Άσχημη εμπειρία που όμως είχε σεξ. Blind dates μέσω παλιών chat rooms (ένα της Altec αν δεν κάνω λάθος, MSN, ακόμα και μέσω WinMX) είχα κάνει αλλά ως πρώτο ραντεβού επέλεγα πάντα 4άδα για να μην φάω ήττα.
1995 και μπαίνω ως rookie στην παρέα του μεγαλύτερου αδερφού μου, εγώ 21. Στην ευρύτερη παρέα ήταν και μία "μεγάλη" (28-30) η οποία είχε τα χαρακτηριστικά, το κορμί, το πρόσωπο και τις βυζάρες που με τρέλαιναν αλλά ήταν απόμακρη και πολύ σοβαρή, μέχρι και τσαμπουκάς μερικές φορές. Την έβλεπα αλλά δεν πλησίαζα, μου έγινε φαντασίωση αλλά δεν είπα τίποτα σε κανέναν.
Τα χρόνια πέρασαν, είχαμε χαθεί και κάποια στιγμή την βρήκα τυχαία στο Facebook όταν ευχήθηκε στον αδερφό μου. Αίτημα φιλίας, περνάει ο καιρός, κουβεντούλα, πειραγματάκια, μαλακιούλες, λίγο πιο ροζ συζητήσεις κτλ και τελικά κανονίζουμε να βρεθούμε για καφεδάκι. Βρισκόμαστε, μάλλον είχε φορέσει ότι πιο καυλιάρικο είχε σε casual ντύσιμο για καφεδάκι, είχαμε κάποια "τυχαία" αγγιγματάκια, κάποια υπονοούμενα και τέλος ο καφές. Συνεχίζουμε να μιλάμε, βγαίνουμε ένα απογευματάκι για μπίρες και αρχίζω και της χαϊδεύω το πόδι κάτω απ' το τραπέζι και προχωράει το πράγμα αλλά με κόβει. Βρισκόμαστε ένα βραδάκι για ποτάκι, με καύλωσε τρελά με το πως έγλειφε το αλάτι απ' το ποτήρι της "μαργαρίτας", πληρώνουμε, φεύγουμε και πέφτουν τα πρώτα χουφτώματα (τι βυζάρες έχει ρε πούστη μου....) αλλά πάλι με σταματάει. Εκνευρίζομαι και την γράφω στ' αρχίδια μου ώσπου στέλνει sms να βρεθούμε. Την ξαναγράφω στ' αρχίδια μου, την πετυχαίνω online ένα βράδυ και μου στέλνει πρώτο μήνυμα "Τι έγινε, δεν με θες μωρό μου". Χώνομαι και της λέω να κανονίσουμε 2-3 ημέρες μετά να πάμε πρώτα για ποτάκι και μετά σε ξενοδοχείο. Δέχεται και κανονίζουμε, βραδάκι καθημερινής, κάπου στην Ζησιμοπούλου. Πηγαίνω, παρκάρω και την περιμένω, έρχεται, σταματάει με alarm και μπαίνω στην θέση του συνοδηγού. Μου λέει "δεν μου αρέσει εδώ, δεν πάμε κάπου αλλού;". Δεν γαμιέται, πάμε. Προχωράμε, προχωράμε, φτάνουμε σ' ένα στον Φλοίσβο, μπαίνει στο πάρκινγκ και μόλις σταματάει της λέω "Δεν το αφήνουμε καλύτερα να πάμε στο ξενοδοχείο;". Παραδόξως δέχεται και πηγαίνουμε (μου έβαλε και χέρι να μην καπνίζω στο αυτοκίνητο της), ανεβαίνω πρώτος, στέλνω sms και ανεβαίνει. Αρχίζουμε τα προκαταρκτικά και ξεκινούν οι μαλακίες: "Δεν κάνω πίπες", μη αυτό, μη το άλλο. Η γκόμενα ήθελε να κάνεις τα πάντα για να την ευχαριστήσεις και τίποτα για να σ' ευχαριστήσει. Με τα πολλά και στα πρόθυρα καυγά, την βάζω να καθίσει πάνω μου για να χουφτώνω και βυζάρες ("απαλά όμως, ε;") και λίγο μετά την χύνω
φορώντας καπότα. ΦΡΙΚΑΡΕΙ, πετάγεται, ουρλιάζει και πάει αμέσως στο μπάνιο, λες και την έχυσα με υδροχλωρικό οξύ! Βγαίνει, ντύνεται, μου λέει ότι δεν έπρεπε να χύσω μέσα της, την στέλνω στο διάολο και φεύγει.
Το χειρότερο γαμήσι της ζωής μου. :S :S :S
ΥΓ: Την έχω διαγράψει από φίλη αλλά συνεχίζει να μου στέλνει ΡΜ ότι βγήκε και πηδήχτηκε άγρια, ότι θα φύγει ΣΚ για να πηδηχτεί κτλ