Επισκέπτης
Τυπε, αυτος ουτε αερομαχια στο Atari δεν εχει παιξει.ησουν εκει; σε γλεντουσαν οι δικοι μας; γιατι αεροσκαφος με Ελληνικα χρωματα δεν υπαρχει πιθατοτητα να πετουσες
Τυπε, αυτος ουτε αερομαχια στο Atari δεν εχει παιξει.ησουν εκει; σε γλεντουσαν οι δικοι μας; γιατι αεροσκαφος με Ελληνικα χρωματα δεν υπαρχει πιθατοτητα να πετουσες
αστικοι μυθοι τυπεΤυπε, αυτος ουτε αερομαχια στο Atari δεν εχει παιξει.
ησουν εκει; σε γλεντουσαν οι δικοι μας; γιατι αεροσκαφος με Ελληνικα χρωματα δεν υπαρχει πιθατοτητα να πετουσες
και ρεαλιστης αλλα και σημιτικος δικε μουαπλά ρεαλιστής ..
Α να γεια σου..
Φόβος και τρόμος τα 104 λέμε![]()
Άσε που ήσαν και υβριδικά. Μ'ένα φουλάρισμα Άδανα και πίσω![]()
![]()
εμενα ο μεγαλος μου ο αδερφος τον γαμαει τον δικο σου
Γαμω τον παοκ!Δε σε χαλασε η πουτσα απο την Τριπολη σημερα???Την γευτηκες καλα???αχχαχαχαχαξέρεις πολλά?
Πίστεψε με you know shit… δεν ξέρεις τίποτε … εγώ είμαι αυτός εδώ μέσα που τα ξέρει όλα… για αυτό shut up και προσκύνα τον μεγάλο ΠΑΟΚ!![]()
λατρευω το χολιγουντ τα ντονατς διαιτης και το νιπ τακ.ευχαριστω την γερμανοφιλη πινεζα που τα αναγνωρισε ολα αυτα.τυπε αλλα λεει το defencenet.![]()
![]()
Ο αδερφος σου ειναι γιος του αδερφου μου...αρα........do the math...εμενα ο μεγαλος μου ο αδερφος τον γαμαει τον δικο σου
αυτο λενε οτι το εχει κανει ο θαλασσας.αστικοι μυθοι τυπε
οπως ο ουκας που περασε τουρκια και εκοψε τα αυτια τουρκων κομμαντο
και ο ιλαρχος που ειχε στρεψει τα αρματα προς τουρκια και πηρε τηλ στο γες και ειπε πειτε μου μονο το οκ
υπαρχουν και απτην αλλη μερια παντως
αυτο το εχει κανει ο ντολφ στο παγκοσμιο στρατιωτη τυπεαυτο λενε οτι το εχει κανει ο θαλασσας.
κ αυτο ο μουντανεας επιλαρχος μου στην αυλωνα παλικαρι απο τα λιγα με την καλη εννοια επισης αυτος λεγεται οτι την επεσαν σε ενα φανταρο του στον εβρο σε ενα μαγαζι κ φορτωσε τα σταγερ με φανταρους κ ξεκωλιασαν τομαγαζιαστικοι μυθοι τυπε
οπως ο ουκας που περασε τουρκια και εκοψε τα αυτια τουρκων κομμαντο
και ο επιλαρχος που ειχε στρεψει τα αρματα προς τουρκια και πηρε τηλ στο γες και ειπε πειτε μου μονο το οκ
υπαρχουν και απτην αλλη μερια παντως
τυπε μου...αυτο το εχει κανει ο ντολφ στο παγκοσμιο στρατιωτη τυπε
![]()
αυτο λενε οτι το εχει κανει ο θαλασσας.
το καινουριο τυπε day of reckoning για τον πουτσοαυτο το εχει κανει ο ντολφ στο παγκοσμιο στρατιωτη τυπε
![]()