Νέα

Και όμως θα γίνει: Γιορτή Κάνναβης στο Σύνταγμα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα salonikios21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 421
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπερ η κατα της νομιμοποιησης της κανναβης

• Υπέρ

Ψήφοι: 79 59,8%
  • Κατά

Ψήφοι: 30 22,7%
  • Δεν μ' ενδιαφερει.

Ψήφοι: 23 17,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    132

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Κριτικές λαλάκι, υπογραφή, και avatar, σημειώσατε 0 (μηδέν).

Zero.  :dunno:

Για δες καλύτερα , βλήμα άσκαυλε .
Τα είδες όλα τα ποστ ;

Εχω γράψει πολλές κριτικές .
Απλά τα τελευταία 2 χρόνια , οι πουτάνες είναι ίδιες .
Σχεδόν τίποτα νέο.

Εσύ ρε βλήμα άσκαυλε, μπορείς να παραθέσεις
ποστ παλιό , με κριτική ;

Εγώ έχω ποστάρει κριτική για Ρενάτα, Ιλόνα,
Βαλέρια, Ξένια, Αννα παράξενη, Γιάννα,
Πολωνέζα στο Φωκαίας 25 ,Χριστίνα LCD κτλ.
προ διετίας

Φέτος , ελάχιστες κριτικές, αφού δεν υπάρχει υλικό.

Εσύ ρε τρόμπα ,άσκαυλε , για πες μια κριτική .
Όλο ποστάρεις από το πρωϊ έως το βράδι.
Πότε δουλεύεις ρε αργόσχολε ;

Αντε ρε παραπέρα !  :2funny: :2funny:

Κανείς δεν ενδιαφέρεται για σένα , ένα βαρετό φιλολογακι είσαι
μουχλιασμένο !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τράβα τωρα να πιεις το χαμομηλάκι σου, μπούμπη.

Όσο για τα αβατάρ και την υπογραφή,
αυτά ειναι χωρίς σημασία .

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Φέτος , ελάχιστες κριτικές

Φέτος , φουλ της μαλακίας...  :jerking:

Όσο για τα αβατάρ και την υπογραφή,
αυτά ειναι χωρίς σημασία .

Πώς κατέληξες στο συμπέρασμα αυτό, υπαρχηγέ του Τρόλλ;  :idiot:

Άχρωμος. Άοσμος. Ανυπόληπτος.

Κριτική που να λέει βάρδια, ώρα, μέρος, κοπέλα. Είσαι υπαρκτό πρόσωπο, ή τρολλάρεις ασύστολα;  :rolleyes:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Τι λες ρε ασσ καβλε ή άσκαυλε , γκάϊντα - γκάϊνταρε !  :2funny: :2funny:

10272720_10205825953871498_1579320438780118620_o.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

Φιλολογάκο , κωλοτρίβεσαι σε όλους , αλλά δεν βρίσκεις γαμιά ,είσαι
ένα πουστράκι που πάσχει από μοναξιά ! :effemine:   :2funny: :2funny:

Γεμίζεις με μπαρούφες το σάϊτ , βλακώδη σχόλια
για τα οποία κανείς δεν ενδιαφέρεται .

Πίνεις μπάφο , και είσαι γνωστό χασικλάκι !  :2funny: :2funny:

Θα πας από τους πρώτους στο Συνταγμα , να βρεις γαμιά
μέσα στους χασίκλες, αλλά όσο και μαστουρωμένοι να είναι
δύσκολα θα σε προτιμήσουν , αφού είσαι ένα ανιαρό, βαρετό ,
αδιαφορο φιλολογάκι ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ασσ καβλος = μπάφος , μπούφος !  :2funny: :2funny:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Τι λες ρε ασσ καβλε ή άσκαυλε , γκάϊντα - γκάϊνταρε !  :2funny: :2funny:

10272720_10205825953871498_1579320438780118620_o.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

Φιλολογάκο , κωλοτρίβεσαι σε όλους , αλλά δεν βρίσκεις γαμιά ,είσαι
ένα πουστράκι που πάσχει από μοναξιά ! :effemine:   :2funny: :2funny:

Γεμίζεις με μπαρούφες το σάϊτ , βλακώδη σχόλια
για τα οποία κανείς δεν ενδιαφέρεται .

Πίνεις μπάφο , και είσαι γνωστό χασικλάκι !  :2funny: :2funny:

Θα πας από τους πρώτους στο Συνταγμα , να βρεις γαμιά
μέσα στους χασίκλες, αλλά όσο και μαστουρωμένοι να είναι
δύσκολα θα σε προτιμήσουν , αφού είσαι ένα ανιαρό, βαρετό ,
αδιαφορο φιλολογάκι ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ασσ καβλος = μπάφος , μπούφος !  :2funny: :2funny:

Απορώ τί μπορεί να σου πούλησαν οι Ολλανδοί...  :think:

Μήπως ήταν κάτι άλλο; Πάντως ό,τι και να ήταν η βλάβη είναι μόνιμη.

Αλλά πες μας, κατά φαντασίαν χασικλή:

η περιέργειά σου,

μήπως σε οδήγησε στο να δοκιμάσεις και άλλες ουσίες;  :)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ασσ -λουγκρίτσα , με το νικ Ασσ καβλος ,  απεγνωσμένα ψάχνεις 

για να βρεις παρέα ! :2funny: :2funny:

Από την  Επαρχία ήρθες φιλολογάκο, και το μόνο
που ασχολείσαι είναι ...ο Μπόλντεμορτ !  :2funny: :2funny: :2funny:

Ασσ καβλος ο επαρχιώτης , Ασσ καβλος , Ασσ σκατόβλαχος ! :2funny: :2funny:

Θα πας χασικλάκι , στο Σύνταγμα να πιείς μπάφο

αλλά πάλι θα μείνεις μόνο σου ,αφού είσαι βαρετό , ανιαρό
και πληκτικό φιλολογάκι !

Πάλι με το Μπόλντεμορτ θα ασχολοηθείς ,
τίποτα άλλο δεν έχεις να κάνεις !  :2funny: :2funny:

Βαρετέ  πισωγλέντη !  :tired:    :2funny:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ασσ -λουγκρίτσα , με το νικ Ασσ καβλος ,  απεγνωσμένα ψάχνεις 

για να βρεις παρέα ! :2funny: :2funny:

Από την  Επαρχία ήρθες φιλολογάκο, και το μόνο
που ασχολείσαι είναι ...ο Μπόλντεμορτ !  :2funny: :2funny: :2funny:

Ασσ καβλος ο επαρχιώτης , Ασσ καβλος , Ασσ σκατόβλαχος ! :2funny: :2funny:

Θα πας χασικλάκι , στο Σύνταγμα να πιείς μπάφο

αλλά πάλι θα μείνεις μόνο σου ,αφού είσαι βαρετό , ανιαρό
και πληκτικό φιλολογάκι !

Πάλι με το Μπόλντεμορτ θα ασχολοηθείς ,
τίποτα άλλο δεν έχεις να κάνεις !  :2funny: :2funny:

Βαρετέ   πισωγλέντη !  :tired:    :2funny:

Πώς και δεν αποφασίσατε να γνωριστείτε και από κοντά μιας και είσαι

υποΤρολλαγός του Τρόλλδεμορτ;

Θα έχετε και πολλά να πείτε μεταξύ σας εναντίον μου... :s&m_3:

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ρε φιλε δεν καταλαβαινεις οτι αλλο ειναι το δικαιωμα για ζωη και ελευθερια, και αλλο για αρρωστημενες πραξεις.Εκει ξεφευγει η καταστασει και ειναι απλα θεμα χρονου μετα να γινουμε ζουγκλα. :)

Ρε μαλάκες, βάζετε δίπλα δίπλα το χόρτο με τι; Με την ηρωίνη και την κόκα; Γιατί όταν λες για αρρωστημένες πράξεις αναφερόμενος αρνητικά προς το χόρτο μάλλον τα μπερδεύεις τα πράματα. Γαμώ την τηλεόραση και τις μαλακίες που ακούτε και τις πιστεύετε.
Μακάρι να κάναν όλοι χόρτο αντί να καπνίζουν κανονικό τσιγάρο και μακάρι οι αλκοολικοί να ήταν stoners.
Έχεις ακούσει-δει κανέναν να πεθαίνει από χόρτο; Όχι.
Από υπερκατανάλωση αλκοολ ή εξαιτίας του χρόνιου καπνίσματος (καρδιαγγειακά και καρκίνους αλλά και κυρώσεις ύπατος εξαιτίας του αλκοολ) όμως έχεις ακούσει. Επίσης
πόσα τροχαία γίνται εξαιτίας του αλκοολ, πόσα σπίτια κλείνουν εξαιτίας μιας μάνας αλκοολικής ή ενός πατέρα.
Και μας πείραξε ο μπάφος, που τον πίνεις και μετά από 2 ωρίτσες είσαι όπως ήσουν και πριν.
Τουλάχιστον αν θες να μιλάς για κάτι ή να το κατακρίνεις δοκίμασε το πρώτα.
Δεν υπάρχει επιστημονική έρευνα που να αποδεικνύει ότι το χόρτο είναι χημικά εθιστικό πρώτον.
Δεύτερον αυτός που έχει κάνει χόρτο ΔΕΝ τον καταλαβαίνεις εαν δεν μιλήσεις μαζί του. Δεν θα τον δεις να κοιμάται σε πεζοδρόμια, ούτε θα τον δεις να κάνει φασαρίες. Δεν θα τον δεις να σπάει πράματα, ούτε θα τον δεις να χτυπιέται σαν πρεζάκι. Θα γελάει λίγο σαν μαλάκας με το παραμικρό, θα χάνει λίγο τα λόγια του, δεν θα θυμάται τι του είπες πριν 5 δευτερόλεπτα και όταν τον πρωτοβαρέσει το THC θα ιδρώσει λίγο α και θα πεινάσει ΠΩΠΩ μαλάκα τι κοινωνική ταραχή!!!!!!!!!
Σε θέματα υγείας το χόρτο είναι πιο υγιεινό τόσο από το αλκοολ όσο και από το κανονικό τσιγάρο.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ρε μαλάκες, βάζετε δίπλα δίπλα το χόρτο με τι; Με την ηρωίνη και την κόκα; Γιατί όταν λες για αρρωστημένες πράξεις αναφερόμενος αρνητικά προς το χόρτο μάλλον τα μπερδεύεις τα πράματα. Γαμώ την τηλεόραση και τις μαλακίες που ακούτε και τις πιστεύετε.
Μακάρι να κάναν όλοι χόρτο αντί να καπνίζουν κανονικό τσιγάρο και μακάρι οι αλκοολικοί να ήταν stoners.
Από υπερκατανάλωση αλκοολ ή εξαιτίας του χρόνιου καπνίσματος (καρδιαγγειακά και καρκίνους αλλά και κυρώσεις ύπατος εξαιτίας του αλκοολ) όμως έχεις ακούσει. Επίσης
πόσα τροχαία γίνται εξαιτίας του αλκοολ, πόσα σπίτια κλείνουν εξαιτίας μιας μάνας αλκοολικής ή ενός πατέρα.
Και μας πείραξε ο μπάφος, που τον πίνεις και μετά από 2 ωρίτσες είσαι όπως ήσουν και πριν.
Δεν υπάρχει επιστημονική έρευνα που να αποδεικνύει ότι το χόρτο είναι χημικά εθιστικό πρώτον.
Δεύτερον αυτός που έχει κάνει χόρτο ΔΕΝ τον καταλαβαίνεις εαν δεν μιλήσεις μαζί του. Δεν θα τον δεις να κοιμάται σε πεζοδρόμια, ούτε θα τον δεις να κάνει φασαρίες. Δεν θα τον δεις να σπάει πράματα, ούτε θα τον δεις να χτυπιέται σαν πρεζάκι. Θα γελάει λίγο σαν μαλάκας με το παραμικρό, θα χάνει λίγο τα λόγια του, δεν θα θυμάται τι του είπες πριν 5 δευτερόλεπτα και όταν τον πρωτοβαρέσει το THC θα ιδρώσει λίγο α και θα πεινάσει ΠΩΠΩ μαλάκα τι κοινωνική ταραχή!!!!!!!!!
Σε θέματα υγείας το χόρτο είναι πιο υγιεινό τόσο από το αλκοολ όσο και από το κανονικό τσιγάρο.
:thumbsup:

Μαλλον ο τυπος θα ειδε τη ζουγκλα που επικρατει στις πολιτειες της Αμερικης, τον Καναδα, την Ευρωπη που νομιμοποιηθηκε ή που εχουν νομιμο το φαρμακευτικο χρονια τωρα, γι'αυτο μιλαει για αρρωστημενα πραματα. :jerking: Εδω δες πραματα, μα να μειωνονται δραματικα οι θανατοι απο νομιμα οπιουχα παυσιπονα και να χανουν λεφτα και δουλεια ετσι οι φαρμακευτικες, το DEA και τα καρτελ? Καταστροφη! States with medical cannabis laws had a 24.8% lower mean annual opioid overdose mortality rate (95% CI, −37.5% to −9.5%; P = .003) compared with states without medical cannabis laws.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τα παιδακια που κοροϊδευουν τη φαρμακευτικη κανναβη παραπανω στην πραγματικοτητα κοροϊδευουν αυτο το παιδακι.

:coffee:

Με κάνεις να γίνω κάφρος τέτοια μέρα, αλλά άμα σνιφάρει μια γραμμη θα αρχίσει να κάνει τούμπες

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Με κάνεις να γίνω κάφρος τέτοια μέρα, αλλά άμα σνιφάρει μια γραμμη θα αρχίσει να κάνει τούμπες
Οχι τυπε, αυτο που γραφεις δεν ειναι καφριλα, ηλιθιοτητα ειναι. Δε μπορει να διαβασες το αρθρο μεσα σε τεσσερα λεπτα, να γκουγκλαρες αυτα που αναφερει για τα οποια ειναι προφανες οτι δεν εχεις την παραμικρη ιδεα, και να απαντησες. Οποτε απαντας κοροϊδευοντας το παραπανω παιδακι και τους γονεις του απο απλη, πηχτη ηλιθιοτητα. Καμια σχεση με καρφριλα.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Οχι τυπε, αυτο που γραφεις δεν ειναι καφριλα, ηλιθιοτητα ειναι. Δε μπορει να διαβασες το αρθρο μεσα σε τεσσερα λεπτα, να γκουγκλαρες αυτα που αναφερει για τα οποια ειναι προφανες οτι δεν εχεις την παραμικρη ιδεα, και να απαντησες. Οποτε απαντας κοροϊδευοντας το παραπανω παιδακι και τους γονεις του απο απλη, πηχτη ηλιθιοτητα. Καμια σχεση με καρφριλα.

Προτιμώ να κοροιδεύω παρά να εκμεταλλεύομαι τον πονο και την δυστυχια κάποιου προκειμένου να δώσω μία επίφαση νομιμότητας σε κάτι παράνομο που γουστάρω να κάνω.
Κάνε όσους μπάφους γουστάρεις χωρίς να ψάχνεις άλλοθι μέσα από τον πόνο άτυχων ανθρώπων

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Προτιμώ να κοροιδεύω παρά να εκμεταλλεύομαι τον πονο και την δυστυχια κάποιου προκειμένου να δώσω μία επίφαση νομιμότητας σε κάτι παράνομο που γουστάρω να κάνω.
Κάνε όσους μπάφους γουστάρεις χωρίς να ψάχνεις άλλοθι μέσα από τον πόνο άτυχων ανθρώπων
Παραδεχεσαι λοιπον οτι δε το διαβασες και απλα κοροϊδευεις το παιδακι και τους γονεις του επειδη πρωτον εισαι απιστευτα ηλιθιος και δευτερον επειδη εχεις κοντρα μαζι μου. Τραγικος. Μαθε λοιπον, ηλιθιε, οτι δεν "κανω μπαφους" γιατι πολυ απλα δε μου αρεσει/δε μου ταιριαζει/δε μου κανει ο "μπαφος", ειδικα αυτο που εχουμε Ελλαδα. Οταν νομιμοποιηθει και δοκιμασω το ποιοτικα ελεγχομενο και οργανικο, (και το ακομα πιο υποσχομενο ελαιο) θα ξαναενημερωσω. Διαβασε λοιπον τιποτα απο οσα ανεβαζω, μπορει μια μερα να καταλαβεις τι σου γινεται και να μην εισαι ο ορισμος του ηλιθιου και αμορφωτου. Σκεψου αυτη την ομορφη προοπτικη. Ολα ειναι δυνατα στο συγχρονο κοσμο με το θαυμα του ιντερνετ. :thumbsup:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Παραδεχεσαι λοιπον οτι δε το διαβασες και απλα κοροϊδευεις το παιδακι και τους γονεις του επειδη πρωτον εισαι απιστευτα ηλιθιος και δευτερον επειδη εχεις κοντρα μαζι μου. Τραγικος. Μαθε λοιπον, ηλιθιε, οτι δεν "κανω μπαφους" γιατι πολυ απλα δε μου αρεσει/δε μου ταιριαζει/δε μου κανει ο "μπαφος", ειδικα αυτο που εχουμε Ελλαδα. Οταν νομιμοποιηθει και δοκιμασω το ποιοτικα ελεγχομενο και οργανικο, (και το ακομα πιο υποσχομενο ελαιο) θα ξαναενημερωσω. Διαβασε λοιπον τιποτα απο οσα ανεβαζω, μπορει μια μερα να καταλαβεις τι σου γινεται και να μην εισαι ο ορισμος του ηλιθιου και αμορφωτου. Σκεψου αυτη την ομορφη προοπτικη. Ολα ειναι δυνατα στο συγχρονο κοσμο με το θαυμα του ιντερνετ. :thumbsup:

Τόσα θέματα εδώ μέσα και εσύ γράφεις μόνο σε 2-3 που έχουν αντικείμενο με κατι που μπορείς να επισυνάψεις ''πηγές''.
Δεν μπορείς να εκφέρεις κάποια γνώμη που να μην βασίζεται σε άπειρα γκουγκλαρίσματα?
Να σου θυμίσω ότι είναι ένα σάιτ διασκέδασης.
Παριστάνεις τον σπουδαίο τύπε?
Τόσο μίζερη είναι η ζωή σου?

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Τυπε μπερδευτικες λιγο,για την κτηνοβασια μιλουσα εγω και οχι για το χορτο και τα ποιο σκληρα ναρκωτικα!  ;)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Σε πειράζει πολύ ο ελληνικός μπάφος, έλα παραδέξου το :s&m_1:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τόσα θέματα εδώ μέσα και εσύ γράφεις μόνο σε 2-3 που έχουν αντικείμενο με κατι που μπορείς να επισυνάψεις ''πηγές''.
Δεν μπορείς να εκφέρεις κάποια γνώμη που να μην βασίζεται σε άπειρα γκουγκλαρίσματα?
Να σου θυμίσω ότι είναι ένα σάιτ διασκέδασης.
Παριστάνεις τον σπουδαίο τύπε?
Τόσο μίζερη είναι η ζωή σου?
Ο,τι γραφεται εδω μεσα γνωμη ειναι βρε απροσαρμοστο. Απλα καποιες γνωμες σαν τις δικες μου βασιζονται σε πραγματικα γεγονοτα με τις πηγες τους (που τοσο μισεις, γιατι αραγε...) και καποιες σαν τις δικες σου βασιζονται σε φαντασιες, οπως κανουν ολα τα παιζακια της (πνευματικης) ηλικιας σου. Τωρα μου εγινε και κατακριτεο οταν καποιος δε γραφει φαντασιες, αλλα μιλαει με πηγες και γεγονοτα??? :jerking: Σορρυ τυπε, ποτε δεν υπηρξα αμορφωτος και ηλιθιος, ετσι μιλαω εγω. Μονο εξεδρα λοιπον κατα τα αλλα? Μαθε να μη μιλας αν δεν εχεις ιδεα, θα σε ευνοησει πολυ στο μελλον.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ο,τι γραφεται εδω μεσα γνωμη ειναι βρε απροσαρμοστο. Απλα καποιες γνωμες σαν τις δικες μου βασιζονται σε πραγματικα γεγονοτα με τις πηγες τους (που τοσο μισεις, γιατι αραγε...) και καποιες σαν τις δικες σου βασιζονται σε φαντασιες, οπως κανουν ολα τα παιζακια της (πνευματικης) ηλικιας σου. Τωρα μου εγινε και κατακριτεο οταν καποιος δε γραφει φαντασιες, αλλα μιλαει με πηγες και γεγονοτα??? :jerking: Σορρυ τυπε, ποτε δεν υπηρξα αμορφωτος και ηλιθιος, ετσι μιλαω εγω. Μονο εξεδρα λοιπον κατα τα αλλα? Μαθε να μη μιλας αν δεν εχεις ιδεα, θα σε ευνοησει πολυ στο μελλον.

Ρε βαρετέ μονοθεματικέ έλα στο νήμα των παράνομων εξτρα να φας την τραμπουκα που σου αρμόζει.
Σε σάιτ για μπουρδελα είσαι ψωνάρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom