House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Σε στούντιο με τρανς για να είναι οκ και το νούμερο στο πατούμενοτυπε πηγαινε ενα στουντιο και ασε στη τσατσα το κουτι με τα παπουτσια
Σε στούντιο με τρανς για να είναι οκ και το νούμερο στο πατούμενοτυπε πηγαινε ενα στουντιο και ασε στη τσατσα το κουτι με τα παπουτσια
Φανταζομαι πως θα εχει η κατασταση το 2014 τυπε...
ο λονγκντικ(ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΑΡΑ Ο ΤΥΠΟΣ) ακόμα θα ρωταει στην ημερησια ενημερωση αν εχουμε δει τη στελιτσα
Πανμεγιστε μαθαμε τελικα αν βρομανε τα ριμποκ του τυπου??
φοβερος τυπος
εχει μια αδυναμια στις φλαμανδες τι να κανουμε
τυπε αν τα φορεσε στις διακοπες δεν θα βρωμανε?Πανμεγιστε μαθαμε τελικα αν βρομανε τα ριμποκ του τυπου??
α εχει βαλει στις διακοπες περνω πισω την προσφορα που ειχα δοση και ξεκιναω στα 15 γιουροτυπε αν τα φορεσε στις διακοπες δεν θα βρωμανε?
Παιδια δεν μπορω να τα δωσω κατω απο 40 γιατι ειναι ολοκαινουρια, εχω και την αποδειξη που γραφει "65 ευρω" απο το καταστημα της Reebok. Βασικα εχω ενα κολλημα με το νουμερο, θελω να μου ειναι τελειως εφαρμοστο στο ποδι και επειδη αυτα μου ηταν λιγο ευρυχωρα οταν τα φορεσα πηγα ξανα στο μαγαζι και πηρα το μισο νουμερο πιο κατω (το 45 δηλαδη). Αυτα που πουλαω τα φορεσα εξω μια φορα μονο αλλα διστασα να τα παω για αλλαγη γιατι η σολα απο κατω εχει ενα αυτοκολλητακι που ειχε πατηθει και σκεφτηκα οτι δεν θα μου τα αλλαζαν. Τελος παντων, τα παπουτσια ειναι τελειως καινουρια, ειναι ευκαιρια τα 40 ευρω αν ειναι το νουμερο σας.
Τύπε αν και φοράω 49 ψήνομαι να τα πάρω γιατί εισαι ένας μικρός θεουλης...τόσο γέλιο δεν εχω κάνει 4 χρόνια εδω μέσα...να 'σαι καλά.
Βασικά εαν ψήνεσαι δωστα στον Λιλα, γουστάρει τα άσπρα...θα πηγαίνουν με το νυφικό του..
Τύπε αν και φοράω 49 ψήνομαι να τα πάρω γιατί εισαι ένας μικρός θεουλης...τόσο γέλιο δεν εχω κάνει 4 χρόνια εδω μέσα...να 'σαι καλά.
Βασικά εαν ψήνεσαι δωστα στον Λιλα, γουστάρει τα άσπρα...θα πηγαίνουν με το νυφικό του..
Τυπε πως παει με τα πατουμενα?Τα εδωκες???
πικερ τι γινεται με τα παπουτσια?τα δωσες?