Νέα

Και ομως υπαρχουν μεγαλυτεροι Πυρφοροι απο τους Ελληνες......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γιὰ νὰ λέμε καὶ τοῦ στραβοῦ τὸ δίκιο, τοὺς ξελάσπωσαν Ἰσάακ καὶ Σολωμοῦ, καὶ βέβαια τώρα τὸ ΕΛΑΜ.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
γελάνε και τα βότσαλα.

μικρε..εκτος εαν εισαι ανθελληνας κυπριος

μην σου τυχει και σενα καμοια τρελη φαση κυπριας.....εκει να σε δω τι θα κανεις...απο το πληκτρολογιο δεν περναει η μαγκια

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Οι Κύπριοι όλοι τους, μα όλοι τους, με απόδειξη και το ποσοστό στο δημοψήφισμα για Ένωση,

ήταν και το έδειχναν ότι ήταν Έλληνες.

Είχαν πάρει μέρος και στους Βαλκανικούς Πολέμους και στο Έπος του '40.

Μέχρι την στιγμή που τους πουλήσαμε στεγνά το '74 (ψηφίζοντας κατόπιν τον "εθνάρχη" για πρωθυπουργό μάλιστα, συλλογικά αποδεχθήκαμε την ευθύνη για τα καμώματά του),

οπότε και να μην νιώθουν πλέον αγάπη για την Ελλάδα, τους κατανοώ, αλλά δεν τους δικαιολογώ.

Και μην ξεχνάμε: Κύπριος ειναι επαγγελματική ιδιότητα, όχι εθνικότητα.

Οι φίλοι μας οι Άγγλοι, πριν 200 χρόνια αρνήθηκαν στον Καποδίστρια την παραχώρηση του νησιού, δυο εβδομάδες πριν δολοφονηθεί (...),

πριν 100 χρόνια το έδιναν στον Κων/νο Ά με αντάλλαγμα να γίνει σύμμαχός του (...),

και τα πράγματα πήραν την χειρότερη τροπή στο τέλος.

Πάντως αν έκανες τύπε νηματοθέτη τον κόπο να ανοίξεις ολόκληρο θρεντ για να αποδείξεις κάτι άλλο εθνολογικό αντί για την πυρφορίαση, με βρίσκεις αντίθετο...

harisharistou

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
μικρε..εκτος εαν εισαι ανθελληνας κυπριος

μην σου τυχει και σενα καμοια τρελη φαση κυπριας.....εκει να σε δω τι θα κανεις...απο το πληκτρολογιο δεν περναει η μαγκια

μεγάλε, καταρχάς το τι θεωρείται "ανθέλληνας" και τι όχι, ειναι πολύ υποκειμενικό. Δεν με νοιάζει η άποψη σου για το πως κατατάσσεις κάποιον στους "ανθέλληνες", αλλά όπως και να το κάνεις, σίγουρα θα βρεις και πάρα πολλούς έλληνες "ανθέλληνες". Και φυσικά υπάρχουν και κύπριοι "ανθέλληνες". Και λοιπόν; Σημαίνει κάτι;
Κατά δεύτερο, το "γελάνε και τα βότσαλα" δεν πήγαινε για το τι σου ειπε η κύπρια και πως το εξέλαβες (δες σημείο ένα ξανά) αλλά οι "πολιτικές αναλύσεις" σου. Ο φίλος ass_kavlos ανάφερε μερικά, πολύ σημαντικά όμως, πολιτικά σωστά γεγονότα. Να μην μιλήσουμε για το κούρεμα που εγινε στην Κύπρο το 2013 που έγινε επειδή η Κύπρος ήταν πολύ εκτεθειμένη στις Ελληνικές τράπεζες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
οι κυπριοι γενικως δεν βλεπονται εξ ου κι οι ωραιες-λιγες-κυπραιες τους εχουν στο κλασιμο γενικως..ψαχνονταν παλιοτερα πολυ με ελληνες,ειδικα σαν φοιτητριες στην ελλαδα,αλλα κ στην κυπρο πολλοι ελδικαροι παντρευτηκαν κυπραιες ωραιες κ με φραγκα... ;)
οι κυπριοι οπως καθε αντρες μειωμενης εμφανισης κ ευκαταστατοι οπως ηταν προ ΕΕ η πλειοψηφια τα εχωναν χοντρα σε οτι τσικαρο τους εδινε σημασια.. :grin:
τους τοποθετω στην κορυφη της πυρφοριας παγκοσμιως..ακολουθουμε εμεις, κ σε αποσταση ανασας οι γειτονες ιταλοι  :headbang:

Δεν ισχύει αυτό που λες. Πέρσι ήμουν Κύπρο. Μία χαρά είναι εμφανισιακά οι Κύπριοι και σπάνια βλέπεις Κύπρια που να μην είναι μουνί ή να είναι απεριποίητη.

barkaroutsos70

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Αμερικάνοι, παντρέυονται συνήθως μιά χοντρή πρίν τα 30

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
μεγάλε, καταρχάς το τι θεωρείται "ανθέλληνας" και τι όχι, ειναι πολύ υποκειμενικό. Δεν με νοιάζει η άποψη σου για το πως κατατάσσεις κάποιον στους "ανθέλληνες", αλλά όπως και να το κάνεις, σίγουρα θα βρεις και πάρα πολλούς έλληνες "ανθέλληνες". Και φυσικά υπάρχουν και κύπριοι "ανθέλληνες". Και λοιπόν; Σημαίνει κάτι;
Κατά δεύτερο, το "γελάνε και τα βότσαλα" δεν πήγαινε για το τι σου ειπε η κύπρια και πως το εξέλαβες (δες σημείο ένα ξανά) αλλά οι "πολιτικές αναλύσεις" σου. Ο φίλος ass_kavlos ανάφερε μερικά, πολύ σημαντικά όμως, πολιτικά σωστά γεγονότα. Να μην μιλήσουμε για το κούρεμα που εγινε στην Κύπρο το 2013 που έγινε επειδή η Κύπρος ήταν πολύ εκτεθειμένη στις Ελληνικές τράπεζες.

για το μυστικο κονδυλι που πληρωνουμε απο το 74 εως τωρα σε εσας λογω του σκατογερου καραμανλη....δεν αναφερθηκες? περιεργο

επεισης

οταν συναντας κυπριους ειται στην ελλαδα ειται κυπρο ειται εξωτερικο...ξερεις τι λενε για εμας τους ελληνες ?(διασταυρωμενο απο πολλους ελληνες)

καλα παθατε και φτωχηνατε...ψοφιστε στην πεινα.....χεστηκαμε με τα οποια παθη σας...θα μας ξεπληρωνετε το κυπριακο μεχρι την δευτερα παρουσια
εμεις γιναμε και θα γινομαστε πλουσιοι λογω του 74

Ο ΑΝΘΕΛΛΥΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ

υγ¨μην ξεχναμε τον κλεμενο εθνικο υμνο μας που χρησιμοποιειται απο εσας τοσο σαν κρατος σας..οσο και στον ΟΗΕ

σαφετστατη παραβιαση του οηε προς την ελλαδα..που δυστυχως εχει περασει στο ντουκου

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δεν ισχύει αυτό που λες. Πέρσι ήμουν Κύπρο. Μία χαρά είναι εμφανισιακά οι Κύπριοι και σπάνια βλέπεις Κύπρια που να μην είναι μουνί ή να είναι απεριποίητη.
δεν θα κανω καληστεια ανδρων
γενικα οι κυπριοι ειναι αρκετα πιο  κοντοι,εγω με 1.89 αισθανομουν πανυψηλος,επισης  πολυ τριχωτοι,πολλοι  με αραβικα χαρακτηριστηκα κ ειδικα οι 30 πλας,το μεγαλυτερο μπσοοστο  ευσωμοι,με κοιλια ,εκτος την λεμεσο που ο κοσμος ειναι πιο φιτ γενικα
οι γκομενες λογω ευμαρειας ξοδευαν αρκετα για την περιποιηση τους κ δινουν το μαξιμουμ στην εικονα τους,σαφως υπερτερουν των ανδρων,εχει ομως πολλες στρουμπουλες.μουναρες υπαρχουν νεαρες πλεον πολλες λογω μικτων γαμων με αγγλιδες ρωσσιδες η ειναι κ πολλες απο ξενα ζευγαρια γενημενες εκει..β γενια
σαφως ειναι πολυ πιο συμπαθεις ομως απο τις ελληνιδες!!
τωρα το θεμα ,οι κυπριοι η κυπραιοι οπως αυτοαποκαλουνται σε διακριση με τους ελλαδιτες ελληνες
,για μενα ειναι οτι οπως ειπα λογω κακης εμφανισης κ πιο παλιοτερα υψηλου μπατζετ ειναι οι τοπ πυρφοροι ανατ ευρωπης παντρευτηκαν κ χρυσωσαν οτι μπαζο γ-δ-ε διαλογης ρουμανα ουκρανη βουλγαρα τους εδωσε σημασια
αυτο δεν συζητιεται!!!! :hi:

harisharistou

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
για το μυστικο κονδυλι που πληρωνουμε απο το 74 εως τωρα σε εσας λογω του σκατογερου καραμανλη....δεν αναφερθηκες? περιεργο

επεισης

οταν συναντας κυπριους ειται στην ελλαδα ειται κυπρο ειται εξωτερικο...ξερεις τι λενε για εμας τους ελληνες ?(διασταυρωμενο απο πολλους ελληνες)

καλα παθατε και φτωχηνατε...ψοφιστε στην πεινα.....χεστηκαμε με τα οποια παθη σας...θα μας ξεπληρωνετε το κυπριακο μεχρι την δευτερα παρουσια
εμεις γιναμε και θα γινομαστε πλουσιοι λογω του 74

Ο ΑΝΘΕΛΛΥΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ

υγ¨μην ξεχναμε τον κλεμενο εθνικο υμνο μας που χρησιμοποιειται απο εσας τοσο σαν κρατος σας..οσο και στον ΟΗΕ

σαφετστατη παραβιαση του οηε προς την ελλαδα..που δυστυχως εχει περασει στο ντουκου

:2funny: :2funny:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

τρωτε εκβιαστικα τα χρηματα του ελληνικου λαου...και απο πανω μας εξυβριζετε

να ξερεις οτι ολα εχουν μια αρχη και ενα τελος

και στο κατω κατω της γραφης...θλιβομαι πως καταντησατε σαν παστα ανθρωπων...διοτι οι προγονοι σας ηταν νοτιοελλαδιτες....που να ηξεραν οι  αμοιροι πως θα κατεληγαν οι απογονοι τους...αν τους το ειχαν σφυριξει..θα ειχαν πιει κωνιο ολοι τους

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τρωτε εκβιαστικα τα χρηματα του ελληνικου λαου...και απο πανω μας εξυβριζετε

να ξερεις οτι ολα εχουν μια αρχη και ενα τελος
οι παλιοι κυπραιοι πολλες φορες με ειχαν συγκινησει με την καλωσυνη ανθρωπια κ τα αγνα συναισθηματα τους..τους βγαζω το καπελο.. :hi:
οι νεοιτεροι ειδικα οι νεοπλουτοι ειναι κατα μεγαλο ποσοστο μια αηδιαστικη μιξη γιαπι(αποτυχημενου πλεον) κ ανατολικοοευρωπαιου νεοπλουτου ,που καπνιζει σαν μαλ..ας σισα ξαπλωτος στα καφε κ μιλαει για αμαξια σκαφη κλπ.. :grin:
τωρα με την  περετερω φτωχοποιηση λογω  της ΕΕ νομιζω θα στρωσουν αρκετα και οι νεοτεροι.. ;)
οπως κι οι βλακο-νεοελληνες επισης... ;)

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Oι μεγαλυτεροι πυρφόροι ειναι οι αμερικανοι και ιταλοι απο ότι εχω δει εγω.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Γαλλοι εχω ακουσει επισης

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ακολουθουν σε αποσταση αναπνοης τους Κυπριους..απλα ειναι λιγο πιο μαγκες κ περπατημενοι ,οι ιταλοι..οι αμερικλανοι δεν μπορουν να κριθουν..ειναι εν γενη ο πιο ηλιθιος πολιτισμενος λαος του πλανητη...δεν αντεχουν σε κριτικη σε οτιδηποτε
αν δεν ηταν η εδρα του σιωνισμου εκει θα ειχαν γινει ζιμπαμπουε...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ακολουθουν σε αποσταση αναπνοης τους Κυπριους..απλα ειναι λιγο πιο μαγκες κ περπατημενοι ,οι ιταλοι..οι αμερικλανοι δεν μπορουν να κριθουν..ειναι εν γενη ο πιο ηλιθιος πολιτισμενος λαος του πλανητη...δεν αντεχουν σε κριτικη σε οτιδηποτε
αν δεν ηταν η εδρα του σιωνισμου εκει θα ειχαν γινει ζιμπαμπουε...
ειναι το αιμα τους τετοιο λες....? Εγω νομιζω οτι τους εμαθαν ετσι περισσοτερο...πιστευεις σε σιωνισμουςη μας δουλευεις?

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
ειναι το αιμα τους τετοιο λες....? Εγω νομιζω οτι τους εμαθαν ετσι περισσοτερο...πιστευεις σε σιωνισμουςη μας δουλευεις?
Τυπε μου ο balkan εχει δικαιο. Αν οι πολυεθνικες, και διαφορες τράπεζες (Goldman Sachs κτλ) δεν χρησιμοποιουσαν την Αμερικη (το ΝΑΤΟ συγκεκριμενα σαν μακρυ χερι) ουδεις ουτε θα κατουρουσε πανω στην αμερικη.
Anyhow , οι αμερικανοι περα απο ηλιθιοι ειναι και πιρφοροι στο βαθμο να χρυσωνουν μια γκομενα απλα επειδη εχει ωραιο χαμογελο  :jerking:
Δεν ειναι ευνοημενοι γεωγραφικα να επισκεπτονται τις ανατολικες οπως εμεις πχ μπορουμε να δωσουμε 200-300 ευρα να παμε ρουμανια-ουκρανια-ρωσια κτλ.
Αυτοι βρισκονται μισο πλανητη μακρια.

Οι Ιταλοι ειναι λιμαρια και θυματα της ιδίας πουτσας τους, με την εννοια οτι το δειχνουν αυτο πολυ απροκάλυπτα και οι ανατολικες ξενερωνουν με τετοιους πειναλες.
Οι Γάλλοι εχουν μια πυρφοριαση λουλουδική που επισης δεν ειναι αρεστη.

Γενικα απο όλους τους πυρφορους παγκοσμιως, ο έλληνας ειναι ο ποιο brutal αναλογικα, γιαυτο και εχει αναλογικα παλι το τονιζω, ποιο πολυ περαση στις ξενες.

Η μαλακια γαρ τωρα, ειναι οτι με την ξεφτιλα που εχουμε υποστεί στο οικονομικο, σε αρκετες γκομενες δινεται η εντυπωση οτι η Ελλαδα εχει μετατραπει σε υποσαχάρια Αφρικη  :S

Εχω δει τεραστεια διαφορα σε αντιμετωπιση απο διαφορες γκομενες σε ενα time span ας πουμε 2012-2016.
Πιστευω θα το εχετε παρατηρησει και εσεις.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796

Οι Ιταλοι μακράν οι πιο σιχαμένοι πυρφόροι οι οποίοι πέφτουν γονατιστοί και παρακαλάνε για ένα γλωσσόφιλο απο μια γκόμενα..

Οι Ιταλίδες το παίζουν ντίβες απέναντί τους, δε του κάθονται και οι Ιταλοί οπου βρεθούν κι όπου σταθούν πυρφορίζουν ανελέτητα..

Κουβέντα που είχα με Ιταλό οταν μου μίλαγε για τις γυναίκες στη χώρα του νόμιζα οτι άκουγα για ελλεινίδες.. τα ίδια και χειρότερα.

Αλλά ειναι μουνάρες οι άτιμες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom