλέπω μία κοπέλα που ήταν αρκετά μικροκαμωμένη. Στο ύψος ήταν δεν ήταν 1μιση μέτρο και μου έκανε εντύπωση πως τα μάτια, η μύτη και τα χείλη της ήταν μικροσκοπικά...
σιγουρα ηταν απο αυτον τον πλανητη? εψαξες να δεις αν ειχε... αφαλο?

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.857
Πόντοι
3.656
Άσχημη εμπειρία που όμως είχε σεξ. Blind dates μέσω παλιών chat rooms (ένα της Altec αν δεν κάνω λάθος, MSN, ακόμα και μέσω WinMX) είχα κάνει αλλά ως πρώτο ραντεβού επέλεγα πάντα 4άδα για να μην φάω ήττα.

1995 και μπαίνω ως rookie στην παρέα του μεγαλύτερου αδερφού μου, εγώ 21. Στην ευρύτερη παρέα ήταν και μία "μεγάλη" (28-30) η οποία είχε τα χαρακτηριστικά, το κορμί, το πρόσωπο και τις βυζάρες που με τρέλαιναν αλλά ήταν απόμακρη και πολύ σοβαρή, μέχρι και τσαμπουκάς μερικές φορές. Την έβλεπα αλλά δεν πλησίαζα, μου έγινε φαντασίωση αλλά δεν είπα τίποτα σε κανέναν.

Τα χρόνια πέρασαν, είχαμε χαθεί και κάποια στιγμή την βρήκα τυχαία στο Facebook όταν ευχήθηκε στον αδερφό μου. Αίτημα φιλίας, περνάει ο καιρός, κουβεντούλα, πειραγματάκια, μαλακιούλες, λίγο πιο ροζ συζητήσεις κτλ και τελικά κανονίζουμε να βρεθούμε για καφεδάκι. Βρισκόμαστε, μάλλον είχε φορέσει ότι πιο καυλιάρικο είχε σε casual ντύσιμο για καφεδάκι, είχαμε κάποια "τυχαία" αγγιγματάκια, κάποια υπονοούμενα και τέλος ο καφές. Συνεχίζουμε να μιλάμε, βγαίνουμε ένα απογευματάκι για μπίρες και αρχίζω και της χαϊδεύω το πόδι κάτω απ' το τραπέζι και προχωράει το πράγμα αλλά με κόβει. Βρισκόμαστε ένα βραδάκι για ποτάκι, με καύλωσε τρελά με το πως έγλειφε το αλάτι απ' το ποτήρι της "μαργαρίτας", πληρώνουμε, φεύγουμε και πέφτουν τα πρώτα χουφτώματα (τι βυζάρες έχει ρε πούστη μου....) αλλά πάλι με σταματάει. Εκνευρίζομαι και την γράφω στ' αρχίδια μου ώσπου στέλνει sms να βρεθούμε. Την ξαναγράφω στ' αρχίδια μου, την πετυχαίνω online ένα βράδυ και μου στέλνει πρώτο μήνυμα "Τι έγινε, δεν με θες μωρό μου". Χώνομαι και της λέω να κανονίσουμε 2-3 ημέρες μετά να πάμε πρώτα για ποτάκι και μετά σε ξενοδοχείο. Δέχεται και κανονίζουμε, βραδάκι καθημερινής, κάπου στην Ζησιμοπούλου. Πηγαίνω, παρκάρω και την περιμένω, έρχεται, σταματάει με alarm και μπαίνω στην θέση του συνοδηγού. Μου λέει "δεν μου αρέσει εδώ, δεν πάμε κάπου αλλού;". Δεν γαμιέται, πάμε. Προχωράμε, προχωράμε, φτάνουμε σ' ένα στον Φλοίσβο, μπαίνει στο πάρκινγκ και μόλις σταματάει της λέω "Δεν το αφήνουμε καλύτερα να πάμε στο ξενοδοχείο;". Παραδόξως δέχεται και πηγαίνουμε (μου έβαλε και χέρι να μην καπνίζω στο αυτοκίνητο της), ανεβαίνω πρώτος, στέλνω sms και ανεβαίνει. Αρχίζουμε τα προκαταρκτικά και ξεκινούν οι μαλακίες: "Δεν κάνω πίπες", μη αυτό, μη το άλλο. Η γκόμενα ήθελε να κάνεις τα πάντα για να την ευχαριστήσεις και τίποτα για να σ' ευχαριστήσει. Με τα πολλά και στα πρόθυρα καυγά, την βάζω να καθίσει πάνω μου για να χουφτώνω και βυζάρες ("απαλά όμως, ε;") και λίγο μετά την χύνω φορώντας καπότα. ΦΡΙΚΑΡΕΙ, πετάγεται, ουρλιάζει και πάει αμέσως στο μπάνιο, λες και την έχυσα με υδροχλωρικό οξύ! Βγαίνει, ντύνεται, μου λέει ότι δεν έπρεπε να χύσω μέσα της, την στέλνω στο διάολο και φεύγει.

Το χειρότερο γαμήσι της ζωής μου.  :S :S :S

καμμενη τυπε  :S

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Χειροτερη εμπειρια με γκομενα ηταν για μενα ενα ραντεβου στα τυφλα ετος 2005 1ετης φοιτητης μερα δεκεμβρη με φουλ χιονια. Το ραντεβου κλειστηκε σε μια σταση λεωφορειου στην τουμπα. Η τυπισσα χαλι μαυρο χοντρη αθλια φατσα και ειχε και μουστακι. Ηπια μαζι της μια σκολατα και την καναμε μετα απο κανα 45λεπτο. Με ρωτησε παιζει να τα ξαναπουμε? Της ειπα στα ισια "οχι δεν παιζει λυπαμαι".
Αλλη αθλια εμπειρια βγηκα ραντεβου με μια παλια συμμαθητρια καλη εμφανισιακα και βρωμουσαν πολυ ασχημα τα χνωτα της. Το τραγικο ειναι οτι το ακυρο μου το εριξε αυτη στο τελος  :uglystupid: :2funny: :2funny:

lame

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
3
Πόντοι
16

Ωραίος τύπε. Εγώ είμαι πιο κομπλεξικός σε αυτά, ούτε έναν καφέ δεν ήπια. Την έκανα λούης στο 10 λεπτο μην με δει κάνα γνωστό μάτι.  :grin:

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Το λαθος που εκανα στην εφηβεια μου και μετα μεχρι να τελιωσω την σχολη ηταν που εμενα κολλημενος με το τι ακουει η γκομενα να ειναι ροκου να ειναι φιλοσοφημενη και ετσι (βλεπω και στο αβαταρ σου τον δασκαλο) να μην ειναι σκυλι κτλ. Συμπερασμα το κοντερ μου εγραψε χιλιαδες αγονα χιλιομετρα σε μεση οπως το ρεβενγε οφ ροκ και αλλα εξαρχιωτικα που εαν θυμηθεις για να δεις καλο μουνι ασυνοδευτο επρεπε να παιξεις λοτο. Τεσπα εαν το δεις αλλιως, αυτοι οι στοκοι ειναι παν χαζοι και ευκολοι στοχοι. Ξερεις ακριβς; τι θελουν να ακουσουν και τι δεν χρειαζεται να πεις (απο πραματα που θα την ξενερωσουν μεχρι και πραματα που δεν τα καλααλαβαινουν....) Μια φορα βγαινω ενα βραδυ με κατι χορευτριες σε μια συμμαζοξη απο σχολη χορου. (Διατηρουσα επαφη με παιδικη μου φιλη, η οποια με ταιζε τακτικα γνωριμιες της απο εκει και μου εδινε και key points για να παιξω μπαλα.) Τεσπα με ρωταει μια που μενεις. Τις απανταω. Ασε μεγαλη ιστορια "Ανδρων επιφανων πασα γη ταφος" και μου λεει που ειναι αυτο. Και πεταγεται ο κολλητος wingman μαζι Πετραλωνα ανδρων επιφανων και πασα γης γωνια.

Ε κοίτα γκόμενα που την θέλω για ένα πήδημα δεν θα κοιτάξω τι ακούει, πως σκέφτεται κ.τ.λ απλά ρε φιλέ πρέπει το γαμήσι να  πέσει χωρίς πολλά πολλά όταν η άλλη είναι τέρμα στόκος και βγαίνουν σκατά από το στόμα της μου πεφτει αυτόματα νιώθω σαν να πηδάω κατσίκα. Όταν λέω πολλά πολλά εννοώ μέχρι μια casual συζήτηση, όταν τώρα αρχίσει μια στοκογκόμενα να μου εξηγεί την ηλίθια κοσμοθεωρία της κ.τ.λ ε δεν μπορώ ρε φίλε. Ίσως να είναι και της ηλικίας. Όπως μου λένε και οι φίλοι μου, γαμάς αρκετά αλλά είσαι μαλάκας που δεν γαμάς περισσότερο ενώ μπορείς. Ε μπορεί και να το μετανιώσω κάποτε...

Άσε που έχω θέμα με τις έξυπνες γυναίκες, ποτέ δεν πηδήχτηκα με έξυπνη και έμπειρη γκόμενα (σε όλους τους τομείς όχι αναγκαστικά σεξουαλικώς έμπειρη) και να πω ότι πηδιόταν μέτρια, γενικά οι έξυπνες γκόμενες με καβλώνουν αφάνταστα, ενώ όταν συμβαίνει το αντίθετο έχω θέμα.

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
67
Πόντοι
1
Αδερφέ σε νοιωθω (με την καλη εννοια που λέει κ οψηνακης).απο την μικρή μου στατιστική πρεπει ηγκομενα να έχει κ λίγο μυαλό για να κανει Κάλο γαμησι. Οι στόκοι μπορεί να σου ταιζουν τα ζωώδη ένστικτα άλλα μέχρι εκεί, άντε να είναι κ λίγο νυμφο και απο εμπειρια να εχειμαθει κπτ παραπανω, άλλα βασικά θέλει Πόλυ μυαλό για να σε κανει να σου φύγουν τα δόντια στογαμησι,  και συνήθως αυτεςντις ερωτεύεται κλεινεις το σπίτι σου τομαγαζι σου γίνεσαι τσαντακιας πρεζονι πουταανα κτλ...(τα έχει πει ο πανουσης)). Ευχαριστώ για τα σχόλια σου.Κάλα γαμησα καλες γιορτες

Sea_Lover

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Σκηνικό πριν 2-3 χρόνια.
Έχω βγει με 2 κολλητούς σε μαγαζί με ελληνικά live και γίνομαι ντίρλα, θυμάμαι πως γνώρισα μουνάκι μιλφάκι καλο.. Χορεύουμε λιγο τσιφτετέλι, της δίνω και ένα πεταχτό φιλί, αλλάζουμε κινητά και όλα καλά!
Τις επόμενες 3-4 μέρες μιλούσαμε στο τηλέφωνο και κανονίζουμε να βγούμε!
Αποτέλεσμα? Μπάζο σάπια 40αρα που δούλευε στο νεκροταφείο  :headbang:
Και το χειρότερο? Όταν μπήκαμε στην καφετέρια πριν κάτσουμε πηγαίναμε γύρω γύρω το μαγαζί και καλά για να χαιρετίσει κάτι γνωστούς... Με λίγα λόγια ήθελε να με δείξει σαν "λάφυρο".... Μόνο που το ξαναθυμήθηκα μου ρθε να ξεράσω...  :S

ΥΓ: Το τι βρίσιμο έριξα στους κολλητούς που δεν με προστάτεψαν να μην κάνω κίνηση δεν λέγετε... Ακόμα και τώρα, όταν τους το λέω γελάνε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom