Επισκέπτης
Γιὰ νὰ λέμε καὶ τοῦ στραβοῦ τὸ δίκιο, τοὺς ξελάσπωσαν Ἰσάακ καὶ Σολωμοῦ, καὶ βέβαια τώρα τὸ ΕΛΑΜ.
γελάνε και τα βότσαλα.
μικρε..εκτος εαν εισαι ανθελληνας κυπριος
μην σου τυχει και σενα καμοια τρελη φαση κυπριας.....εκει να σε δω τι θα κανεις...απο το πληκτρολογιο δεν περναει η μαγκια
οι κυπριοι γενικως δεν βλεπονται εξ ου κι οι ωραιες-λιγες-κυπραιες τους εχουν στο κλασιμο γενικως..ψαχνονταν παλιοτερα πολυ με ελληνες,ειδικα σαν φοιτητριες στην ελλαδα,αλλα κ στην κυπρο πολλοι ελδικαροι παντρευτηκαν κυπραιες ωραιες κ με φραγκα... ;)
οι κυπριοι οπως καθε αντρες μειωμενης εμφανισης κ ευκαταστατοι οπως ηταν προ ΕΕ η πλειοψηφια τα εχωναν χοντρα σε οτι τσικαρο τους εδινε σημασια..
τους τοποθετω στην κορυφη της πυρφοριας παγκοσμιως..ακολουθουμε εμεις, κ σε αποσταση ανασας οι γειτονες ιταλοι
μεγάλε, καταρχάς το τι θεωρείται "ανθέλληνας" και τι όχι, ειναι πολύ υποκειμενικό. Δεν με νοιάζει η άποψη σου για το πως κατατάσσεις κάποιον στους "ανθέλληνες", αλλά όπως και να το κάνεις, σίγουρα θα βρεις και πάρα πολλούς έλληνες "ανθέλληνες". Και φυσικά υπάρχουν και κύπριοι "ανθέλληνες". Και λοιπόν; Σημαίνει κάτι;
Κατά δεύτερο, το "γελάνε και τα βότσαλα" δεν πήγαινε για το τι σου ειπε η κύπρια και πως το εξέλαβες (δες σημείο ένα ξανά) αλλά οι "πολιτικές αναλύσεις" σου. Ο φίλος ass_kavlos ανάφερε μερικά, πολύ σημαντικά όμως, πολιτικά σωστά γεγονότα. Να μην μιλήσουμε για το κούρεμα που εγινε στην Κύπρο το 2013 που έγινε επειδή η Κύπρος ήταν πολύ εκτεθειμένη στις Ελληνικές τράπεζες.
δεν θα κανω καληστεια ανδρωνΔεν ισχύει αυτό που λες. Πέρσι ήμουν Κύπρο. Μία χαρά είναι εμφανισιακά οι Κύπριοι και σπάνια βλέπεις Κύπρια που να μην είναι μουνί ή να είναι απεριποίητη.
για το μυστικο κονδυλι που πληρωνουμε απο το 74 εως τωρα σε εσας λογω του σκατογερου καραμανλη....δεν αναφερθηκες? περιεργο
επεισης
οταν συναντας κυπριους ειται στην ελλαδα ειται κυπρο ειται εξωτερικο...ξερεις τι λενε για εμας τους ελληνες ?(διασταυρωμενο απο πολλους ελληνες)
καλα παθατε και φτωχηνατε...ψοφιστε στην πεινα.....χεστηκαμε με τα οποια παθη σας...θα μας ξεπληρωνετε το κυπριακο μεχρι την δευτερα παρουσια
εμεις γιναμε και θα γινομαστε πλουσιοι λογω του 74
Ο ΑΝΘΕΛΛΥΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ
υγ¨μην ξεχναμε τον κλεμενο εθνικο υμνο μας που χρησιμοποιειται απο εσας τοσο σαν κρατος σας..οσο και στον ΟΗΕ
σαφετστατη παραβιαση του οηε προς την ελλαδα..που δυστυχως εχει περασει στο ντουκου
οι παλιοι κυπραιοι πολλες φορες με ειχαν συγκινησει με την καλωσυνη ανθρωπια κ τα αγνα συναισθηματα τους..τους βγαζω το καπελο..τρωτε εκβιαστικα τα χρηματα του ελληνικου λαου...και απο πανω μας εξυβριζετε
να ξερεις οτι ολα εχουν μια αρχη και ενα τελος
ακολουθουν σε αποσταση αναπνοης τους Κυπριους..απλα ειναι λιγο πιο μαγκες κ περπατημενοι ,οι ιταλοι..οι αμερικλανοι δεν μπορουν να κριθουν..ειναι εν γενη ο πιο ηλιθιος πολιτισμενος λαος του πλανητη...δεν αντεχουν σε κριτικη σε οτιδηποτεOι μεγαλυτεροι πυρφόροι ειναι οι αμερικανοι και ιταλοι απο ότι εχω δει εγω.
ειναι το αιμα τους τετοιο λες....? Εγω νομιζω οτι τους εμαθαν ετσι περισσοτερο...πιστευεις σε σιωνισμουςη μας δουλευεις?ακολουθουν σε αποσταση αναπνοης τους Κυπριους..απλα ειναι λιγο πιο μαγκες κ περπατημενοι ,οι ιταλοι..οι αμερικλανοι δεν μπορουν να κριθουν..ειναι εν γενη ο πιο ηλιθιος πολιτισμενος λαος του πλανητη...δεν αντεχουν σε κριτικη σε οτιδηποτε
αν δεν ηταν η εδρα του σιωνισμου εκει θα ειχαν γινει ζιμπαμπουε...
Τυπε μου ο balkan εχει δικαιο. Αν οι πολυεθνικες, και διαφορες τράπεζες (Goldman Sachs κτλ) δεν χρησιμοποιουσαν την Αμερικη (το ΝΑΤΟ συγκεκριμενα σαν μακρυ χερι) ουδεις ουτε θα κατουρουσε πανω στην αμερικη.ειναι το αιμα τους τετοιο λες....? Εγω νομιζω οτι τους εμαθαν ετσι περισσοτερο...πιστευεις σε σιωνισμουςη μας δουλευεις?
Oι μεγαλυτεροι πυρφόροι ειναι οι αμερικανοι και ιταλοι απο ότι εχω δει εγω.
Oι μεγαλυτεροι πυρφόροι ειναι οι αμερικανοι και ιταλοι απο ότι εχω δει εγω.