Νέα

Και ερωτώ......Ποιά η θέσις μου;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ναι ρε στρειτ,να κανει ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, αλλα μετα μην τον κοροιδευει εδω μεσα..

ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΙΠΕ ΚΑΡΙΟΛΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΤΣΑ?τι ιστοριες λες?  :headbang: :headbang: :headbang:

α παρντον...ξεχασα οτι το συνωνυμο της ελλεηνιδας ηταν η καλοσυνη και η ευγενεια ψυχης που διαθετει :)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ρε λαπλας κουλ
το εθεσε δια προβληματισμο το θεμα οχι για να κραξει τους συγκεκριμενους, λες κ ξερουμε ποιοι ειναι ή ξερετε πισω απ το νικ νιτσα ποια κοπελα ειναι
ψαχνεσε να τα χωσεις μου φαινεται :P

καμια σχεση,ειλικρινα..

αλλα ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ τις γυναικες που λενε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ οταν ειναι εξω στα μπαρ..Οταν τις κερνανε αυτοματα ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ Κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ..

τελοσπαντων ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΠΤ γιατι κ εσυ κ η μουνιτσα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ να δεχθειτε οτι ειναι μαλακια η σταση σας(σε καποιο θεμα που ΙΣΩΣ ειναι)

Ειστε τρομερα απολυτες κ απορω γιατι συζηταμε τα θεματα,αφου δεν δεχεστε κ την αλλη αποψη κ μαλιστα την αφοριζετε με συνοπτικες διαδικασιες ..

strip

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
κατσε ρε μεγαλε,εσενα αν σου πει μια κοπελα ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ κ δεν θες κ τελικα με τα 1000 ζορια σε κερασει κ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ οπως λεει,μετα θα την βγαλεις στην σεντρα κ θα την κοροιδευεις?

Ελλεηνίδας συμπεριφορά θα ήταν αν δεν δεχόταν, μετ' αγένειας και αντικοινωνικότητας, στη συνέχεια. Αν θα πάρουν τηλ, εφόσον δεν δώσαν κανένα δικαίωμα για παραπάνω δεν είναι θέμα ελλεηνίδας, ούτε η επιμονή των άλλων δεσμευτική.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Ελλεηνίδας συμπεριφορά θα ήταν αν δεν δεχόταν, μετ' αγένειας και αντικοινωνικότητας στη συνέχεια. Αν θα πάρουν τηλ, εφόσον δεν δώσαν κανένα δικαίωμα για παραπάνω, δεν είναι θέμα ελλεηνίδας, ούτε η επιμονή των άλλων δεσμευτική.

αποψη σου

Επισκέπτης
αλλα ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ τις γυναικες που λενε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ οταν ειναι εξω στα μπαρ..Οταν τις κερνανε αυτοματα ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ Κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ..

εδω ειναι η ταμπακιερα του θεματος,αλλα τι θα πειτε αραγε...

FIlidonos Politis

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό που είπε ο str8 είναι όλα τα λέφτα (...να εκβιάζεις μια ευγενική αντίδραση), δηλαδή αν με το ζόρι σας κέρναγε μια γκόμενα- αλά Ζουγκλάκος και έδινε τηλέφωνο, τι θα κάνατε;

Επισκέπτης
Ετσι laplace χωστα στις καργιολες Ελεινιδες που πανε να μας την βγουν και απο πανω :thumbsup:

Επισκέπτης
Αυτό που είπε ο str8 είναι όλα τα λέφτα (...να εκβιάζεις μια ευγενική αντίδραση), δηλαδή αν με το ζόρι σας κέρναγε μια γκόμενα- αλά Ζουγκλάκος και έδινε τηλέφωνο, τι θα κάνατε;

Θα σκιζαμε το τηλεφωνο στην μαπα της μπροστα...Και οχι να το παιρναμε και να της διναμε την εντυπωση οτι θα την γαμαγαμε και ποτε...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καμια σχεση,ειλικρινα..

τελοσπαντων ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΠΤ γιατι κ εσυ κ η μουνιτσα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ να δεχθειτε οτι ειναι μαλακια η σταση σας(σε καποιο θεμα που ΙΣΩΣ ειναι)

Ειστε τρομερα απολυτες κ απορω γιατι συζηταμε τα θεματα,αφου δεν δεχεστε κ την αλλη αποψη κ μαλιστα την αφοριζετε με συνοπτικες διαδικασιες ..
καλα εγω τι εκανα? χαχαχαχα

στη 1η σελιδα εγραψα κιολας οκ δικαιο εχετε αλλα καποιες φορες μας φερνετε σε τοσο δυσκολη θεση που δεν ξερουμε πως ν αντιδρασουμε? που ειναι το απολυτο εδω?  :think:

λαπλας ξεφευγεις τεσπα..
κ ουτε εγω ουτε η νιτσα ειπαμε ποτε δεν υπαρχουν ανδρες... ή τα γνωστα σαχλα αυθαιρετα συμπερασματα που βγαζουν μερικοι κ μερικες για αλλους

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ναι ρε στρειτ,να κανει ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, αλλα μετα μην τον κοροιδευει εδω μεσα..

ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΙΠΕ ΚΑΡΙΟΛΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΤΣΑ?τι ιστοριες λες?  :headbang: :headbang: :headbang:

Κοροϊδία Λαπλάς θα ήταν να τον πάρει τηλέφωνο, να βγει 2-3 φορές μαζί του, με τον άλλον να πληρώνει βεβαίως - βεβαίως και να τριγυρνάει και να λέει "κοιτάχτε μαλάκα που βρήκα!", χωρίς φυσικά να του κατσει, πάντα με γελοίες δικαιολογίες...
Βέβαια, σε αυτήν την περίπτωση, η νίτσα θα ήταν μεν βρωμοθήλυκο και καυλώστρα αλλά και ο άλλος θα ήταν μεγάλος μαλάκας- καληνυχτάκιας...
Κύλισε ο τέντζερης...

Το περιστατικό που περιγράφει η μουνίτσα δεν συνιστά κοροϊδία, εφόσον δεν συνεχιστεί..

Και όχι μουνίτσα, δεν σε είπε ο λαπλας καριόλα...
Το ότι διαφωνεί με αυτό που έκανες δεν σημαίνει ότι σε βρίζει...
Αλλά πες μας ειλικρινά, σε εσένα την έπεσαν ή στις φίλες σου;

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και για πες μου λαπλας? ποια θα ηταν η σταση της σουηδεζας και της ρωσσιδας? για να συννενοουμαστε τελος παντων? ποια?
μηπως να του παρω και καμια πιπα επειδη μου πηρε μια μπυρα? γιατι μου φαινεται δεν υπαρχει συννενοηση.....

δηλαδη πρεπει να ειμαι αγενης? να ερχεται ο αλλος να σου μιλαει και να του γυριζω την πλατη? οοοοοοοοοοχι γιατι τοτε εισαι ξινη κακια ελληνιδα.....τζιζ κακο......

να πιω λοιπον το ποτο μου.....να κανω και λιγο παρεα μαζι τους μιας και ηταν ξαναλεω συμπαθητικα παιδια και ουχι λιγουρια.....αυτο τι θα πει?????? οτι πρεπει να παω για καφε αφου δε μου κεντρισαν το ενδιαφερον??? οτι πρεπιε να στησω κωλο μηπως???? οοοοοοοχι και τωρα παλι κακια ξινη ελληνιδα ειμαι........

ρε πατε καλα?????????

και λαπλας για τελευταια φορα.........δε νομιζω οτι κραζω κανεναν ή κοροιδευω.......ισα ισα εχω αναφερθει στο ατομο τους με πολυ ευγενεια......μιλαω γενικοτερα με ΑΦΟΡΜΗ το περιστατικο αυτο.....

μαλλον μας μπερδευεις με τιπτοα γκομενες απο το κοσμοφορουμ (εφυγε ο τοντοκ και το ξεχασαμε και αυτο...)

strip

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Δλδ :cheesy:... Μου τη πέφτει μία που δεν πολυ γουστάρω, αλλά κάνει ωραία παρέα και εγώ είμαι ευγενικός. Είμαι υποχρεωμένος να κάνω κάτι μαζί της; :2funny:
Να μπει και στάμπα σε αυτές, υποχρεωτικά

Επισκέπτης
Κοροϊδία Λαπλάς θα ήταν να τον πάρει τηλέφωνο, να βγει 2-3 φορές μαζί του, με τον άλλον να πληρώνει βεβαίως - βεβαίως και να τριγυρνάει και να λέει "κοιτάχτε μαλάκα που βρήκα!", χωρίς φυσικά να του κατσει, πάντα με γελοίες δικαιολογίες...
Βέβαια, σε αυτήν την περίπτωση, η νίτσα θα ήταν μεν βρωμοθήλυκο και καυλώστρα αλλά και ο άλλος θα ήταν μεγάλος μαλάκας- καληνυχτάκιας...
Κύλισε ο τέντζερης...

αυτο θα ισχυε εαν τον γουσταρε φιλε,κ εαν του ελεγε μ αρεσεις κ εμενα κ θελω να σε γνωρισω κ μετα τα γυριζε....αυτη δεν ειπε κατι τετοιο...κ δηλαδη το να πας με εναν καφε χωρις να γαμησεις αμεσως θεωρησε μαλακας...ωραια μυαλα κ ανοιχτα εχετε...

Επισκέπτης
Δλδ :cheesy:... Μου τη πέφτει μία που δεν πολυ γουστάρω, αλλά κάνει ωραία παρέα και εγώ είμαι ευγενικός. Είμαι υποχρεωμένος να κάνω κάτι μαζί της; :2funny:

Εσυ βαλε κανα τσιροτο απο την παντοφλα που τρως απο την Ελεινιδα σου δικιγορε της πλακας

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Θα σκιζαμε το τηλεφωνο στην μαπα της μπροστα...Και οχι να το παιρναμε και να της διναμε την εντυπωση οτι θα την γαμαγαμε και ποτε...

Ρε μάγκες, δεν σας έχει τύχει να σας δώσει το τηλέφωνό της γκόμενα (και όχι απαραίτητα τρίμπαζο) και εσείς να μην την πάρετε ποτέ για πολλούς και διάφορους λόγους;
Αυτό σας κάνει ..καριόληδες και ελέεινες;

Με ενοχλεί που η ευγένια εκλαμβάνεται εν έτει 2008 ως αδυναμία ή ως προοίμιο γαμησιού...

FIlidonos Politis

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0

μιλάς σοβαρά τώρα; και τι θα έλεγες; εισαι ασχημη και δεν γαμάω πατσαβούρες, αν ήταν γκόμενα-ζουγκλάκος-γερμανίδα; θα είσουν πιο ευγενικός;

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κύλισε ο τέντζερης...

Το περιστατικό που περιγράφει η μουνίτσα δεν συνιστά κοροϊδία, εφόσον δεν συνεχιστεί..

Και όχι μουνίτσα, δεν σε είπε ο λαπλας καριόλα...
Το ότι διαφωνεί με αυτό που έκανες δεν σημαίνει ότι σε βρίζει...
Αλλά πες μας ειλικρινά, σε εσένα την έπεσαν ή στις φίλες σου;

Και στις τρεις γιατι? το καριολα το ειπα επειδη με ειπε ελλεηνιδα....για ανετρεξε λιγο στο αναλογο θρεντ να δεις τα κοσμητικα.....

εκτος αν εννοει οτι ειμαι μια καλη, συμπαθητικη, αγαθη, αγνη, καλοσυνατη, πτωχη πλην τιμια ελλεηνιδα....

Επισκέπτης
μιλάς σοβαρά τώρα; και τι θα έλεγες; εισαι ασχημη και δεν γαμάω πατσαβούρες, αν ήταν γκόμενα-ζουγκλάκος-γερμανίδα; θα είσουν πιο ευγενικός;

Απλα δεν θα επαιρνα ρε μαγκα το τηλεφωνο της αν δεν την γουσταρα καθολου και ηταν σαβουρα.Ειτε ελεινιδα ειτε γερμανιδα.Και για καφε δεν βγαινω ουτε σε φιλικο επιπεδο αμα η αλλη ειναι υπερβολικα φρικτη στην εμφανιση της.Δεν γουσταρω να με βλεπουν στον δρομο με θυληκους φραγκεσταιν και να νομιζουν οτι μπορει να ειναι και γκομενα μου...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
μουνίτσα εμένα μαρέσει ο προβληματισμός σου ειλικρινά, αλλά συνεχίζω να ρωτάω.
μπήκες καθόλου στην θέση του? εσύ τι θα καταλάβαινες?
αρα δεν δικαιούσαι να λες για τα όρια που πρέπει να καταλάβουμε, γιαυτό και η επιθετικότητα απέναντί σου. εσύ άρχιζες να κράζεις και τώρα με την σειρά σου τα ακούς
και μη μου πεις οτι δεν ξέρεις με ποιον τρόπο να ξεκόψεις σε κάποιον το οτιδήποτε!
λύσε μου μια ακόμα απορία, συμπαθητικά τα παιδάκια, καλή κουβεντούλα κλπ κλπ, γιατί "δεν πρόκειται να πάρεις τηλ."?
το ενδεχόμενο να κάνεις έναν καινούριο φίλο δεν παίζει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom