Νέα

Και ερωτώ......Ποιά η θέσις μου;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Θεωρώ οτι μεγάλο μερίδιο ευθύνης εχει ο τυπάκος που κέρασε.

Θα έπρεπε να είχε καταλάβει με την πρώτη άρνηση. Κακώς επέμεινε. Σε τέτοια θέματα η επιμονή δεν αλλάζει κάτι. Και το να δώσεις τηλέφωνο, με το ζόρι κιόλας...τσ τσ τσ

Μερίδιο ευθύνης έχει και η Μουνίτσα. Δεν έπρεπε να δεχτεί το κέρασμα. Τι πα να πει να εισαι ευγενική. Θα κατέβεις για δήμαρχος και δε θες να δυσαρεστήσεις τους ψηφοφόρους σου; Και η κουβέντα μετά; Ε αφού πλήρωσαν τα παιδία, αγόρασαν και λίγο χρόνο συνομιλίας.

Εδω υπάρχει χάσμα επικοινωνιακό μεταξύ των 2 πλευρών.

Πάντως τις λίγες φορές (μετριώνται στα δάχτυλα και των 2 χεριών) που προσέγγισα γυναικα σε μπαρ, δεχόμουν την πρώτη άρνηση χωρίς πολλά πολλά και χωρίς παρακάλια. Όποιος παρακαλάει ειναι θύμα.

Επισκέπτης
Και στις τρεις γιατι? το καριολα το ειπα επειδη με ειπε ελλεηνιδα....για ανετρεξε λιγο στο αναλογο θρεντ να δεις τα κοσμητικα.....

εκτος αν εννοει οτι ειμαι μια καλη, συμπαθητικη, αγαθη, αγνη, καλοσυνατη, πτωχη πλην τιμια ελλεηνιδα....

μουνιτσα περνω το μερος σου κ σε υπερασπιζομαι,αλλα απαξ κ σου την εχουν πεσει ωραιοι που σου αρεσουν κ δεν εχεις κανει τιποτα....μαυρο φιδι που σε εφαγε...να κρυβεσαι  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βασικα συγγνωμη.......για να ειμαι ειλικρινης.....δεν μας την "επεσεαν" με την εννοια του λιγουρα και του καγκουρα........"κοπελια εισαι μονη αυτον τον καιρο" και τετοιες μλκιες που εχω κατα καιρους ακουσει....

μας κερασαν, καναμε συζητηση περι ανεμων και υδατων και στο τελος μας εδωσαν το τηλεφωνο τους......

γιαυτο αλλωστε και μιλησα για συμπαθητικα παιδια και ουχι τιποτα βλαμμενα.....

απλα ξαναλεω αυτο ηταν η αφορμη για ολην αυτη τη συζητηση

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16

Θα έπρεπε να είχε καταλάβει με την πρώτη άρνηση. Κακώς επέμεινε. Σε τέτοια θέματα η επιμονή δεν αλλάζει κάτι. Και το να δώσεις τηλέφωνο, με το ζίρι κιόλας...τσ τσ τσ

Μερίδιο ευθύνης έχει και η Μουνίτσα. Δεν έπρεπε να δεχτεί το κέρασμα. Τι πα να πει να εισαι ευγενική. Θα κατέβεις για δήμαρχος και δε θες να δυσαρεστήσεις τους ψηφοφόρους σου; Και η κουβέντα μετά; Ε αφού πλήρωσαν τα παιδία, αγόρασαν και λίγο χρόνο συνομιλίας.

Πάντως τις λίγες φορές (μετριώνται στα δάχτυλα και των 2 χεριών) που προσέγγισα γυναικα σε μπαρ, δεχόμουν την πρώτη άρνηση χωρίς πολλά πολλά και χωρίς παρακάλια. Όποιος παρακαλάει ειναι θύμα.

+1908
Α Ψ Ο Γ Ο Σ

strip

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εσυ βαλε κανα τσιροτο απο την παντοφλα που τρως απο την Ελεινιδα σου δικιγορε της πλακας

Ρε βλαμένο, με ρωσσίδες βγαίνω, αλλά με αυτά που λέτε ποτέ δε πρόκειται να γίνουν άνθρωποι οι περισσότερες ελλεινίδες, εσείς τις κάνετε έτσι.

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μουνιτσα περνω το μερος σου κ σε υπερασπιζομαι,αλλα απξ κ σου την εχουν πεσει ωραιοι που σου αρεσουν κ δεν εχεις κανει τιποτα....μαυρο φιδι που σε εφαγε...να κρυβεσαι  :2funny: :2funny: :2funny:

Τι λες παιδι μου? για χαζη με εχεις? χαχαχαχα

Επισκέπτης
Βασικα συγγνωμη.......για να ειμαι ειλικρινης.....δεν μας την "επεσεαν" με την εννοια του λιγουρα και του καγκουρα........"κοπελια εισαι μονη αυτον τον καιρο" και τετοιες μλκιες που εχω κατα καιρους ακουσει....

μας κερασαν, καναμε συζητηση περι ανεμων και υδατων και στο τελος μας εδωσαν το τηλεφωνο τους......

γιαυτο αλλωστε και μιλησα για συμπαθητικα παιδια και ουχι τιποτα βλαμμενα.....

απλα ξαναλεω αυτο ηταν η αφορμη για ολην αυτη τη συζητηση

Οπως εσυ λες για τα ορια τους που σας την επεσαν κτλ πως εσυ δενεις κομπο οτι σε κερασαν κτλ επειδη σονυ και καλα σας γουσταραν και οχι γιατι ηθελαν παρεα απλα?  :P :P :P :dancing:

Επισκέπτης
ασε ρε τωρα...απλα ειναι τα πραγματα,λιγη ευγενεια κι αν ο αλλος η η αλλη δεν  καταλαβαινει το κοβεις με τη μια...η πολλη αναλυση μας εφαγε...

Επισκέπτης
Ρε βλαμένο, με ρωσσίδες βγαίνω, αλλά με αυτά που λέτε ποτέ δε πρόκειται να γίνουν άνθρωποι οι περισσότερες ελλεινίδες, εσείς τις κάνετε έτσι.

Βλαμμενο να πας να πεις τον πατερα σου θρασυδειλο τυπακι...Τραβα τωρα στις Ρωσιδες σου και ασε εμας τους καμενους τυπακους να ασχολουμαστε με τις ελεινιδες εδω

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Εχω να πω ότι στη ζωη συχνα ,αλλα οχι παντα,τα πολλα λόγια ειναι φτώχια.Κεράσανε,σε δημόσιο χωρο είσαστε,καλα περνουσατε,καλως καμωμένο,που σας δώσαν τηλεφωνο κι ακόμα καλύτερο και πρωτιστως ευγενικό,που το πήρατε.Ειναι εντελώς αυτονόητο οτι ειναι καθαρά ΔΙΚΟ ΣΑΣ θεμα,το αν θα ανταποκριθειτε η όχι.Η φαση,που ηταν κοινωνικη και ευγενική και ευχάριστη και θα μπορουσε να εχει συμβει σε οποιοδηποτε πολιτισμενο μερος του πλανητη,ηταν πολυ φυσιολογικη.Δε βλεπω πραγματικα γιατι να αναρωτιέσαι "ποια ειναι η θέση σου"

FIlidonos Politis

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και μόνο που προβληματίστικε η μουνίτσα δείχνει σοβαρότητα χαρακτήρα, πόσες και πόσες γκόμενες  παίρνουν τηλέφωνα από κεραστές (γαμώ τις λέξεις) και χωρίς αιδώ τα πετάνε; εύγε

Επισκέπτης
Βλαμμενο να πας να πεις τον πατερα σου θρασυδειλο τυπακι...Τραβα τωρα στις Ρωσιδες σου και ασε εμας τους καμενους τυπακους να ασχολουμαστε με τις ελεινιδες εδω

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλα ρε συ εισαι φοβερος...πριν του λες τραβα στις ελληνιδες να ασχολουμαστε εμεις με τις ρωσσιδες κ τωρα του το λες αναποδα.... :2funny: :2funny: καλα δεν παιζεσαι  :2funny: :2funny: :2funny:

strip

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κόψε τις μαλακίες ανήλικο καυλάκι :2funny: γιατί θα ακούσεις για τη μαμά σου. Κάτσε και μάθε τίποτα από αυτούς που ασχολούνται και με ελληνίδες.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ΓΛΥΦΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΕΗΝΟΙ...

μπραβο μουνιτσα,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το θρεντ που ανοιξες..ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΣ(δεν το λεω ειρωνικα)

μετονομασε το τωρα σε: ΟΙ ΕΛΛΕΗΝΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ..

Επισκέπτης
Κόψε τις μαλακίες ανήλικο καυλάκι :2funny: γιατί θα ακούσεις για τη μαμά σου. Κάτσε και μάθε τίποτα από αυτούς που ασχολούνται και με ελληνίδες.

Παρε φορα και ελα με την οπισθεν μικροψωλη καραγκιοζη.Οσο για το αν ειμαι ανηλικο καυλακι τραβα ρωτα την μανα σου να στα πει απο πρωτο χερι.
Τι να μαθω μωρε καραγκιοζακι για τις Ελεινιδες?Εσυ με τα σκατα που εχεις στο κεφαλι σου και τις παπαριες που λες οχι με Ρωσιδες δεν βγαινεις αλλα ουτε με το πιο αγαμητο μπαζο Ελεινιδα.

Επισκέπτης
α καλα...μουνιλαααααααααα....χαλια στην πανορμου...

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Θα έπρεπε να είχε καταλάβει με την πρώτη άρνηση. Κακώς επέμεινε. Σε τέτοια θέματα η επιμονή δεν αλλάζει κάτι. Και το να δώσεις τηλέφωνο, με το ζίρι κιόλας...τσ τσ τσ

ρε ενφορσερ το ειπαμε και το ξαναειπαμε....το ποτο το δεχτηκα μετα απο καποια αλφα πιεση.....οκ δε μου εβαλε μαχαιρι στο λαιμο....δε με απειλησε....αλλα το ειπε 3-4 φορες.....και αφου το λες λοιπον οτι οχι ευχαριστω δεν ειναι απαραιτητο αυτο....και επιμενει......δηλαδη τι πρεπει να κανεις? ειλικρινα δεν καταλαβαινω την απαντηση σας.....
ρε παιδια συγγνωμη εγω το θεωρω τρομερη αγενεια αυτο το πραγμα.......οπως θεωρω αγενεια το να δεχτω ενα ποτο απο τη στιγμη που δεν ενδιαφερομαι.....οταν με φερνουν προ τετελεσμενου σχεδον ομως πως πρεπιε να αντιδρασω?

και γιατι μου τη λες που καναμε κουβεντα μετα? δεν δειξαμε ερωτικο ενδιαφερον....δεν κωλοτριφτηκαμε.....δεν τους χορεψαμε τιποτα τσιφτετελια πανω στα παπαρια τους....ελεος δηλαδη....που δουλευουμε συζηταγαμε και τετοια πραγματα...γενικων γνωσεων κατηγορια....

και παλι θεωρω τρομερη αγενεια απο τη στιγμη λοιπον που με κερασαν να κανω σα να μην τρεχει τιποτα να γυρισω την πλατη μου και να συνεχισω να χαζογελαω με τις φιλες μου.......δεν πρεπει να πω εστω δυο κουβεντες?

ε τα χτεσινα παιδια ηταν και συμπαθητικα οποτε γενικως μιλαγαμε....αλλα μεχρι εκει....δε σημαινει οτι κατι επρεπε να κανω παραπανω ετσι δεν ειναι? υπεγραψα καποιο συμβολαιο? και στην τελικη με ρωτησε αυτος αν εχω γκομενο εγω? ή μηπως πρεπει η πρωτη μου απαντηση να ειναι οταν σου ζητανε να σε κερασουν "αχ οχι ευχαριστω ξερετε εχω σχεση...."
ή ακομα χειροτερα "οχι ευχαριστω δεν το δεχομαι γιατι ξερεις δε μου αρεσει και δε με ενδιαφερεις"

γιατι τοτε πολυ σωστα και αψογα θα λαβω την απαντηση "σιγα μωρη πατσαβουρα...ενα ποτο σου ειπα να σε κερασω οχι να σε πηδηξω κι ολας"....

το να ειμαστε ολοι ευγενικοι και να καταλαβαινουμε μεχρι που μας παιρνει ειναι νομιζω λογικο και εξυπακουεται....

Επισκέπτης

καλη κ η φιλοσοφια φιλε αλλα μην μενουμε μονο στον στοχασμο  :2funny: :2funny:

αφηστε την φιλοσοφια(τα μιση) κ πιαστε το γαμισι  :2funny:

ΓΛΥΦΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΕΗΝΟΙ...

ευχαριστουμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μουνιτσα διαβασα μονο την αρχη του θρεντ, και αναρωτιεμαι το ιδιο με εσενα, ριχνεις χυλοπιτα και δεν την δεχονται πως ειναι δυνατον να μην καταλαβενουν τις λεξεις 'δεν θελω';;;;;;;;;;;;;;; και μπινελικι να ριξεις καμια φορα δεν καταλαβενουν ρε γαμωτο πως γινεται αυτο;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom