Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Ουτε για τρολλ δεν κανεις. Παρε κανα μαθημα απο το λακι που το εχει σπουδασει...ναι και σ αυτους, δεν εχω προβλημα
Ουτε για τρολλ δεν κανεις. Παρε κανα μαθημα απο το λακι που το εχει σπουδασει...ναι και σ αυτους, δεν εχω προβλημα
Μ'αρεσεις γιατι μιλας με πηγες και μελετες ρε μπαγασα. Εισαι κι εσυ ευπροσδεκτος να δωσεις κανα μαθημα στο αποτυχημενο τρολλ παντως. Το εχεις.Δεν εχουμε προβλημα με τις ιδεες
Με τα βρωμερα και παθογονα κορμια των πρεζονιων εχουμε
Αν σε ληστεψει κάποιος στον δρομο
θα ειναι ή λαθρο ή πρεζακι
Και η εισοδος στην πρεζα περναει απο τον μπάφο
Οσα γνωστα πρεζακια εχω, ηταν μπαφακηδες απο το σχολειο
Ελάττωσε το, σε χαλάειΜ'αρεσεις γιατι μιλας με πηγες και μελετες ρε μπαγασα. Εισαι κι εσυ ευπροσδεκτος να δωσεις κανα μαθημα στο αποτυχημενο τρολλ παντως. Το εχεις.
Αλασκα, Κολοραντο, Ορεγκον, Ουασινγκτον. Φουλ νομιμοποιηση χρονια τωρα. Πιθανον νομιμοποιηση και σε Καλιφορνια σε λιγους μηνες. Ανυπολογιστες καταστροφες σε αυτες τις πολιτειες συμφωνα με τα πιθηκια που γραφουν παραπανω...Είμαι υπέρ. Δείτε το ντοκιμαντέρ του Vice για το Κολοράντο.
Πολλά τα οικονομικά οφέλη.
Εγώ έχω δοκιμάσει πριν 2 χρόνια στα γενέθλια μου και δεν
τρελάθηκα να πω την αλήθεια.
Μόνο καφές από ντρόγκια![]()
![]()
![]()
Αλασκα, Κολοραντο, Ορεγκον, Ουασινγκτον. Φουλ νομιμοποιηση χρονια τωρα. Πιθανον νομιμοποιηση και σε Καλιφορνια σε λιγους μηνες. Ανυπολογιστες καταστροφες σε αυτες τις πολιτειες συμφωνα με τα πιθηκια που γραφουν παραπανω...Για γελια και κλαματα τα παιδακια.
Ειδικα αυτο με την ιατρικη μαριχουανα. Κλασσικο συμπτωμα αμορφωτου πιθηκου να αντιτιθεται στην επιστημη οταν δε συναδει με τις προκαταληψεις του. Απαραδεκτο. Θα μεινω για παντα με την απορια πώς τετοια απιστευτα "μυαλα" λειτουργουν αποτελεσματικα εκει εξω...Kαλά αν πίνει η νοικοκυρά ένα γάρο στο σπίτι της (όπως έδειξε το ντοκιμαντέρ),
εμένα τι με πειράζει?
Αφού ελάχιστα άτομα είναι μανιώδεις καπνιστές και γι'αυτό προσπαθούν
να προσελκύσουν μεγαλύτερο κοινό.
Η΄ακόμα και ιατρική μαριχουάνα, τι με ενοχλεί εμένα? Το παρεμπόριο είναι
καλύτερο? Το πιο εύκολο είναι να βρεις μπάφο σήμερα. Η νομιμότητα
θα φέρει την καταστροφή?
Ειδικα αυτο με την ιατρικη μαριχουανα. Κλασσικο συμπτωμα αμορφωτου πιθηκου να αντιτιθεται στην επιστημη οταν δε συναδει με τις προκαταληψεις του. Απαραδεκτο. Θα μεινω για παντα με την απορια πώς τετοια απιστευτα "μυαλα" λειτουργουν αποτελεσματικα εκει εξω...
Απορεις κι εσυ? Μαλακια, εψαχνα καποιον να μου εξηγησει.Χαίρομαι που συμφωνούμε![]()
Ειδικα αυτο με την ιατρικη μαριχουανα. Κλασσικο συμπτωμα αμορφωτου πιθηκου να αντιτιθεται στην επιστημη οταν δε συναδει με τις προκαταληψεις του. Απαραδεκτο. Θα μεινω για παντα με την απορια πώς τετοια απιστευτα "μυαλα" λειτουργουν αποτελεσματικα εκει εξω...
Τυπε, γιατι επιμενεις? Το αμορφωτος πιθηκος ηταν απλα μια τυχαια προσβολη... Εσυ γιατι προσπαθεις να μας αποδειξεις με ποστ σαν το παραπανω οτι οντως εισαι αμορφωτος πιθηκος ομως? Θα κερδισεις κατι?Study Shows Heavy Adolescent Pot Use Permanently Lowers IQ
...
A study more than thirty years in the making found that smoking marijuana permanently lowers intelligence, or IQ. Frequent pot smokers (even those who had given up marijuana) tended to have deficits in memory, concentration, and overall IQ. The reduction in IQ for those who smoked pot heavily prior to age 18 was most pronounced: an average of eight points. An eight point reduction in IQ is enough to have a significant, negative impact upon your life. To put it into context, consider that individuals with an IQ of 110 have an average net worth of $71,000 and individuals with an IQ of 120 have an average net worth of $128,000. It looks like smoking pot can lower your tax bracket.
....
Tυπε μου, εγω δεν εχω καμια απορια για ατομα του συναφιού σου
Αν σκεφτουμε και οτι εσυ πινεις κατουρημένη αλμπάνα
ολα ερχονται στην θεση τους
Τοποθετησου ή ρουφα τ'αυγο σου, μουνακι.Οι 2 τελειωμένοι σε νέες περιπέτειες!!!!! Yeahhh bitches!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mιλησε και η τελειωμενη πουστραΟι 2 τελειωμένοι σε νέες περιπέτειες!!!!! Yeahhh bitches!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τουλαχιστον με τον αλλον, που σου βρωμαει επισης, βριζομαστε ανετα. Δεν ειναι κομπλεξικος να τα παρει προσωπικα και να αρχισει τις υστεριες. Οπως και οι περισσοτεροι που βριζομαι εδω μεσα. Τι να λεει αυτο για σενα αραγε?Συμφωνώ απολύτως και με τους δυο στους χαρακτηρισμούς!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Για τους μπάφους όμως δεν είπατε...Τελικά πρέπει να είναι νόμιμο ή οχι;Καιείναι φαρμακευτικό ή όχι; Σε χαζεύει ή όχι; Αυτά είναι τα σοβαρά!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για τους μπάφους όμως δεν είπατε...Τελικά πρέπει να είναι νόμιμο ή οχι;Καιείναι φαρμακευτικό ή όχι; Σε χαζεύει ή όχι; Αυτά είναι τα σοβαρά!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι. Μεγαλο μερος της κοινωνιας ειναι κατα της νομιμοποιησης και ως βαθια δημοκρατης το σεβαστηκε.Και δε μπυ λες ρε τζαμπο γιατι ο μεγάλος νταουλιερης δεν εκανε το χορτο νόμιμο απο την επομενη που εκλεχτηκε? αυτο θα μπορουσε να το κανει με ενα νομο κ ενα αρθρο.. Μηπως εχουν οφέλη και οι συριζαιοι απο τη διακίνηση?
Τουλαχιστον με τον αλλον, που σου βρωμαει επισης, βριζομαστε ανετα. Δεν ειναι κομπλεξικος να τα παρει προσωπικα και να αρχισει τις υστεριες. Οπως και οι περισσοτεροι που βριζομαι εδω μεσα. Τι να λεει αυτο για σενα αραγε?![]()
![]()
![]()