KavlomenosPoutanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2014
- Like
- 23
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστώ Pablo για το pm. Τούμπανο το μωράκι... στάνταρ έχει χορηγό φαίνεται στης φώτος!!
άμα πηγαίνει για γάμο αλλάζει το πράμα μην την εκθέσουμεγια αυτο στο κολωνακι ξερει το προσωπικο, ειναι γνωστο οτι γαμιονται οι κοπελες εκει μεσα εστω και κρυφα χωρις να κινουν υποψιες, στο αλλο που λεω στην καλλιθεα δεν ξερει κανενας... η κοπελα παει σε αμαξι μετα την βαρδια και πιπωνει χωρις αυριο...
μονο αμα διαβαζουν οι εργαζομενοι της καφετεριας bou.com θα την καταλαβουν για αυτο δε γραφω πολλα για να μην την εκθεσω.
εχει και μονιμη σχεση η κοπελα και παει για γαμο μην της δημιουργησω προβληματα.
εεεε ναι ρε!!η θ...σ...!!!την εχω φιλη στο φβ...με μενα δεν εχει παει ακομα ομως!!!!
να κανω κινηση λες???
Λογικα δεν υπαρχει θαμωνας που εχει παει πανω απο 2 φορες και δεν την ξερει... Και δε μιλαμε μονο για τους θαμωνες, ειναι γνωστο βρωμομουνοκαλα ξερεις και εσυ την Θ....., ??? μου αρεσε που μου ελεγε δεν το ξερουν πολλοι οτι το κανω αυτο... καλο πουτανι ειναι τελικα.
φιλε οτι την ξερω την ξερω!!!απλα δεν ηξερα οτι κανει και αυτο που λες!!δεν γνωριζω το συνθηματικο μαλλον!!!!καλα ξερεις και εσυ την Θ....., ??? μου αρεσε που μου ελεγε δεν το ξερουν πολλοι οτι το κανω αυτο... καλο πουτανι ειναι τελικα.
Η χειροτερη γκομενα για να κανεις καμακι είναι οι σερβιτόρες .... είναι σε ολους ευγενικες επειδή ετσι το λεει το αφεντικο μολις πληρώσεις το λογαριασμο σου λεει με χαμογελο ευχαριστω και μολις τελειωσει η βάρδια σε έχει βαλει στο τσουβάλι με τους μαλακες που της την έπεσαν ενώ δουλευε
Δεν θα ειχαν προβλημα να κατσουν και σε πελατη (εκτος και εαν μιλαμε για δυστηχημα που δεν του καθεται τιποτα), αλλα δυστυχως προηγουνται τα αφεντικα τους για να εχουν χρημα και δουλεια, αλλα και διαφοροι κλαρινογαμπροι μπαρμαν με μουσια και τατουαζ ή τιποτα μπραβοι πορτιεριδες ανω των 100 κιλων φουλ στην ντοπα για να πουλανε μουρη στις αλλες μπαροβιες. Βασικα διαθεση υπαρχει χρονος δεν υπαρχει......αναρωτιέμαι πόσοι από εδώ μέσα έχουν πάει και ξαναπάει σε μια καφετέρια μπας και τους κάτσει η σερβιτόρα και κατέληξαν απλά με υπερένταση από την πολύ καφείνη...
ετσι ειναιΗ χειροτερη γκομενα για να κανεις καμακι είναι οι σερβιτόρες .... είναι σε ολους ευγενικες επειδή ετσι το λεει το αφεντικο μολις πληρώσεις το λογαριασμο σου λεει με χαμογελο ευχαριστω και μολις τελειωσει η βάρδια σε έχει βαλει στο τσουβάλι με τους μαλακες που της την έπεσαν ενώ δουλευε
Ο αδερφός μου έχει βγάλει barwoman στο μικρολίμανο και σερβιτόρα πάλι στο μικρολίμανο αλλά σε άλλη καφετέρια. Και μάλιστα η 1η έκανε εκείνη το 1ο βήμα. Μετά από 3-4 βδομάδες την έστειλε εκείνος γιατί του έκανε ζήλιες επειδή έβγαινε και δεν πήγαινε στο μαγαζί που δούλευε εκείνη. Τη 2η δε θυμάμαι γιατί χωρίσαν αλλά νομίζω τον έστειλε εκείνη μετά από κάνα τρίμηνο....Η χειροτερη γκομενα για να κανεις καμακι είναι οι σερβιτόρες .... είναι σε ολους ευγενικες επειδή ετσι το λεει το αφεντικο μολις πληρώσεις το λογαριασμο σου λεει με χαμογελο ευχαριστω και μολις τελειωσει η βάρδια σε έχει βαλει στο τσουβάλι με τους μαλακες που της την έπεσαν ενώ δουλευε
Ο αδερφός μου έχει βγάλει barwoman στο μικρολίμανο και σερβιτόρα πάλι στο μικρολίμανο αλλά σε άλλη καφετέρια. Και μάλιστα η 1η έκανε εκείνη το 1ο βήμα. Μετά από 3-4 βδομάδες την έστειλε εκείνος γιατί του έκανε ζήλιες επειδή έβγαινε και δεν πήγαινε στο μαγαζί που δούλευε εκείνη. Τη 2η δε θυμάμαι γιατί χωρίσαν αλλά νομίζω τον έστειλε εκείνη μετά από κάνα τρίμηνο....
Γαμαει το νημαΕλατε ηδονοβλεψιες μου! Γεμιστε τις σελιδες!
Το ξερω οτι ειστε εκει εξω!
Γαμαει το νημα
Το μεσημερι ειχε σαραντα μελη και αλλους τοσους επισκεπτες
Μαν λεμε για καφετεριες.. βαριεμαι απλα να παω και να βλεπω μια σε ενα μαγαζι για κανα 10λεπτο..
θελω να αραζω τα παπαρια μου στην καρεκλα και να μπανιζω με τις ωρες τις ξεκωλες σερβιτορες !
Για μένα είναι αγαπημένος στόχος αν και τα πάω πολύ καλύτερα στα μικρά καφέ που πηγαίνω καθημερινά πριν τη δουλειά. Δουλεύουν πιο καλά κοριτσάκια εκεί αλλά όχι τόσο ξεκωλάκια. Που σημαίνει ότι πας 10-20 φορές, σε μαθαίνει και πιάνεις πιο εύκολα κουβέντα. Αυτό που τραβιέμαι αυτό το καιρό είναι από φούρνο που φτιάχνει καφέδες
Α μπράβο!! Εμένα μ'έχουν μάθει σε 5-6 τέτοια μαγαζάκια στην περιοχή. Έτσι κι αλλιώς έναν καφέ θα τον πάρεις πριν τη δουλειά. Γιατί να μην κάνεις το κονέ?και εγω εχω μπανιση ένα τετοιο εδώ και λιγο καιρο
προχθες που μπηκα παλι στο μαγαζι για να παρω καφε χαμογελαστα μου ειπε τι καφε παραγγελνω και με ρωτάει <το πετυχα ετσι????>
αρε πουτσα που θες εσυ λεω από μεσα μου
Α μπράβο!! Εμένα μ'έχουν μάθει σε 5-6 τέτοια μαγαζάκια στην περιοχή. Έτσι κι αλλιώς έναν καφέ θα τον πάρεις πριν τη δουλειά. Γιατί να μην κάνεις το κονέ?