noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Ναι καλα, κούνα το κεφαλι σου. Δεν ντρεπεστε να γραφετε τετοια? Λιγη ντροπη επιτελους. Νισαφι.Και μας πείραξε ο μπάφος, που τον πίνεις και μετά από 2 ωρίτσες είσαι όπως ήσουν και πριν.
χαλαρωσε κι εσυ,δεν ειναι εγκλημα ο μπαφος.Ναι καλα, κούνα το κεφαλι σου. Δεν ντρεπεστε να γραφετε τετοια? Λιγη ντροπη επιτελους. Νισαφι.
χαλαρωσε κι εσυ,δεν ειναι εγκλημα ο μπαφος.
Σωστος.Ο μπάφος φαίνεται σε ναρκωτεστ ακομα και 30 μέρες μετά την χρήση.
Οποτε δεν φτάνουν δυο ωρίτσες για να καθαρίσεις![]()
Αμα πινεις γαλατακι φευγει ποιο γρηγοραΟ μπάφος φαίνεται σε ναρκωτεστ ακομα και 30 μέρες μετά την χρήση.
Οποτε δεν φτάνουν δυο ωρίτσες για να καθαρίσεις![]()
Αμα πινεις γαλατακι φευγει ποιο γρηγορα![]()
Φανταζομαι δεν θα λες τετοια αστεια στο αυτοφωρο αν σε πιασουν να οδηγεις 30 μερες μετα τη χρηση και το τεστ δειξει θετικο.Αμα πινεις γαλατακι φευγει ποιο γρηγορα![]()
Εγω ειμαι καθαρος αλεξη, αλλοι μου το ειπαν..τωρα κατα ποσο ισχυει δεν ξερωΦανταζομαι δεν θα λες τετοια αστεια στο αυτοφωρο αν σε πιασουν να οδηγεις 30 μερες μετα τη χρηση και το τεστ δειξει θετικο.
Α, και εαν προξενησεις ατυχημα η ασφαλιστική δεν πληρωνει. Θα ξηλωθεις.
Οσο κι αν χτυπιεσαι οτι εσυ "ενιωθες καλα" και οτι το "χορταρακι" ειναι πιο αθωο απο το αλκοολ (το οποιο σε μια μερα δεν ανιχνευεται καθολου).
Σκασε, μπετοβλακα, οικοδομικο υλικο...Από κόκα έχει πεθάνει κανένας?
Καθαρίζεις και σε δυο μερούλες, απο άποψη ναρκωτεστ τουλάχιστον..
E καλα, ολες οι κολοβές αλεπούδες συμφωνα με τον μυθο, παρακινουν και οσες εχουν ουρά να την κοψουν...Εγω ειμαι καθαρος αλεξη, αλλοι μου το ειπαν..τωρα κατα ποσο ισχυει δεν ξερω![]()
Σκασε, μπετοβλακα, οικοδομικο υλικο...
E καλα, ολες οι κολοβές αλεπούδες συμφωνα με τον μυθο, παρακινουν και οσες εχουν ουρά να την κοψουν...
Επειδεις σου ειπα δεν γνωριζα και πολλα για την περιπτωση του και οταν παλιοτερα μιλουσαμε με φαινοταν για νορμαλ και οχι για κανα τζανκι, μαλλον και απο κατι μνμ που διαβασα στο τειχο του στο φβ απο φιλους του.. ηθελε και το πηγε προς τ εκει..τεσπα, μπορει και να κανω λαθος.Ενα τζάνκι κοστίζει 700 ευρώ επίδομα για aids συν 700-1000 ευρώ για αντιρετροική θεραπεία.
Βάλε μεθαδόνες αλλα πολλα΄για ένα καμμενο χαρτί που έβγαλε τα ματάκια του με τα χεράκια του
RIP