Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Τι είναι μοναξιά ??? Και πόσο κακή είναι στα αλήθεια η μοναξιά ???
Προσωπικά έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους, άντρες η γυναίκες που ενώ είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί αισθάνονται, δηλώνουν και ουσιαστικά πράγματι είναι … μόνοι.
Από την άλλη πλευρά είναι κάποιοι άνθρωποι στη ζωή μας που η συναναστροφή μαζί τους μας δίνει μια αίσθηση πληρότητας. Λες και κρατάνε ένα μαγικό ραβδάκι και χρησιμοποιώντας το, κάνουν ξεχωριστή τη ζωή μας χωρίς καν κάποιες φορές να είναι δίπλα μας.
Και είναι και κάποιοι άλλοι που λες και ρουφάνε σαν βαμπίρ όλη τη θετική μας ενέργεια και μας κάνουν να νιώθουμε αδύναμοι, ασήμαντοι μικροί και τελικά ...τόσο μόνοι.
----------------------
ΡΕ φιλε mindreader παντα βρισκεις φοβερα θεματα με τοσες πτυχες και ενδιαφερον.
μερικες αποψεις....
Σιγουρα στα 20 η ακομη στα 30 ειμαι σιγουρος δεν θα σκεφτοσουν ετσι,οπως το 90%....
μεγαλωνοντας ομως ολοι μας βλεπουμε το παραθυμι να γκρεμιζεται και εκτος τους δεσμους αιματος 9/10 ηταν ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ειναι μαλακια κοιτωντας πισω να σου μοιαζουν πολλα πραγματα ανουσια ψευτικα κτλ, ασχετα αν ειχαν πλακα εκεινη την χρονικη περιοδο.
τωρα πολλοι αλλαζουν τροπο ζωης π.χ ενας που δουλευει 18 ωρες η αλλος που εχει 4 μικρα παιδια δεν μπορει να ακολουθησει τον εργενη οπως παλιοτερα ο Α λογο χρονου ο Β ΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ,
ομως οποιος θελει θα σε ΒΡΕΙ εστω 1 φορα το μηνα ενα γ@@@@@ τηλεφωνο κατι.
το 95% στην ζωη μας ειτε μας αρεσει ειτε οχι ειναι ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ....για να βρεις το 5% θελει πολυ κοπο και κουραση.
Μπορει να εισαι με 10 ατομα και να αισθανεσαι μονος να κοιτας το ρολοι να φυγεις, εκτος αν στην παρεα παιζει κανα μουνι η ειναι επαγγελματικο ραντεβου οποτε κανεις την παπια.
Τωρα σε αυτους που ειναι ΒΑΜΠΙΡ....
μετα απο πολυ στοχασμο, τους εκανα περα η ακομη με καναν περα νομιζοντας οτι δεν ειμαι χρησιμος η οτι αλλο, αποτελεσμα βρηκα ΨΥΧΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ.
δεν γινεται χρονια να αισθανομαι σαν ψυχολογος και λεω κ για μικρα προβληματα, τους ανθρωπους τους καταλαβαινεις οχι πως φερονται σε εσενα ΜΟΝΟ αλλα και στους αλλους γιατι αργα η γρηγορα θα ερθει η σειρα σου,π.χ δεν θα μπορουσα τωρα να κανω παρεα με εναν που θα ηταν απαισιος ΠΑΤΕΡΑΣ η με εναν που ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν θα πει μια καλη κουβεντα για καποιον...
παραδειγμα...
λεω ο minreader ειναι μαλακας νομιζει οτι ειναι ο γαμιας της υφηλιου, αλλα κατι θα εχει ΘΕΤΙΚΟ π.χ ειναι εντιμος,ειναι αληθινος,ειναι φιλοτιμος....
οι πιο πολλοι σχεδον ποτε οταν θα θαψουν καποιον ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ...
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ.
ΤΟ κακο με τα βαμπιρ ειναι οτι δεν ειναι ολοι ετσι π.χ θα σταθεις σε καποιον μια στιγμη οχι για ανταλλαγμα δεν ξερεις αν ποτε θα σε βοηθησει χωρις συμφερον....
9/.5/10 δεν θα γινει ετσι και βασικα θα ζηλεψει η θα χει κομπλεξ που βοηθησες και ξεπεσε σε εσενα.
αυτο ομως δεν θα πρεπει να σε αλλαξει σαν ανθρωπο απλα ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ και βαζεις ορια.
αλλωστε ολοι την πατανε ειτε στην δουλεια σε μια συμφωνια οπουδηποτε...
------------
το κακο ειναι να αναγκαστεις π.χ να παντρευτεις επειδη ετσι κανουν ολοι η για να εχεις επαφες(μην ξεχνας σαν εργενης παντα εισαι απειλη, ασχετα αν την γυναικα του αλλου ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΔΑ ΕΡΓΕΝΗΣ ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ 9 ΣΤΙΣ 10)....
---
ΜΟΝΟΙ ειμαστε παντα, απλα με μικρα διαλλειματα παρεας πεστα εξοδο,πεστα σεξ, κλ,κτλ..
μετα ο καθενας θελει κατι απο τον αλλον,σημερα προτιμω να ραξω για την παρτη μου παρα να παω καπου η να καλεσω καποια κ να εχω μια ανουσια φιλοσοφικη κουβεντα η να ακουν την οποια μαλακια...
οταν το εχεις κανει χρονια το χεις βαρεθει....σιχαθει-
--
μετα ρωτα αυτο...
ποιος ξερει καλυτερα τον εαυτο σου απο εσενα? κανεις-
ποιος θα καταλαβει παντα 100% αυτο που εχεις σαν σκεψη---κανεις---
ποιος θα καταβαλει μια φοβια σου....ελαχιστοι ασε που μπορει να φανει και αστειο..
--------------
απο την αλλη ζω ΣΑΝ ΑΣΚΗΤΗΣ μεσα στην πολη η χωριο δεν ειναι καλο, 24/7 παντα κατι θα μαθεις ΔΩΡΕΑΝ μεσα απο τις εμπειριες αλλων η εστω μια αποψη.
--
το συμπερασμα...και επιλογη...
κανω παρεα με ατομα που δεν θελουν σχεδον τιποτα απο μενα κ εγω απο αυτους...
και μου αλλαζουν την διαθεση παντα ΘΕΤΙΚΑ σε 1 λεπτο...
---
για μην πεφτει και κατηφεια ολαθελουν μια μιξη...
1-τους πιο κατω ---για να εκτιμας ΤΙ ΕΧΕΙΣ...
2-τους ιδιους για να προσπαθεις για καλυτερο
3-και τους καλυτερους για να μαθεις κατι χρησιμο...
-------------
το νοημα ειναι οσο μεγαλωνεις βλεπεις οτι ολα δεν ηταν οπως τα νομιζες εκεινη την στιγμη ασχετα αν εκεινη την στιγμη νομιζες οτι ηταν τελεια...
μεσα σε ολα αυτα πρεπει και ο καθενας να ψαχνει την ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ να μην θυμωνει σε εναν που τον πιεζει για το καλυτερο..γιατι πολυ απλα αυτος νοιαζεται και δεν χαιδευει αυτια-