Νέα

Και όμως θα γίνει: Γιορτή Κάνναβης στο Σύνταγμα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα salonikios21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 421
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπερ η κατα της νομιμοποιησης της κανναβης

• Υπέρ

Ψήφοι: 79 59,8%
  • Κατά

Ψήφοι: 30 22,7%
  • Δεν μ' ενδιαφερει.

Ψήφοι: 23 17,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    132

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.474
Πόντοι
506

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
δεν ξέρω αν το χόρτο είναι κακό η καλό, ξέρω μόνο ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στο σώμα του...
και δεν υπάρχει ποιο χυδαία-ταλιμπανίστικη μορφή βίας από το να ανακατεύετε κάποιος στην πρωσοπιπή ζωή του άλλου και να έχει και άποψη για αυτή

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.474
Πόντοι
506
δεν ξέρω αν το χόρτο είναι κακό η καλό, ξέρω μόνο ότι καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στον σώμα του...
και δεν υπάρχει ποιο χυδαία-ταλιμπανίστικη μορφή βίας από το να ανακατεύετε κάποιος στην πρωσοπιπή ζωή του άλλου και να έχει και άποψη για αυτή
α γεια σου

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
δεν ξέρω αν το χόρτο είναι κακό η καλό, ξέρω μόνο ότι καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στον σώμα του...
Λαθος κανεις τυπε, σε μια κοινωνια ζουμε ολοι μας και με καποιους κανονες ωστε να μπορουμε να συνυπαρχουμε, τα αρρωστημε θελω καποιον αλλων ανθρωπων δεν ανηκουν σε αυτη την κοινωνια, αν θελει να γ@μηθει με ζωα ελευθερα να παρει τα βουνα και να το κανει...δικο του θεμα δεν μπορει ομως να ζει και να το κανει διπλα μας. :)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Δυστυχώς δεν υπάρχει ενημέρωση στη χώρα μας και αυτές οι συγκεντρώσεις δεν οφελούν σε τίποτα.
Και λιγα λες... Εχω παει σε μολις μια τετοια "συγκεντρωση", ηταν εντελως της πουτσας και σηκωθηκα κι εφυγα. Λιγοτερο απ'οτι σε αδειο στριπ εκατσα. :cheesy: Απλα αυτο το θρεντ εχουμε να γραφουμε για "ναρκωτικα" καμια μαλακια να περνα η ωρα. :hi:

Αυτά που ακούω ή διαβάζω ότι απ' το χόρτο περνάς στα πιο σκληρά είναι για τον πούτσο...αηδίες...τα χω πάρει όλα κι έκανα τις επιλογές μου, έβαλα τα όριά μου, τα πρέπει και τους χρόνους μου. Κι όποιος δεν μπορεί να το κάνει στον εαυτό του, δεν του φταίνε οι υπόλοιποι ούτε το καημένο το χόρτο που μένει ακάπνιστο  :grin:
Και γιατι εκανες τις επιλογες σου και εβαλες τα όριά σου??? Γιατι ησουν ενημερωμενος απο αντικειμενικες πηγες για το τι θα αντιμετωπισεις, οχι απο fear tactics, δαιμονοποιηση και απο τη γιαγια σου. :hi: Φαντασου να γινοταν το απλο αυριο και να εβαζαν ενα μαθημα διαπεδαγωγησης περι ναρκωτικων στα σχολεια με αντικειμενικες αποψεις και στατιστικες. Επανασταση θα γινοταν. Εδω το ιδιο θα γινοταν αν εβαζαν παρομοιου επιπεδου μαθημα σεξουαλικης διαπεδαγωγησης. Καπου αναμεσα σε Βουλγαρια και Αιγυπτο το επίπεδό μας. Ακριβως οπως η γεωγραφια μας.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αυτο ισχυει και στην ομοφυλοφυλια εαν τους δωσεις ισα δικαιωματα δεν θα αργησουν μετα να βγουν στην επιφανεια και ολοι αυτοι οι αρρωστοι ανθρωποι που κανουν διαφορα αισχη σε παιδια και ζωα και μετα να ζητησουν και αυτοι τα δικαιωματα που νομιζουν οτι θα εχουν. :S
Του γαμησες και ψοφησε. :jerking: Τι να λεει αραγε για σενα το οτι δε διακρινεις καμια διαφορα στη συνειδηση, νοημοσυνη και διανοητικη ικανοτητα συγκαταθεσης, αυτοδιαθεση και απαιτηση δικαιωματων απο την κοινωνια αναμεσα σε εναν ενηλικα ανθρωπο και σε ενα ζωο ή παιδι? Πολλα!!

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Λαθος κανεις τυπε, σε μια κοινωνια ζουμε ολοι μας και με καποιους κανονες ωστε να μπορουμε να συνυπαρχουμε, τα αρρωστημε θελω καποιον αλλων ανθρωπων δεν ανηκουν σε αυτη την κοινωνια, αν θελει να γ@μηθει με ζωα ελευθερα να παρει τα βουνα και να το κανει...δικο του θεμα δεν μπορει ομως να ζει και να το κανει διπλα μας. :)

σε κάθε δημοκρατικό σοβαρό πολιτισμό ο καθένας έχει δικαίομα να κάνει ότι θέλει αρκεί να μην βλάπτει τον άλλο
φυσικά.. ας βγάλουν νόμο να μην οδηγεί κάποιος μαστουρωμένος, το τι κάνει στο σπίτι του είναι δικό του θέμα
τα ζώα άλλοι τα τρώνε άλλοι τα γαμάνε,αφού δεν τα γαμάνε μπροστά μου πρόβλημα τους τι κάνουν σπίτι τους
φαντάζεσαι να γινόταν νόμοι τα θέλω των ηλιθίων στο χυτίριο στη θεατρική παράσταση.. θα καίγαν ανθρώπους στην πυρά πάλι

μετριέσαι ποιο μάγκας και έξυπνος από τον πλούσιο και ισχυρόολλανδό και γερμανό φτωχέ και ασύμαντε έλληνα ? ;)
(ρητορικό δεν απευθύνομαι σε σένα)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
σε τελική το θέμα είναι ηλίθιο..
όποιος θέλει να την πιεί θα το κάνει είτε νόμιμα είτε παράνομα άσχετα με τους νόμους των χαρτογιακάδων  :P

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Του γαμησες και ψοφησε. :jerking: Τι να λεει αραγε για σενα το οτι δε διακρινεις καμια διαφορα στη συνειδηση, νοημοσυνη και διανοητικη ικανοτητα συγκαταθεσης, αυτοδιαθεση και απαιτηση δικαιωματων απο την κοινωνια αναμεσα σε εναν ενηλικα ανθρωπο και σε ενα ζωο ή παιδι? Πολλα!!
Εγω θα σε λεγα να κοψεις για λιγο το χορτο γιατι σε χαλαει, και να μας πεις απο που το ψωνιζεις γιατι φαινεται καλο, ασχετα αν δεν το αντεχεις...χαχαχα (χουμορ κανουμε ετσι) :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
σε κάθε δημοκρατικό σοβαρό πολιτισμό ο καθένας έχει δικαίομα να κάνει ότι θέλει αρκεί να μην βλάπτει τον άλλο
φυσικά.. ας βγάλουν νόμο να μην οδηγεί κάποιος μαστουρωμένος, το τι κάνει στο σπίτι του είναι δικό του θέμα
τα ζώα άλλοι τα τρώνε άλλοι τα γαμάνε,αφού δεν τα γαμάνε μπροστά μου πρόβλημα τους τι κάνουν σπίτι τους
φαντάζεσαι να γινόταν νόμοι τα θέλω των ηλιθίων στο χυτίριο στη θεατρική παράσταση.. θα καίγαν ανθρώπους στην πυρά πάλι

μετριέσαι ποιο μάγκας και έξυπνος από τον πλούσιο και ισχυρόολλανδό και γερμανό φτωχέ και ασύμαντε έλληνα ? ;)
(ρητορικό δεν απευθύνομαι σε σένα)
Ρε φιλε δεν καταλαβαινεις οτι αλλο ειναι το δικαιωμα για ζωη και ελευθερια, και αλλο για αρρωστημενες πραξεις.Εκει ξεφευγει η καταστασει και ειναι απλα θεμα χρονου μετα να γινουμε ζουγκλα. :)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Ρε φιλε δεν καταλαβαινεις οτι αλλο ειναι το δικαιωμα για ζωη και ελευθερια, και αλλο για αρρωστημενες πραξεις.Εκει ξεφευγει η καταστασει και ειναι απλα θεμα χρονου μετα να γινουμε ζουγκλα. :)

όταν οι ίδιοι οι "ηγέτες" των κρατών κατα κανόνα οργιάζουν με ντραγκια και όργια-ανωμαλίες (νόμιμες και παράνομες) το τι κάνουν οι πολίτες σε πείραξε για να μην γίνουμε ζούγκλα ?  :grin:

και όσο περισσότερες οι απαγορεύσεις τόσο περισσότερο άρρωστες οι κοινωνίες...
δες κίνα

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
όταν οι ίδιοι οι "ηγέτες" των κρατών κατα κανόνα οργιάζουν με ντραγκια και όργια-ανωμαλίες (νόμιμες και παράνομες) το τι κάνουν οι πολίτες σε πείραξε για να μην γίνουμε ζούγκλα ?  :grin:

και όσο περισσότερες οι απαγορεύσεις τόσο περισσότερο άρρωστες οι κοινωνίες...
δες κίνα
Το πας αλλου, εκει υπαρχουν αλλα ηθη και εθιμα και ειναι επιρεασμενη απο αυτα  ;) Εδω ετσι και δεν ειμασταν λιγο συντηριτικη, σαν λαος ειμαστε υπερβολικη και μετα η κινα μπροστα μας θα ηταν ενα τιποτα. :grin:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

μαν δεν χρειάζεται να απαντάς και στον κάθε άσχετο. αξία τους δίνεις άσε που έτσι κι αλλιώς τους ξεφτιλίζουμε μια χαρά στο τόπικ της ΧΑ.

ΥΓ: υπάρχει άλλο τόπικ για θέματα κάνναβης ρε, αυτό ήταν για το φεστιβάλ μόνο.  :woldman:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
μαν δεν χρειάζεται να απαντάς και στον κάθε άσχετο. αξία τους δίνεις άσε που έτσι κι αλλιώς τους ξεφτιλίζουμε μια χαρά στο τόπικ της ΧΑ.

ΥΓ: υπάρχει άλλο τόπικ για θέματα κάνναβης ρε, αυτό ήταν για το φεστιβάλ μόνο.  :woldman:
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια κ.ξυδη δεν με χαλαει να ακουω τετοια απο υπερμαχους των κτηνοφιλων!  :grin: αλλα αυτο με την χα παρτε το πισω δεν εχω καμια σχεση με αυτους. :)

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.219
Πόντοι
1.206
οπως ειπε κ ο taki-tsan δεν ειναι κακο να πινεις κανενα ρο στο που κ που, μισο καπνο μισο νταφου..

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
μαλιστα! ορισε μας τι εννοεις λεγοντας "δικαιωμα στην ελευθερια".....

αν μια πραξη σου αφορα τον εαυτο σου και δεν βλαπτει καποιον αλλον, ή ειναι μεταξυ εσενα κι ενος αλλου ελλογου ανθρωπου υπο καθεστως αμοιβαιας συνενεσης, δεν θα ήταν περιοριστικο για την ελευθερια σου αν σου απαγορευοταν να το πραξεις? σ αυτη τη περιπτωση δεν θεωρεις οτι θιγεται το δικαιωμα σου στην ελευθερια?

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια κ.ξυδη δεν με χαλαει να ακουω τετοια απο υπερμαχους των κτηνοφιλων:grin: αλλα αυτο με την χα παρτε το πισω δεν εχω καμια σχεση με αυτους. :)

:2funny: :2funny: :2funny:  :2funny:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.206
Πόντοι
506
Τ έγινε το ξανα διοργανώνουν? Αυτό είχε γίνει πέρυσι θα γίνει ξανά και φέτος? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom