Νέα

Καινούρια Παπούτσια Reebok No 45,5 Τιμή 40 Ευρώ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αυριο τα πακεταρω και τα στελνω Χαλκιδικη σε ενα παιδι που τα θελει.  :uzi:

Επισκέπτης
Τα παπουτσια πουληθηκαν στην τιμη των 25 ευρω... Καλοριζικα φιλε! Ευχαριστω ολους τους συναγωνιστες για το χαβαλε, ειχε πλακα.  :cheesy:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
οχι ρε πικερ
ειρθε το παληκαρι ο κουβανος και ελεγα να του τα κανουμε δωρο για το καλως ορισες

Επισκέπτης
Παιδια δεν μπορω να τα δωσω κατω απο 40 γιατι ειναι ολοκαινουρια, εχω και την αποδειξη που γραφει "65 ευρω" απο το καταστημα της Reebok. Βασικα εχω ενα κολλημα με το νουμερο, θελω να μου ειναι τελειως εφαρμοστο στο ποδι και επειδη αυτα μου ηταν λιγο ευρυχωρα οταν τα φορεσα πηγα ξανα στο μαγαζι και πηρα το μισο νουμερο πιο κατω (το 45 δηλαδη). Αυτα που πουλαω τα φορεσα εξω μια φορα μονο αλλα διστασα να τα παω για αλλαγη γιατι η σολα απο κατω εχει ενα αυτοκολλητακι που ειχε πατηθει και σκεφτηκα οτι δεν θα μου τα αλλαζαν. Τελος παντων, τα παπουτσια ειναι τελειως καινουρια, ειναι ευκαιρια τα 40 ευρω αν ειναι το νουμερο σας.
ρε πικερ πολύ μεγαλο παιδι εχεις για το υψος σου

Επισκέπτης
Απο τις 8/7 παιδευεσαι να πουλησεις ενα ζευγαρι παπουτσια για 40 ευρω...
Και τρως και τοσο δουλεμα απο τον καθενα εδω κι οπου αλλου εχεις βαλει την αγγελια σου
Κατανοητο το οτι μπορει να εχεις αναγκες που ισως δεν μπορουμε να φανταστουμε...
Η σε εχει πιασει ο εγωισμος του οτι την πατησες στο νουμερο και δεν θες να χασεις πολλα

ΦΙΛΙΚΑ θα σου πω οτι τα 30 ευρω αν δεν ειναι δουλεμα απο τον συναγωνιστη παραπανω ειναι καλη προσφορα και εισαι λαθος που δεν την δεχεσαι..... ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!

ΟΜΩΣ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΓΙΑ 40 ΕΥΡΩ ?????

[glow=red,2,300]ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΧΑΡΙΣΕ ΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ !!!![/glow]
:erection:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Νώντα τι θυμάσαι ρε τύπε; Το εισιτήριο τελικά το είχα πουλήσει σε έναν τύπο αφού είχα στηθεί έξω από τη θύρα 4 στη Λεωφόρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom